Članek

Kršitve DVK

Državna volilna komisija! Volišče, ki ga ni bilo, Dušan Vučko in lumparije.
Objavljeno Sep 27, 2017

Tako.. To kar bom sedaj napisal si prosim pozorno preberite.. 
Iz državne volilne komisije sem dobil OBVESTILO o referendumskem glasovanju (ZIUGDT) vaše volišče št.061 je Vindiš Ignac, Velika varnica 10.. Volišče ni dostopno invalidom..

Seveda sem se kod zaveden Slovenec, danes odpravil na volišče,da opravim svojo državljansko dolžnost.. In sedaj POZOR      prispel sem na ta naslov Zgornja varnica 10, in pred sabo zagledam hišo katera je zapuščena že 5 let.. G.Vindis pa je pokojni že nekaj let..

Odpravim se do najbližjega soseda in ga prosim če mi pokaže vabilo.. In glej ga zlomka, na vabilo ima iste podatke (volilna enota 061.. Da bi se prepričal do potankosti še obiščem nekaj sosedov.. Povsod enako.. za to sem se odločil da se zapeljem do Zg.Leskovec kateri je oddaljen 5 km..

Na osnovni šoli zagledam napis (volišče) enota 061.. Pristopim do volilne komisije in jim obrazložim da niso na pravem naslovu.. GOSPODIČNA MI PA ODGOVORI.. Mi smo , samo vas niso obvestili.. Nato pogledam na spisek volilnih upravičencev in ugotovim, da sem tretji podpisani od 64..

Zakaj pišem te svari.. VOLILNA KOMISIJA NAS NI OBVESTILA O SPREMEMBI LOKACIJE.. In pri tem ukradla 60 glasov.. Toliko o poštenosti in demokraciji.. ČE SE SPRAŠUJETE ZAKAJ JE DANES BILA SLABA UDELEŽBA.... Zaradi takšnih napak.. Namernih ali ne Namernih, pa naredite sami zaključek.. Pa še to.. JAZ SEM GLASOVAL PROTI KORUPCIJI IN KRAJI.. In imam čisto vest... Lp Ivan

Uporabnik Ivan Bolfek 24. september ob 21:45Videm, Drava Statistical Region