Članek

Ivan Kramberger nas je svaril!

Dragi Slovenci – Ivan Kramberger nam sporoča iz groba! Vidite, nobenih zakonov ni, kradli bodo cele tovarne ......

"Vidite nobenih zakonov ni. Če boste vi kaj ukradli, vas bodo takoj zaprli in službo boste izgubili. Oni pa cele tovarne kradejo. Cele tovarne in nobeden nič ne odgovarja. "

Objavljeno Sep 16, 2017

Spomnimo se Ivana in njegovih besed, ki nam jih je govoril: 

"Odkrito vam povem, niso še tisti pravi hudi časi. Prišli bodo hudi časi. Mi se ne moremo zavedat, kakšni časi bodo prišli."

---

"Toliko revežev, toliko bogatašev, nikoli ta slovenska zemlja ne bo imela, kot jih bo imela sedaj. Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel. "

---

"Verjemite mi dragi Slovenci, ta slovenski narod bo suženj, suženj Evropi in temu slovenskemu narodu se bo hudo godilo!

Vi boste preživeli Vi, ampak kaj bo z vašimi otroci, dragi Slovenci. Vi se boste v grobu obračali, ker bo otrokom slabo šlo. "

---

"Kar se Janez nauči to Janez dela. Vidite to so najbolj pokvarjeni. Danes je komunist, jutri je cerkven. Kdor so bili pravi komunisti, so pravi komunisti ostali, dragi Slovenci. Ti danes pa se obračajo kot veter sem pa tja. To so najslabši lumpi. "

---

"Vidite nobenih zakonov ni. Če boste vi kaj ukradli, vas bodo takoj zaprli in službo boste izgubili. Oni pa cele tovarne kradejo. Cele tovarne in nobeden nič ne odgovarja. "

DavkoPlacevaliSeNeDamo odgovarjamo:

Dragi Ivan. Prav si imel in dodajamo: Če damo zeleno luč vladi na referendumu, bodo ropali še naprej. Čeprav izgleda, da ni več kaj izropati, ti ljudje brezkompromisno uničujejo državo naprej. Ne smemo gledati stran, ko se kraja dogaja pri belem dnevu.

Podjetje 2TDK z dvema zaposlenima je temu namenjeno in Madžarski delež enako. Spomnimo se Ivana, ki si nas svaril pravočasno, vendar časa kmalu ne bo več. Glasujmo proti uzakonjanju korupcije na dolgi rok - »na etični pogon«. Dragi Slovenci pomislite - za 45 let ! Sami si bomo krivi, če nas bodo skubili še naprej. Ne dovolimo jim tega.

Zakon o vladnem 2 TIR-u je kaplja čez rob in je preizkus zrelosti in samozavedanja ! Ni kriv gospodar, ki se pokriža in hlapec moli rožni venec. Kriv je hlapec, ki ne more brez biča, »ker je hrbet upognjen, biča vajen in voljan«.

Ne bodimo hlapci iz Cankarjevih Hlapcev ampak Hlapci Jerneji, ki hočemo izterjati njegovo in svojo pravico ! Pravico do 2 TIRA na najhitrejši način - za pošteno, ne izmišljeno ceno !!!

ZAKAJ moramo na referendumu glasovati PROTI: