SEX na EKS - CERAR V POSTELJI Z MADŽARSKO

Objavil/a Referendum Drugi tir, dne 2018-02-07 ob 11:30:01

CERAR V POSTELJI Z MADŽARSKO

Ali gre Miro Cerar po poti Iva Sanaderja ! Še je čas da to preprečimo.

Turbulence okrog vstopa Madžarske v vladni  projekt 2 TIR so vedno hujše. Do sedaj je veljalo, da Madžarska nima morja in da za to nismo krivi mi Slovenci ampak božja roka, ki je ustvarjala svet. Cerar hoče to popraviti, zato je pristal v postelji z Madžarsko. Gre za pravi grupni  seks oziroma svingerstvo, za spuščenimi zavesami. Seja parlamenta o tem je bila namreč tajna. Temu se po Cerarjevo sicer reče napredek: seks pri ugasnjenih lučeh ! Kako dragi bodo vladni užitki in užitki osebja propagandnega stroja za 2 tir še ne vemo. Ampak nič nas ne sme presenetiti.   

Poučno pa je pogledati nekoliko v zgodovino. Madžarska je pomorsko prikrajšana država. Vendar je v časih Marije Terezije Avstro Ogrska monarhija to prikrajšanost popravila. Bivša Ogrska – današnja Madžarska je okrog leta 1750 dobila protektorat nad morsko obalo vse od Reke do Novega Vinodolskega, to je več kot je dolga cela slovenska obala.

Del te obale  bi Hrvati  zlahka dodelili Madžarom, ko ne bi bili z njimi »na smrt skregani«. Zaradi (samo)podkupovanja, ki ga je zagrešil Ivo Sanader   v zvezi z Madžarskim naftnim podjetjem MOL in rafinerijo v Sisku. Zamere Hrvatov do Madžarov so prehude, da bi Madžari s hrvaške strani dobili  odstop dela obale.

Tu pa smo nastavili rit Slovenci – saj Luka Koper po zakonu o 2TDK ne bo več dolgo (samo) slovenska. Ta vlada hiti, da Luka postane ogrska – madžarska !  Ali da v Luki dobimo tako imenovani SMO, svobodno madžarsko ozemlje.

Menda še velja: »mi Slovenci vinca ne prodamo, ker ga dobro sami piti znamo«. Velja pa tudi: mi Slovenci Luke pač ne damo, ker jo sami dobro vodit znamo. Zato je upravičen upor proti zamenjavi vodstva v Luki Koper.  To je hkrati upor proti seksu Mira Cerarja z Madžarsko na prikrit način: ob spuščenih zavesah v temnih zavojih slepega črevesa in labirintih z(a)vitega denarnega toka korupcije, ki se napoveduje z madžarsko udeležbo v tem projektu. Še je  čas, da preprečimo to krvoskrunstvo. Korupcija in nepotizem v Slovenskem državnem holdingu pa se sta se z zamenjavo vodstva Luke  tako ali tako že začela.

Ko bi bil živ Ivan Cankar bi postavil stvari na pravo mesto. Žal nimamo več  Cankarja, imamo samo nove »šleve« v Slovenskem državnem holdingu in Luki Koper ter  vlado, ki si svojo impotenco hrani s seksualno prepotrebno sosedo Madžarsko. Ne dopustimo da Miro Cerar za naš denar seksa z Madžari in gre po poti Iva Sanaderja v zapor, Slovenci in naša obala pa v »maloro«.

Za vsako rit raste palica. Ko bo zrasla palica za Mira Cerarja na volitvah,  bo že prepozno. Slaba uteha bo, če bo Miro končal za zapahi, mi pa na suhem, na obali – v Luki z manj lastnega morja. Ta SEKS NA EKS moramo preprečiti.  

Očitno, smo postali nadomestna država za uveljavljanje tujih interesov, prehlajeni predmet zgodovine.

Ljubljana, 07.02.2017                                  Vili Kovačič, državljan K.    

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Referendum Drugi tir
Referendum Drugi tir
Objavil/a 2018-02-07 11:30:01 (Feb 07, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Ob nesrečah lahko prepoznamo neprimerno projektiranje in odločitve politike.
RAVNANJE Z BISERI (tudi naravnimi) NI ZA SVINJE ampa za odgovorne ljudi
STRUPENI SADEŽI POLITIČNEGA BOJA ZA PRVO LOPATO
Vlak na drugem tiru spet po voznem redu
ZAKAJ VSE INSTITUCIJE MOLČIJO
Geopolitične in regionalno-geografske implikacije II. tira
Dvotirna proga in izmenični tok Koper – Divača
Izjavo o predvideni gradnji nove železniške proge DIVAČA - KOPER
Časovni pregled dogodkov in dokumentov, ki so vplivali na izbiro trase 2. tira po varianti I/3.
Faktor z Bojanom Požarjem o 2. Tiru. Gosta v oddaji sta bila dr. Jože Duhovnik in Ivan Simič
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

  dober dan,   tu se prijavite za vse vrste posojil, ne glede na vaše finančno stanje, naše posojilo se giblje od 2.000 do 1.000.000 evrov, poskus pa vas bo prepričal. naš edini cilj je pomagati ljudem, zato nam pišite preko e-pošte na hopkinsonloan@outlook.com in izpolnite spodnje informacije.   polno ime: znesek posojila: trajanje posojila:   hvala.  

Kategorija: Ostalo

Cena: 10 €

6917.) juliette justine - marki de sade imam še ostale knjige te zbirke

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5124.) kaj je mojemu otroku - sabine pauki andrea kisch

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 18.99 €

4453.) pot v hlapčevstvo - hayek friderich august

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

2067.) trije prašički

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj