ODPRTO PISMO USTAVNEMU SODIŠČU !

Objavil/a Referendum Drugi tir, dne 2017-10-10 ob 00:50:41

ODPRTO PISMO USTAVNEMU SODIŠČU !

(triumf pravnega nihilizma?) 

Danes 9.10.2017 sem prejel post festum odgovor Ustavnega sodišča  na mojo drugo pritožbo o diskriminaciji sindikata vojakov v referendumu ! Nisem mogel verjeti !

Ustavno sodišče  - s podpisano predsednico sodišča dr. Jadranka Sovdat, mi je sporočilo: Od odločitve o vaši pritožbi zaradi prepovedi MORS  Sindikatu vojakov Slovenije, da sodeluje  pri zbiranju podpisov ter v referendumski kampanji, ni pričakovati rešitve pomembnega pravnega vprašanja, zato jo je Ustavno sodišče zavrnilo.  

Diskriminacija torej ni pomembno pravno vprašanje, ampak verjetno METAFIZIČNO vprašanje! Sam menim, da je EMINENTNO in IMANENTNO PRAVNO vprašanje. Postavlja pa se  vprašanje  o nenačelnem voluntarizmu in pravnem nihilizmu U S ? QUO VADIS Ustavno sodišče ! 

Zelo sem presenečen nad fantastično odločitvijo, še bolj pa nad obrazložitvijo, torej nad »argumentom«, da NE GRE ZA POMEMBNO PRAVNO VPRAŠANJE. Je morda to METAFIZIČNO VPRAŠANJE ? Je pa to vprašanje VOLUNTARISTIČNEGA PRAVA IN NOVE DOKTRINE samopostrežnega sodstva. Sodnice in sodniki  US ter državljani Slovenije očitno ne živimo v isti državi !

Gospe in gospodje – sodniški NOVI RAZRED: sprašujem  U S   KAJ JE ZA VAS  POMEMBNO PRAVNO VPRAŠANJE, če to ni diskriminacija celotne poklicne skupine prebivalstva in s tem posredno grožnja oblastnega organa celotnemu javnemu sektorju.  

Zelo sem razočaran nad nizkim nivojem argumentacije, ki je ena sama pravniška TAVTALOGIJA, nespodobna celo za študente prvega letnika prava, kaj šele za ljudi, ki v sodniških togah delite pravico drugim.

Žal nam pravniki UNIČUJETE pravno državo. To ne delajo zgolj politiki, ampak Vi, ki ste za to slepi in se skrivate za POMEMBNA PRAVNA VPRAŠANJA ! Nihče ne more uničiti pravne države bolj od pravnikov.

Sicer pa že nekaj časa vem, da ne gre za neznanje, pač pa za zelo sofisticirano znanje o tem kako v demokraciji izvajati oblast človeka nad človekom in to   prodajati ljudstvu kot abstraktno pravo in pravico.

Brezpravje se začne tam kjer se konča vladavina abstraktnih zakonov in se prične služenje oblastni oligarhiji, ne služenje pravici in resnici! Prav ustavni sodniki ste za to najbolj odgovorni !  

Očitno imamo opravka z ljudmi, ki "glumijo" bedake, da iz drugih delajo bedake. 

Spoštovane sodnice in sodniki,

Naj vam Bog nikoli ne odpusti tega ravnanja, kajti dobro veste kaj delate ! Širite in omogočate zlo in se požvižgate na resnico , pravica pa je za vas očitno ideal skrbno doziran za izbrance, pripadnike kaste nedotakljivih med katere se očitno štejete tudi sami !

Žal smo obsojeni na to, da vas toleriramo in z vami živimo v isti državi. Vaša prisega je izpuhtela v eter, bolje bi bilo da vas ni, tedaj bi jasno vedeli, da živimo v niču nepravne države! Sram me je, da imam opravka z ljudmi, ki "glumijo" bedake, da iz odrugih delajo bedake. 

Smrt (pravnemu) fašizmu, pravnemu nihilizmu in oportunizmu, svoboda narodu !!!

 

Vili Kovačič, državjan K.

DavkoPlacevalcSeNeDamo

Pobudnik referenduma o 2 tiru

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Zim Zelen
0
Jan 05, 2018
"Zaposleni pri Slovenskih železnicah kradli kot srake"
Gabrijel Toplak Murska Sobota
SVET24 04.01.2018
#1
Referendum Drugi tir
Referendum Drugi tir
Objavil/a 2017-10-10 00:50:41 (Oct 10, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Ob nesrečah lahko prepoznamo neprimerno projektiranje in odločitve politike.
RAVNANJE Z BISERI (tudi naravnimi) NI ZA SVINJE ampa za odgovorne ljudi
STRUPENI SADEŽI POLITIČNEGA BOJA ZA PRVO LOPATO
Vlak na drugem tiru spet po voznem redu
ZAKAJ VSE INSTITUCIJE MOLČIJO
Geopolitične in regionalno-geografske implikacije II. tira
Dvotirna proga in izmenični tok Koper – Divača
Izjavo o predvideni gradnji nove železniške proge DIVAČA - KOPER
Časovni pregled dogodkov in dokumentov, ki so vplivali na izbiro trase 2. tira po varianti I/3.
Faktor z Bojanom Požarjem o 2. Tiru. Gosta v oddaji sta bila dr. Jože Duhovnik in Ivan Simič
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 13 €

7621.) skupinska slika z gospo - heinrich boll

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7108.) umiranje na rate - dachauski procesi - igor torkar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6972.) jetniški tič - kurt vonnegut ml.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

3095.) marija antoinetta - stefan zweig

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj