Pisni dokazi: direktor Sove laže ali pa mu na Sovi nič ne povedo. Iz Knovsa na mizo Damirju Črnčecu in novinarjem Pop TV.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-10-25 ob 06:55:56

Naše včerajšnje razkritje, da naj bi Lepo N. na Sovi zaposlili brez "varnostne preverke", torej brez ustreznega varnostnega preverjanja (vir), nedavni intervju z direktorjem Sove Rajkom Kozmeljem v reviji Mladina (ja, gre za tisti intervju, po katerem je Matjaž Han, vodja poslanske skupine Socialnih demokratov, cinično dejal, da zdaj samo še čakamo, da se bo Kozmelj pojavil na jumbo plakatih ...), se že uvršča med pisne dokaze o tem, da direktor Sove laže ali pa mu na Sovi - podrejeni - nič ne povedo.

No, oboje je velika katastrofa, ena večja od druge.

ZASAČEN!

Kozmelj je namreč za Mladino med drugim izjavil, da "ob podpisu pogodbe o zaposlitvi ni vedel, kdo je ta oseba, ni vedel, koga pozna, niti da pozna predsednika vlade?!":

Vir: Mladina, številka 42, 18.10.2019, stran 34 Vir: Mladina, številka 42, 18. 10. 2019, stran 34

Toda če bi Lepa N. šla skozi resno varnostno preverjanje, bi Sova zlahka ugotovila vse to, kar našteva Kozmelj, ne nazadnje smo mi na tem portalu in v oddaji Faktor na TV3 praktično vse o N. H. izvedeli v pičlih nekaj dneh, pa niti približno nimamo takšnih vzvodov in resursov, kot jih ima Sova. Takšni amaterji v tej tajni službi pa spet niso! Nemogoče je namreč, da Sova pri varnostnem preverjanju N. H. ne bi izvedela, da Lepa N. zasebno pozna Marjana Šarca, če o tem obstajajo celo videoposnetki na spletu?! In hkrati je nemogoče, da Sova po varnostnem preverjanju o tem, da kandidatka za novo službo na Sovi tako dobro, celo zasebno pozna predsednika vlade Marjana Šarca, ne bi nemudoma obvestila direktorja Sove Kozmelja?! To sodi že med čisto znanstveno fantastiko in je povsem nerealno.

Zato lahko trdimo naslednje: direktor Sove Rajko Kozmelj laže, ko pravi, da ob podpisu pogodbe o zaposlitvi N. H. o njej ni nič vedel. Ali pa mu podrejeni na Sovi nič ne povedo!

Vse to seveda velja ob špekulaciji, da so na Sovi pred zaposlitvijo korektno opravili varnostno preverjanje Lepe N. Ker pa naši viri zatrjujejo, da tega preverjanja ni bilo, sledi logično sklepanje, da so Lepo N. na Sovi zaposlili brez varnostnega preverjanja zato, ker je tako naročil predsednik vlade Marjan Šarec. Kar posledično pomeni, da je Šarec - zaradi Lepe N. - zlorabil oblast in Sovo. Rajko Kozmelj pa se takšnimi lažmi samo še hitreje potaplja.

JORDAN V ROKAH DRŽI ŠARCA

Na podlagi naših včerajšnjih razkritij nekaterih podrobnosti očitno zapletenega odnosa med Lepo N. in županom občine Škofljica Ivanom Jordanom, kjer naj bi tisti tipi iz podzemlja, ki naj bi v imenu N. H. izsiljevali Jordana (vir), lahko bili celo prikriti agenti Sove (?!), naj bi v prihodnjih tednih, ko se župan Jordan vrne iz Kitajske, prišlo do zaslišanja Jordana pred parlamentarno komisijo za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami (Knovs). In glede na vse doslej objavljeno je tudi bolj ali manj že jasno, da je - v tej trilerski zgodbi Lepe N., suma zlorabe oblasti in Sove - prav župan Jordan med tistimi, ki "v rokah držijo Marjana Šarca" ...

ŠAREC ŠE VEDNO MOLČI!

				Marjan Šarec			Marjan Šarec

Mimogrede, predsednik vlade Marjan Šarec že tri dni ne odgovori na naše vprašanje, kdaj in kje sta se nazadnje srečala z Lepo N.?!

AGENTKA NA KNOVSU

In ko smo že pri Knovsu: po naših informacijah na dan prihajajo dokazi, da naj bi zdaj že bivša sekretarka te komisije Marinka Bogolin res tajno delala za Sovo in da so se vse zaupne zadeve iz Knovsa takoj znašle na mizi Šarčevega državnega sekretarja za nacionalno varnost Damirja Črnčeca, prek njega pa pri novinarjih Pop TV, občasno pa tudi na Planet TV, kar dokazujejo številne podrobnosti. To je neuradno že potrjeno in zato tudi takojšnji medijski spini - potem ko je Matej Tonin, predsednik Knovsa in Nove Slovenije, zamenjal omenjeno gospo - o kakor sporni zaposlitvi nove sekretarke Knovsa iz vrst SD.

TOTALNA VOJNA KABINETA PREDSEDNIKA VLADE ...

V kontekstu medijskih spinov in dimnih zaves, ki jih kabinet predsednika vlade - prek provladnih in dirigiranih medijev - vsakodnevno spušča v javnost, si velja prebrati tudi naslednji komentar na spletnem portalu Domovina.je: Totalna vojna ali Šarčev preboj na Menini planini.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
igor hauptman
5
Oct 25, 2019
Hočeš reči, da si zasluži naziv Dončiča v politiki, kot je razglasila cenjena ustvarjalka javnega mnenja takoj zatem, ko je dobila izplačan prvi del akontacije za ustvarjanje novega lika in dela. v redu, se pa sam ne zabavam več kot na začetku objave Šarčeve šlamastike z Lepo N. Menim, da je to zdaj, ki jo mora opraviti politika sama. Bi pa zato svetoval vsem, ki bi se tudi želeli zabavali, kot pravi Zim Zelen s čim drugim, da za hip skočijo na Portal+ in si preberejo, kako je sodnik Radonjić izvenserijsko opravil s "filozofom" Vezjakom pa zraven še s "planincem" in njegovim šefom. Kdo je planinec uganite sami, jaz nisem dolgo rabil. Pa naj Požar ne zameri, smo takoj nazaj.
#8
Zim Zelen
0
Oct 25, 2019
V eni stvari vas pa Šarec ni razočaral lubi komentatorji.
Zabava vas in to je lep uspeh in čisto nasprotje zadrgnjenih kravatarjev.
Da bi kakšno škodo delal (tudi ljubici ne) pa nisem opazil.
Verjamem, da se tudi sam zabava na vso moč!
#7
borut rojc
17
Oct 25, 2019
Kot ženska brez vsebine, lepa, omenjena specialna agentka, definitivno je. Karakterno je sicer le navadna tepka, ki na karierni poti igra zgolj na karto svojih telesnih odprtin. Vsak po svoje. Tega, recimo, ne more početi Bizjakova iz ,, varne hrane,, ki je gospa nevejetno zanikrnega izgleda z nekaj slame na glavi, a vseeno pod tistimi nekaj mastnimi lasmi premore več inteligence kot Šarec in njegova priležnica skupaj. Ta inteligenca, žal, učinkuje na okolje le kot pokvarjeno meso. Zato je poleg še Posedi, ki samo čukasto gleda in mu ni nič jasno Ta se je požveplan že rodil...Kot že nekaj svojim prijateljem, vaškim posebnežem in sosedom, bi moral Šarec priležnico vriniti na kakšno ministrstvo in nihče se ne bi pritoževal. Nekdo iz ministrstva za izobraževanje, znanost in tako dalje, mi je nekoč dejal : Še sam nimam česa početi, a so mi vseeno dodelili pomočnika. Njega je pokopala pijača, na Sovi se pa očitno zajebavajo še precej bolj kot omenjeni gospodje na ministrstvu. Država se skozi Murgle tretira kot trgovski center in tu ni česa varovati ; so zgolj police , iz katerih se jemlje . Končno, zdi se, da tudi varnostniki odtujijo več robe kot vsi kupci skupaj... So izjeme, ki potrjujejo pravilo. Tudi skozi Murgle korakajo ljudje, ki niso kriminalci, zmikavti ali prevaranti. Pokojni Drnovšek in aktualni predsednik države, sta človeka, ki ju celo na desnici, mnogokrat moralno-etično omadeževani, težko najdeš ; dal bi roko v ogenj v tem pogledu za njiju. Šarec in druščina, preprosto niso takšni; na obrazu jim piše, da moraš biti previden ob srečanju z njimi. Tisti, ki ne spremlja murgelskega cirkusa, ne bi vedel, ima državniški obisk, mu kdo prodaja posteljnino ali ga je prišel okrast. Tudi zato se je dobro zaklepati, če živiš med takšnimi...Če končam z lepo, lepšo ali najlepšo v komediji zmešnjav ; naj dela nadure, če lahko, vsaj dokler je povpraševanje.
#6
tmp S
12
Oct 25, 2019
Res moras biti velika budala, da gres z zlorabo oblasti zaposlit svojo lubico na SOVI (tajnih sluzbah). Sest popravcev na lesni ni bilo zastonj Veliko se mora se nauciti, da bo zadeve razumel. Bo pa koncno doumel kaj je resnica, kaj kuzlica in kdo je Bojan Pozar (ki ga je Sarec ze na volilnih soocenjih krivicno hotel postaviti na laz)
Sarec z lazmi in prevaro si prisel ( na kratko) oblast, z resnico bos odsel(za vedno)!... in, ce nihce drug bo Bojan poskrebel za to resnico...
#5
Komentar izbrisal Bojan Požar
Hugo Flander
3
Oct 25, 2019
@Miha, kakšno vprašanje pa je to? Saj imaš odgovor podan že v prvi povedi sestavka.
#Naše včerajšnje razkritje, da naj bi Lepo N. na Sovi zaposlili brez "varnostne preverke",...#

Lepa je na Balkanu kar priljubljeno ime. Primer: Nastopa Lepa Lukić -

Odrasla sam ovce čuvajući u Dom sindikati

https://www.youtube.com/watch?v=N0oqBsfNM8A

Lepa Lukic - Odrasla sam ovce cuvajuci - (LIVE) - (Dom sindikata 2006) - YouTube

Label and copyright: Grand Production & Lepa Lukic You Tube distribution: KVZ Digital Zabranjeno svako kopiranje video i
#3
Miha Skumarc
8
Oct 25, 2019
Še vedno ne vem a je tej udbovki ime Lepa ali ne.
#2
T. K.
14
Oct 25, 2019
Vse to medijsko poročanje me spominja na tisoc-in-ena.noc.si
Šeherezada je morala vsako noč naplesti novo zgodbo, da si je ohranila življenje.
Enako je z našimi mediji in politiki.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-10-25 06:55:56 (Oct 25, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Šarec mora na vprašanja, povezana z afero Westinghouse in Lepa N., odgovoriti Bojanu Požarju, sicer ga čaka globa!
Razkrivamo: kdo bo vodil Petrol in Telekom, zakaj je v resnici moral oditi Merkan in kdo je že izpadel iz igre?!
Se jim je pri Počivalšku zmešalo: tretjina ljudi komaj preživi, oni pa dajejo milijon evrov za Michelinove restavracije?!
Študentski funkcionar s kolegom napadel drugega študentskega funkcionarja, mu ukradel mobilni telefon in pobegnil
Ekskluzivno: video, ki bi moral odnesti direktorja stanovanjskega sklada iz Kopra. Pijan nori po mizi sredi pisarne!
Kje se danes brani Slovenijo, kdo jo v resnici osvobaja in trije prijazni nasveti za stranko SD
Šef tožilstva Šketa zanika indice o skritih dogovorih z ustavnim sodiščem, predsednik ustavnega sodišča Knez še molči
Nov in še večji škandal ustavnega sodišča - dogovor Šketa-Knez: vi pustite na miru Accetta, mi vas rešimo pred Kanglerjem?!
Zakaj po komaj dveh mesecih že odstopa Merkan, šef uprave Telekoma? Razkrivamo 5 možnih skritih razlogov za njegov odhod.
Razkrivamo: kako tudi tajno poročilo Knovsa o razrešitvi brigadirja Škerbinca bremeni Erjavca in kako Črnčec kontrolira OVS?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(241)
desus
(82)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sova
(46)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(16)
npu
(15)
btc
(13)
KNOVS
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
NH
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
LMŠ
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
TGZS
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
PSS
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
NEK2
(2)
SPS
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)