Članek

Mediji ne delujejo pošteno

Novinarstvo postavljeno na glavo?! Ne razumem NOVA24TV: dobil sem pet minut snemanja na Aldjaziri, na domači NOVI24TV pa ne!

Pričakujem povabilo v današnje ODMEVE na javno RTSVLO.  Zlasti ker  v poročilih vidim da 2 x več časa posvetijo stališčem strank na nemških volitvah, kot našim argumentom v soočenju. Vse ostalo je v blokadi.

Objavljeno Sep 22, 2017
Novinarstvo postavljeno na glavo ?!
 
Ne razumem televizije NOVA24TV: dobil sem pet minut snemanja na Aldjaziri, na “domači” NOVA24TV pa ne dobim  niti 2,5 minute. Želel bi komentirati kampanjo in pojasniti sinočnji incident na soočenju na RTVSLO1. Post scriptum: Ali se Madžari na NOVA24TV že vedejo kot solastniki 2tira ?
 
Pričakujem povabilo v današnje ODMEVE na javno RTSVLO.  Zlasti ker  v poročilih vidim da 2 x več časa posvetijo stališčem strank na nemških volitvah, kot našim argumentom v soočenju. Vse ostalo je v blokadi. POPTV  in Planet TV sta vrgla puško v koruzo, raje se ukvarjajo s Krjavlji na predsedniških volitvah kot z nezaželenim referendumom. Dnevnik Delo je zamenjal odgovornega urednika: časopis ureja novi Zidarjev naslednik Stojan Petrič, ki je očitno že popolnoma prevzel posle, mene pa 2 meseca cenzurirajo, danes pa me prosijo za slikanje pri glasovanju na volišču.
 
V torek bomo na spletni strani REFERENDUMDRUGITIR.SI pričeli s PREDSEDNIŠKO CENTRIFUGO ! Odnos do vladnega zakona o 2 tiru je lakmusov papir uporabe zdrave pameti in odnosa do hlapčevanja političnemu nasilju, ki ga izvaja vlada.
 
Vili Kovačič,  DavkoPlacevalciSeNeDamo
 
Pripis: glede na to, da sinočnji incident mnogi (telefonski klici in e-pošta) pripisujejo meni zahtevam, da nocoj v Odmevih širši javnosti pojasnim svoje stališče. Pošteno pa bi bilo zaključno soočenje z gospodom Lebnom. S tem, da bi lahko povedal svojo zaključno besedo, ki mi je bila zaradi incidenta, s katerim nimam nič, onemogočena. Oddaja je bila sicer vodena profesionalno in korektno.