Članek

Referendumska zmaga

Manifest razuma proti hvalnici norosti!

Zahtevamo projekt, ki bo 5 x B: Brez korupcije, Bistveno hitrejši (2x), Bistveno cenejši (3x), Brez škode za okolje in Brez zadolževanja naših otrok in vnukov

Objavljeno Aug 13, 2017

Vladni projekt drugega tira je OBUPEN POSKUS pridobiti NOV NAČIN ZA NOVO IZČRPAVANJE davkoplačevalcev. Vlada vseskozi poudarja DRUGI, ne DVOJNI TIR. V resnici potrebujemo dvotirno moderno progo Koper Divača in posodobitev celotne železniške infrastrukture Slovenije.

Vladna ambicioznost je zgolj pohlep po denarju, ki bo polnil  njen žep in žepe njenih prisklednikov – novo komponiranih gradbenih baronov, ki jim ni do resničnega dvojnega tira. Projekt modernega dvojnega tira se da izvesti dvakrat HITREJE in TRIKRAT CENEJE, sicer nas bodo v tekmi za posel in tovor prehiteli Italijani in Avstrijci s Pontebsko in južno avstrijsko železnico.

Ne pristajamo več na fiktivne – samozadostne projekte, ki so se izrodili v svoje NASPROTJE in so daleč od poštenih vlaganj za   razvojne potrebe Slovenske  ISTRE in SLOVENIJE, njenih prebivalcev in slovenskega gospodarstva, vključno z  Luko Koper.  

Cerarjev BOJ ZA PRVO LOPATO drugega tira  je boj za NOV VELIKI ROP v IMENU DRUGIH. In je brezglavo skakanje KOALICIJE v prazen bazen, ki se hrani z neizmernim pohlepom botrov iz ozadja. Gre za boj po več milijardnem plenu s pomočjo FIKTIVNEGA PROJEKTA, KAR BO SLOVENIJO RAZVOJNO UNIČILO.

Vladni drugi tir je skratka TRIUMF BREZUMJA, je NEIZMERNOST POHLEPA in je HVALNICA NOROSTI. Zato ga za nobeno ceno  ne smemo DOVOLITI. Glasovanje proti ZAKONU je sredstvo z to.

Zahtevamo projekt, ki bo 5 x B:

Brez korupcije, Bistveno hitrejši (2x), Bistveno cenejši (3x), Brez škode za okolje in Brez zadolževanja naših otrok in vnukov

Vili Kovačič l.r.

DavkoPlacevalciSeNeDamo