Članek

2. tir je lakmusov papir

OBVESTILO MEDIJEM IN POZIV POSLANCEM
Objavljeno Jul 04, 2018

DRUGI TIR je LAKMUSOV PAPIR o tem koliko so politiki samostojni, koliko pa delajo po navodilu F-21,  gradbenega kartela Stojana Petriča, Janeza Škrabca in Stanka Polaniča. To je nova KARTELIZACIJA Slovenije !!!  

Spoštovane poslanke in  poslanci novega sklica,

zahtevajte o svojih šefov naj uresničijo to kar so  vsi (razen stranke SMC) obljubljali v predvolilni kampanji – revizijo projekta 2tir in ukinitev podjetja 2TDK ! To storite zato, ker je prvič  tako prav in drugič - zaradi svojih volivcev, kot dokaz, da vsa igra pred kamerami ni resničnostni šov kameleonske politike, ampak resno prizadevanje za konec korupcije in norije državnih investicij. V opogumljenje vam priporočam naslednje branje !

Včeraj je pod pokroviteljstvom Državnega sveta RS ugledal luč sveta zbornik: INTERDISCIPLINARNI INŽENIRSKI PROBLEMI in predlogi REŠITEV pri gradnji dvotirne želežniške proge KOPER DIVAČA !  Zbornik referatov in razprav. Oglejte si ga in bodite pozorni posebej na stran 50 in povzetke.

Vaša »projektna koalicijska pogodba« bo povsem neverodostojna, če boste glavni letošnji projekt vlade v odstopu ignorirali in ne boste ravnali v skladi z obljubami volivcem v predvolilni kampanji. Včeraj je bila na radiu Slovenija sicer najavljena točka iz vsebine pogodbe: revizija projekta 2 tir in ukinitev podjetja 2TDK. Čez nekaj ur je ta vsebina skrivnostno izginila !

 

Pobudnik referenduma    Vili Kovačič, državljan K.