Člani (1)
Cenzura .si
Spremljevalci (5)
Miran P.
Simo Simo
Dusan Trajbaric

PROFESIONALNOST PRI POROČANJU. ALI SO BILI REZULTATI REFERENDUMA PRIREJENI?

Referendum Drugi tir
25.09.2017 20:36 (pred 2 urami)

Včasih so bili rezultati pri predčasnem glasovanju praviloma odraz prihoda najbolj zagrizenih volilcev. Letos je pri poročanju volilne komisije bilo na začetku kar nekaj problemov, pa se človek spomni na nekega ljubljanskega frizerja, ki ima glavni problem, kako plačevati davek, kjer se matematika začne in konča z odstotki.

ANALIZA POROČANJA O VOLILNEM IZIDU REFERENDUMA O “DRUGEM TIRU” 24 SEPTEMBER 2017

Pa poglejmo zdaj tole frizersko poliranje volilnih rezultatov. 

Rezultati predčasnega glasovanja je bil 54% ZA in 46% PROTI. Rezultat, ki je vsakomur dal pomisliti, kakšni napori so morali omogočiti Velikemu vladarju, da je lahko zmogel doseči tako preudarnost. To, da so zanalašč pozabili obvestiti volilce za par dni, da je direktor Vučko nekaj jecljal pred kamerami, je bilo za pričakovati. Tako jecljanje direktorja je upravičeno za stalno plačo okoli 4500 EUR. To, da pa državni uradniki pristaši Stranke Mutavega Centra zagotovijo pravočasno pošiljanje svojega gradiva po pošti dokazuje

Pobuda za oceno ustavnosti ZIUGDT

Referendum Drugi tir
25.09.2017 18:48 (pred 4 urami)

Izpodbijani akt:
Zakon o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper
EPA: 1878-VII
Spletna stran DZ, z dne 30. marec/sušec 2017, v nadaljevanju ZIUGDT
https://www.dz-rs.si/wps/portal/Home/deloDZ/zakonodaja/izbranZakonAkt?uid=DB7B0F605FBF312BC12580F30042E6F2&db=pre_zak&mandat=VII&tip=doc#

http://imss.dz-rs.si/imis/963717f03ea9cd23fdaa.pdf

Navedbe o neodpravljenih posledicah protiustavnosti oziroma nezakonitosti:

Temeljne kršitve Ustave in mednarodnih pogodb (Mednarodni pakt o državljanskih in političnih pravicah), ki so se primerile v času zadnje referendumske kampanje:

1. Vedno bolj pereča neustavnost 6. člena ZVRK, katere posledica je ponovno, da zasebna medijska podjetja v referendumski kampanji delujejo v območju protiustavnosti.

2. Nespoštovanje vsaj minimalnih standardov, ki jih določa isti 6. člen ZVRK, s strani medijskih podjetij v neposredni ali posredni državni lasti, tako da so prav vsi delovali nezakonito in protiustavno.

3. Državna podjetja 

#2TIR - DO 16.00 URE JE VOLILO 245.000. VOLIVK IN VOLIVCEV. POJDITE VOLIT!!!!! DO 19.00 URE!!!!

Referendum Drugi tir
24.09.2017 17:44 (pred 1 dnevi)

Volitve zakonodajnega referenduma o Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper (ZIUGDT) so danes, v nedeljo, 24. septembra 2017. 
Volišča so odprta od 7. do 19. ure.

Volivno pravico ima 1.713.399 volivcev.

    Do 16. ure je na voliščih glasovalo 245.000 volivk in volivcev.    

Prvi delni izidi glasovanja bodo znani po 19. uri. 

Podrobne rezultate volitev lahko spremljate na povezavi http://volitve.gov.si/referendum/

Kako bi na referendumu glasovali bralci mojega bloga

Referendum Drugi tir
22.09.2017 23:55 (pred 3 dnevi)

Včeraj sem za štos odprl glasovanje, kako bi bralci mojega bloga na referendumu glasovali glede zakona o drugem tiru. Seveda je vzorec majhen (zaenkrat 255 glasov), najbrž povsem nereprezentativen in zelo gotovo zelo pristran (bralci tega bloga so najbrž bolj motivirani, hkrati pa gojijo podobna stališča kot jaz, sicer ne bi izgubljali časa na tem blogu), vendar pa rezultati glasovanja do zdaj kažejo, da bi skoraj štiri petine (slabih 79%) vseh glasovalcev na referendumu glasovalo proti zakonu. Le dobrih 8% bi jih glasovalo za zakon, 13% pa je neopredeljenih.

Kako bi na referendumu glasovali bralci mojega bloga « DAMIJAN blog

Včeraj sem za štos odprl glasovanje, kako bi bralci mojega bloga na referendumu glasovali glede zakona o drugem tiru. Seveda je vzorec majhen (zaenkrat 255 glasov), najbrž povsem nereprezentativen …

Ljubljana se upira Cerarju in njegovemu milijardnemu enojnemu tiru

Referendum Drugi tir
22.09.2017 23:11 (pred 3 dnevi)

Naši reklamni panoji z visoko sporočilno vrednostjo

Referendum Drugi tir
22.09.2017 22:48 (pred 3 dnevi)

Teritorialna obramba: včeraj so na TV izkoristili duševnega bolnika, jutri bodo pa vaše otroke. Briga njih 2.TIR, gre se za €

Referendum Drugi tir
22.09.2017 21:19 (pred 3 dnevi)

Roparski baroni, ki stojijo za drugim tirom, in ki bodo pobirali milijonske koncesije v največjem ropu 21. stoletja, nimajo nikakršnega problema izrabiti duševnega bolnika za doseg svojih ciljev. Včeraj so namreč duševnega bolnika Egidija Kozjeka izkoristili, da je osramotil sebe in celotno opozicijo na javni televiziji. To pomeni, da se sprevrženci smejejo in si čestitajo po temu (po pričevanju očividcev), ko osramotijo duševnega reveža.

Če to ni dokaz, da bodo te ljudje naredili vse za svoje kleptomanske navade, ne vem kaj je. Včeraj so izkoristili duševnega bolnika, jutri bodo izkoristili hendikepirano osebo, pojutrišnjem pa otroke. Briga njih, za njih cilj opravičuje sredstva. In njihov cilj je kraja milijonov evrov davkoplačevalskega denarja.

24.9.2017 - - > PROTI

Miroslav Cerar je pozabil poslati vabila državljanom na referendum, ni pa pozabil poslati svojega letaka! (foto)

Referendum Drugi tir
22.09.2017 20:40 (pred 3 dnevi)

Seveda je za to kriva Državna volilna komisija, ker je ona za to odgovorna, ampak pardon. Niti Državna volilna komisija ni kriva, ker je zamočila Pošta Slovenije, kot pravi predsednik DVK in v istem hipu tudi to ni pomembno, ker zakon ne nalaga, da je pošiljanje vabil obvezno. 

Odličen servis državljanom in vrhunska etika, kajne? In še sreča, da Pošta Slovenije ni zamočila poslati letaka na sliki spodaj. Tako smo dobili možnost brati še en piarovsko leporečenje vlade, ki zna predvsem odlično trošiti denar in jemati kredite. 

Gospoda predsednika vlade, ki je vrhunski primerek etičnosti vsem Slovencem seveda ne briga, da je potrebno doseči kvorum. Oziroma, zelo ga briga, zato tudi vabil poslali niso. 

Gospod predsednik vlade Miro Cerar, ..... pravi, da se nahajamo na prelomni točki. Strinjamo se z njim. Prelomno nas bodo nate*nili, če ne boste vsi odšli na volišča glasovat PROTI! Pojdite na volišča in glasujte PROTI! Proti kraji prihodnosti vaših otrok in vnukov. 

Koper dviga glavo! Zaposleni v Luki Koper so prepoznali lumparije Popoviča in Mišiča in so PROTI zakonu o drugem tiru!

Referendum Drugi tir
22.09.2017 18:37 (pred 3 dnevi)

Načrt je naslednji! Blokada izgradnje tretjega pomola pod pretvezo blokade razvoja Ankarana tako, da se neke parcele takoj oddajo tujcem v najem, ki ga ni mogoče več odkupiti nazaj ali prekiniti pogodbo z najemodajalcem.

To mora urediti Občina Koper tako, da Popovič skladno s slovensko zakonodajo uredi najemno pogodbo. Tako se posledično Luki prepreči razvoj.

Ker Luka začne stagnirati se ugotovi, da je sedanji direktor g. Matič Nesposoben in zato Nadzorni svet ugotovi, da je potrebno zaradi nadaljnega razvoja zamenjati vodstvo. Ne morete verjeti, pred tem pa je treba še spremeniti - znižati stopnjo potrebne izobrazbe za predsednika uprave Luke Koper. In iz čarovniškega klobuka, kot čudežni deček skoči drugi veslač koprske mineštre GAŠPER-GAŠPER- MIŠIČ. 

Človek, ki govori o razvoju, še prej pa poskrbi da se blokiraji vsi, ki mu niso povolji. Taki čudežni dečki so rastli ko gobe po dežju po letu 1971. To je obletnica Titovega govora v Splitu.

Zaradi takega scenarija se torej MORA izvršit

Politična burleska koprsko-cerarjeve mineštre, zadnje dejanje. Popovič in Mišič, do kdaj bo Koper še trpel vajine mahinacije?

Referendum Drugi tir
22.09.2017 18:19 (pred 3 dnevi)

Kdor naredi ubožne poteze, zato da si rešuje položaj mora biti ali kameleon ali pa mahinator brez občutka vesti.

Koliko še prenesejo zavajanje koprskega dvojčka Popoviča in Gašper Mišiča?

Vse poti vodijo v prodajo Luke Koper tujcem, ki jo zagotavlja koprski dvojček Popovič / Gašper Mišič.

Vsak, ki bo nesedel takim spreobrnjencem, hkrati zagotavlja SMC-ju, da bodo tovornjaki šli na vlake od Kopra do Divače, potem pa spet na cesto.

To zagotavlja bivša policistka ga. Kozlovič z vso resnostjo in vnemo. 

Sami preberite in se čudite kakšna naveza se pojavlja v smrtnem krču. Popovič-Cerar - Kešeljevič - Mišič - Kozlovič, da to je Slovenija!

Načrt je naslednji! Blokada izgradnje tretjega pomola pod pretvezo blokade razvoja Ankarana tako, da se neke parcele takoj oddajo tujcem v najem, ki ga ni mogoče več odkupiti nazaj ali prekiniti pogodbo z najemodajalcem. 

To mora urediti Občina Koper tako, da Popovič skladno s slovensko zakonodajo uredi najemno pogodbo. Tako se posledično Luki prepreči

Novinarstvo postavljeno na glavo?! Ne razumem NOVA24TV: dobil sem pet minut snemanja na Aldjaziri, na domači NOVI24TV pa ne!

Referendum Drugi tir
22.09.2017 16:16 (pred 3 dnevi)

Novinarstvo postavljeno na glavo ?!
 
Ne razumem televizije NOVA24TV: dobil sem pet minut snemanja na Aldjaziri, na “domači” NOVA24TV pa ne dobim  niti 2,5 minute. Želel bi komentirati kampanjo in pojasniti sinočnji incident na soočenju na RTVSLO1. Post scriptum: Ali se Madžari na NOVA24TV že vedejo kot solastniki 2tira ?
 
Pričakujem povabilo v današnje ODMEVE na javno RTSVLO.  Zlasti ker  v poročilih vidim da 2 x več časa posvetijo stališčem strank na nemških volitvah, kot našim argumentom v soočenju. Vse ostalo je v blokadi. POPTV  in Planet TV sta vrgla puško v koruzo, raje se ukvarjajo s Krjavlji na predsedniških volitvah kot z nezaželenim referendumom. Dnevnik Delo je zamenjal odgovornega urednika: časopis ureja novi Zidarjev naslednik Stojan Petrič, ki je očitno že popolnoma prevzel posle, mene pa 2 meseca cenzurirajo, danes pa me prosijo za slikanje pri glasovanju na volišču.
 
V torek bomo na spletni strani REFERENDUMDRUGITIR.SI pričeli s PREDSEDNIŠKO CENTRIFUGO ! Odnos do vla

Časopis Finance: pri drugem tiru ne zaupajte Miru Cerarju. Glasujte PROTI! Proti milijardnemu tiru! Vse je isto kot pri TEŠ6!

Referendum Drugi tir
22.09.2017 14:32 (pred 3 dnevi)

V časopisu Finance so danes v naslovnici opozorili državljane, da je treba v nedeljo glasovati PROTI!

Takole pišejo: Nismo proti drugemu tiru, smo proti drugemu tiru za milijardo eurov. Nismo proti davkoplačevalskemu financiranju infrastrukture, smo pa proti temu, da davkoplačevalci plačujejo pribitek za korupcijsko tveganje. Drugi tir za milijardo eurov se gradi v istem pravnem okviru in v istem boju za oblast in istih moralnih standardih za pošteno in narobe, kot se je TEŠ6. Ne zaupamo vladi in ljudem okoli Mira Cerarja. 

V nadaljevanju obrazložijo, zakaj ne bo 9.000 delovnih mest, da denar ne bo pošteno porabljen, da ne bo razbremenitve avtocest, ne bo učinkovitega nadzora in nikakor ne bo razbremenitve davkoplačevalcev. 

1. Zakaj NE bo devet tisoč delovnih mest


To je najbolj seksi in najbolj razvojni argument vlade za drugi tir. Če bi bil resničen. Ni nobenega dvoma, da infrastrukturni projekti povečajo zaposlenost. Vendar pa poceni ali pa dragi infrastrukturi projekti enako pove

V poduk, kako delajo! Boris Popovič je govoril o 2. TIRU kot velikanski goljufiji, dokler se ni sestal z Mirom Cerarjem.

Referendum Drugi tir
22.09.2017 12:32 (pred 3 dnevi)

Boris Popovič: Natančno pojasnilo, zakaj bo 2. TIR stal najmanj 3.5 miljarde €. Za uborih 27km enotirne proge!

V tem primeru gre za velikansko golju­fijo oz. absurd absurdov. Do zdaj smo Slovenci v projekt že vložili več kot 60 milijonov evrov, kar snovalci zakona na­merno ignorirajo. V podjetje bomo poleg 60 milijonov že porabljenih evrov vloži­li še 200 milijonov evrov svežega kapita­la, Madžarska pa bo vložila le 200 milijo­nov svežega kapitala, za kar bo pridobila 50 odstotkov 2TDK.

Takoj za tem naj bi se družba prijavi­la na razpis za pridobitev nepovratnih sredstev Evropske unije in tako pridobi­la 250 milijonov evrov nepovratnih sred­stev, to pomeni, da bi 125 milijonov nepo­vratnih evrov takoj pripadlo Madžarski. 

Realni vložek Madžarske bi bil že takoj po ustanovitvi tako le 75 milijonov evrov. 

Gremo naprej. Za s tem zakonom prizna­nih 200 milijonov evrov vloženih sred­stev bi Madžarski naša država iz prora­čuna plačevala 4,5 odstotka nekakšnih letnih obresti, kar znese deve

Izjava za javnost: incident, ki je hotel diskreditirati nasprotnike zakona o 2. tiru?

Referendum Drugi tir
22.09.2017 09:32 (pred 4 dnevi)

INCIDENT, KI JE HOTEL DISKREDITIRATI NASPROTNIKE ZAKONA O 2TIRU ?

Izjava za javnost !

Nocojšnji incident ob koncu soočenja o 2 tiru na RTVSLO1 kaže na bedno stanje duha in velik strah Stranke SMC - Stranke Mutavega Centra in njenih partnerjev v koaliciji, pred nedeljskim referendumskim izidom. Ni jasno kako je prišlo do inscenirane provokacije, jasno pa je, da oseba, ki je incident storila ne pripada krogu požrtvovalnih zbirateljev podpisov in podpornikov. Iz mojega kroga podpornikov ga nihče ne pozna in ne vem od kod prihaja.

Soočenje je bilo zelo živo vendar do incidenta ni prekoračilo tolerance ostre vendar na argumentih temelječe debate. Kdor je skuhal ta incident ni dosegel svojega namena. Incident se bo obrnil kot bumerang proti svojemu povzročitelju oziroma naročniku. Ostro zavračam tudi politikantsko podtikanje moje pobude drugim nasprotnikom zakona o 2 tiru, to je opozicijo posebno z SDS. Ko jim sporočim, da sem bil pobudnik reerenduma proti TEŠ6 tudi ko je bila na oblasti vl

Dr. Damir Josipovič: izjava o soočenju na temo Zakona o izgradnji "drugega tira"

Referendum Drugi tir
22.09.2017 01:53 (pred 4 dnevi)

Dober pozen večer,

zadeva na soočenju mi ni dala miru...

IZJAVA

Včeraj je na TV Slovenija potekalo soočenje na temo Zakona o izgradnji "drugega tira". Sprva je kazalo, da bo dogodek minil v znamenju pretežno argumentirane debate, vendar se je proti koncu zgodil incident, pri katerem je bil iz studia odstranjen eden od diskutantov.
Izjavljam, da zavračam vsako obliko nespoštljivega podajanja mnenj, zato se ostro distanciram od organizatorjev in povzročiteljev incidenta. Grenak priokus poudarja tudi dejstvo, da je bila skupina na strani nasprotnikov vsebine Zakona po moji oceni precej uspešnejša na soočenju, in da je tak incident odvrnil določeno število volilcev in volilk od udeležbe na referendumu, kar lahko ogrozi njegovo validnost.

Dr. Damir Josipovič   

Dr. Jože Duhovnik: Incident na soočenju (izjava)

Referendum Drugi tir
22.09.2017 01:42 (pred 4 dnevi)

Naj opišem gledalcem način pristopa k neposredno predvajanimi oddajami, kakor je bilo današnje soočenje.

Pri vstopu v vratarski prostor se moramo vsi obiskovalci soočiti s pregledom ali imamo jeklene ali druge nevarne dele s seboj. Seveda sem kot redni profesor na Univerzi v Ljubljani pri 69 letih zanesljivo kandidat za norenje, ali druge načine ekscesov po vseh kazalcih varnostne ocene poseben primer za tak pregled. Podobno kot kolega Umek, ki je ob vseh letih preko 70 potencialni kandidat za resno zavrnitev vstopa, ker imava najverjetneje »oba vedno nože s seboj«. taka je varnostna ocena varnostne službe.

No na prvem soočenju je bila varnostna služba izjemno profesionalna, ker je moške pregledovala oseba ženskega spola. To je v nasprotju z vsakim predpisom o pregledovanju s tako tehniko. Tako tehniko sem srečal samo ob obisku v Izraelu, kjer je ženska oseba pregledovala osebo moškega spola. Torej en dokaz več, da ima MOSAD v Sloveniji svojo filialo v kabinetu predsednika vlade in ena

Nocojšnji incident na koncu soočenja na RTVSLO1 povzročila oseba, ki ni član ekipe Vilija Kovačiča. Povabili so ga RTVjevci!

Referendum Drugi tir
22.09.2017 01:01 (pred 4 dnevi)

Nocojšnji incident na koncu soočenja o 2 tiru na RTVSLO1 kaže na bedno stanje duha in velik strah Stranke SMCINCIDENT, KI JE HOTEL DISKREDITIRATI NASPROTNIKE ?

Nocojšnji incident na koncu soočenja o 2 tiru na RTVSLO1 kaže na bedno stanje duha in velik strah Stranke SMC - Stranke Mutavega Centra in njenih partnerjev v koaliciji, pred nedeljskim referendumskim izidom. Ni jasno kako je prišlo do inscenirane provokacije, jasno pa je, da oseba, ki je incident storila ne pripada krogu požrtvovalnih zbirateljev podpisov. Nihče ga ne pozna in ne vem od kod prihaja.

Soočenje je bilo zelo živo vendar ni prekoračilo tolerance ostre vendar na argumentih temelječe diskusije. Kdor je skuhal ta incident ni dosegel svojega namena. Incident se bo obrnil kot bumerang proti svojemu povzročitelju oziroma naročniku. Upam da naročnik ni bil Miro Cerar, ki je že takoj ob sprožitvi referendumske pobude v stilu oligarha grozil: »do tega referenduma ne sme priti«.

Vse se plača, vse se vrača, ljudstvo počasi pri

Poročilo o zrežiranem incidentu na RTVSLO, v oddaji referendum drugi tir!

Referendum Drugi tir
21.09.2017 23:54 (pred 4 dnevi)

Neverjetno je, kakšne sile obvladujejo našo državo.

Nocojšnji INCIDENT na RTVSLO povzročen na koncu oddaje, je bil očitno z enim samim namenom: da se diskreditira nasprotnike zakona o 2 tiru, ki ga vlada Mira Cerarja želi na vsak način in z vsemi sredstvi dobiti. 

RTVSLO je na omizju na referendumu 2. tir povabila popolnoma neznano osebo, gospoda Eigidija Kozjeka. Omenjenega gospoda nihče iz tabora referendum drugi tir ne pozna, ta človek nikoli ni prisostvoval v kampanji, nihče ne ve, da bi zbiral podpise, ali kakorkoli drugače bil prisoten pri referendumskih prizadevanjih. 

Medtem ko jaz, kot vodja kampanje za referendum drugi tir nisem smel biti prisoten kot gledalec v oddaji in sem jo moral spremljati iz preddverja televizije, so varnostniki morali (beri: po nalogu nekoga bili prisiljeni) spustiti omenjeno osebo v oddajo, čeprav je že na vstopu na televizijo povzročal nemir, izzival pretep z varnostniki in nekaj časa ni dovoljeval standardnega pregleda, ki je na vstopu na televizij

Ljubljana se upira Miroslavu Cerarju in njegovemu drugemu tiru, najdražjih 27 km proge na svetu!!!

Referendum Drugi tir
21.09.2017 15:32 (pred 4 dnevi)

Pred našimi očmi, dragi državljani, se pripravlja NAJVEČJA KRAJA 21. STOLETJA. Medtem ko policija in sodstvo zapirata kurje tatove, ki si ukradejo komaj dovolj, da preživijo, naša politična elita pripravlja najbolj pregrešno drag projekt: Tako imenovani drugi tir. 

Drugi tir nas bo po najbolj optimističnem scenariju stal poldrugo milijardo, kar je verjetno najbolj dragih 27.1 kilometrov proge, ki jih je svet kadarkoli videl. Sem pa sploh ne štejemo možnih bodočih aneksov, to je nabitih cen projekta tekom dela, ki bodo mastne žepe političnih elitnežev še dodatno nafilali. 

A LJUDSTVO JE REKLO DOVOLJ! Na nabiralnik pošte smo prejeli sporočilo zaskrbljenih državljanov. Povedali so, da medtem, ko si politična elita polni žepe, oni komaj preživijo iz meseca v mesec. Delajo 200 ur mesečno, da na koncu domov, lačnim otrokom in lačni družini prinesejo tistih nekaj 100 €. Politični elitneži, ki so s svojimi mastnimi prsti povezani v projekt 2. tira pa individualno poberejo med 500.000 € in 2.000

Upor ljudstva v Ljubljani. Panoji na ljubljanski obvoznici.

Referendum Drugi tir
21.09.2017 14:53 (pred 4 dnevi)

Pred našimi očmi, dragi državljani, se pripravlja NAJVEČJA KRAJA 21. STOLETJA. Medtem ko policija in sodstvo zapirata kurje tatove, ki si ukradejo komaj dovolj, da preživijo, naša politična elita pripravlja najbolj pregrešno drag projekt: Tako imenovani drugi tir. 

Drugi tir nas bo po najbolj optimističnem scenariju stal poldrugo milijardo, kar je verjetno najbolj dragih 27.1 kilometrov proge, ki jih je svet kadarkoli videl. Sem pa sploh ne štejemo možnih bodočih aneksov, to je nabitih cen projekta tekom dela, ki bodo mastne žepe političnih elitnežev še dodatno nafilali. A LJUDSTVO JE REKLO DOVOLJ! Na nabiralnik pošte smo prejeli sporočilo zaskrbljenih državljanov. Povedali so, da medtem, ko si politična elita polni žepe, oni komaj preživijo iz meseca v mesec. Delajo 200 ur mesečno, da na koncu domov, lačnim otrokom in lačni družini prinesejo tistih nekaj 100 €. Politični elitneži, ki so s svojimi mastnimi prsti povezani v projekt 2. tira pa individualno poberejo med 500.000 € in 2.000

Oglasi

ljubitelji vozila mazda 6 so si zagotovo prebrali članek o testu tega vozila, ki so ga opravili pri avto magazinu. v prvi vrsti so pohvalili lepo poudarjene linije tega vozila. kaj več pa si lahko preberete v članku, objavljenem na njihovi spletni strani. 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

varilne žice, ki jih potrebujete za varjenje, lahko dobite na spletni strani podjetja metal mikulić d.o.o.! izberite si kvalitetno varilno žico, ki jo potrebujete!

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 12 €

krožna žaga, ki jo lahko dobite pri podjetju metal mikulič! poglejte si ponudbo za krožne žage na njihovi spletni strani! krožne žage so zelo primerne za tiste ljudi, ki doma izdelujejo izdelke iz lesa. pri podjetju metal mikulić pa lahko dobite različne krožne žage priznanih proizvajalcev kot je npr. hitachi!

Kategorija: Elektro stroji in orodja

Cena: 122 €

swatycomet metal mikulić je podjetje, ki proizvaja brusne in rezalne plošče. poleg tega pa je tudi eden izmed vodilnih proizvajalcev v evropi. vse njihove rezalne plošče pa dobite pri podjetju metal mikulić.

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 1 €

podjetje poravnava – odškodnina svojim strankam svetuje v primerih prometnih nesreč ali nesreč na delovnem mestu in jim zagotovi hitre in pravične odškodnine. če imate rudi vi pravico do odškodnine, potem jih kontaktirajte in z veseljem bodo uredili vse potrebno, da bodo vaše odškodnine čim hitreje izplačane.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

    pozdravljeni, bili ste utrujeni od zavrnitve s strani bank, ki jih imate dovolj zaradi svoje težave ne najdete nobenega rezultata. ponudba posojila med posamezniki od 5000 € do 500 000 €. pravzaprav sem teodoraandreea a smo struktura posameznikov v dejanju vodenja računa in pomagajte ljudem, ki vam nudimo posojila v razponu od 5000 do 300 000 € za obrestno mero v višini 2%. torej, če bi imeli projekt ali želite kupiti avto ali moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 25000 €

vas zanima posojilo, ki se giblje od 5.000 € do 2.000.000 € ?? posojilo za financiranje svojih potreb? svojih projektov? za prilagoditev dolgove do bank? ne obotavlja ga stopiti v stik z mano, ker imam kapital pomembno je, da sodelujete v pomoč katere koli osebe, ki potrebujejo posojila in z zmogljivostjo za povračilo mesečnih obrokov in za posojilni zakoni med zasebnikom moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 130000 €

pozdravljeni, gospod / gospa, ponudba posojila med posameznimi zelo resnimi in zelo hitrimi če želite urediti svoje življenje, potrebuješ denar, si zaljubljen, nimajo dostopa do bančnih kreditov, ali pa nimajo koristi od banke, kar potrebujete finančna sredstva za gradnjo, realen projekt nepremičnin, ustvarjati svoje lastno podjetje, gredo svoj posel, boste morali uresničiti želje in potrebe sredstev, slabo kreditno ali potrebujejo denar za plačilo računov ali dolgov, smo skupina sodeluje in daje vsakomur koliko, in moje trajanje odplačevanja preiskuje. obrnite se mi z naslednjo pošto: moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 40000 €

    želite izkoristiti posojilo za prekinitev zastoja banke z zavrnitvijo vaših datotek aplikacij želite izkoristiti a kredit za izvedbo vaših projektov; dejavnosti; gradnja vaših hiš; najem hiše ali apartma; nakup hiše etc. credit - epargne - mutuelle ima precejšen kapital, ki lahko odobri: 5000 € ... 10000 € ... do 7.500.000 € za vse ljudi, ki so v bésoinu finančni ali posamezniki, ki želijo posojilo v kratkem času. to po stopnjah obrestna mera je med 2% glede na moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 10000 €

    pozdravljeni ste v iskanju prêt za bodisi povečati svoje dejavnosti, ali za realizacijo projekta, ali kupiti stanovanje, vendar na žalost banka zahteva, da pogoji, kjer so incapbles skrbi sem posameznik sem odobri posojil od 5000 € do 2.500.000 eur za vse ljudi, ki lahko spoštujejo svoje drugje, znaša obrestna mera 2% na leto. ali potrebujete denar iz drugih razlogov; ne oklevajte se obrnite na mene za več informacij. moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 20000 €

nudimo odkup in prodajo investicijskega zlata. pri nas lahko prodate zlato, srebo ter ostale plemenite kovine. preverite pestro ponudbo na edisongold.com

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

101.)  požrešni pusek jo

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj