Članek

Zrežiran incident

Poročilo o zrežiranem incidentu na RTVSLO, v oddaji referendum drugi tir!
Objavljeno Sep 21, 2017

Neverjetno je, kakšne sile obvladujejo našo državo.

Nocojšnji INCIDENT na RTVSLO povzročen na koncu oddaje, je bil očitno z enim samim namenom: da se diskreditira nasprotnike zakona o 2 tiru, ki ga vlada Mira Cerarja želi na vsak način in z vsemi sredstvi dobiti. 

RTVSLO je na omizju na referendumu 2. tir povabila popolnoma neznano osebo, gospoda Eigidija Kozjeka. Omenjenega gospoda nihče iz tabora referendum drugi tir ne pozna, ta človek nikoli ni prisostvoval v kampanji, nihče ne ve, da bi zbiral podpise, ali kakorkoli drugače bil prisoten pri referendumskih prizadevanjih. 

Medtem ko jaz, kot vodja kampanje za referendum drugi tir nisem smel biti prisoten kot gledalec v oddaji in sem jo moral spremljati iz preddverja televizije, so varnostniki morali (beri: po nalogu nekoga bili prisiljeni) spustiti omenjeno osebo v oddajo, čeprav je že na vstopu na televizijo povzročal nemir, izzival pretep z varnostniki in nekaj časa ni dovoljeval standardnega pregleda, ki je na vstopu na televizijo obvezen. Bil sem prisoten in videl to norenje v preddverju na lastne oči. 

Trdim, da so ga morali po nalogu nekoga spustiti, ker pri tako nasilnem obnašanju takšne osebe ne spustiš v stavbo Televizije Slovenija, kaj šele v referendumsko oddajo, ampak pokličeš policijo.

Incident je bil po mojem trdnem prepričanju zrežiran, tudi časovno načrtovan in povzročen na koncu oddaje z namenom, da se diskreditira nasprotnike koruptivnega zakona, ki ga vlada Mira Cerarja želi na vsak način in z vsemi sredstvi dobiti. 

Branko Gaber

vodja kampanje za referendum drugi tir. 

Še dodatek. Ravno me znanec po klepetu ogorčeno sprašuje, kako si naš tabor lahko "privošči" takšne zastopnike? Kaj počno ti popolnoma neznani in sumljivi ljudje v studiju? Moram pojasniti, da to ni delo ekipe referendum drugi tir, ampak TV hiše po imenu RTVSLO in njenega načina uničevanja vsakršne normalne komunikacije. Če hoče kdo priti na televizijo po svojih 5 minut slave ne potrebuje nič drugega kot to, da se prijavi v kampanjo in že lahko kramlja z ministri in nasprotniki predlagane zakonodaje. 

Da, prav ste prebrali. Ne rabite biti del ekipe referenduma, samo prijavite se v kampanjo in dobili boste priložnost v studiu govoriti in pod kamerami početi neumnosti v prisotnosti Vilija Kovačiča in vladnih ministrov. RTVSLO vam to omogoča. Seveda se lahko postavite samo v ekipo na strani nasprotnikov koruptivnega zakona. Na vladni strani so seveda stvari popolnoma drugačne. Oni imajo denar, ekipo "profesionalcev", strokovnjakov za prepričevanje volilcev, ki je bila skrbno izbrana. V tisto polovico studia boste imeli onemogočen dostop. 

vir slike: rtvslo

Preberite še izjave udeležencev, predstavnikov skupine Davkoplačevalci se ne damo o incidentu na omizju referenduma. 

Vili Kovačič: nocojšnji incident na koncu soočenja na RTVSLO1 povzročila oseba, ki ni člane ekipe. V oddajo so ga povabili RTVjevci

Dr. Jože Duhovnik: Incident na soočenju (izjava)

Dr. Damir Josipovič: izjava o soočenju na temo Zakona o izgradnji drugega tira

Vili Kovačič: izjava za javnost