Članek

Tudi Vesna slepo črevo demokracije?

Moj v-pogled od blizu: doktorica Vesna Godina: priskutno vedenje državljana K. in njegov demokratični poraz na referendumu!
Objavljeno May 16, 2018

Doktorica Vesna Godina: priskutno vedenje državljana K. in njegov demokratični poraz na referendumu !

Moj v-pogled od blizu in odgovor mnogim!


Vesna Godina - vrhunska antropologinja demokracije, ne ve, oziroma ne prizna, da v demokraciji vsak glas šteje. Kljub vrhunskemu agitpropu vladnih podpornikov in neenakemu boju, ji sporočam, da sem na referendumu ZMAGAL. Zmagal sem za 0,10 ODSTOTKA. To je popolnoma dovolj, za zmago v normalni demokraciji in dovolj, da zaustavim Cerarjev PRISKUTNO ŠKODLJIVI PROJEKT. Gospe Vesni pa postavljam vprašanje za prvošolčke: kdo v normalni demokraciji zmaga – tisti ki dobi več kot 50 % glasov ali tisti, ki jih dobi manj.

Gospe Vesni tudi sporočam, da je moj - zanjo porazni umetniški vtis, v ODMEVIH neposredno povezan z lažmi iz Cerarjevih ust, ki jih Vesna Godina ne prizna. Za te laži bi si Državljan Cerar zaslužil knock out pred kamerami. Ker tega ne bom storil, ji sporočam, da se bom kljub zmagi, na referendumski izid pritožil, zato da časovno omejim nadaljevanje tega vrhunsko škodljivega projekta iz katerega bi se - s skrito korupcijsko klavzulo v tem zakonu, nedvomno financirale tudi njene izjemno lucidne antropološke raziskave in ugotovitve o tem, kaj je in kaj ni demokracija. Projekt pa bomo s pritožbo predali novi vladi, ki ga bo morala zastaviti po zdravi pameti in z upoštevanjem zdravega dela stroke, ne pa z izsiljevanjem prve lopate.

Gospa Vesna vabim vas, da greva skupaj na pogovor k Cerarju, da bi mu z vašo pomočjo razjasnil, kaj je slepo črevo in kaj pomeni nova gospodarska panoga - podzemni turizem s periskopi, s katerimi bi potniki po vladni trasi (20 km dolgi tunelski trasi) občudovali slovensko morje. In skupaj bi mu dokazala, da je 20,5 štiri krat več tunelov od 5 km. In da so le ti, namesto podzemnega - nikomur potrebnega vrtiljaka, najbolj bistveni faktor nižje cene in časa izgradnje, kar je seveda za vas antropologinjo španska vas, čeprav v tem vidi korupcijo vsak tepec.

Sicer Vas bom, gospa Vesna, skupaj s Cerarjem razglasil za slepo črevo demokracije, oziroma bom dopovedoval ljudem, da zagovarjate pra komunizem – podzemni jamski turizem Cerarjevega drugega tira.

Upam, da sem bil dovolj jasen tudi za ljudi z doktoratom, ki ne vedo da je zakon ZRLI neustaven in da neustaven zakon ne more imeti pravnih posledic. To je žal resnični KAOS Slo demokracije ! Je odličen primer za antropološko raziskavo dosežkov referendumske anarhije, kateri je v veliki meri botroval prav visoko honorirani ustavni pri-pravnik Miro Cerar.

Vesni Godini pa ob tem še sporočam, da bom vrhunskega lažnivca Cerarja, kakršnega slovenska politika ne pomni, KAZENSKO PREGANJAL zaradi izsiljevanja nadaljevanja projekta na osnovi zakona, ki - dokler ni pravnomočen - ne velja in se ne more in ne sme uporabljati. Pravni fakulteti pa bom predlagal odvzem doktorata človeku, ki tega noče razumeti in izsiljuje davkoplačevalce s »kvazi vrhunskim« razvojnim, še vedno nelegalnim in nelegitimnim projektom, ki je bil spočet predvsem z enim samim namenom – čim prej zasaditi predvolilno prvo lopato.

Preprosto kot pasulj, gospa Godina, doktorica antropologije. Pokažite ta odgovor svojim študentkam in študentom, če si upate. Ivan Cankar je bil vizionar, ko je rekel: Veseli ljudje bodo živeli tod. Jaz sem vesel človek in tudi šaljivec. Dodal pa je še, kar prav tako velja: hlapci, za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni – gospodar se menja bič pa ostane, ker je biča vajen in željan. In še: boljših varuhov nima neumnost ! Takrat še ni vedel za novo kasto: neumne in hlapčevske intelektualce. Jih je pa slutil, ko je razgaljal njihovo bistvo o katerem je videl že Prešeren povedati: »Sem videl čislati le to med nami, kar um slepí, z goljfijami, ležámi! De le petica da ime sloveče, de človek toliko velja, kar plača.«

Vili Kovačič, državljan K.