Člani (1)
Cenzura .si
Spremljevalci (5)
Miran P.
Simo Simo
Dusan Trajbaric

TISKOVNA KONFERENCA v prostorih Svetovnega Slovenskega kongresa v torek 21.11.2017 ob 11.00 h

Referendum Drugi tir
20.11.2017 19:11 (pred 57 minutami)

Spoštovani novinarji, uredniki in zainteresirana javnost.

Jutri, v torek 21.11. ob 11.00 uri najavljamo tiskovno konferenco v prostorih Slovenskega Svetovnega kongresa ob vložitvi pritožbe ob objavi izida referenduma o 2. tiru

Vili Kovačič

DRŽAVLJAN K

Investicija v TEŠ6 še dolgo ne bo finančno zaprta! Gre za inovacijsko znanje, kako okoli prinašati državo in državljane!

Referendum Drugi tir
18.11.2017 19:28 (pred 2 dnevi)

Pozor: Investicija v TEŠ6 še DOLGO NE BO finančno zaprta !  
TEŠ6 in 2TDK imata vedno več skupnega !
 
RTVSLO je v bila v včerajšnjem poročanju žal spet v zamudi: TEŠ6 ni obratoval 10 dni in to  od 30.10 do 08.11.2017. Zdaj spet obratuje. Ne obratuje zaradi razpok v jeklu na pregrevalniku pare, ki je najobčutljivejši del agregata. To nas bo še stalo !  Popravila – so zelo težavna in draga.
 
Stroške bomo pokrili z izvozom know howa iz Ljudske republike Šaleška dolina.  Gre za inovacijsko znanje -  know how, kako okoli prinašati državo in državljane ! Nekoč smo peli: Sve će to narod pozlatit in Druže Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo ! Ni slučajno v Velenju  je največji kip maršalu.To je ideološki ščit, za katerim se skriva večini skrita  lokalna in nacionalna šaleška oblast.  
 
Še je živ spomin na EKK Velenje, ki nas je stal cca 2,1 milijarde eurov in vele-pralnice denarja Gorenje Koerting. Kdor pravi, da zgodovina ni pomembna se laže. Zelo je pomembna. 
O tem sem s

PROTI POLITIČNEMU APARTHEIDU SLOVENSKIH DRŽAVLJANOV - POZIV MARJANU ŠARCU in BORUTU PAHORJU

Referendum Drugi tir
14.11.2017 10:18 (pred 6 dnevi)

V volilni kampanji sta oba kandidata poudarjala in obljubljala spremembe v okviru predsedniške funkcije in njuno zavzemanje za spodbujanje sprememb v slovenski družbi in državi. Pahor je to obljubil s svojim močnejšim in pogostejšim javnim nastopanjem, Šarec pa s spremembami političnega sistema. Predvsem slednje je ključno. Ker tega nihče od njiju ni določno definiral predlagam, da oba - dovčerajšnja kandidata in konkurenta, združita sile in organizirata ciklus omizij s skupnim naslovom ZA SPREMEMBE - PROTI POLITIČNEMU APARTHEIDU SLOVENSKIH DRŽAVLJANOV. To naj bi vsaj nekoliko pomagalo odpraviti apatičnost in volilno abstinenco, ki vse bolj najeda legitimnost volitev. Gre pa za naslednje spremembe:

1. Korenita sprememba volilnega sistema, v smeri krepitve možnosti državljanskih, tudi nestrankarskih kandidatov brez denarja in aparata in medijskih navez

2. Ureditev kaosa in diskriminacij pri referendumu, ne sankcioniranje kršitev ter neenakih možnosti v referendumski ureditvi in praksi,

Odklonilno ločeno mnenje DDR. Klemna Jakliča glede vprašanja vladnega financiranja referendumske kampanje

Referendum Drugi tir
08.11.2017 15:13 (Nov 08, 2017)

ODKLONILNO LOČENO MNENJE SODNIKA DDR.KLEMNA JAKLIČA K SKLEPU ŠT.U-I-130/17,Up-732/17‐ 12 Z DNE 28.9.2017, KI SE MU PRIDRUŽUJE SODNIK MARKO ŠORLI

SODNO VARSTVO REFERENDUMA: VPRAŠANJE VLADNECA FINANCIRANJA KAMPANJE, UČlNKOVITEGA SODNEGA VARSTVA TER USTREZNOSTI ARGUMENTACIJE USTAVNECA SODIŠČA

Ustavni pritožnik oziroma pobudnik zatrjuje, da je v neskladju z Ustavo, če lahko Vlada za referendumsko kampanjo sama sebi nameni 97.000,00 EUR davkoplačevalskega denarja, obenem pa nasprotni straniv tej isti kampanji ne nameni ničesar. Gre v resnici za zelo pomembno ustavnopravno vprašanje, na kar nas opozarja že hiter prvi pregled primerjalnih praks, ki ga je ob študiju konkretne zadeve Ustavno sodišče opravilo do tega trenutka in s čimer (temeljitejšo primerjalno študijo) se je Odločilo nadaljevati v pričakovanju potencialne vsebinske odločitve v zadevi po izčrpavanju pravnih sredstev, ko, in če, bo zadeva znova pred Ustavnirn sodiščem.

Primerialni pregled pokaže, da je namenjanje davkoplačevals

Prejel sem dolgo pričakovano odločbo Ustavnega sodišča. Sodišče ima znanje za preprečevanje demokracije!

Referendum Drugi tir
04.11.2017 08:11 (Nov 04, 2017)

PRIČAKOVANA zgodba o NE-ODLOČITVI U S !
ali
zahteva za počlovečenje človekovih pravic ! 

Spoštovani !

Prejel sem dolgo pričakovano odločbo Ustavnega sodišča  na pritožbo glede neenakopravnosti in neenakosti   v referendumski kampanji !

Zelo zanimivo! Skrivnostna so pota  gospodova – dr. Jadrana Sovdat je povozila samo sebe! Ampak v Slo so na žalost vse kršitve brez posledic. Praksa predsednice Jadranke Sovdat je v popolnem nasprotju z njenim “znanstvenim”  člankom, saj je – kar je najhuje, v nasprotju z njo samo. Shizofrenost na pohodu ??? Ali pa gre spet za politiko novih standardov, navadnim smrtnikom nedoumljivo, takšno politiko kot jo je  že pred letom in pol napovedala poslanka SMC Jasna Murgel.

Povzetek: Sodniki so brez jajc, razen častnih izjem ! Sodnice jih tako ali tako nimajo ! Ostali kimajo in dvigajo roke ! Skratka ovce so tudi na Ustavnem sodišču !   Glasovanje  je bilo tokrat z rezultatom 6:3 ! Rezultat je pičel, vendar če sem sarkastičen se razmerje izboljšuje ! Čez 

SPREJETI ZAKON O ZDRAVSTVENI DEJAVNOSTI JE ŠKODLJIV. Ustavimo ga lahko le še državljani z uspešno izvedenim referendumom.

Referendum Drugi tir
26.10.2017 20:55 (Oct 26, 2017)

Zakaj je Zakon škodljiv in ga je treba zavrniti?

  • Ker se bodo zaradi Zakona čakalne dobe še podaljšale, ker bo zmanjšal število zdravnikov za delo na napotnico
  • Ker bo onemogočal prosto izbiro osebnega zdravnika
  • Ker si bo po prenehanju koncesije več kot 75 % ljudi moralo izbrati novega zdravnika( družinski zdravnik, pediater, zobozdravnik, ginekolog)
  • Ker bodo v večini manjših krajev lahko ostali brez družinskih zdravnikov in zobozdravnikov (vse tiste občine ki nimajo lastnega zdravstvenega doma)
  • Ker Zakon deluje proti mladim slovenskim zdravnikom, ki zato odhajajo v tujino

Iniciativa za referendum Jozef Ivan Ocvirk

Pojdimo volit! To kar je naredila POPTV se ne dogaja niti v Afriki, ko je iz TV soočenja izločila dva kandidata!

Referendum Drugi tir
22.10.2017 12:44 (Oct 22, 2017)

LJUDJE, POJDIMO NA VOLITVE - S TEM BOMO OTEŽILI GOLJUFIJO MEDIJSKO ZREŽIRANE VOLILNE ZMAGE ŽE V PRVEM KROGU

Goljufije se dogajajo povsod po svetu, vendar smo Slovenci v goljufijah rekorderji. Rekorderji zaradi naivnosti. Ker se goljufij ne zavedamo, ampak jih omogočamo se ponavljajo. Zaupanja že zdavnaj ni več – edino zdravilo je VISOKA VOLILNA UDELEŽBA in NADZOR.

Zato volivci POJDIMO VOLIT v čim večjem številu. In kdor lahko naj gre ob 19 h v kontrolo na volišče. Na vsakem volišču po štetju objavijo rezultate in jih nalepijo na oglasno desko. Državljani, pojdite po 19 uri na volišče in z mobitelom poslikajte objavo rezultata. Slike pošljite na telefon 040 203-524 ali na e-mail REFERENDUMDRUGITIR.SI

To kar je naredila POPTV se ne dogaja niti v Afriki, ko je iz TV soočenja izločila dva kandidata : Andreja Šiška in Suzano Laro Krause. Pred kratkim je v Keniji v Afriki vrhovno sodišče razveljavilo volitve predsednika države, pred letom dni je v Avstriji ustavno sodišče razveljavilo predse

Cerarjeva vlada je tožila občino Bistrica ob Sotli, ker so zgradili cesto za samo 300.000€ namesto prej predvidenih 600.000€

Referendum Drugi tir
20.10.2017 23:30 (Oct 20, 2017)

SVETEL ŽAREK IZ MALE OBČINE ZA ZGLED LJUBLJANI IN CERARJU – državljani primimo se za denarnice !

V Bistrici ob Sotli se je zgodilo nekaj strašnega, čeprav zelo pozitivnega in poučnega za vso Slovenijo ! Zgodba spominja na »2TDK«-vladni drugi (zlati) tir.

Država-vlada, je danes izgubila tožbo proti občini Bistrica ob Sotli, ki je izvedla investicijo v cestno infrastrukturo za polovico manj denarja kot je to zahtevalo ministrstvo.

Namesto za 600.000 so v občini investicijo uspešno končali za dobrih 300.000 eur. Zgodba je tipična: občina je izbrala poštenega izvajalca in zadeva je bila pol cenejša. Država-vlada pa jim je očitala nepreglednost in zlorabe in je občino tožila. Vladna stran je namreč prek sodišča hotela dokazati nasprotno - korupcijo občini, a dokazi so bili neizprosni v obratni smeri: niti ene obtožbe vlada ni mogla dokazati. Na srečo so se našli pošten župan in izvajalec in na koncu neodvisen sodnik.

Problem se je začel leta 2015, ko je prišla na oblast »etična vlada«, ki j

PROTEST- to je BANKROT DEMOKRACIJE! POPTV si je samovoljno vzela pravico in izločila neodvisnega kandidata Andreja Šiška

Referendum Drugi tir
20.10.2017 21:47 (Oct 20, 2017)

Protestiramo proti izločitvi 2 kanidatov za predsednika. Med njimi je Andrej Šiško, neodvisni kandidat. POPTV si je samovoljno vzela pravico in dva kandidata izločila ! To je nezaslišana samovolja ! Novinarji POPTV zlorabljajo svoj položaj in diskriminirajo nekatere kandidate in delajo proti javnemu interesu, ki je nedvoumen: enakopravnost vseh kandidatov v kampanji.

Za povrh tega na začetku soočenja niti ne povedo !

Vsled tega so te volitve NELEGITIMNE, čeprav LEGALNE. Legalnost ne more nadomestiti legitimnosti in enakosti vseh sodelujočih v kampanji.

INŠPEKTORAT za MEDIJE PA NE UKREPA, kajti v Sloveniji so inšpektorji in novinarji mafijsko povezani s politiki. Ali pa so strahopetci, ki se bojijo za svoje službe.

To je BANKROT DEMOKRACIJE in TRIUMF hlapčevskega, režimskega NOVINARSTVA ! Proti takemu stanju se že piše ustavna pritožba !

VOLIMO ANDREJA ŠIŠKOTA – domoljuba s tradicijo in pogumom.

Referendum Drugi tir
20.10.2017 20:26 (Oct 20, 2017)

VOLIMO ANDREJA ŠIŠKOTA – domoljuba s tradicijo in pogumom.

PAHOR bi ustregel vsem, zato si ne upa nič.  Je poosebljena paraliza predsedniške funkcije. Šiško bo gladko premagal  tudi Šarca, Serpentinška v  obleki Danila Tuerka.

Sodniški napad po referendumu. Sodnica Špela Koleta s kazensko ovadbo nad Vilija Kovačiča!

Referendum Drugi tir
13.10.2017 13:15 (Oct 13, 2017)

ZAHTEVA SODNICE Špele Koleta ZA KAZENSKI PREGON ZARADI RAZŽALITVE !

Spoštovana policija, spoštovana razžaljena sodnica, spoštovano US in spoštovani zagovorniki !
 
Pošiljam SKEN včerajšnjega poziva na policijsko zaslišanje zaradi domnevne razžalitve sodnice mag. Špele Koleta ob razglasitvi sodbe dr. Milku Noviču 13.04.2017. Celih 6 mesecev je razžaljena sodnica potrebovala, da je ugotovila razžaljenost. Upam, da tokrat policija in US ne bodo zavlačevali – kot so zavlačevali doslej. Takrat ko je šlo  za zabistveno pomembnejšo zadevo - za odločanje o  30 mesečnem priporu, katerega posledice so nepopravljive, tako za sodnico kot za dr. Milka Noviča. 
Datum mojega zaslišanja je določen 23.10.2017, torej dan po volitvah. Prosim policijo, da zadevo rešuje absolutno prednostno, Ustavno sodišče pa prosim, da izda začasno odredbo za zamenjavo osebe v priporu. Sodnica naj nadomesti obtoženega.
 
Lep pozdrav !     Ponižani in od sodnice razžaljeni, Državljan K.    Vili Kovačič
 
Prip

Vladni drugi tir na slepem tiru in kaj po referendumu?

Referendum Drugi tir
12.10.2017 08:52 (Oct 12, 2017)

VLADNI DRUGI TIR NA SLEPEM TIRU IN KAJ PO REFERENDUMU?

Čas je, da neustavnost in nezakonitost vladnega zakona izterjamo po pravni poti.

»Obstajata dva načina, kako ste lahko pretentani. Bodisi verjamete to, kar ni res, bodisi nočete verjeti tega, kar je res.« (S. Kierkegaard).

Misel sem si izposodil iz svojega članka ob polemikah o TEŠ 6 pred približno 5 leti. Stavek danskega filozofa je mišljen kot abstraktna dilema, vendar če njegovo misel prenesemo v Slovenijo 2017, zlahka pridemo do tega, da to sploh ni dilema. Davkoplačevalci bomo pretentani na oba omenjena načina. Kolikokrat se bo to zgodilo, pa bomo šele videli. Verjetnost, da bo to večkrat, pa je zelo velika, razen če pride do streznitve.

Da bi bila verjetnost napake, podobne tisti iz TEŠ 6, čim manjša, sem zbral nekaj ključnih podatkov, za katerimi stojim, za njimi pa stojijo tudi izvedenci različnih strok in disciplin. Vsekakor pa ne stoji zadaj Janez Janša, ki se Cerarju in njegovim očitno tudi kot nočna mora prikazuje na vs

ODPRTO PISMO USTAVNEMU SODIŠČU !

Referendum Drugi tir
10.10.2017 00:50 (Oct 10, 2017)

ODPRTO PISMO USTAVNEMU SODIŠČU !

(triumf pravnega nihilizma?) 

Danes 9.10.2017 sem prejel post festum odgovor Ustavnega sodišča  na mojo drugo pritožbo o diskriminaciji sindikata vojakov v referendumu ! Nisem mogel verjeti !

Ustavno sodišče  - s podpisano predsednico sodišča dr. Jadranka Sovdat, mi je sporočilo: Od odločitve o vaši pritožbi zaradi prepovedi MORS  Sindikatu vojakov Slovenije, da sodeluje  pri zbiranju podpisov ter v referendumski kampanji, ni pričakovati rešitve pomembnega pravnega vprašanja, zato jo je Ustavno sodišče zavrnilo.  

Diskriminacija torej ni pomembno pravno vprašanje, ampak verjetno METAFIZIČNO vprašanje! Sam menim, da je EMINENTNO in IMANENTNO PRAVNO vprašanje. Postavlja pa se  vprašanje  o nenačelnem voluntarizmu in pravnem nihilizmu U S ? QUO VADIS Ustavno sodišče ! 

Zelo sem presenečen nad fantastično odločitvijo, še bolj pa nad obrazložitvijo, torej nad »argumentom«, da NE GRE ZA POMEMBNO PRAVNO VPRAŠANJE. Je morda to METAFIZIČNO VPRAŠANJE ? Je pa t

PREDSEDNIŠKA CENTRIFUGA - 7 vprašanj za predsedniške kandidate!

Referendum Drugi tir
04.10.2017 17:48 (Oct 04, 2017)

KATERA JE VAŠA NAJVIŠJA VREDNOTA POTREBNA ZA RAZVOJ POSAMEZNIKA IN SKUPNOSTI. NAŠTEJTE TRI VREDNOTE PO HIEARHIJI

1. ali ste bili ZA vladni ZAKON o drugem tiru ali PROTI in zakaj?

2. v čem sta si podobna projekta TEŠ6 in vladni DUGI TIR oziroma v čem sta si različna ?

3. zakaj so državne investicije leglo korupcije ter sredstvo za siromašenje države in davkoplačevalcev

4. kaj je zdravilo proti temu pojavu in kako ga preprečiti

5. kakšno je vaše stališče do referendumske demokracije - švicarskega tipa in do kršitev demokratičnih norm pri zadnjem referendumu

6. Kje začeti s spremembami sedanjega oligarhičnega sistema ?

7. Kakšna bi lahko bila vloga predsednika države pri tem !

Predsedniški kandidat: ……………………………………………………………………………………………..

Kaj menite o pobudi, da vzpostavimo sistem v katerem se bo oblast bala ljudi

in ne obratno, da se ljudje bojijo oblasti!

Kako je Vili Kovačič načel živce Janezu Janši, spor med pobudniki referenduma za 2.TIR - spor je med navijači in mrhovinarji!

Referendum Drugi tir
28.09.2017 10:10 (Sep 28, 2017)

Na začetku je treba povedati: spora med pobudniki ni bilo in ga ni, spor je med navijači in mrhovinarji.

Naslov na portalu Topnews nima prav nobene zveze z vsebino. Pisanje Vladimirja Voduška s citati Andreja Magajne o meni in omenjanje Janeza Janše pri tem je verjetno zgolj konstrukcija zaradi usmeritve pozornosti, čtivo je pač z JJ bolj vabljivo tudi za postreferendumske mrhovinarje, ki so vse bolj aktivni in samozavestni. Ob tem pa je zaznati tudi norčevanje iz inženirske stroke in dr. Duhovnika s strani »psihologov«in pripadnikov tako imenovanih »mehkih poklicev«, posvečenih v piarovskih vodah, kamor sam sebe uvršča pisec, ki me vneto kritizira, to je Andrej Magajna.

Vsega prispevka ne bom podrobno komentiral, ker mi to odvrača energijo od bistva in od mnogo pomembnejših zadev. To je zahteve za presojo ustavnosti zakona o 2 tiru. Naj vsak uživa v svojem »zosu« kot se njemu dopade. V odgovoru bom zato razmeroma kratek.

Kaj dela v sestavku Janša se ne vidi ne od daleč ne od blizu. Iz

Državna volilna komisija! Volišče, ki ga ni bilo, Dušan Vučko in lumparije.

Referendum Drugi tir
27.09.2017 21:15 (Sep 27, 2017)

Tako.. To kar bom sedaj napisal si prosim pozorno preberite.. 
Iz državne volilne komisije sem dobil OBVESTILO o referendumskem glasovanju (ZIUGDT) vaše volišče št.061 je Vindiš Ignac, Velika varnica 10.. Volišče ni dostopno invalidom..

Seveda sem se kod zaveden Slovenec, danes odpravil na volišče,da opravim svojo državljansko dolžnost.. In sedaj POZOR      prispel sem na ta naslov Zgornja varnica 10, in pred sabo zagledam hišo katera je zapuščena že 5 let.. G.Vindis pa je pokojni že nekaj let..

Odpravim se do najbližjega soseda in ga prosim če mi pokaže vabilo.. In glej ga zlomka, na vabilo ima iste podatke (volilna enota 061.. Da bi se prepričal do potankosti še obiščem nekaj sosedov.. Povsod enako.. za to sem se odločil da se zapeljem do Zg.Leskovec kateri je oddaljen 5 km..

Na osnovni šoli zagledam napis (volišče) enota 061.. Pristopim do volilne komisije in jim obrazložim da niso na pravem naslovu.. GOSPODIČNA MI PA ODGOVORI.. Mi smo , samo vas niso obvestili.. Nato pogleda

Komentar: desnica, ki je pozivala na referendum se tega ni udeležila!

Referendum Drugi tir
27.09.2017 00:12 (Sep 27, 2017)

Da, Cerar se je javno zahvalil 80% volilnim upravičencem, ker se referenduma sploh niso udeležili…..sploh nikakor udeležili…..in tako večinsko glasovali ZA zakon o 2.tiru, obenem pa še izrekli vso podporo Cerarju za njegovo delo…..

kar v prevodu pomeni, da bo točno teh 80% referendumsko neudeleženih generalno krivih, ko bodo izginjali milijoni pri gradnji 2.tira……Cerar se jim je osebno zahvalil…..in pohvalil, ker so si to in tako želeli…. več v povezavi 

In še malo drugačen komentar: 

Gibanje OPS poslalo uradno zahtevo na DVK za pregled dokumentacije o referendumu #2TIR

Referendum Drugi tir
26.09.2017 23:28 (Sep 26, 2017)

Takole so napisali: 

Pozdravljeni,

v skladu z zakonom o dostopu do informacij javnega značaja vas pozivamo, da nam v najkrajšem možnem času posredujete vse zapisnike o ugotovljeni volilni udeležbi in rezultatih referenduma, ki je bil izveden 24.09. 2017. Prosimo, da nam posredujetevse zapisnike, ki so morali biti izdelani, vključno z zapisnikom Državne volilne komisije, ki je ugotovila končni rezultat referenduma. V kolikor vam pošiljanje predstavlja veliko breme, nas obvestite kdaj si dokumentacijo lahko ogledamo. 

Vse dobro in lepo pozdravljeni

Ladislav Troha, predsednik

POZIV VSEM ČLANOM VOLILNIH KOMISIJ

Referendum Drugi tir
26.09.2017 22:38 (Sep 26, 2017)

Spoštovani podporniki pozor !

Zaradi nekaterih sumov o ponarejanju referendumskega rezultata, pozivam vse člane, ki imajo ali vedo za utemeljen sum o nepravilnostih, da to sporočijo na 040 203-524, obenem pa argumentirajo kršitve pismeno na moj naslov vili.kovacic@siol.net z oznako e-maila: Referendumdrugitir – KRSITEV!

Zelo dobro pa bi bilo, da člani odborov z nekaterih volišč pisne rezultate glasovanja fizično preverijo na Državni volilni komisiji DVK, kjer obstoja pregled vnesenih rezultatov v zbirno datoteko – centralno evidenco za celo Slovenijo. Eventuelna odstopanja vnesenih podatkov v centralni evidenci od tistih, ki jih posedujejo sami, sporočite na moj naslov.

Lep pozdrav Vili Kovačič

Shizofrenija Ljuba Žnidarja ali "nova politika" SDS?

Referendum Drugi tir
26.09.2017 22:16 (Sep 26, 2017)

Shizofrenija posameznika ali "nova politika" !?

POSLANEC SDS Ljubo Žnidar je doživel metamorfozo. Zdaj je proti referendumu, čeprav je junija meseca v senci svojega šefa pozdravljal zbiranje podpisov !

Spominja me na Janeza Pogorelca iz NSi, katerega priimek pove vse ! Pogorel je na vsej črti.

Ob razpon cene izgradnje drugega tira, ki je nihala od 800 milijonov evrov do 1,8 milijarde evrov, so se spotikali nasprotniki zakona, sploh SDS. Nekdanji minister za infrastrukturo iz vrst SDS Zvonko Černač je v dnevih pred referendumom pozival, da se je treba referenduma "udeležiti in obkrožiti proti". A ko je v nedeljo zvečer postalo jasno, da je nasprotnikom zakona zmanjkalo okoli 180 tisoč glasov proti zakonu, so v SDS zelo omilili retoriko. Poslanec Ljubo Žnidar je celo dejal, da nizka udeležba na referendumu o zakonu o drugem tiru ni bila nepričakovana, saj je neprimerno, da o strokovnih stvareh in največjih infrastrukturnih projektih v državi odločajo državljani namesto stroke.  VIR: VE

Oglasi

7684.) mali veterinarski priročnik

Kategorija: Dom in vrt

Cena: 17.99 €

7683.) nosečnost in novorojenček

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 9.99 €

7682.) biološko pridelovanje hrane

Kategorija: Dom in vrt

Cena: 9.99 €

7681.) živinozdravništvo knjiga je bila izdana leta 1885

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 599.99 €

7680.) sveto pismo  slovenski standardni prevod

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7679.) zdravilna moč sadja in zelenjave

Kategorija: Zdravje

Cena: 19.99 €

7678.) dekameron

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16 €

vsi, ki se navdušujete nad ekstremnimi športi, preverite tudi ponudbo podjetja altituda. ta ima namreč v ponudbi soteskanje različnih težavnosti, spust po jeklenici in še kaj bi se našlo. preverite še ostale aktivnosti v adventure slovenia.

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

bliža se čas praznikov in verjetno ste tudi vi med tistimi, ki že mrzlično razmišljate, kaj podariti vašemu malčku ali nečaku za novo leto. majhni fantki so najbolj navdušeni nad avtomobilčki, tako da z nakupom takega darila zagotovo ne boste zgrešili. preverite še ostalo ponudbo podjetja vlakec. 

Kategorija: Igrače za fante

Cena: Pokličite za ceno

mi smo registrirana tvrtka koja se nalazi u velikoj britaniji i južnoj africi, mi smo ovdje služiti ćete biti dobri i visoko kvalitetne proizvode po vrlo konkurentnim cijenama.   trenutno imamo prodaju popust na sve naše proizvode odmah imamo prodaju popust cijena zbog svečane i već krajem godine prodaje.     mobilni telefoni su novi, originalni, otključani zapečaćeni u kutiji s europskim jamstvom.   dostava na vašu adresu traje 3 dana putem kurirske službe fedex express ili dhl-a.   zainteresirani kupac trebao bi kontaktirati sljedeće:   (kontakt (whatsapp) +27604484153   e-mail: euroelectronicshop@gmail.com     telefonski broj: ☎ +27604484153     apple iphone x   apple iphone x 64gb počevši od € 480   apple iphone x 256gb počevši od € 540     apple iphone 8 i 8 plus     apple iphone 8 64gb  od 400 €    apple iphone 8 256gb od 440 €      apple iphone 8 plus 64gb 420 €    apple iphone 8 plus 256gb od € 460       apple watch series 3 od € 200       apple iphone 7 32gb od 300 € apple iphone 7 128gb od 330 € apple iphone 7 256gb od 360 €   apple iphone 7 plus apple iphone 7 plus 32gb od 320 € apple iphone 7 plus 128 gb od 350 € apple iphone 7 plus 256 gb od 380 €         apple iphone 6s apple iphone 6s 16gb od 250 € apple iphone 6s 64gb od 270 € apple iphone 6s 128 gb od 300 €   apple iphone 6s plus 16gb od 290 € iphone 6s plus 64gb ...... 310 € apple iphone 6s plus 128gb .... 330 €     apple iphone 6 plus apple iphone 6 plus 16gb od 170 €   apple iphone 6 plus 64gb od 200 €   apple iphone 6 plus 128gb od 220 €       ipad   ipad ipad wi-fi + mobilni 128gb - od 300 €   wi-fi apple ipad 32gb od 200 €   apple ipad mini 4 128-inčni wi-fi od 250 €   tablet apple ipad air 2 wi-fi 32gb od 220 €   apple ipad pro 12.9 "32gb od 340 €   apple ipad pro 128gb wi-fi + 4g od 350 €             samsung   samsung galaxy note 8 64gb od 450 €   samsung galaxy s8 + plus 64gb od € 400   samsung galaxy s8- 64gb od 380 €   samsung galaxy s7 edge 32gb od 300 €   samsung galaxy s7 edge 64gb od 340 eura     samsung galaxy s6 + edge 32gb od 240 €   samsung galaxy s6 + edge 64gb  od 260 €       sony xperia xz premium g8142 64gb  4g od 280 €     htc u11 6gb ram 128gb 4g od po 300 €   htc one 10 32gb 4g slobodno - od € 180   htc u ultra 64gb 4g  slobodan - od € 180   sony playstation 4 1tb + fifa 18 + 2 dualshock ... 190 €           zainteresirani kupac trebao bi kontaktirati sljedeće:   (kontakt (whatsapp) +27604484153   e-mail: euroelectronicshop@gmail.com   telefonski broj: ☎ +27604484153

Kategorija: GSM telefoni

Cena: 480 €

če v vašem podjetju pripravljate poslovni dogodek in bi radi poslali lično oblikovana vabila, potem kontaktirajte podjetje dominatus d.o.o., ki nudi profesionalno . 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2840.) kruto in nenavadno

Kategorija: Leposlovje

Cena: 12.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj