Članek
Pozivam Milana Kučana, da vloži kandidaturo za predsednika države, čas je, da kandidirajo resni kandidati!
Objavljeno Aug 22, 2017

Spoštovani gospod Milan Kučan, 

Dragi Milan, kandidiraj in prenehaj modrovati o vizijah demokracije, ki nikogar ne obvezujejo.  Sooči se z državljani !  Vem, da osebno nasprotuješ referendumu zato, ker bo to korak k ukinitvi  monopola tvojih izbrancev - gradbenih baronov.

Tvoj drugi tir je kaplja čez rob. 

Sooči se končno z Janšo in Borutom Pahorjem ! 

Vabimo te  na predsedniški vrtiljak. Če boš imel težave s podpisi  ti bomo pomagali, kajti mnogo nam je do tega, da na javni sceni vidimo vse, ki so vredni javne pozornosti. Za zaupanje javnosti pa naj  poskrbi vsak sam. Drugi tir je lakmsov papir transparentnosti. 

Dragi Milan, tvoja udeležba je nujna, ne moremo dovoliti, da predsedniško tekmo diktirajo klovni. 

Škrabec, Petrič in Kolmanič so tvoji aduti, naši aduti so  mednarodni javni razpis za izvedbo del po najboljši trasi - brez slepega črevesa ! Hočemo dvojni tir - ne drugi tir in to bistveno hitreje in bistveno ceneje, brez posledic za okolje, brez korupcije in brez zadolževanja naših otrok. Skratka 5 xB ! To je vse !

Ker si nas obtožil, da delamo škodo, si to obtožbo dolžan konkretizirati. 

Slepo črevo je produkt mednarodne - predsem italijanske politike, na škodo Slovenije. V njej si sodeloval. Naj ga zdaj politika odpravi ! Cerar tega noče in ne zmore storiti, ker nima zaupanja vase in poguma za spremembe.

Milan pomagaj !  Ni ustavnih ovir za kandidaturo. 

*RDT - Vili Povsem si iztiril. Ravno zaradi takih izpadov, boš dobil ljudi proti sebi in tvoje sanje o "ceneni" gradnji drugega tira bodo padle v vrtačo.

Vili, me nisi poslušal. Še kar trabunjaš tja v en dan. 1) Tvoj "dialog" je izmišljen. Kučan ni ničesa poskušal v smeri, ki jo nakazuješ. 2) Kučan je svoja dva mandata - kolikor jih lahko dobi - že oddelal. Ne more več kandidirati. Zato je tvoj poziv lahko le prazna retorična figura! 3) Kučan je, kot vsi drugi, državljan RS IN LAHKO REČE, kar ga je volja. Mi ga pa lahko upoštevamo, ali pa tudi ne. Neverjetno je Vili, glede na to, da si referendum še kar dobro utemeljeval, kakšnega nevsebinskega zmazka si sposoben ven spraviti. Vse kar je uporabnega zaznati iz tvojega pamfleta, je da ne maraš Kučana in ne maraš levice. To pa že dolgo vemo. Torej je bil tvoj gornji tekst povsem nepotreben!