Pismo insajderja, poglejte, kaj se gre Šarec: skrivaj prišel na kongres enega policijskega sindikata in ščuval proti drugemu

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-11-07 ob 06:45:58

Iz pisma policista Andreja: Sramota, da se je PSS prek Uroševiča in Udovča tako prodal politiki LMŠ. To je vedno počel in na ta račun smo policisti marsikaj izgubili. Sram me je, da sem v takšnem sindikatu, in zato bom še danes izstopil.

"Ker ti ne znajo vladati, pač spletkarijo," je pred kratkim pri opisu delovanja vlade Marjana Šarca v svoji kolumni Krofi in klobase na portalu Ius-Info zapisal znani pravnik mlajše generacije Matej Avbelj (vir). In res, vse to dokazuje tudi pismo "policista Andreja", insajderja iz slovenske policije, poslanega avtorju teh vrstic. Objavljamo ga skoraj v celoti, delno sicer lektoriranega, saj smo večino opisanih dogodkov in okoliščin že preverili ter ugotovili, da so resnične (na primer: predsednik vlade Šarec (tukaj), minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in sindikat PSS (7. kongres PSS - tukaj) čisto zares prikrivajo udeležbo Marjana Šarca na kongresu PSS v Tacnu?!):

Tako so celo na uradni spletni strani vlade prikrili oziroma zamolčali udeležbo Marjana Šarca na kongresu PSS - 24. oktobra 2019. Tako so celo na uradni spletni strani vlade prikrili oziroma zamolčali udeležbo Marjana Šarca na kongresu PSS - 24. oktobra 2019.

... nekatere zadeve, kot je očitek prikritega financiranja kampanje Liste Marjana Šarca prek avstrijskega podjetja IV Založba, pa seveda še preiskujemo.

In to je pismo policista Andreja:

"Gospod Bojan Požar, kot pripadnik slovenske policije in član Policijskega sindikata Slovenije (PSS) bi vas rad seznanil z naslednjo zgodbo, ki jasno dokazuje vpliv predsednika vlade Marjana Šarca in državnega sekretarja za nacionalno varnost Damirja Črnčeca na policijo in PSS.

Dne 24. 10. 2019 je potekal Kongres Policijskega sindikata Slovenije, kjer je bilo izbrano tudi novo vodstvo PSS. Mogoče se je slovenska javnost spraševala, zakaj je bil v zadnjem letu aktiven zgolj drugi sindikat - Sindikat policistov Slovenije pod vodstvom g. Kristjana Mlekuža? Dokazi so jasni: PSS je pod velikim vplivom LMŠ in Marjana Šarca ter njihovega bivšega generalnega sekretarja Braneta Kralja. Ali se spomnite izjav predsednika vlade v Odmevih (TV Slovenija), 17. 5. 2019, ko je napadal drug sindikat in branil in zagovarjal PSS? No, zanimivo je, da je eden od članov vodstva PSS, Klemen Udovč, osebni prijatelj Braneta Kralja in posredno tudi Šarca, in preko njega ter Radivoja Uroševiča, ki se tudi osebno pozna s Šarcem, je potekala zaščita vlade in ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja, ko ga je napadal Sindikat policistov Slovenije. Znano je, da je Radivoj Uroševič hodil tedensko na kavo na štiri oči k ministru Poklukarju in se tam dogovarjal pod mizo. Vrhunec pa je bil kongres PSS 24. 10. v Tacnu, ki sta se ga udeležila Poklukar in Šarec, slednji pa v svojem govoru ni varčeval z očitki na račun konkurenčnega sindikata. Sramotno zame kot člana PSS je, da je bil prisoten sam predsednik vlade, kar je nam udeležencem povzročilo nemalo nelagodja, saj smo imeli občutek, da smo na kongresu LMŠ in ne PSS. Posebej ob "politični nastavki" Marjana Šarca. Nikoli se še ni zgodilo, da bi predsednik vlade prišel na kakšen kongres sindikata, ki naj bi bil neodvisen! Kot dokaz prilagam fotografije!

Na kongresu PSS: Poklukar in Šarec sedita v prvi vrsti! Nikoli se še ni zgodilo, da bi predsednik vlade prišel na kakšen kongres sindikata, ki naj bi bil neodvisen, ugotavlja Policist Andrej.Na kongresu PSS: Poklukar in Šarec sedita v prvi vrsti! Nikoli se še ni zgodilo, da bi predsednik vlade prišel na kakšen kongres sindikata, ki naj bi bil neodvisen, ugotavlja policist Andrej.

Samo preverite dejavnost PSS pri IV Založbi, d. o. o., družbe, ki je v lasti Avstrijcev in naj bi bila donator LMŠ v volilni kampanji - preko povezanih firm v Sloveniji.

Zanimivo je tudi, da je PSS na svojih uradnih kanalih (spletna stran, FB) objavil le fotografije od zadaj, da se ne bi videlo Šarca in Poklukarja. Vendar smo nekateri vseeno posneli fotografije in vam jih pošiljam kot dokaz.

Glede mojega sporočila v vednost še to: Poklukar na svojem FB profilu objavlja vsako pasjo procesijo, ki se je udeleži. Tokrat, da je bil na našem kongresu PSS, pa ne duha ne sluha. Zelo zanimivo.

Zdaj ni več dvomov, zakaj je bil PSS ves čas tiho in branil Poklukarja in Šarca, usluge so očitno prevelike. Samo preverite dejavnost PSS pri IV Založbi, d. o. o., družbe, ki je v lasti Avstrijcev (vir) in naj bi bila donator LMŠ v volilni kampanji - preko povezanih firm v Sloveniji. Sramota, da se je PSS preko Uroševiča in Udovča tako prodal politiki LMŠ. To je vedno počel in na ta račun smo policisti marsikaj izgubili. Sram me je, da sem v takšnem sindikatu in zato bom še danes izstopil.

ČRNČEC ZAHTEVAL IMENOVANJE BLAŽINE ZA ATAŠEJA V ZAGREBU, POKLUKAR PA NAJ BI SE ZARADI TEGA NA BOBNARJEVO CELO DRL?!

Kot drugo vam sporočam, da je Damir Črnčec od generalne direktorice policije Tatjane Bobnar zahteval imenovanje Bruna Blažine (nekdanjega  kratkotrajnega šefa NPU, ki je odletel zaradi povzročene nesreče v pijanem stanju - vir) za policijskega atašeja v Zagrebu. Minister Poklukar se je večkrat javno hvalil, da bomo dobili dva nova atašeja v Zagrebu in na Dunaju ter da bo to njegov ukrep za zajezitev migracij. No, interna kadrovska komisije na policiji Bruna Blažine ni izbrala na razpisu, kar je povzročilo zelo slabo voljo pri Poklukarju in Črnčecu, Poklukar je menda na kolegiju kričal na Bobnarjevo, da ga mora predlagati. Zaradi tega Poklukar ni hotel podpisati napotitve izbranih kandidatov v Zagreb in Dunaj, ker zahteva, da to mesto zasede Bruno Blažina. Bruno blažina je bil svoj čas, preden je zasedel vrh NPU (kamor ga je v času druge Janševe vlade nastavil Črnčec), nekaj časa pri Črnčecu na Sovi, na "izobraževanju", da postane generalni direktor policije, kar pa se zaradi padca vlade ni zgodilo. Črnčec in Blažina sta osebno zelo tesno povezana."

PRI KRALJU DA NI ZNAKOV KAZNIVEGA DEJANJA ...?!

Prosim vas tudi, nadaljuje svoje pismo policist Andrej, da raziščete in objavite zgodbo, saj se Šarec, Črnčec in Poklukar preveč vtikajo v kadrovanje in delo policije, celo tako daleč, da policija v primeru Braneta Kralja in Uradnega lista "ni našla znakov kaznivega dejanja", čeprav je vsakomur jasno, da gre za kaznivo dejanje nezakonitega posredovanja (263. člen Kazenskega zakonika)!

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Hugo Flander
0
Nov 08, 2019
Ja, @Miha#20 se bo meno. Le kaj si ti takega naredo, da se morš zaj tu z nami, navadnimi štritat? Ti bi rat nekaj pomeno, pa si navadni pikzibner. Doben te resno ne jemle. To je resnica. Jas naprimer, vem da nič ne vem in se tukaj na portalu fajn mam. Recimo, ko se je Gorenak odločo kandidirat f Celu, si znoro in po fseh forumih razlagal, kak je to krivično do tvojega frenda, ki je hoto f Celu kandidirat za SDS. Ma bi popušo tudi ti, če bi kandidiro, ker te razn vrtičkarof doben ne šmirgla. Taki ste vanabe pomembneži. Surlo tišite tak v luft, da bi se v nalivu bres marele ftopili.
#21
Miha Skumarc
0
Nov 08, 2019
Da, lukarji težko dojamete malo bolj resne zadeve..,.
#20
Istok Potočnik
1
Nov 08, 2019
Si ti en dober Štruc.
Ma brez veze.
#19
Miha Skumarc
1
Nov 08, 2019
Roman Vodeb
@RomanVodeb
·
10 h
Včeraj in danes me - v mojih Butalah (nekoč se jim je reklo Trbovlje) - spoštljivo pozdravljajo Butalci, za katere sem bil zadnje desetletje kot luft. Ne vem zakaj?! ... ... ... No, saj vem: gledali so sredin Faktor

TO LAHKO NAPIŠE SAMOVŠEČEN ČLOVEK, ki nima osnovne izobrazbe na temo financ, javnih financ, fiskalne politike, pa tudi ne dodatnega funkcionalnega znanja s tega področja. Golobradega mladeniča je zagovarjal zato, ker ga je "kastrirala" Sonja Štruc in je levičar: "https://twitter.com/i/status/1187040803190902785.

Na Faktorju pa sta njega "kastrirala" voditelj in odličen poznavalec te tematike.
#18
Janez Novak
0
Nov 08, 2019
Morda bo tudi Bojanu nekoč vštekalo, da so vse kraje ministrice, ministrov, globoke države, Jankovićev, itd., nula proti temu, kar se dogaja v sferah kmetijskih zakonov. Npr: ko se boste sprehajali po naši lepi naravi, Vam dane domovine, poglejte okrog sebe: povsod pregrešno dragi traktorji (vsak sto tisoče EUR), npr: John Deere (tisoči in tisoči EUR), Ferrari, Maseratti, Lamborghini, itd.. Država pač plača vsem Kmetom (K je logično velika začetnica) ogromne denarje. Nekaj podobnega, vloženo za MLADE v mestih??? Nikoli. V razmislek: naši kmetje niso sposobni zagotoviti pehrambene samooskrbe, pa je tudi nikoli ne bodo. Če bi tem kmetom ukinili državno podporo, bi Slovenci jedli in pili precej kvalitetnješo hrano. Je pa res, da si še nobena vlada RS do sedaj ni niti upala kmete prizemljiti. Nauk: kdor bo kmetom povedal sveto resnico, bo vseeno nekoč zmagal. Še o volilcih (da ne bo pomote): večina volilcev leve opcije je iz kmečkega okolja. Ne verjamete? Kdo za hudiča bi volil neke desne, ki ne pustijo kupiti John Deera? Komunisti so nam omogočili dotacije, desnica tega ne bi. Delamo se Bogu ponižne, ampak vseeno volimo tiste, ki nam omogočajo naše kraljestvo. To smo v resnici počeli vseskozi - komuniste ne maram, ampak ....
A ima kdo toliko jajc, da bi vprašal pristojne:
- koliko trakorjev (vsaj tistih nad 100.000 EUR) je država sofinancirala v zadnjih 10 letih?
- koliko je to davkoplačevalce stalo?
- koliko hrane je bilo pridelano na račun davkoplačevalcev iz tega naslova?
- koliko delovnih mest za mlade bi lahko s tem ukradenim denarjem zagotovila država?
Kmetom bi bilo potrebno ukinti vse privilegije, če jim ne gre, naj gredo na trg, tako, kot vsi delavci. Nekoč bodo tudi vsi odpuščeni delavci, vsi, ki nimajo kam, šli v naravo in (NEVERJETNO) opazili kmeta v trakorju,vrednem 100.000 EUR. Upam,da bodo imeli ponižani s sabo vsaj fračo. TO JE REALNOST. Prosim vse raziskovane novinarje, naj gredo raje na naše njive in travnike, kjer se jim bo odporla nova slika kraje, kraje, kraje...
#17
Istok Potočnik
1
Nov 08, 2019
Vodeb včasih res govori malo histerično. Vendar mu ne podtikat besed, ki jih ni izrekel. Še enkrat poglejte oddajo in ne boste našli, da je on komu grozil z nasiljem, ali da je pozival k temu.

Tukaj prisotni agitatorji pa z veliko lahkoto govorite o klanjih, ki da jih pripravljajo levičarji. Nekatere ste celo imenovali z imeni in priimki.
V jati teh levičarjev, ki naj bi to pripravljali, sta bila še pred kratkim Pertinač Aljuš in Igor Lukšič, eminentna komentatorja tega portala. V samem vrhu. Cvet levičarjev.
No, Bojan Požar, potrudi se in ju javno povprašaj o teh načrtih. Pa da se to razčisti.
Ker to pa je razpihovanje sovraštva. Seveda, če to kar tu govorite ni res.

Včeraj sem poslušal Tina Mamića, ki je poleg ostalih nesmislov govoril tudi, da pri nas desničarskega sovražnega govora sploh ne opazi.
Očitno je zelo slaboviden. Prebere naj si agitacije na tem portalu. Tukaj grozite z rezanjem glav in obešanjem na drevesa, podtikate da nekdo pripravlja klanje .
Mamić pa ne vidi nobenega sovražnega govora. Desnega. Ali pa vas tu prisotne desne agitatorje uvršča med levičarje. Glede na to, kakšne zmedene je stresal včeraj, to niti nebi bilo čudno.

Požar se pa tu oglasi samo takrat, ko njega kdo pokritizira. In ga, kot je mene, označi za slovenceljna. Dalj ne seže.
Grožnje z ubijanjem na njegovem portalu ga sploh ne motijo. Tega, tako kot Mamič, sploh ne opazi.
Gnus gnusni.
#16
Arij Slovenski
1
Nov 07, 2019
@Mihevc,
itak da svojih ne bodo klali. Boj za enakost in pravičnost je samo blablabla in beden izgovor za klanje in plenjenje poštenih in zavednih Slovencev, kar je njihov glavni cilj.
Komunizem = genocid = sistematično iztrebljanje naroda in kraja njihove lastnine.
Vodeb pa ne spada na TV, ampak na zaprti oddelek umobolnice ali pa v zapor zaradi hujskanja in napeljevanja k nasilju.
Ampak očitno "sovražni govor" velja samo za nekomuniste, medtem ko je komunistom dovoljeno reči in delati čisto vse.
#15
Janez Mihevc
1
Nov 07, 2019
Arij Slovenski, pozabil si dodati, da ti levi fanatiki ne pripravljajo klanja za barabe, ki so pokradle vso državo in pahnile polovico državljanov v revščino ter oropale naše otroke kreativne prihodnosti. Ti mislijo narediti pokol nad uspešnim delom prebivalstva, ki si je svoje premoženje zgradil na svojem delu.

Grožnje in žalitve Luke Mesca, ki jih namenja gospodarstvenikom, govorijo o slovenskem obrtniku in podjetniku, ne o mafijskih rdečih tajkunih.
#14
Arij Slovenski
1
Nov 07, 2019
BTW, če iz Faktorja ne boste skenslali tega podivjanega psihopata Vodeba, si zbijate kredibilnost in pljuvate v lastno skledo.
Zaradi takšnih histeričnih marksističnih norcev, ki uspešnim in sposobnim zavidajo (falično, bi rekel Vodeb) njihovo pošteno prisluženo lastnino in kapital, se je začelo komunistično klanje v Sloveniji leta 1941, rezultat katerega je prreko 750 masovnih morišč in preko 150.000 zverinsko poklanih Slovencev.
Vodeb, Mesec, Štromajer in podobni so garancija za še eno komunistično veliko klanje, ki nam ga pripravljajo... pod krinko boja za "enakost" in "pravičnost".
#13
ivan maček
1
Nov 07, 2019
Tato to je blo to, kar se ciganov miličarskih tiče. Zaj grem pa gledat na Hanzi-ja prenos ćefurske tekme. Upam da jih bojo Angleži nabili, tak so jih včeraj nabili, oni drugi Angleži, gamad ćefursko falersko.
#12
ivan maček
0
Nov 07, 2019
Seveda je ta nasvet samo za tiste kiste prišli dlje od Hoferja, Lidla, mećkatorja in ostalih nategunov. Ostalim z nižjim IQ se pa opravičujem.
#11
ivan maček
0
Nov 07, 2019
Pa še to, nasvet! Ne ustavljajte miličarjem na kolesu, z lahkoto jim ubežite, ker so res nesposobni in debilni.
Se da ubežati brez večjega naprezanja, ...kazni so pa DRAGONSKE!
Samo nasvet......
#10
ivan maček
1
Nov 07, 2019
Da je zlizanost milićarjev z udbokomuno gamadjo nekaj normalnega, ni nič novega. Ta gamad z komaj končano srednjo šolo in nekaj tečaji, je v bistvu strenirana gamad za kasiranje na cestah.
Primer. Včeraj zvečer sem jim pocvirnamal iz naročja, ko so jebal vse po vrsti. Malo so radarilal, malo kolesarje jebal, sam sem popil 4-, beri štiri pirčke, to zna biti prekleto dago, saj moraš na kolesu imeti NULO. ...FUCKING BOLANO!!!
Seveda sem jim spizdo, saj nisem rdeči križ, ali kakšen donator.
Cigani pa niso sposobni zavarovati DRŽAVLJANOV pred raznimi ćefurskimi divjaki, ki te prehitevajo po desni, trobijo, blendajo in tudi grozijo z pištolskimi cevmi iz raznih prestižnih avtomobilov.
Skratka MILIĆARJI, SEDI ENA!!!!!!
#9
Arij Slovenski
10
Nov 07, 2019
Ko oz. če bodo policisti enkrat začeli - v skladu s svojimi zakonskimi in ustavnimi dolžnosti - dosledno braniti državne meje pred agresorsko vojsko migrantskih teroristov/džihadistov in začeli nanje tudi streljati, namesto da te kriminalce zastonj taksirajo do azilnih domov, potem bodo policisti imeli v slovenskem ljudstvu vso potrebno podporo in simpatije. Prej ne.

Dokler pa bodo policisti zajebavali, kaznovali in ropali avtohtone Slovence za vsak najmanjši prekršek in nanje prežali izza grmovja z radarjem na pregledni ravni cesti, medtem ko tujerodne migrante, cigane, čefurje in komunistične plenilske tajkune z ukradenimi milijardami našega denarja pustijo lepo pri miru... e, do tedaj naj se pa jebejo in miličniki in njihov Šarec in njihova veleizdajalska antislovenska jugo-komunistična zločinska udbo-banda, kateri (še vedno) služijo, tako kot v bivši Jugoslaviji.
#8
Miha Skumarc
5
Nov 07, 2019
Je pač notorični lažnivec.
#7
borut rojc
12
Nov 07, 2019
Ne vem, zakaj, toliko sindikatov na policiji? Morda zato, ker zna eden od zaupnikov brati, drugi pisati, tretji seštevati...So , vsaj bili sindikalni zaupniki, ki so naivno verjeli, da lahko bijejo svoj boj z mlini na veter. Vsem je poznana zgodba Jožeta Rijavca, ki je ostal brez vsega. Idealist, morda, a ne bode v oči toliko spopad z delodajalcem oziroma kršitvami delovne zakonodaje kot spoznanje, da so mu kreature iz sindikalne centrale, obrnile hrbet. Kot mi je dejala nekoč Jerkičeva : ,, Preveč je ropotal in rovaril,,. Razen, da je ženska pokvarjena, se v mojih očeh zdi tudi zelo zanikrna, brez stila, ženska pač, ki je moški ne more nadlegovati. Moj poogled, ki ni pomemben, bistveno je pač dejstvo, da so ti ljudje, k bi morali ščititi interese delavcev, smradi, zlizani z režimom in centri moči. Nekaj podobnega se dogaja tudi na medijskem področju. Tako se dogaja, da neumni raji na shodih nagovore držijo prav kriminalci, ki so jih okradli. Bolno in mogoče le v Sloveniji...Šarec pač, potrebuje kolerične izpade, ki mejijo na norost, da utrjuje svoj kult osebnosti. Plenkovič tega gradi na mednarodnrem političnem parketu, klovn pač na gasilskih in partizanskih veselicah, kmetijskih sejmih in Škrabčevi domačiji. Vsak po svojih intelektualnih zmožnostih pač.
#6
Aton EU
3
Nov 07, 2019
Ne, da bi karkoli mislil o ukinitvi dodatnega zavarovanja. Toda Šarec je to podpisal, se zlagal in izdal.
#5
Komentar izbrisal uporabnik
Igor Hauptman
13
Nov 07, 2019
Ne preseneča, da je Šarcu pobegnil še Kordiš z Lukom Mescem vred. Očitno le ni toliko neumen, da bi na naslednjih volitvah polagal račune za Šarčeve norčije. Nobena skrivnost sicer ni, da so sindikalne centrale predvsem sindikatov državnih uslužbencev tako ali drugače politično orientirane, je pa Šarec s svojim rovarjenjem pokopal še zadnjo iluzijo o neodvisnosti sindikalizma v Sloveniji, kolikor jo je še sploh še kdo gojil. Osebno sem jo pokopal že ob Semoličevem sindikalizmu, ki je več ali manj asistiral opcijam, ki so razlastninile pretežen del bivšega družbenega premoženja v podjetjih, katerih delavci so ostali na cesti. Simpatije pa še vedno uživa direktorica policije Bobnarjeva, ki očitno le ima "jajca".
#3
Roman Remskar
17
Nov 07, 2019
Sarec je bil tudi povabljen na skupscino KKS Pergam in sicer 20.9.2019, fotka na spletni strani Pergama pove vse.
#2
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-11-07 06:45:58 (Nov 07, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Šarec mora na vprašanja, povezana z afero Westinghouse in Lepa N., odgovoriti Bojanu Požarju, sicer ga čaka globa!
Razkrivamo: kdo bo vodil Petrol in Telekom, zakaj je v resnici moral oditi Merkan in kdo je že izpadel iz igre?!
Se jim je pri Počivalšku zmešalo: tretjina ljudi komaj preživi, oni pa dajejo milijon evrov za Michelinove restavracije?!
Študentski funkcionar s kolegom napadel drugega študentskega funkcionarja, mu ukradel mobilni telefon in pobegnil
Ekskluzivno: video, ki bi moral odnesti direktorja stanovanjskega sklada iz Kopra. Pijan nori po mizi sredi pisarne!
Kje se danes brani Slovenijo, kdo jo v resnici osvobaja in trije prijazni nasveti za stranko SD
Šef tožilstva Šketa zanika indice o skritih dogovorih z ustavnim sodiščem, predsednik ustavnega sodišča Knez še molči
Nov in še večji škandal ustavnega sodišča - dogovor Šketa-Knez: vi pustite na miru Accetta, mi vas rešimo pred Kanglerjem?!
Zakaj po komaj dveh mesecih že odstopa Merkan, šef uprave Telekoma? Razkrivamo 5 možnih skritih razlogov za njegov odhod.
Razkrivamo: kako tudi tajno poročilo Knovsa o razrešitvi brigadirja Škerbinca bremeni Erjavca in kako Črnčec kontrolira OVS?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(241)
desus
(82)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sova
(46)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(16)
npu
(15)
btc
(13)
KNOVS
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
NH
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
LMŠ
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
TGZS
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
PSS
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
NEK2
(2)
SPS
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)