Člani (1)
Cenzura .si
Spremljevalci (5)
Miran P.
Simo Simo
Dusan Trajbaric

Očitno je bil razpis za izdelavo razvpite makete za 2.TIR prirejen. Cerar je zavrnil več kot 70.000 € cenejšo ponudbo!

Referendum Drugi tir
10.03.2018 16:56 (Mar 10, 2018)

Zahvaljujoč nekaterim smo uspeli pridobiti razpis in odločitev o oddaji naročila za maketo. Najugodnejša ponudba, ki jo je oddalo podjetje RPS d.o.o. iz Ljubljane je za več kot polovico cenejša od izbrane, ki jo je oddalo podjetje ART Rebel d.o.o, prav tako iz ljubljane. 

V tabeli lahko vidite, da je ponudba zavrnjenega podjetja v znesku 60.851,16 €, medtem ko je izbrano podjetje, ki je maketo naredilo oddalo ponudbo za kar 133.590,00 € in ne 100.000 €, kot smo predhodno poročali.

Očitno gre za prirejen razpis in za kriterije, ki izločajo pošteno konkurenco.

Tako se dela v Sloveniji že 25 let. Krivda je izključno na volivcih, ki vsaka štiri leta nasedej(m)o na "nov obraz".

Celoten PDF dokument se nahaja v povezavi tukaj.

Specifikacija naročila se nahaja tukaj.

 

Maketa 2. tira: multimedijski kič za 109.500,00 evrov + DDV ? Cerar spet dokazuje, da ne zna ravnati z davkopl. denarjem!

Referendum Drugi tir
10.03.2018 12:53 (Mar 10, 2018)

Iz poročanja javnih medijev sem videl, da je predsednik vlade Miro Cerar osebno v Kopru 7.3. 2018 javnosti predstavil maketo drugega tira Divač- Koper. Po posnetkih na  TV Slovenija sodeč, gre za amaterski izdelek brez estetske in še manj tehnične vrednosti. V javnosti je po spletu zakrožil podatek, da je državni proračun za ta kič, ki naj bi bil prikaz trenutno največjega investicijskega projekta, plačal 100.000 evrov.

Prosim, da mi kot informacijo javnega značaja posredujete informacijo, kdo je to maketo izdelal in koliko je Slovenija za ta izdelek plačala.

Za odgovor, ki ga bom uporabil v svojem pisanju o projektu drugi tir Divača-Koper, se vam v naprej zahvaljujem.

 

S spoštovanjem,

Stanko Štrajn

______________________________

In odgovor:

Spoštovani!

Maketa drugega tira je sodobna multimedijska predstavitev enega najpomembnejših infrastrukturnih projektov v samostojni Sloveniji. Namenjena je široki javnosti, da spozna in se seznani s prednostmi, zahtevnostjo in nujnostjo izvedbe te

Cerar je odprl maketo drugi tir za 100.000 €! Etika, da te kap! Kako si drzne?

Referendum Drugi tir
08.03.2018 11:37 (Mar 08, 2018)

Cerar je včeraj odprl POTEMKINOV DRUGI TIR. Maketo za 100.000 eurov. Kako si drzne, .... Iz mojega denarja delati predvolilno kampanjo zase - ETIKA DA TE KAP - za SODIŠČE!
 

Zelo malo za 100.000€
Pomeni državljani smo dobili zelo malo za 100.000€

- Mali kontejner 4200€
- Prebarvanje in izrez stranice 1.500€
- Steklo 1.000€
- Grafika animacije da je 3.000€ pa ni
- 3D relief, da je 3.000€ pa tudi ni
- Projektor in računalnik da je vse skupaj s kabli in lučkami še 3.000€
- Grafična oprema in nalepke. 500€
- Brošurice 10.000 kosov skupaj z avtorsko fotografijo in oblikovanjem 4.000€
- Pa prevozi kontejnerja
- Pa varovanje in rdeč tepih.

Ne more biti vse skupaj če je najdražje vse več kot 20.000 ali 25.000€, kje pa je 75.000€?

Nekaj odgovorov lažnivim kljukcem na internetu! Nimam za avtobus kot Serpentinšek – Marjan Šarec !

Referendum Drugi tir
08.03.2018 08:20 (Mar 08, 2018)

Za začetek: http://4d.rtvslo.si/arhiv/intervju-tv/174523869

Najprej - kdo me plača ?  Za referendum sem iz svojih osebnih prihrankov plačal 10.000 eurov, z donacijami na TRR pa sem nabral 700 evrov ! Plača me SPIZ in moji prihranki. To je odgovor na  očitke bolnega uma. Raje kot, da jemljem, včasih komu kaj dam in mu pomagam. Bolj ali manj pomoči potrebnim. Pomagam  pa predvsem demokraciji, ki je najbolj podhranjena DAMA v tej državi. Včasih pomagam kakemu novinarju na meji preživetja. Nimam pa toliko, da bi dajal v prazno in razmetaval. Nimam za avtobus kot Serpentinšek – Marjan Šarec !
 
Z Janezom Janšo še nikoli nisem sedel za isto mizo !  Me je pa hvala bogu (sicer malo pozno, podprl s podpisi). Zaradi tega mu izrekam in mu bom kadarkoli, še naprej izrekal zahvalo in priznanje.  Sem ga pa ostro kritiziral ob ustavnih spremembah leta 2013 in v članku SEKS na EKS – o pajdašenju poslancev v DZ  z Madžari. JJ nisem nič dolžan – raje je obratno, saj sem vztrajno protestiral proti zlorabi

Intervju z Vilijem Kovačičem na Televiziji Slovenija, 1. program, 04. marca ob 21:45

Referendum Drugi tir
05.03.2018 12:17 (Mar 05, 2018)

Kovačič, neutrudni civilnodružbeni akter, ki je uspel ustaviti po njegovem prepotratno gradnjo 2. tira v uvodu predstavi za kaj se podpisuje kot državljank K. Pove o svojem družinskem izvoru in bolj konkretno predstavi tudi protirežimski upor, ki se je v letih 1963 in 1964 zgodil na Ekonomski fakulteti v povezavi z revijo Perspektive in v katerem je ključno sodeloval. Kovačič je oster do tistih, ki v bivšem režimu govorijo kot o zlati dobi socializma in dokazuje kako zadolžena in gospodarsko razsula je bila bivša država v kateri je vladala diktatura. Tudi za sedanjo Slovenijo je Kovačič prepričan, da se le nadaljuje bivši režim, vladajo pa njegovi nosilci oz. udbovci, ki so že v dobi prejšnje države upravljali z vzporedno ekonomijo.


Krivda za sedanje stanje v Sloveniji je po Kovačiču v prvi vrsti na strani pravosodja. Kot primer daje sojenje in obsodbo Milka Noviča, ki je po njegovem sodna farsa, Novič pa »nadomestni morilec« za to, da se prikrije veliko večjo zgodbo, ki seže v višje s

S O S za predsednika države

Referendum Drugi tir
24.02.2018 10:01 (Feb 24, 2018)

Spoštovani gospod predsednik države g. Borut Pahor,

25 let plevela je skoraj povsem  uničilo demokracijo, katere namen je neposredna ali posredna udeležba ljudi pri upravljanju države. Neposredna demokracija  ne more biti milostni dar oblasti pač pa varovalka pred njo in njenimi zlorabami. Neposredno demokracijo pa moramo seveda naredi operativno, sposobno življenja  in dosegljivo, da ne bo več zgolj drobtina z bogatinove mize, pač pa sredstvo odločanja  in vzpodbuda za kvaliteto odločanja v DZ, ki je v tem mandatu doseglo svoje zgodovinsko dno. Vzpostaviti moramo stanje,  ko se bo oblast bala državljanov in ne kot danes, ko se državljani bojimo oblasti. Toliko o načelnem izhodišču. Praktični vidik pa je konkretizacija tega izhodišča.

Zakaj gre ?

Gospod predsednik, prišel je čas ko ni več časa. Ustavno sodišče je z odločbo v referendumskem sporu, katerega pobudnik sem bil, ob pritožbi na izid referenduma o zakonu 2TIR-u, zakonodajalcu povsem jasno naložilo, da  najkasneje v 1 letu usk

Javno pismo za g. Luka Lisjak Gabrijelčiča. S Soroševim denarjem se daleč pride, kajne?

Referendum Drugi tir
19.02.2018 11:04 (Feb 19, 2018)

Spoštovani gospod Lisjak !

Ko berem vaš prispevek, na strani 8 v sobotnem Delu (18.02.2018) kar ne morem verjeti.  Trditev, da se je “kljub pesimizmu in stagnaciji slovenska demokracija izkazala za zelo trdno” je zame žaljiva, je ignoranca site vrane, ki lačni ne verjame ali pa izraz nevednosti nekoga, ki živi kot “bubreg v loju” in bi mu upoštevanje realnih dejstev osebno škodilo ali   pa (v kar dvomim) zavestne apologije v podporo nedemokratične ureditve. Sicer pa se s Sorosovim denarjem daleč pride, kajne. Ne bom polemiziral o tem na široko, ampak že samo dejstvo, da 25 let referendumskega problema kljub poizkusom nekaterih, ob ignoranci velikanske večine drugih, teh problemov sploh ni bilo mogoče učinkovito javno izpostaviti, kaže na  vrhunsko sprevrženost ne-zavesti slovenske intelektualne “elite”, med katero se uvrščate.  Za druge pa velja izrek namenjen Franu Levstiku POGINE NAJ PES.

Pri tem ko hvalite trdnost demokracije seveda spregledujete krhkost, votlost in kriminal v sodn

DRUGI TIR pred VRHOVNIM SODIŠČEM – Vili Kovačič, Lucija Ušaj

Referendum Drugi tir
17.02.2018 12:24 (Feb 17, 2018)

JAVNA glavna obravnava o referendumskem sporu bo 
14.03.2018 ob 10h  na Vrhovnem sodišču Tavčarjeva 9, dvorana 30  
MARATONCI TEČEMO ZADNJI KROG,predsednik vlade  CERAR pa tudi 
Kako bo poskrbljeno za javnost obravnave še ni znano. Informacije bodo sledile, vabljeni vsi novinarji, ki ne sovražite demokracije  !

NOVICA Z VRHOVNEGA SODIŠČA - BLIŽA SE ČAS ODLOČITVE !

Referendum Drugi tir
12.02.2018 17:52 (Feb 12, 2018)

PRAVO in PRAVICA naša je resnica !

VRHOVNO SODIŠČE RS je za sredo 14.03.2018 ob 10h v razpravni dvorani 30 na Tavčarjevi 9 razpisalo javno glavno obravnavo v zadevi REFERENDUM 2TIR. Gre za referendumski spor - tožnik Vili Kovačič, državljan K., tožena stranka Vlada RS.

Sodišču bom predlagal zaslišanje in soočenje z Mirom Cerarjem, vsekakor pa tudi zaslišanje predsednika Sindikata vojakov Slovenije. Ta je sicer odklonil moje povabilo na zaslišanje, zaradi groženj temu sindikatu pri zbiranju podpisov in posledično tudi v referendumski kampanji. Zdaj pa je sindikat glede tega še vedno v suspenzu.

Upam le, da nad vojsko zaradi Cerarjeve vlade, sodišče ne bo odredilo prisilno privedbo.

Zelo sem radoveden, kako je Miru Cerarju uspelo v zakonodajo vriniti toliko neustavnosti. Vsekakor pa so bile te zadeve mastno plačane iz naših žepov.

Novinarji lepo vabljeni, kajti tovrstnega sojenja v zgodovini države Slovenije še ni bilo. Edino zdravilo je javnost, pameti je že zmanjkalo !!!

Ljubljana 12

Namesto, da bi se iz koruptivnega primera TEŠ6 kaj naučili, se je politika odločila na povsem enak način zgraditi še 2. TIR

Referendum Drugi tir
08.02.2018 09:14 (Feb 08, 2018)

MI GREMO NA VOLITVE ZATO, DA ZMAGAMO!
"Spoštovane članice in člani Liste za Maribor, cenjeni gostje in novinarji, dragi prijatelji in sodelavci oddaje VVFaktor.

Štejem si v veliko čast, da sem danes tukaj, v tej vlogi, in da vam lahko spregovorim nekaj besed, na popolnoma drugačen način, kot sem ga vajen doslej. Običajno bi rekel: jaz sem Bojan Požar, vi pa gledate oddaje VVFaktor. No, danes je vse malo drugače. To ni oddaja VVFaktor, to ni televizija, to tudi niso sanje, sem pa še vedno Bojan Požar, in to nameravam, naj takoj povem, tudi ostati. Tak, kot sem.
 
Vesel in ponosen sem, da so me Valter (Pristovnik) in drugi člani vodstva Liste za Maribor pred nekaj meseci prijazno povabili, da postanem predsednik te stranke. Liste za Maribor, ki je, kot že vemo, nastala leta 1993, ustanovil pa jo je Alojz Križman, nekdanji župan Maribora in bivši rektor mariborske univerze, danes častni občan štajerske prestolnice. Ta stranka ima tudi že v prvem členu statuta zapisano, da je samostojna in

SEX na EKS - CERAR V POSTELJI Z MADŽARSKO

Referendum Drugi tir
07.02.2018 11:30 (Feb 07, 2018)

CERAR V POSTELJI Z MADŽARSKO

Ali gre Miro Cerar po poti Iva Sanaderja ! Še je čas da to preprečimo.

Turbulence okrog vstopa Madžarske v vladni  projekt 2 TIR so vedno hujše. Do sedaj je veljalo, da Madžarska nima morja in da za to nismo krivi mi Slovenci ampak božja roka, ki je ustvarjala svet. Cerar hoče to popraviti, zato je pristal v postelji z Madžarsko. Gre za pravi grupni  seks oziroma svingerstvo, za spuščenimi zavesami. Seja parlamenta o tem je bila namreč tajna. Temu se po Cerarjevo sicer reče napredek: seks pri ugasnjenih lučeh ! Kako dragi bodo vladni užitki in užitki osebja propagandnega stroja za 2 tir še ne vemo. Ampak nič nas ne sme presenetiti.   

Poučno pa je pogledati nekoliko v zgodovino. Madžarska je pomorsko prikrajšana država. Vendar je v časih Marije Terezije Avstro Ogrska monarhija to prikrajšanost popravila. Bivša Ogrska – današnja Madžarska je okrog leta 1750 dobila protektorat nad morsko obalo vse od Reke do Novega Vinodolskega, to je več kot je dolga cela sl

MANIFEST SPRAVE in DOBRONAMERNO POVABILO (predsedniku vlade dr. Miru Cerarju)

Referendum Drugi tir
05.02.2018 07:51 (Feb 05, 2018)

Spoštovani predsednik slovenske vlade dr. Miro Cerar, spoštovana slovenska Vlada !

Kot predsednik civilnodružbenega gibanja DPSND – DavkoPlacevalciSeNeDamo, spodaj podpisani Vili Kovačič, ki sem stranka v referendumskem sporu na Vrhovnem sodišču, Vam in slovenski vladi ter vsej slovenski javnosti izražam gesto pomiritve in ponujam  roko sprave.

Kjer je volja tam je pot, PRESTIŽNI BOJI SE MORAJO KONČATI. Zdaj ni več čas vojne, ampak ČAS MIRU. Slovenija si zasluži napredek, vlada in davkoplačevalci pa pošteno IZVEN SODNO PORAVNAVO !

Zato pred morebitno ponovitvijo referenduma o 2 tiru VABIM PREDSEDNIKA VLADE dr. Mira Cerarja NA SPRAVNO SLOVESNOST V Podutik v Ljubljani. Slovesnost predlagamo z ENIM SAMIM NAMENOM: da VLADA in društvo DPSND - DavkoPLacevalciSeNeDamo sklenemo dogovor o poravnavi spora izven rednega sodnega in ustavnega postopka. Namen je iskren in en sam: da zakopljemo bojne sekire in da davkoplačevalci skupaj z vlado rešimo Slovenijo pred propadom in jo (ponovno) umestimo

Prošnja za pogovor o aktualnem referendumskem problemu pri predsedniku države, g. Borutu Pahorju

Referendum Drugi tir
04.02.2018 11:44 (Feb 04, 2018)

Spoštovani gospod predsednik države Borut Pahor,
Prosim, da si vzamete primeren čas in me sprejmete na pogovor o aktualnem referendumskem problemu. Odločba Ustavnega sodišča je spodbudna, ne sme pa pomeniti samo zunanjega navdušenja, pompa in  blišča, ki bo prekril BEDO slovenske demokracije. 
Pogovor je nujen in je  v najširšem javnem interesu.
Prosim za konstruktiven in produktiven odgovor in pogovor. Samo skupaj lahko premaknemo MEJE DEMOKRACIJE. Ne smemo dopustiti, da postane referendumska demokracija kripto valuta, ki bo čez noč zgrmela v črno luknjo ljudskega nezadovoljstva in njegovih nepredvidljivih posledic.    
 
Pamet je boljša kot žamet, uporabimo jo dokler je povsem ne izgubimo.
 
Lep pozdrav,    Vili Kovačič,  državljan K.
pripis:
Državljan K. je simbolno ime za vse , ki v čakalnici na smrt bolne slovenske demokracije,  zaman čakamo na njeno čudežno ozdravitev! 
povezava na povezane objave:
 

Sedanji direktor Državne volilne komisije DVK je izrazito politično profilirana oseba - proti državljansko opredeljen človek!

Referendum Drugi tir
02.02.2018 13:16 (Feb 02, 2018)

Spoštovano Ustavno sodišče, spoštovane sodnice in sodniki,

(zahvala in ugovor-odgovor)

 

Zahvaljujem se vam za  skrbno obravnavo in  trud, ki ni bil majhen in vesel sem, da ste ugotovili neustavnosti v zakonodaji ZRLI in ZVRK kot tudi neenakosti v kampanji. Imam pa ugovor, ki ni tako nepomemben.  Verjamem, da je bil z vaše strani 2 dnevni instrukcijski rok in dodelitev pristojnosti DVK  v točki 5 vaše odločbe, zgolj nenameren spregled, ne pa zavestno takšna odločitev. Dvodnevni rok je zelo neživljenjski in zato nesprejemljiv. Pišem pa vam za to, ker sem prepričan, da to določbo  zlahka dopolnite oz. popravite.  

Ugovarjam pa zaradi neverjetnega dejstva, da je bila v mojem primeru DVK  sama generator neustavnosti in velik kršitelj človekovih pravic. To je v direktni koliziji z mojo ustavno pravico do poštenega postopka in poštenega sojenja. Žal z institutom referendumoma na DVK ravnajo kot s pojavom “nebodigatreba”  oziroma kot “svinja z mehom” (glej točka 6 in 8, stran 3 moje pritožbe

Zahvala in odgovor - ugovor!

Referendum Drugi tir
02.02.2018 11:07 (Feb 02, 2018)

Spoštovano Ustavno sodišče, spoštovane sodnice in sodniki,
(zahvala in konstruktiven ugovor-odgovor)
 
Zahvaljujem se vam za  skrbno obravnavo in ves trud, ki ni bil majhen in vesel sem, da ste ugotovili neustavnosti v zakonodaji ZRLI in ZVRK kot tudi neenakosti v kampanji. Imam pa ugovor, ki ni tako nepomemben. Verjamem, da je bil z vaše strani 2 dnevni instrukcijski rok in dodelitev pristojnosti DVK  v točki 5 vaše odločbe, zgolj nenameren spregled, ne pa zavestno takšna odločitev. Dvodnevni rok je zelo neživljenjski in zato nesprejemljiv. Pišem pa vam za to, ker sem prepričan, da to določbo  zlahka dopolnite oz. popravite.  
 
Ugovarjam pa zaradi neverjetnega dejstva, da je bila v mojem primeru DVK  sama generator neustavnosti in velik kršitelj človekovih pravic. To je v direktni koliziji z mojo ustavno pravico do poštenega postopka in poštenega sojenja. Žal z institutom referendumoma na DVK ravnajo kot s pojavom “nebodigatreba”  oziroma kot “svinja z mehom” (glej točka 6 in 8, stra

ODLOČBA USTAVNEGA SODIŠČA je pomemben dan za DEMOKRACIJO

Referendum Drugi tir
31.01.2018 13:28 (Jan 31, 2018)

Spoštovani
 
VESELA NOVICA !
 
USTAVNO SODIŠČE MI JE SOGLASNO dalo PRAV 9:0.  V odločbi, ki sem jo prejel danes sta dve pritrdilni ločeni mnenji – predsednice dr. Jadranke Sovdat in Ddr. Klemna Jakliča. Obe bomo zvečer objavili na REFERENDUMDRUGITIR.SI
Kljub temu, da sem vesel nisem zadovoljen. Ko zmanjka pameti je edino zdravilo JAVNOST. 
 
 
Prav in pošteno bi bilo da mi javna RTVSLO nameni 9 minut časa v ODMEVIH – da 48.222 podpisnikom in 166.000 volivcem iz prve roke pojasnim ZAKAJ SMO SE (in se bomo) ŠE BORILI  in zakaj smo na US zmagali ! S tem bo dan epilog moji izjavi v Odmevih 24.9.201, ko sem g. Tanji Gobec izjavil, da se bom pritožil !
Vendar iz tega ne bo nič. Za nacionalno TV je moj nastop v Odmevih še vedno TABU TEMA. Tudi k Urošu Slaku na POPTV ne morem. Celo NOVA24TV me ne "šlivi"5 posto, čeprav objavlja korektne komentarje. Zakaj in do kdaj me bodo še blokirali ? Kdo so tisti, ki se me bojijo. Ko bi nag letal okrog parlamenta ali nategnil v dolini Šentflorijanski kakš

Kako se gremo DEMOKRACIJO s CERARJEM in LEBNOM ter bataljonom PR-rovcev.

Referendum Drugi tir
31.01.2018 13:24 (Jan 31, 2018)

Naj najprej navedem citat povzet po mediju »žurnal24 ur« zato, da se vidi kako obvešča javnost rumeni tisk in kako so oblast zamišlja ter udejanja lastniško pravico pri javnem obveščanju:

Povzetek:

"Zakonska ureditev prekomerno posega v pravico glasovanja na referendumu," so sporočili iz ustavnega sodišča, kjer še navajajo, da vlado zaradi njenega ustavnega položaja zavezuje dolžnost, da volivce o predmetu referenduma informira stvarno, celovito in transparentno. Lahko se sicer opredeli za ali proti, vendar mora v svojih informacijah predstavljati tako razloge, ki zakone podpirajo, kot tiste, ki mu nasprotujejo. Samo pri takem ravnanju lahko uporablja proračunska sredstva. 


Dejansko stanje pa je bilo naslednje:

Na vsakem soočenju smo bili priča, da je državni sekretar prišel s spremljevalku Pr-ovko ne glede nato ali je bilo to v Murski Soboti, v Mariboru ali v Ljubljani. Na vsako soočenje ga je pripeljal šofer z državnim avtomobilom.

Mi smo prihajali s svojimi avtomobili in se sami

Referendum o drugem tiru: so ustavni sodniki dali prav Kovačiču? (Večer)

Referendum Drugi tir
31.01.2018 11:54 (Jan 31, 2018)

Neuradni viri: ustavno sodišče naj bi odločilo, da referendumska in volilna zakonodaja nista skladni z ustavo. To je ustavnim sodnikom v presojo poslalo vrhovno sodišče, potem ko je aktivist Vili Kovačič izpodbijal končno poročilo o izidu glasovanja na referendumu o drugem tiru, ki je bil septembra.

Ustavno sodišče naj bi bilo v kratkem, zelo verjetno že jutri objavilo odločbo, s katero naj bi ugotovilo, da zakon o referendumu in ljudski iniciativi in del zakona o volilni in referendumski kampanji ni skladen z ustavo, smo izvedeli iz neuradnih virov. Zahtevo za presojo je ustavnim sodnikom poslalo vrhovno sodišče ob obravnavi pritožbe predsednika društva Davkoplačevalci se ne damo Vilija Kovačiča zoper poročilo o izidu glasovanja na referendumu o zakonu o drugem tiru. Referendum je bil septembra, za zakon je glasovalo 53 odstotkov tistih, ki so se udeležili referenduma. Teh je bilo le dobrih 20 odstotkov, zato referendum po veljavni zakonodaji ni uspel in je Cerarjeva vlada nadaljevala

Izjava za javnost o pravici do nepristranske javne obravnave in pravici do poštenega sojenja

Referendum Drugi tir
30.01.2018 13:13 (Jan 30, 2018)

Tako kot sem bil leta 2012 žal neuspešen pobudnik referenduma proti državnemu poroštvu za TEŠ6, sem 6 let kasneje uspešen pobudnik referenduma o 2 tiru. Vsakomur, ki se ne dela naglušnega ali slepega, je jasno, da je tega zadnjega, vlada dobila v izjemni naglici in v nepošteni tekmi, ki bo šla v zgodovino demokracije kot eno izmed najbolj črnih-nečednih poglavij slovenske (tudi ustavne) demokracije. Sam sem te nečednosti - poleg vladne uzurpacije famoznih 97.000 evrov iz žepa davkoplačevalcev, že obelodanil v 33 točkah, bi pa zlahka dodal še katero.

Zato v imenu podpisnikov 48.222 in cca 166.000 volivcev, ki se počutimo ogoljufane prosim, predlagam in zahtevam javno sejo US. V sklop demokratičnih pravic spada nedvomno tudi pravica do poštenega nepristranskega sojenja, javnost je največja garancija zanj. Zagotavljam Vam, da bo njena prisotnost potekala mirno in dostojanstveno.

Namesto nauka iz lekcije – napak pri TEŠ6, smo zdaj priča novi polarizaciji in indoktrinaciji – kdor je proti z

EKS (energetski koncept Slovenije) na EKS

Referendum Drugi tir
27.01.2018 20:37 (Jan 27, 2018)

Draga  RTVSLO – vsi uredniki  programov in novinarji. Dragi vsi Vi, ki se imenujete 4 veja ooblasti. v resnici pa postajate vse bolj njena PETA KOLONA

Sicer niste vredni pozornosti, vendar to kar ste naredili z EKS spominja na ALKOHOLIZIRANOST, pijančevanje na EKS. EKS - Energetski Koncept Slovenije ste dejansko po srednješolsko PREŠPRICALI, posebej na TV, in nikomur se ne zgodi nič žalega. Verjetno zato ne, ker   imate žal silno potrpežljivo publiko. Iz  IDEOLOŠKIH RAZLOGOV pa sicer zlahka  menjate urednike po tekočem traku, ob tem ko na veliko proizvajate bizarnosti in po srednješolsko špricate  tiste teme, ki so pomembne.

Poleg pravosodja – ki je najpomembnejše področje v vsaki družbi in državi in ga zgolj opazujete na za vas varni razdalji, je  ena od tem, ki ste jo v zadnjem času gladko prešpricali in v pijanosti spili na EKS - Energetski Koncept Slovenije. Zasledil sem le en ubogi intervju s predstavnikom ministrstva. Nobenih opozoril o tem, da se oblast izogiba vročega krompirj

Oglasi

Avtomobil renault megane je v sloveniji zelo priljubljeno vozilo. tudi zadnja različica tega vozila ima zelo športni videz, tako po zunanjosti, kot tudi v notranjosti. publish  

Kategorija: Osebna vozila

Cena: Pokličite za ceno

če iščete super didaktično igračo za darilo za majhne otroke, potem so sestavljanke zagotovo prava ideja. ob sestavljanju se malčki učijo oblik in barv, na koncu pa so zelo veseli, ko jim uspe sestaviti celo sliko. 

Kategorija: Lesene igrače

Cena: Pokličite za ceno

vsi ljubitelji športnih stav verjetno že poznate stavnico bet at home, do katere imate dostop tudi v sloveniji. če se na novo registrirate, potem lahko dobite tudi bonus v vrednosti 100 eur. 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7701.) trinajsti apostol

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6825.) htri zaslužek

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

5941.) špelca napočitnicah na deželi

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

520.) govorica telesa

Kategorija: Zdravje

Cena: 12.99 €

1767.) telo laži

Kategorija: Leposlovje

Cena: 26.99 €

155.) v najtemnejšem kotu

Kategorija: Leposlovje

Cena: 26.99 €

5710.) pesmarica jezus je odrešenik

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 10.99 €

dobro ohranjen in deluje brezhibno.na objektivu je skoz nameščen zaščitni uv filter. objktiv je še v garanciji.

Kategorija: Foto in kamere

Cena: 3000 €

v kolikor imate radi nakit swarovski vam nudimo najrazličnejše modne dodatke kot so uhani, zapestnice, ogrlice... preverite ponudbno na naši spletni strani: http://zlatarnamursic.si/shop/86-nakit-swarovski

Kategorija: Modni dodatki

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj