Člani (1)
Cenzura .si
Spremljevalci (5)
Miran P.
Simo Simo
Dusan Trajbaric

NEVEDNOST LJUDSTVA JE OPIJ OBLASTI: v Sloveniji lahko vlada kdorkoli – tako desni TELEBANI, kot levi TALIBANI ali obratno !

Referendum Drugi tir
16.01.2018 20:55 (pred 22 urami)

NEVEDNOST LJUDSTVA JE OPIJ OBLASTI -  NACIONALNI ENERGETSKI KONCEPT JE UMAKNJEN V KARANTENO

V Sloveniji lahko vlada kdorkoli – tako desni TELEBANI, kot levi TALIBANI ali obratno !

Prav neverjetno je kako se  slovenskim  medijem – ne levim ne desnim, fučka za javni interes. Pa tudi opozicijskim političnim strankam očitno “to dol visi”. Popolnoma nerazumno kratek rok, ki ga je predpisala vlada – od 1.12.2017 do 15.01.2018, za javno razpravo o Nacionalnem energetskem konceptu (NEK), ne briga nikogar. Mediji so postali PETA KOLONA OBLASTI. Niso četrta veja oblasti, ampak PETA KOLONA povsem nečesa drugega – medijskega  “pumpanja”  ljudstva z opijem nevednosti. NI VERA OPIJ ZA LJUDSTVO, kot je govoril MARX. NEVEDNOST(neinformiranost)  LJUDSTVA, JE OPIJ OBLASTI !

Tudi predsednik države se ne zgane. Pa Državni svet je tiho ! Inteligence – razen ideološke , nimamo. V ideologiji pa se vsi počutijo doma, kot v fuzbalu in rokometu.

Medijska pozornost izgineva, dneve in tedne se izčrpava v  TV kviz

Nova ignoranca vlade Mira Cerarja ob novem energetskem konceptu! Javna razprava je bila le figov list demokracije

Referendum Drugi tir
15.01.2018 11:35 (pred 2 dnevi)

Miru Cerarju se neznansko mudi. Javna razprava o NEK - novem energetskem konceptu Slovenije, ki se je pričela 1.12.2017 se zaključuje danes, to je 15.01.208 ob polnoči. To je nezaslišano. Na poti v prepad vlada očitno hoče prehiteti samo sebe in se tako izogniti trčenju z realnostjo.

Za prihodnost do leta 2030 in do leta 2050 si vzame Cerar javnost le za figov list demokracije !

POZIVAMO VLADO, DA PODALJŠA ROK JAVNE RAZPRAVE ZA 6 MESECEV oziroma do 15. septembra 2018. Prav tragikomično je, da si za dolgoročne projekte vzame vlada manj časa od drugih. Za 2 tir je bila javna razprava onemogočena – bila je še manj dni. VZORCI IZ TEŠ6 se ponavljajo. Bolj ko je projekt dolgoročen, bolj vlada skrajšuje roke za razpravo. To delajo samo norci ali ponorele vlade.

MEDIJE, VSE POLITIČNE STRANKE in PREDSEDNIKA DRŽAVE pozivamo, da preko javnosti pozovejo vlado, da ustavi svoje ponorele konje in prvega med njimi - MIRA CERARJA, postavijo na realna tla !

DavkoPlacevalciSeNeDamo

Vili Kovačič, državl

Vabilo na tiskovno konferenco: Državljan K. pred zaprtimi vrati – hočemo pošten in demokratičen referendum !!!

Referendum Drugi tir
08.01.2018 21:57 (Jan 08, 2018)

Državljan K. pred zaprtimi vrati – hočemo pošten in demokratičen referendum !!!

NA POTEZI JE USTAVNO SODIŠČE

VABIM VAS

na tiskovno konferenco v četrtek 11.01.2017 ob 11 h na Cankarjevi ¼

ZAHTEVAMO NOV, DEMOKRATIČEN IN POŠTEN REFERENDUM HKRATI Z VOLITVAMI V Državni zbor ali hkrati z lokalnimi volitvami. Zakaj smo Slovenci z vsem zadovoljni, tudi z vsakršnimi goljufijami in kriminalom !

Vili Kovačič in 48.222 podpisnikov referendumske zahteve

 

Več o tem: http://referendumdrugitir.si/post/343320/predlog-za-izlocitev-dveh-ustavnih-sodnikov-in-pobuda-za-oceno-ustavnosti  in javno sejo U S

Čas je za spremembe ustave - predlog najnujnejših ustavnih sprememb

Referendum Drugi tir
07.01.2018 19:27 (Jan 07, 2018)

Spremembo ustave narekuje najprej potreba, da ljudstvo sploh dobi pravico odločanja o njej, čeprav je resnici na ljubo še nikdar v zgodovini Slovenci nismo imeli ! To je treba spremeniti in ljudem končno omogočiti, da to pravico dobijo. Po 25 letih smo menda dozoreli za to.

Zelo hvalevredno je, da so se nekateri pravniki lotili konkretne ustave s konkretnim proti predlogom ali z izboljšavami tega kar imamo danes. Pripombe državljana K. pa so napisane na osnovi nekaterih grenkih praktičnih izkušenj zadnjih let. Iz dosedanjih predlogov(Andraž Teršek) vidim, da glede vprašanja »nedopustnosti« referenduma o določenih zadevah, ni več težnje in potrebe po restrikcijah, kot jih vsebuje sedanja, v letu 2013 renovirana, v resnici pa s strani političnih strank »oktroirana« ustava. Referendumska ureditev je ena izmed tem, poglavitnih grehov tudi demokratičnih strank, ki bi jih bilo po mojem nujno urediti na novo oziroma drugače. Takrat je bil proti edino poslanec Ivan Vogrin. Pa začnimo s kvorumo

Predlog za izločitev dveh ustavnih sodnikov in pobuda za oceno ustavnosti

Referendum Drugi tir
06.01.2018 11:41 (Jan 06, 2018)

Ustavno sodišče RS                                              U-I-191/17

Beethovnova 10, 1000 Ljubljana

Vlagatelj:

Vili Kovačič

Na Straški vrh 26, 1000 Ljubljana

VLOGA STRANKE Z INTERESOM IN STRANSKEGA INTERVENIENTA IN

POBUDA ZA OCENO USTAVNOSTI

Sem stranka z interesom in stranski intervenient

Vrhovno sodišče RS je prekinilo postopek, v katerem sem pritožnik, in vložilo pri Ustavnem sodišču zahtevo za oceno ustavnosti dveh zakonov (U-I-191/17 z dne 12. 12. 2017). Vrhovno sodišče meni, da sta navedena zakona protiustavna in ju zato pri svojem odločanju ne more uporabiti. Ker je od odločitve Ustavnega sodišča in od trajanja postopka pred Ustavnim sodiščem odvisno varstvo mojih pravic, od te odločitve Ustavnega sodišča pa je odvisna tudi odločitev Vrhovnega sodišča v zadevi, v kateri sem stranka, imam in moram imeti položaj stranke z interesom in položaj stranskega intervenienta v zadevi U-I-191/17 pred Ustavnim sodiščem. Prosim, da mi sodišče ta položaj tudi formalno prizna in me o te

Demokracija na popravnem izpitu - potrebujemo nov plebiscit!

Referendum Drugi tir
01.01.2018 12:16 (Jan 01, 2018)

Naš boj za uvedbo demokracije na primeru REFERENDUMDRUGITIR ni pomemben samo zaradi tega primera samega, pač pa zato ker posega v najbolj zanemarjeno in temačno področje slovenske demokracije. To kar so slovenski KAVIAR demokrati zavozili leta 1994 in po njem in še skrajno nerazumno poslabšali leta 2013, moramo žal popravljati  zdaj. Zavožen model demokracije moramo potegniti iz blata KOMPROMISARSKEGA spogledovanja z OLIGARHIČNIM NAČINOM VLADANJA, KI SE REPRODUCIRA SKOZI krivosodni sistem, nepoštene volitve in uničeno referendumsko odločanje, ter ne nazadnje skozi dejstvo da državljani NIMAMO PRAVICE DE USTAVE ! Do njenega spreminjanja ali sprejemanja! Ta pravica je, kljub zbranim podpisom (30.000 overjenih na UE je potrebnih) pridržana poslancem 2/3 oligarhično strukturiranega parlamenta. Narobe svet ! Zato velja poudariti: najprej je treba ljudem dati pravico do ustave, ki je slovenski narod in slovenski državljani resnici na ljubo še NIKOLI NISMO IMELI. Ta pravica je TEMELJNA in iz

ZAHVALA IN VOŠČILO !

Referendum Drugi tir
01.01.2018 11:45 (Jan 01, 2018)

“Manj temna noč je v črne zemlje krili, kot so pod svetlim nebom sužni dnovi “!

Spoštovani, zahvala in voščilo !

Čas je, da se zahvalim vsem, ki ste me v preteklem letu  podpirali in prenašali po družbenih omrežjih, v medijih  in prek interneta. Najprej pa hvala Brankotu Gabru in njegovi ekipi- in celo njegovi soprogi,  ki so mi bili s PublishWallom (PW) glavno in skoraj edino okno v svet. Največ dela prek PW je bilo opravljenega za časa referenduma in zadnji  dve leti z intenzivnimi objavami in spontanim komentiranjem ljudi ob dogajanju v sodnih dvoranah v zadevi dr. Milko Novič.

Če bi bila referendumska kampanja  poštena in enakopravna za obe strani, bi MI na REFERENDUMU zmagali, čeprav bi zelo težko dosegli – za slovenske razmere samomorilski, celo z ustavo določeni Cerar-Igor Kavčičev kvorum, to je 20 % volivcev proti zakonu. Ampak taka zmaga bi nedvomno močno učinkovala na razplet SAGE O DRUGEM TIRU. Ta zmaga nam je bila UKRADENA.O njej bomo še naprej na http://referendumdrugitir.

3. Kdaj bodo v Luki Koper morali začeti plačevati dodatno takso za pretovor s katero bomo delno odplačevali posojila?

Referendum Drugi tir
22.12.2017 10:36 (Dec 22, 2017)

Podatek o tem kdaj bodo začeli odplačevati takso za pretovor sploh ni vprašanje ampak koliko in koliko časa.

Glede na pravniški blodnjak slovenske besede je seveda v pretovor vključeno tudi pretovarjanje iz ene ladje na drugo! Torej Luka Koper mora plačati za pretovor na druge ladje, pri čemer se slovenskih železniških tirov tovor sploh ne dotakne. To je podobno, kot da bi kdo plačeval alimente za otroka, ki ni njegov. No ampak to v morali poštenja postsocialističnega slovenskega razvoja sploh ni narobe, ker imamo zato takšne zakone, da je zmešnjava popolna!

Pa poglejmo koliko denarje se zbere pri celotnem pretovoru v Luki Koper. Pazite celoten pretovor, tudi tisti ki gre v in iz Luke po cesti. Ker je ta domislica briljantnih tujih študentov krajinske arhitekture delajmo po konzervativni metodi, torej oba primera.

Luka Koper ima sedaj pretovora okoli 24 milijonov ton, plan razvoja je do 45 milijonov ton. Plan je izdelan do leta 2045. Pa dajmo še nadaljnjih 30 let.

Nadaljevali bomo kar

2. Za koliko bo naložba v drugi tir povečala javni dolg države?

Referendum Drugi tir
22.12.2017 10:31 (Dec 22, 2017)

Najprej moramo ugotoviti, da se bo gradnja enega tira začela npr. leta 2020. Rok izgradnje je planiran šest let. Na osnovi tega lahko potrdimo, da bo enotirna povezava zgrajena do leta 2026. V kolikor bo vzporedno zgrajena še druga cev na treh odsekih, ki jo predstavljajo daljši tuneli bo zaključek gradnje vsaj dve leti kasneje, zaključek gradnje bo torej 2028.

Strošek osnovnega projekta vključuje javni dolg v višini 311 milijonov EUR. V to ceno ni všteta investicija v rekonstrukcijo obstoječega tira, ki je po predoceni okoli 200 milijonov EUR, dejansko pa bo najbrž potrebno 250 milijonov EUR.

V skladu z zakonom mora investicija upoštevati vse stroške, torej je del investicije tudi rekonstrukcija. V primeru, da bo pri predstavitvi polne cene strošek rekonstrukcije obstoječega tira izpadel, ima vsaka vlada odlična izhodišča za tožbe proti podjetjem, ki delujejo na tej investiciji oziroma tožbe proti odgovornim osebam. Če nobena vlada omenjenih postopkov ne bo začela, pomeni, da gre za n

Odgovori dr. Duhovnika na vprašanja ga. Nataše Korajžija v Financah - prvič!

Referendum Drugi tir
19.12.2017 21:36 (Dec 19, 2017)

V nadaljevanjih bom komentiral vseh devet vprašanj, ki jih je postavila Nataša Korajžija v Financah dne 12.12 2017.

1. Ali je posojilo pri Evropski investicijski banki (EIB) z jamstvom Junckerjevega sklada, že odobreno?

Projekt vlade Mira Cerarja, ki je tehnično in naravovarstveno izdelan po popolnoma napačnem konceptu, ne zagotavlja minimalnih standardov tako za sinergijo prostora kot za glavnega uporabnika Luko Koper.

EIB je zaradi negativne ocene OECD lahko pristala samo zato na pismo o nameri, ker je izhajala iz izhodišča:

Če je neka vlada tako nora, da dela na projektu infrastrukture tako, da bo porabila 3,0 milijarde namesto 800 milijonov je to njihova stvar.

Če ima ta vlada tako posesivno komisarko, ki zagovarja investicijo, ki je na meji minimalne ekonomije se naj zmenijo doma.

Sicer pa naj ponovim mnenje sedanjega direktorja 2-TDK g. Dragonja, ko je tam daljnega leta 1995, kot gospodarski minister videl pismo o nameri resne EU banke, kjer je bilo eksplicitno napisano: »da se V

Tiskovna konferenca ob Referendumu o 2 TIRU in odločitvi Vrhovnega sodišča

Referendum Drugi tir
17.12.2017 09:59 (Dec 17, 2017)

TISKOVNA KONFERENCA OB ODLOČITVI VRHOVNEGA SODIŠČA in NOVA VLOGA NA  U S  ZA RAZVELJAVITEV REFERENDUMA:

Sodelujeta:

1.   Vili Kovačič,   pobudnik referenduma o drugem tiru – odločba  VS, pritožba na U S in  vloga na EU komisijo

2.   Blaž Babič, pobudnik sprememb referendumske in volilne zakonodaje  

Konferenca bo v torek 19.12.3017 ob 11 h v prostorih Svetovnega slovenskega kongresa Cankarjeva 1/4 

Vabljeni !

 

Vili Kovačič,  državljan K. 

pripis: vabljeni tudi k ogledu oddaje VV Faktor pri Bojanu Požarju v ponedeljek 18.12.2017 ob 19:15,  gost Vili Kovačič 

POTEKA TUDI AKCIJA za pridobitev zapisnikov volilnih odborov referenduma o 2 tiru za kar DVK-zahteva cca1400 Eurov -kar je nov slovenski absurd, da moraš plačati INFORMACIJO JAVNEGA ZNAČAJA !!!
http://referendumdrugitir.si/post/339414/zacenja-se-akcija-za-nadzor-postenosti-referendumskega-rezultata

Začenja se akcija za nadzor POŠTENOSTI REFERENDUMSKEGA REZULTATA.

Referendum Drugi tir
15.12.2017 20:32 (Dec 15, 2017)

Začenja se akcija za nadzor POŠTENOSTI REFERENDUMSKEGA REZULTATA.Zbrati moramo cca 1.400 eur, ki jih DVK zahteva za posredovanje gradiva.

Zahtevamo zapisnike vseh volilnih odborov z rezultati. Če se kjerkoli ugotovi goljufija mora biti referendum razveljavljen. Ljudje zganimo se !!!

TRR: SI56 6100 0000 9008 640 BiC banke -  HDELSI22 pri Delavski hranilnici,Naslov Vili Kovačič Na Straški vrh 26, 1000 Ljubljana 


tel. 040 203-524

Ustavna pritožba! Vsekakor si ne želim, da bi bil prisiljen iskati pravico na ESČP. 

Referendum Drugi tir
14.12.2017 10:21 (Dec 14, 2017)

Spoštovani ustavni sodniki,
 
Izčrpal sem vse pravne možnosti in osvežujem mojo pritožbo na US glede veljavnosti referendumskega izida, zato je formalno ne vlagam ponovno. Vkolikor bi to bilo vseeno potrebno mi to prosim nemudoma sporočite.
Sklep  Vrhovnega sodišča o moji pritožbi na izid referenduma je nedvomno posledica argumentov iz moje pritožbe, ki jih pošten in razumen  človek ne  more prezreti in jih je V S korektno in pošteno upoštevalo, zato mislim, da bi jih moralo tudi US. Čeprav ne dvomim, da bo kršitve ugotovilo in pripoznalo kot bistvene tudi US, vam želim z mojo pritožbo, ki jo pošiljam v priponki, olajšati odločanje.  Poleg pravnih razlogov  - v prvem delu, v drugem delu v 26 točkah navajam diskriminatorno prakso, dejansko povzročenih neenakosti, ki  pa s tem ni izčrpana.
 
Nisem navedel vseh  nedopustnih praks, ki so se pojavljale vseskozi - od pobude, prek zbiranja podpisov do referendumske kampanje. Ustavnemu sodišču RS predlagam,  da Državnemu zboru naloži sprejetje

Prošnja za IZJAVO V ODMEVIH V ŽIVO!

Referendum Drugi tir
12.12.2017 18:12 (Dec 12, 2017)

Spoštovani,
Kakšana je čakalna vrsta na RTVS-ODMEVI, ali smo vsi enaki ali so nekateri bolj !?
Edino zdravilo je javnost, pameti je že zmanjkalo !
Referendum o vladnem 2 tiru je še vedno aktualen.  166.000 volivcem, ki so glasovali proti zakonu, želim sporočiti, sklep Vrhovnega sodišča, ki stvari postavlja v drugo luč kot trdi vlada. Rezultat namreč ni bil dosežen v z ustavo usklajenimi zakonskimi pogoji  ZVRLI in ZVRK.To je ugotovilo Vrhovno sodišče RS.
 
Sam sem 24.09.2017  v Odmevih priznal, da smo referendum izgubili. Danes sem volivcem dolžan javno odgovoriti, da ga nismo, kajti boj zanj še traja ! To je obnenem naš boj za normalen DVOJNI TIR - ki bo zgrajen bistveno HITREJE, CENEJE in brez škode za ljudi in OKOLJE Zato ponovno naslavljam na vodstvo javne RTVSLO in ODMEVOV, da mi to omogoči !   Pripravljen sem se tudi soočiti z vladnim predstavnikom, najraje s predsednikom vlade ! Apeliram tudi na POPTV, Nova24TV in PLANETTV, da mi omogočijo isto !
 
Hvala in lep pozdrav

Bankrot vlade na Vrhovnem sodišču! Zakon o 2. TIRU je padel.

Referendum Drugi tir
12.12.2017 16:54 (Dec 12, 2017)

Zmaga NAS, državljanov proti sistemu!

Vladni zakon o 2. TIRU je suspendiran, NE SME STOPITI V VELJAVO.

http://www.sodisce.si/vsrs/objave/2017121214244279/

REFERENDUM BO TREBA PONOVITI - HKRATI Z VOLITVAMI v DZ !? Pred tem pa mora DZ neustavna zakona ZRLI in in ZVRK uskladiti z ustavo.

Vili Kovačič, Državljan K

Vrhovno sodišče RS je na svoji seji dne 11. 12. 2017 ob obravnavi pritožbe zoper Poročilo Državne volilne komisije o izidu glasovanja in izidu referenduma o Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper (ZIUGDT) sklenilo, da vloži na Ustavno sodišče RS zahtevo za oceno ustavnosti Zakona o referendumu in ljudski iniciativi in šestega odstavka 4. člena Zakona o volilni in referendumski kampanji.

Vrhovno sodišče meni, da sta navedena zakona protiustavna in ju zato pri svojem odločanju ne more uporabiti. Ob tem je skladno z Ustavo odločilo, da se postopek odločanja v tem referendumskem sporu prekine do odločitve Ustavnega sodišča.

Objava dokumentov - pritožba na Vrhovno sodišče RS

Referendum Drugi tir
10.12.2017 16:38 (Dec 10, 2017)

ODVETNIK ROBERT PUNGERL

Maribor, Trg Leona Štuklja 5, p.p.1503, 041-735-553, fax:02 2514419

email: odvetnik.pungerl@gmail.com, Id. št. za DDV: SI27895793

Uv 10/2017

Vrhovno sodišče RS

Tavčarjeva 9, 1000 Ljubljana

Vlagatelj: Vili Kovačič, Na Straški vrh 26, 1000 Ljubljana, ki ga po pooblastilu zastopa

PRVA PRIPRAVLJALNA VLOGA
S PREDLOGOM ZA IZVEDBO JAVNE OBRAVNAVE

v zadevi pritožbe zoper Poročilo Državne volilne komisije o izidu glasovanja na zakonodajnem referendumu o Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju

z drugim tirom železniške proge Divača-Koper (ZIUGDT),

objavljeno v Uradnem listu 65/2017 dne 20. 11. 2017

Pritožnik je prejel odgovor vlade na pritožbo. Vztraja pri vseh svojih navedbah, zavrača vse trditve vlade in dodaja:

Vlada se v odgovoru na pritožbo sklicuje na to, da ji možnost sodelovanja v kampanji daje zakon. Spreneveda se, da ne ve, kaj pomeni ustavno-skladna razlaga zakona in in spreneveda se, da ne ve, da mora poleg zakona spoštovati tudi ustavo, del katere so

Izjava za javnost

Referendum Drugi tir
05.12.2017 15:39 (Dec 05, 2017)

VLADA V ŠKRIPCIH - DENARJA NI IN GA NE BO !

Metod Dragonja: »Zdaj je na politiki in sodstvu, da uveljavita zakon o 2 tiru. Mi pa opozarjano, da zamuda povzroča gospodarsko škodo. Dokler se zakon ne uveljavi, ne moremo črpati sredstev, niti tistih za pripravljalna dela NE."

Spričo velikega zanimanja vlade, javnosti in medijev za »škodljivo« delovanje davkoplačevalcev v zvezi z drugim tirom, izjavljam sledeče:

Hvala za kompliment, NISMO ŠE REKLI ZADNJE BESEDE!

Do sedaj smo s kritiko vladnega drugega tira (2TDK) davkoplačevalcem že prihranili milijardo. Če bo ta vlada dobila še en mandat, se nam obetajo še mnogi večji milijardni prihranki. Večja je neumnost ki jo stori vlada, večji je prihranek z njeno blokado. Problem pa je, da se tega niti ne da izračunati, ker vlada, ki ne ve kaj, kako, kje in za kakšen denar bo gradila, stalno spreminja številke.

V Delu 2.dec.2017 pa novinar "Škarpena" alias nadučitelj Doline Šentflorjanske Boris Šviligoj piše: "Kaj takega, da en VILI po porazu na re

Referendum drugi TIR - pritožba zoper Poročilo Državne volilne komisije o izidu glasovanja odhaja na Vrhovno sodišče RS

Referendum Drugi tir
20.11.2017 20:22 (Nov 20, 2017)

V PDF PRILOGI (s klikom na priponko se vam bo v novem oknu odprla pritožba) javno objavljamo pritožbo zoper Poročilo Državne volilne komisije o izidu glasovanja na zakonodajnem referendumu o Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper (ZIUGDT), objavljeno v Uradnem listu 65/2017 dne 20.11. 2017

TISKOVNA KONFERENCA v prostorih Svetovnega Slovenskega kongresa v torek 21.11.2017 ob 11.00 h

Referendum Drugi tir
20.11.2017 19:11 (Nov 20, 2017)

Spoštovani novinarji, uredniki in zainteresirana javnost.

Jutri, v torek 21.11. ob 11.00 uri najavljamo tiskovno konferenco v prostorih Slovenskega Svetovnega kongresa ob vložitvi pritožbe ob objavi izida referenduma o 2. tiru

Vili Kovačič

DRŽAVLJAN K

Investicija v TEŠ6 še dolgo ne bo finančno zaprta! Gre za inovacijsko znanje, kako okoli prinašati državo in državljane!

Referendum Drugi tir
18.11.2017 19:28 (Nov 18, 2017)

Pozor: Investicija v TEŠ6 še DOLGO NE BO finančno zaprta !  
TEŠ6 in 2TDK imata vedno več skupnega !
 
RTVSLO je v bila v včerajšnjem poročanju žal spet v zamudi: TEŠ6 ni obratoval 10 dni in to  od 30.10 do 08.11.2017. Zdaj spet obratuje. Ne obratuje zaradi razpok v jeklu na pregrevalniku pare, ki je najobčutljivejši del agregata. To nas bo še stalo !  Popravila – so zelo težavna in draga.
 
Stroške bomo pokrili z izvozom know howa iz Ljudske republike Šaleška dolina.  Gre za inovacijsko znanje -  know how, kako okoli prinašati državo in državljane ! Nekoč smo peli: Sve će to narod pozlatit in Druže Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo ! Ni slučajno v Velenju  je največji kip maršalu.To je ideološki ščit, za katerim se skriva večini skrita  lokalna in nacionalna šaleška oblast.  
 
Še je živ spomin na EKK Velenje, ki nas je stal cca 2,1 milijarde eurov in vele-pralnice denarja Gorenje Koerting. Kdor pravi, da zgodovina ni pomembna se laže. Zelo je pomembna. 
O tem sem s

Oglasi

v kolikor želite povečati prodajo ali obisk vaše spletne strani vam google oglaševanje pri tem zelo pomaga. vse in še več o google adwords na naši spletni strani: https://adwords.dominatus.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

denar posameznikom in nujno poslovanje. nujna posojila zasebnega kapitala brez količinske omejitve, samo z jamstvom nepremičnine, brezplačno ali malo hipoteko. ni pomembno z rai ali annefom ali brez plačilnega lista. brez utemeljitve dohodka. bistvena hipotekarna garancija, tla, prostori, skladišča, zemljišča in proindivisys. ponovna združitev dolgov. hitri in nujni osebni krediti. tudi rešitve za podjetje. informacije: annebonetta@gmail.com

Kategorija: Dom in Gradnje

Cena: 4500 €

posojilo, financiranje in naložbe brez težav. na področju financ, naložb in specializiranih posojil nudim svoje storitve vsem osebam dobrega karakterja in predvsem sposobnim izpolnjevati svoje obveznosti. grem na naslednja področja: osebna, konsolidacija, komercialna in razna druga podjetja, kmetijstvo, hipoteka, nepremičnine. za več informacij se obrnite na moj e-mail: annebonetta@gmail.com

Kategorija: Navtika

Cena: 5000 €

7693.) spomini na partizanska leta ii knjiga

Kategorija: Družboslovje

Cena: 9 €

7692.) pričevanja rabskih internirancev

Kategorija: Družboslovje

Cena: 14.99 €

7691.) prigode stražarja primoža

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9 €

7690.) ciklamen agitator

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

825.) najboljše moštvo

Kategorija: Družboslovje

Cena: 29.99 €

vas zanima poslovanje s kriptovalutami, pa ne veste, kako se tega lotiti in kje začeti? potem preberite navodila v članku: kako kupiti bitcoin? tam boste dejansko izvedeli, kaj in kako morate storite, da boste uspešno opravili nakup te kriptovalute. 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

poslovanja s kriptovalutami se je najlažje lotiti tako, da si preberete nekaj člankov na to temo. najbolje, da začnete povsem na začetku in sicer pri člankih: kako kupiti bitcoin ali druge kriptovalute?

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 12 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 15 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj