Članek

Rešimo Slovenijo pred propadom

MANIFEST SPRAVE in DOBRONAMERNO POVABILO (predsedniku vlade dr. Miru Cerarju)
Objavljeno Feb 05, 2018

Spoštovani predsednik slovenske vlade dr. Miro Cerar, spoštovana slovenska Vlada !

Kot predsednik civilnodružbenega gibanja DPSND – DavkoPlacevalciSeNeDamo, spodaj podpisani Vili Kovačič, ki sem stranka v referendumskem sporu na Vrhovnem sodišču, Vam in slovenski vladi ter vsej slovenski javnosti izražam gesto pomiritve in ponujam  roko sprave.

Kjer je volja tam je pot, PRESTIŽNI BOJI SE MORAJO KONČATI. Zdaj ni več čas vojne, ampak ČAS MIRU. Slovenija si zasluži napredek, vlada in davkoplačevalci pa pošteno IZVEN SODNO PORAVNAVO !

Zato pred morebitno ponovitvijo referenduma o 2 tiru VABIM PREDSEDNIKA VLADE dr. Mira Cerarja NA SPRAVNO SLOVESNOST V Podutik v Ljubljani. Slovesnost predlagamo z ENIM SAMIM NAMENOM: da VLADA in društvo DPSND - DavkoPLacevalciSeNeDamo sklenemo dogovor o poravnavi spora izven rednega sodnega in ustavnega postopka. Namen je iskren in en sam: da zakopljemo bojne sekire in da davkoplačevalci skupaj z vlado rešimo Slovenijo pred propadom in jo (ponovno) umestimo na transportni zemljevid Evrope in sveta.

MEDIACIJSKI POSTOPEK se lahko prične kadarkoli. Prosim le za enotedensko predhodno najavo udeležbe.

To ni fake news, to ni provokacija in ni šala. Je gesta ljudi, ki v tem norem svetu, in posebej v slovenskem političnem zverinjaku, želijo in skušajo biti in (p)ostati psihično in raz-umsko normalni.

Ljubljana, 05.02.2018

Ps: S strani davkoplačevalcev bo zagotovljena vrhunska tehnična in pravna strokovna podpora.