Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-10-11 ob 06:13:20

Bilo je 5. februarja letos. Generalna direktorica policije Tatjana Bobnar in predsednik dobrodelnega društva Modra družina Gregor Zalokar sta pred mediji podpisala sporazum o medsebojnem sodelovanju. Poslanstvo tega društva je - citiramo navedbe policije - "lajšanje ter reševanje socialnih stisk in težav zaposlenih v policiji, upokojencev iz njenih vrst ter ožjih družinskih članov" pa tudi "promoviranje poklica policista in stanovske pripadnosti". Pri slavnostnem podpisu sta bila navzoča tajnik društva Marjan Teršek in vodja Službe generalne direktorice policije Tomaž Pečjak (vir):

Vir: Policija in Modra družina, sporočilo za javnost Vir: Policija in Modra družina, sporočilo za javnost

Direktorica policije Tatjana Bobnar in Gregor Zalokar, mlad celjski policist precej manekenskega videza, bil je v civilu in ona tudi, sta se med dogodkom vedla, kot da se ne bi poznala, profesionalno.

Nekaj manj kot tri mesece kasneje, natančneje 1. maja 2019, policista Gregorja Zalokarja, ki je na Policijski upravi Celje zasedal delovno mesto "višjega policista I", premestijo v Ljubljano, uradno na predlog Centra za raziskovanje in socialne veščine v Policijski akademiji, na delovno mesto v uradniškem nazivu "višjega policista I", po uradnih navedbah policije zato, da bi "v okviru centra na sistemski ravni prevzel delo na področju solidarnosti in dobrodelnosti v policiji, saj naj bi v zadnjih letih službovanja na policiji pokazal veliko mero teh vrednot z različnimi socialnimi aktivnostmi".

NIHČE NE ZANIKA. KAJ PA PIKANTNE PODROBNOSTI?!

Nič takega, nič posebnega, če se ne bi znotraj policije razvedelo, da Gregor Zalokar hodi z generalno direktorico policije Tatjano Bobnar in da menda tudi živita skupaj, v njenem službenem ljubljanskem stanovanju, kjer naj bi Zalokarja tudi pogosto videvali. Poleg teh informacij krožijo še nekatere nepreverjene pikantne podrobnosti, povezane z njegovo (domnevno bivšo?!) družino in trenutnim šolanjem na višji policijski šoli (kjer - mu - Bobnarjeva tudi predava kazensko pravo), ki pa jih danes (še) ne bomo omenjali. In prav Zalokarjeva zveza z direktorico Bobnarjevo naj bi dala pospešek njegovemu napredovanju znotraj policije, pravijo naši viri.

KAJ SMO VPRAŠALI POLICIJO OZIROMA TATJANO BOBNAR IN GREGORJA ZALOKARJA?

Spoštovani, ali držijo naslednje informacije:
- da je bil policist Gregor Zalokar premeščen s Policijske uprave Celje na Generalno policijsko upravo v Ljubljano, konkretno v Center za raziskovanje in socialne veščine, na delovno mesto višjega policista inštruktorja, čeprav je šele vpisan na Višjo policijsko šolo Ljubljana in ima zaključeno zgolj srednjo šolo. Če to drži, katero srednjo šolo?
- In kdaj je bil premeščen?
- Ali držijo informacije, da je njegova nova življenjska sopotnica generalna direktorica policije gospa Tatjana Bobnar in da živita skupaj?

Na generalni policijski upravi pravijo, da "Zalokar s premestitvijo ni pridobil nobenega naziva, niti plačnega razreda, izgubil pa dodatke, ki jih imajo policisti v patrulji, kjer je prej opravljal svoje delo. Ob premestitvi je izpolnjeval pogoje za zasedbo delovnega mesta v Policijski akademiji. Zalokar je sicer zaključil srednjo šolo tehnične smeri (strojni tehnik), 28. 5. 2003 pa zaključil izobraževanje – Izobraževalni program Policist in pridobil poklic policista. Trenutno je študent na Višji policijski šoli (Izobraževalni program Višji policist). Študij poteka ob delu. Pričel je 3. 12. 2018, pogodbo o izobraževanju ima do 31. 3. 2020. Višjo strokovno izobrazbo mora, skladno z veljavnimi predpisi, pridobiti v skladu z določbo 110. člena ZODPol, in sicer do 1. 1. 2023.

Na vprašanja, povezana z (njegovim) osebnim življenjem, pa ne morejo odgovarjati".

Po javno dostopnih podatkih je generalna direktorica policije - magistra Tatjana Bobnar - stara (mlada) točno 50 let (letnik 1969), uradno pa iz njene biografije (vir) ni razvidno, ali je samska oziroma vezana, Gregor Zalokar pa je videti 10 do 15 let mlajši.

ON PIŠE TUDI BLOG (vir)

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
ivan maček
2
Oct 13, 2019
Pa kaj si ti nor, kaki psihopati se prosto sprehajajo naokoli. Jaz sem pa vedno mislil, da so vsi, vsaj večina, pod "ključem" in ustrezno strokovno obravnavani. Vsaj očitno da se na nek način uspejo izogniti vsakodnevnemu jemanju zdravil. Posledice so vidne. Nezažvekane čreve po celem portalu..... joj, joj....
Kot kaže res drži tista, "blagor tistim ki ste notri, kajti večina se jih prosto sprehaja naokoli".... zastrašujoče.
#27
Komentar izbrisal Bojan Požar
ivan maček
1
Oct 12, 2019
Pa ke si fukjen! Tote nezažvekane čreve so pa po celem.
Za majmune so banane. Zgleda da tega majmun še ni jemo.
#25
Komentar izbrisal Bojan Požar
ivan maček
1
Oct 12, 2019
… kaj te veš, lahko da ma ženska fetiš na uniforme, nič narobe, saj je taka vredi "milfa". Še boljši bi zgledala v kaki bolj divji "uniformi", … na policijske ne "padam". Je pa to še vedno boljše kot pa na pese in na pedre....
#23
Komentar izbrisal Bojan Požar
Miha Skumarc
0
Oct 12, 2019
@Ervin Dragovan
ni kaj, če ne bi bil "njihov", si ga državna fukcionarka ne bi mogla pripeljati v "grajske hleve", štalo vseh privilegirancev.
#21
Komentar izbrisal Bojan Požar
Ervin Dragovan
4
Oct 12, 2019
Ogabno, vem, kdo in kaj je Zalokar, da pa svojo osebnost skriva za dobrodelnim društvom je najmanj odurno. Ljubljenec celjskega sodišča.
#19
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Miha Skumarc
0
Oct 11, 2019
Škoda besed, ker ne slediš sam sebi in mešaš...
#16
Hugo Flander
1
Oct 11, 2019
Ah @Miha, to te žuli. Moja opredelitev. Ja. Sem na strani Lucije, ker je pristna. Če ne bi bilo Brščiča, bi danes stranka Domovinska liga pridobivala simpatizerje. Takšno je moje mnenje.
#15
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Miha Skumarc
0
Oct 11, 2019
@Hugo Flander - @Miha. Ne beli si glave..., najprej napišeš provokacijo, pa rečeš pusti.
Potem napišeš drugo provokacijo in pričakuješ odgovor, sam pa se ne opredeliš o tem.
#12
Hugo Flander
1
Oct 11, 2019
Bojan, Bojan. Berem na tviterju, da obveščaš Vinka Vasleta in Janeza Janšo o hvalospevih anonimnih piscev komentarjev na tvoj račun. Vse lepo in prav. Toda zakaj nisi o tem obvestil tudi Milana Balažica in Boruta Pahorja?
#11
Hugo Flander
0
Oct 11, 2019
Ja, @Renata. Danes se po Mariboru šepeta o jogurtnem shodu ostarelih v Lublani. Šepeta se ne zato, ker izplen shoda odmeva in obeta, ampak zato, ker se je hkrati z jogurtnim shodom v Lublani, mladim v čast dogajalo tudi na Trgu Leona Štuklja v Mariboru. Ljudje se sprašujejo, kako je mogoče, da so bili rumeni lajbiči istočasno prisotni v Lublani in v Mariboru. Čudež?
#10
Komentar izbrisal Bojan Požar
Renata Bone
4
Oct 11, 2019
No Požar, sedaj te bo pa lahko topoumni Vodeb spet v tvoji lastni oddaji imenoval "rumeni" (saj si razumel sinoči, ali ne?) in s tem preusmerjal odgovore na tvoja vprašanja na Gleichstimmungo (vsegliharstvo) med alfa samci (med katerimi je tako mimogrede omenjen tudi JJ!!??? haloooooo? Vodeb, katera pa ti je to prišla povedat? Pa ravno tebi, h kateremu hodijo vsi po nasvet, od vseh "lepih bab do trenutno aktualnih alfa samcev" kneda?). Kdo pa je ta primitivni Vodeb, ki ga ne šmirgla nobena okrogla miza pravih strokovnjakov na področju psihoanalize, ker mu ne vrže (uporabljam njegov izraz)dlje od preživelega Freuda. Mimogrede Vodebček: sam bojkotiram, pa če me še tako zanima, vse prireditve v Stožicah, ker so zgrajene na nesreči družin, katerih očetje so storili samomor!! Ti pa se kot psihoanalitik greš navijaštvo in se "kurčiš" to je opletaš s svojim k...em kar počez, kot bi se sam izrazil. "Pfuj tajfel so rekle naše babice." Moderno pa ti rečemo: "Fuck off"
Potem pa še zafrustrirana Lucija, ki mi je bila nekoč zelo všeč, sedaj pa označi shod na Prešercu za političnega, ker podobno kot Hvalica ni več v špilu in modruje, da je to ulica. Whaaat? Ulica se bo šele zgodila!!!, če se ne bo prisluhnilo številnim težavam, ki jih imamo SLO državljani.
In ko oba zagovarjata Opankoviča, ki se bo, ubogi, sedaj najbrž umaknil "zaradi bolezni". Da, to je pripravni izgovor, ker so ga zapustili tudi zavezniki, ker so rabote tako očitne, da so jih uporabili za dimno zaveso pred rabotami našega Serpentinška, ki so še hujše, ker ne zadevajo samo Ljubljane, ampak vse Slovence.
By the way Požar, gospa generalica je spet izginila, baje so tudi navadni vojaški poveljniki (po nepotrebnem) dobili navodila, kdo trenutno podpisuje vse ukaze, ker je gospa odsotna.
Tudi g. Kozmelja ni nikjer, super !! vsi v tujini ali izginuli, Slovenija pa ponujena na pladnju.
V kolikor bodo v oddaji Požarreport povabljeni gostje še naprej topoumili in poskušali izzivati funkcionalno pismeno gledalstvo, nas bo, po moje, mnogo prenehalo spremljati to, sicer dobro, alternativno oddajo.
#8
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-10-11 06:13:20 (Oct 11, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Kje se danes brani Slovenijo, kdo jo v resnici osvobaja in trije prijazni nasveti za stranko SD
Šef tožilstva Šketa zanika indice o skritih dogovorih z ustavnim sodiščem, predsednik ustavnega sodišča Knez še molči
Nov in še večji škandal ustavnega sodišča - dogovor Šketa-Knez: vi pustite na miru Accetta, mi vas rešimo pred Kanglerjem?!
Zakaj po komaj dveh mesecih že odstopa Merkan, šef uprave Telekoma? Razkrivamo 5 možnih skritih razlogov za njegov odhod.
Razkrivamo: kako tudi tajno poročilo Knovsa o razrešitvi brigadirja Škerbinca bremeni Erjavca in kako Črnčec kontrolira OVS?!
Srhljiva podoba države. Erjavec in Drenikova ujeta celo na usklajenih lažeh, mediji pa ju še branijo. Epilog?!
Zakaj Košir javno laže o nakladi Dnevnika in zakaj Petan grozi, da je vrag vzel šalo in da jih ne čaka nič lepega?!
Pokopana Slovenija. Kako in zakaj so #našisti v borbi proti #janšistom spremenili našo državo v obetaven britof.
Ma, jebi se ti mal Šarec. Zakreditiraj se ti, ti prodaj svoje premoženje in pojdi ti v osebni stečaj, ko se ekonomija ohladi!
Burni odzivi na pismo policista Andreja: grožnje s tožbami, kdo ostaja brez službe in celo ponarejanje elektronske pošte?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(241)
desus
(82)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sova
(45)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(15)
npu
(15)
btc
(13)
KNOVS
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
NH
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
LMŠ
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
TGZS
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
PSS
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
SPS
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)