Članek

Izjava za javnost

Izjava za javnost: incident, ki je hotel diskreditirati nasprotnike zakona o 2. tiru?

Ni jasno kako je prišlo do inscenirane provokacije, jasno pa je, da oseba, ki je incident storila ne pripada krogu požrtvovalnih zbirateljev podpisov in podpornikov. Iz mojega kroga podpornikov ga nihče ne pozna in ne vem od kod prihaja.

Objavljeno Sep 22, 2017

INCIDENT, KI JE HOTEL DISKREDITIRATI NASPROTNIKE ZAKONA O 2TIRU ?

Izjava za javnost !

Nocojšnji incident ob koncu soočenja o 2 tiru na RTVSLO1 kaže na bedno stanje duha in velik strah Stranke SMC - Stranke Mutavega Centra in njenih partnerjev v koaliciji, pred nedeljskim referendumskim izidom. Ni jasno kako je prišlo do inscenirane provokacije, jasno pa je, da oseba, ki je incident storila ne pripada krogu požrtvovalnih zbirateljev podpisov in podpornikov. Iz mojega kroga podpornikov ga nihče ne pozna in ne vem od kod prihaja.

Soočenje je bilo zelo živo vendar do incidenta ni prekoračilo tolerance ostre vendar na argumentih temelječe debate. Kdor je skuhal ta incident ni dosegel svojega namena. Incident se bo obrnil kot bumerang proti svojemu povzročitelju oziroma naročniku. Ostro zavračam tudi politikantsko podtikanje moje pobude drugim nasprotnikom zakona o 2 tiru, to je opozicijo posebno z SDS. Ko jim sporočim, da sem bil pobudnik reerenduma proti TEŠ6 tudi ko je bila na oblasti vlada Janeza Janše, jim zaprem usta.

Vse se plača, vse se vrača, ljudstvo počasi pridobiva spomin in razum, nekateri izgubljajo razum, kar pa ne more preglasiti dejstva, da je zakon katastrofalen, za davkoplačevalce in prebivalce Črnega kala pa uničevalen.

Psihopatski posameznik – provokator, mi je nocoj preprečil dokončati zaključno besedo. Na srečo pa bomo kljub vsemu imelo zadnjo besedo ljudje. Državljanke in državljani pridite na volišča.  Kljub tej slučajni ali načrtni provokaciji verjamem, da nas bo na referendumu dovolj, kar je ključno.

Ljudje, drage volivke in volivci, vzemimo po 25 letih ponovno usodo v svoje roke. Ne nasedajte medijem, pridite na drugi plebiscit v zgodovini samostojne Slovenije.

Vili Kovačič, pobudnik referenduma

DavkoPlacevalciSeNeDamo

Preberite še druge izjave udeležencev, predstavnikov skupine Davkoplačevalci se ne damo o incidentu na omizju referenduma. 

Vili Kovačič: nocojšnji incident na koncu soočenja na RTVSLO1 povzročila oseba, ki ni člane ekipe. V oddajo so ga povabili RTVjevci

Dr. Jože Duhovnik: Incident na soočenju (izjava)

Dr. Damir Josipovič: izjava o soočenju na temo Zakona o izgradnji drugega tira

Vili Kovačič: izjava za javnost

D

test