Članek

Protestiram proti “INOVACIJI” TVSLO

V Sloveniji vlada uničujoči kolektivizem molka, namesto da bi mediji razkrivali kako je Ces®(r)ar  NAG

Sinoči so na soočenju nastopili 4 zastopniki državnih podjetij z več kot 25 % državnim lastništvom, ki po zakonu sploh ne bi smeli biti v kampanji! Novinarji RTVSLO, pa o tem molčijo – namesto da bi terjali spoštovanje zakona!  

Objavljeno Sep 12, 2017
PROTEST in predlog za SPREMEMBO !
 
Protestiram proti “INOVACIJI” RTVSLO  oz. Mojce Pašek Šetinc. “Inovacija” je v tem,  da   NEOPREDELJENI odvzemajo čas za SOOČENJE opredeljenim, ki na referendumu glasujejo z ZA ali PROTI. Mi se pa borimo za sekunde ! To je navadna barabija!
 
Obenem protestiram proti g. Slavku Bobovniku, ki je v ODMEVIH gladko zamolčal SOOČENJE in obveščanje gledalcev o stališčih obeh strani in o tem, da referendum BO. Torej na RTVSLO CENZURIRAJO SAMI SEBE. Zelo vneto pa vrtijo vladne OGLASE za katere mi nimamo denarja in propagando za ničeve banalnosti! To ni le barabija to je VELIKA SVINJARIJA.
 
Obenem so sinoči na soočenju nastopili 4 zastopniki državnih podjetij z več kot 25 % državnim lastništvom, ki po zakonu sploh ne bi smeli biti v kampanji! Novinarji RTVSLO, pa o tem molčijo – namesto da bi terjali spoštovanje zakona!
 
V Sloveniji vlada uničujoči kolektivizem molka, namesto da bi mediji razkrivali kako je Ces®(r)ar  NAG, skrivajo bedo njegove domišljavosti in korupcije v Mariboru. Pod nobeno vlado se kaj takega ne bi moglo zgoditi.
 
TO PA DOKAZUJE POMEMBNOST ODLOČITVE in to DA GRE ZA 45 letno KONCESIJO prek (podjetja 2TDK) za NADALJNJE ROPANJE DRŽAVE in DRŽAVLJANOV.
Novodobni socialistični tajkuni: Stojan Petrič, Janez Škrabec in Darko Polanič so gradbeniško razdelili Slovenijo. To je problem! To je rop stoletja, ki Slovenijo poriva ne na drugi, ampak na STRANSKI TIR. 
 
Novinarje pozivam: nehajte se izgovarjati na svoje šefe.  Gospa Vida Petrovčič je sicer korektno vodila oddajo in se ji lepo zahvaljujem. Problem pa je sama zasnova. Na novem, bodočem soočenju bi morala vsaka stran določiti po 4 ali 5 predstavnikov.  RTVSLO pa bi morala absolutno prednostno  in zastonj brez plačanih oglasov javnost obveščati o referendumu. Da smo revni kot cerkvena miš in da nas ne finacira Janša nisem utegnil povedati.
 
Ne pristajam na tezo Milana K. Plavega, da je narod butast! Butast je le, če je slabo ali nič informiran!
 
Skratka: pozivam RTVSLO, da omejite soočenje na 2 x 4-5 predstavnikov vsake strani in izločite neopredeljene ! To bo tudi vam olajšalo delo in bistveno dvignilo kvaliteto argumentiranja ! Pride naj tudi CERAR, če ga je kaj v hlačah !
 
Lep pozdrav !   Vili Kovačič, državljan  K.

ZAKAJ moramo na referendumu glasovati PROTI: