Članek
"Podpiram delo na črno"
Objavljeno Aug 20, 2014

Tako, ofenziva zoper ljudi je vse odkritejša in vse bolj brezobzirna, prihaja novi val valptov nad nas.

Katero delo je najbolj črno na svetu, tako črno, da še lastne pameti ne vidiš več?

Neznosna lahkost neumnosti in hudobije bitij, ki se razglašajo za poklicane delovati v imenu in za račun drugih bitij, ki so to svojo "poklicanost" utemeljili z naklepnim napeljevanjem in zlorabljanjem, s prevladovanjem svobode govora in zlonamernim usmerjanjem informacij, in, ko so enkrat osvojili pozicije oblasti, ljudstvom zvezali roke s tisočimi stranmi drobnega tiska hudobnih in zvitih zakonov, v katerih postopoma redefinirajo smisel in namen civilizacije in življenja nasploh.

Izgubljene, izpraznjene duše, ki ljudstva sistematično spravljajo ob kruh, ob dostojanstvo, ob človečnost in pamet, obenem pa ga potiskajo v brezizhoden obup in v kriminal, v utopični svet kapitalizma, vsesplošnega sovraštva, kraljestva nesmisla, v katerem je človek človeku - zver.

Nobeni osamosvojitelji, temveč osramotitelji slovenskega duha in vsega, kar je bilo žlahtnega v večstoletnem kulturnem boju.

Nobena Slovenija, pač pa Zlovenija, priskutna, visoko-nosna pijavka-prisvajalka vsega kar smo in kar so bili naši predniki.

Nobena Evropa, temveč popolno nasprotje tradicijam boja za demokracijo in človekove pravice. Nasprotje, katerega smisel in namen je vsebovan v glagolu, ki ga EU požira in konstituira: (EU)ropa!