Zakaj izbrati veterino, ki se ukvarja tudi s holističnim zdravljenjem živali?

Objavil/a Revija Kužek, dne 2015-10-07 ob 10:05:13

Ali ste vedeli, da je zdravljenje resnejših in kroničnih obolenj pri psih uspešnejše, če k temu pristopimo celostno in poleg fizičnih simptomov upoštevamo tudi počutje in psihično ravnovesje živali? Vse več lastnikov se zato poleg klasične veterinarske oskrbe odloča tudi za komplementarno holistično zdravljenje živali, kar pa pogosto pomeni, da se z zdravljenjem psa ukvarja veliko število različnih oseb na različnih lokacijah. To je lahko za bolno žival zelo naporno, hkrati pa oteži spremljanje napredka in učinkov zdravljenja. Samo predstavljajte si kako odlično bi bilo, če bi se z veterinarskim zdravljenjem in s holisičnim zdravljenjem vašega kužka ukvarjala ista ekipa, ki bi lahko tako spremljala in upoštevala vse vidike zdravljenja pri načrtovanju nadaljnjih postopkov!

Ambulanta za male živali Vet BM s svojimi sodelavci nudi ljubljenčkom strokovno in kvalitetno oskrbo ter nego v prijaznem in prijetnem okolju centra Brežic. S celostno obravnavo in s holističnim pristopom poskrbimo za zdravje in dobro počutje vsakega pacienta.

Tudi v veterini vse večji pomen dobiva alternativni ali holistični pristop k zdravljenju živali, ki obravnava celotno žival (fizične, čustvene in umske dejavnike) in ne le bolezenski simptom, ki ga trenutno opažamo.

Zanimivo je dejstvo, da živali na alternativne oblike zdravljenja zelo dobro reagirajo in z njimi dosegamo dobre rezultate zato, ker pri njih ni vpliva avtosugestije kot pri ljudeh, ki imamo pred tovrstnimi metodami pogosto predsodke.

V naši ambulanti poleg klasične obravnave in terapije, pacientom nudimo tudi možnost alternativne in komplementarne medicine (homeopatija, osteopatija, akupunktura).

HOMEOPATIJA – Je oblika alternativne medicine, ki temelji na prepričanju, da zaužitje močno razredčenih snovi, ki so podobne tistim, ki določeno bolezen povzročajo, spodbudi telo, da to bolezen samo premaga. Vsa homeopatska zdravila so naravna in so izvlečki rastlin, mineralov ali živalskih proizvodov. Prav tako so združljiva s klasičnimi zdravili in jih lahko uporabljamo hkrati.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Revija Kužek
Revija Kužek
Objavil/a 2015-10-07 10:05:13 (Oct 07, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Zakaj izbrati veterino, ki se ukvarja tudi s holističnim zdravljenjem živali? - kuzek.si

Ali ste vedeli, da je zdravljenje resnejših in kroničnih obolenj pri psih uspešnejše, če k temu pristopimo celostno in poleg fizičnih simptomov upoštevamo tudi počutje in psihično ravnovesje živali? Vse več lastnikov se zato poleg klasične veterinarske oskrbe odloča tudi za komplementarno holistično zdravljenje živali, kar pa pogosto pomeni, da se z zdravljenjem psa ukvarja …

ZADNJE OBJAVE
VIDEO: Ljubezen je zdravilo
VIDEO: Ljubezen je zdravilo
Psi so odlični poslušalci
Psi so odlični poslušalci
Addisonova bolezen pri psih
Addisonova bolezen pri psih
Psi in korenje
VIDEO: Psi proti mačkam
VIDEO: Psi proti mačkam
Ali sonce opeče tudi pse?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 13 €

7621.) skupinska slika z gospo - heinrich boll

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7108.) umiranje na rate - dachauski procesi - igor torkar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6972.) jetniški tič - kurt vonnegut ml.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

3095.) marija antoinetta - stefan zweig

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj