Članek

Propagandi stroj globoke države

VAL 202 v deliriju navidezne zmage DRŽAVLJANA C. proti VILIJU KOVAČIČU - Državljanu K. Hvalnica norosti Marka Radmiloviča!
Objavljeno May 20, 2018

Poslušajte hvalnico norosti močvirnika MARKA RADMILOVIČA

https://4d.rtvslo.si/arhiv/zapisi-iz-mocvirja/174539163

Gre za anti-hvalnico Vrhovnemu sodišču in vaškemu posebnežu iz  perspektive ljudske demokracije, in ljudi, ki bolehajo za nostalgijo - za časi ko je referendume lahko organizirala samo oblast. Bog ne daj kak državljan, vaški posebnež.  Državljani so največje zlo te države. Kako krasna bi bila država brez državljanov.

Ampak Marko jaz sem referendum vseeno dobil – v normalni demokraciji namreč vsak glas šteje. Dobil sem ga celo za več kot za 1 glas, dobil sem ga za 0,10 %. Marko, malo prezgodaj si prenehal šteti glasove in nekoliko zmedeno si preštel mrtve na Kosovem polju – na DVK, v kateri sicer divje vlada vrli policaj Dušan Vučko, ki bi že zdavnaj moral odstopiti. Posebej pa še zadnji teden, ko je posredno obtožil vrhovno sodišče nezakonitosti, ko je rekel da je sam ravnal zakonito, ko je izdal nezakonit sklep. To je sicer demokratična tavtalogija Bohinjskega kota, kjer sonce zgodaj zahaja in pozno vzide, zato so časovne kordinate pri Vučkotu očitno povsem neevropske.


Sicer pa hudič je skrit v detajlih. Sprva je kazalo da bo zmagal državljan C. ampak božja milost mi je naklonila, da sem ga premagal za več stokratnik potrebnega 1 glasu večine. Val 202 zato opozarjam na metodološko napako, ker ne uporablja fizikalnih zakonov in veljavnih matematičnih pravil.


Tako poročanje pa tudi sicer ni samo žaljivo ampak bi bilo tudi kaznivo, če bi bila neumnost in nedemokratičnost sankcionirana. Dejstvo je namreč, da pri nas v Sloveniji ni demokratična niti Ustava. Njen 90 člen je v globokem nasprotju s členom, ki govori da je Slovenija demokratična republika v kateri ima oblast ljudstvo. To bo sodelavcem vala 202 sicer težko pojasniti, ker v časih po katerih imajo nostalgijo in nosijo razpoznavno barvo, niti na papirju ni bilo tako. Ampak v tranziciji se je zgodila huda napaka – preteklost se je pretihotapila v našo sedanjost in kroji našo bodočnost. To bo treba popraviti !


Gre za KONTRADIKTORNOST ustave same, veljavne od leta 2013, ki onemogoča da v demokraciji – tako kot v Švici in vsaki normalni demokraciji, vsak glas šteje enako. Zato Valovcem priporočam branje švicarske ustave, ne pa norčevanje iz državljana K., ki na to anomalijo opozarja že leta. Da bo mera polna je to anomalijo ustoličil ustavni-pripravnik Miroslav C. ko je bil še bogat honorarec v DZ.


Gospod močvirnik Radmilovič, razumem da je ta materija za kolesarsko pamet, ki s sklonjeno glavo pritiska na pedala, zelo težka materija ampak iz moralnih razlogov bi pričakoval, da se ne boste postavili na stran OHOLE OBLASTI, pač pa na stran Krjavlja, ki ruši oblast – državljana K., in pa seveda na stran naročnikov RTVSLO, ki vas za nedemokratično propagando iz ljubljanskega močvirja prisilno, kot v času obvezne oddaje po letu 1945, mastno plačujemo. Če preberete Jurčičev roman Deseti brat, v njem piše da je Krjavelj presekal hudiča na dva kosa: ko sta padla v morje je enkrat reklo štrbunk, enkrat pa štrbenk. Gospodje Valovci in gospe Valovke, opozarjam vas na razliko – RAZLIKA JE V DIFERENCI !


Vsem drugim močvirnikom, ki ste na valu 202 žal v velikanski večini pa se na tem mestu opravičujem, da sem jih izpustil imensko, ponavljam pa z Ivanom Cankarjem: »Boljših varuhov nima neumnost«


Predvsem pa Valovci očitno niste na tekočem - Lista Bojana Požarja na kateri kandidira tudi Krjavelj, državljan K. bo poskrbela, da se obvezno plačevanje RTVSLO »naročnine« s posebnim ozirom na val 202, ukine. Kot sem omenil, to ni plačevanje naročnine ampak spominja na obvezno oddajo v časih po 2 svetovni vojni. Vi ste pa še vedno v gozdu, pridite vendar iz goščave, vojna je končana in nehajte streljati kozle, da vam kakšen naboj ne eksplodira v roki.

Vili Kovačič državljan K.

vir slike: https://val202.rtvslo.si/avtor/markoradmilovic/