Članek
Takile letaki naj bi se pojavljali po Ljubljani, najbrž tudi po Sloveniji. Aktivisti iz Francije ...
Objavljeno Jan 11, 2015

Takile letaki naj bi se pojavljali po Ljubljani, najbrž tudi po Sloveniji. Aktivisti iz Francije poročajo, da se podobni napadi pojavljajo v Franciji - vključno z napadi na mošeje.

Samo naivne duše - žal so v večini! - bodo verjele, da so take in podobne provokacije "spontan izraz" vrenja v družbi. V resnici gre za organizirano in koordinirano delo plačancev obveščevalnih služb (večina jih niti ne ve za koga v resnici dela) katerih edina naloga je prestrašiti prebivalstvo, da se bodo še bolj stiskali v mega potrošniške centre in manj zanimali za resnico, in maske, ki te čase padajo po vsem svetu in ki nam sporočajo eno bistveno stvar, ki je ne smemo opaziti:

KAPITALIZMU BIJE ZADNJA URA, 
KLENK KLENK, ŠE MALO PA MU JE ODKLENKALO!

Odklenkalo mu je v Grčiji, kjer kljub mukam in krikom prodanih predstavnikov lopovskih ekip po vsem zahodu, ki v en glas kričijo "pozor, nevarnost!" in svoj krik ozvočujejo skozi večino zahodnih tiskovnih agencij in množičnih medijev (nič čudnega, saj jih imajo bodisi v "lasti" bodisi pod "nadzorom").

Algoritmi obveščevalnih služb opremljenih z najsodobnejšimi sredstvi "zaznavanja" lopovom sporočajo, da mu zdaj-zdaj odklenkalo v Sloveniji, v Srbiji, na Hrvaškem, v Isladniji, na Portugalskem ... in celo v donedavna nedotakljivi ZDA.

Zato si NE DOVOLIMO provokacije, saj gre za ceneno gledališče, ki je svoje povedalo že večkrat v zgodovini in čimprej ustvarimo družbo, v kateri bomo vsem njenim članom ponudili pogoje, da se jim NIKOLI ne bo treba takole poniževati pred nikomer - ne pred bančnim uslužbencem, ne pred položnicami, ne pred fanti in puncami z zakrito identiteto, ki so jim tako naročili ljudje, z zakrito identiteto, ki so jim to naročili ljudje "iz vrhov", ki se strahopetno skrivajo za maskami, ker se za maskami skrivajo tudi njihovi gospodarji ...

Spopadamo se s kriminalom, ki je dosti hujši, kakor je tisti, ki smo ga videli na ulicah Pariza. Ki je star toliko kot je star pohlep.

No, zdaj, ko smo ga spregledali, lahko pomirjeno ugotovimo, da jim je odklenkalo.