Afera Lepa N: Šarec se laže in spreneveda. A to žal ni Škrabčeva domačija, za vlado in državo gre! Na Sovi pa panika.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-10-03 ob 06:29:07

Ko smo minuli petek, tri dni pred objavo prvega članka o sporni zaposlitvi "Lepe N." na Sovi, njeno zaposlitev korektno preverjali pri Sovi, tam na postavljena vprašanja niso odgovarjali, ampak zgolj zagrozili s kazenskim pregonom zaradi izdaje tajnih podatkov in tako poskušali preprečiti objavo članka oziroma rekonstrukcijo zgodbe. Po odmevnem izbruhu afere je predsednik vlade Marjan Šarec tri dni popolnoma molčal, tudi na naša postavljena vprašanja, in bi verjetno molčal še danes (popolnoma enako, kot že dva tedna molči na konkretna vprašanja, povezana z afero Črnčec-Iglu-Westinghouse), podobno kot Sova, če ne bi včeraj popoldne prišlo do nenapovedanega izrednega nadzora Knovsa na Sovi, ki je med drugim potrdil pravilnost naših navedb. Potem je direktor Sove Rajko Kozmelj - z raznimi pisnimi objavami in telefonskimi izjavami izključno in samo za točno določene medije (Pop TV), kar po svoje spet dokazuje tudi povezanost teh medijev z nosilci oblasti - začel naša dokumentirana novinarska razkritja zanikati in relativizirati, Šarec pa se - na facebooku (vir) in prek televizije (vir) - sprenevedati in odkrito lagati.

Ne gre za nobene posege v zasebnost, nobenega se nismo lotili osebno, mi tudi nismo v nobeni vojni z vlado Marjana Šarca, kot nam bizarno govorijo novinarski kolegi na Planet TV, a to žal tudi ni Škrabčeva domačija, kjer pride Šarec na družabni večer zbijat šale na tuj račun, gre pa za močne sume zlorabe oblasti, kompromitacijo obveščevalnih služb in zlorabo javnega denarja. Poglejmo posamezne podrobnosti:

- Ni prvič, da se Šarec (z)laže. Spomnimo, Šarec se je (z)lagal tudi na tistem zadnjem predvolilnem soočenju na prvem programu TV Slovenija, ko je avtor teh vrstic razkril tajna srečanja med njim in Janezom Janšo, prvakom SDS. Šarec je sprva mislil, da gre za blef, in vse zanikal, Janša pa je to potrdil, in potem je Šarcu, ujetemu na laži pred celotno slovensko javnostjo, obraz zdrsnil v neko grozno mimiko. Od takrat dalje tudi vemo, kakšen je Šarec, ko se zlaže ...

"VERJETNO STA BILA ZALJUBLJENA"

- In Šarec se zdaj laže, ko govori o zvezi z N. H. Da sta (bila) par, potrjujejo tudi izjave članov njene družine ("verjetno sta bila zaljubljena"), v nasprotju z nekaterimi drugimi novinarji, raznimi "novicemihajloviči" in podobnimi, ki raje podpišejo tudi najbolj komaj verjetne tragikomične komentarje (vir), pa smo mi precej natančno in resno novinarsko preiskovali, kaj se je doslej dogajalo z novopečeno agentko Sove N. H.

Tako že vemo, da bo 3. novembra stara 44 let, da vozi BMW temno sive barve, prej pa je vozila belega mercedesa, da ima dve hčerki, pri čemer mlajša hčerka živi pri njej, starejša pa pri bivšem možu, da je N. H. obdržala priimek po bivšem možu, prej se je pisala B....r, da bivši mož P. H. dela v enem od državnih podjetij (natančen podatek je znan uredništvu), da je N. H. delala tudi v ljubljanskem pravosodju in pri enem od ljubljanskih odvetnikov, da ji Šarec že dlje časa rihta službe, ki jih N. H. tudi hitro menjuje, nazadnje ji je službo uredil na občini Škofljica, in da - med drugim - prek odvetniške pisarne Čeferin od bivšega moža terja 70 tisoč evrov za svoj vložek v hišo v Ljubljani (naslov je znan uredništvu), kar pa ji nekdanji mož in njegovi starši nočejo plačati, saj dokazujejo, da N. H. ni vložila niti centa ...

Novopečena agentka Sove - N.H. - od bivšega moža preko odvetniške pisarne Čeferin terja 70 tisoč evrov za njen domnevni vložek v hišo v Ljubljani. Novopečena agentka Sove - N. H. - od bivšega moža prek odvetniške pisarne Čeferin terja 70 tisoč evrov za svoj domnevni vložek v hišo v Ljubljani.

- Zato lahko na podlagi dosedanjih zbranih informacij dokazujemo, da sta predsednik vlade Šarec in N. H. (bila) zasebno oziroma intimno povezana.

- Šarec se spreneveda, ko pravi, da N. H. nikoli ni bila uradnica na občini Kamnik, kar so potem nekritično povzeli tudi vsi večinski mediji. Tega namreč nihče niti ne trdi, dokazujemo pa, da ji je Šarec uredil službo na občini Škofljica, na podlagi dogovora z Ivanom Jordanom, županom občine Škofljica. In tega si ne Šarec ne Jordan ne upata zanikata, kot si tudi nista upala zanikati svojega glasnega moškega spora - zaradi N. H. - na letošnjem sejmu suhe robe v Ribnici.

- Šarec se tudi debelo spreneveda, ko piše, da so naša novinarska razkritja povezana z SDS?! Po kateri logiki?! Če je kdo "blizu SDS", kot piše Šarec na facebooku, je to kvečjemu on, Šarec. On je namreč tisti, ki je za svojega glavnega svetovalca in zaupnika, torej človeka najbolj "blizu" sebe, postavil nekdanjega trdorokca iz SDS - državnega sekretarja za nacionalno varnost Damirja Črnčeca. Že po nekaj mesecih vlade Marjana Šarca je nova članica uprave Telekoma Slovenije postala Vida Žurga, nekdanja članica pomladka SDS, in to, kot se kaže, celo mimo predpisanih formalnih pogojev. In on, Šarec je tisti, ki se je tajno dobival z Janšo!

PREDSEDNIKU VLADE NE OČITAMO LJUBICE, PRIJATELJICE ALI ZNANKE, AMPAK ZLORABO OBLASTI. SAMO ZA TO GRE!

- Toda Šarcu itak ne očitamo, da ima ali je pač imel ljubico, prijateljico ali znanko, to je njegova zasebna zadeva, čeprav je seveda zelo nerodno za predsednika vlade, da se javno predstavlja za družinskega in celo vernega človeka, v resnici pa ima ali je vsaj imel prikrito zunajzakonsko razmerje, to se bodo že zmenili pri Šarčevih doma, v Šmarci pri Kamniku, za tisto novo visoko ograjo. Mi preiskujemo in opozarjamo na razkritje, povezano z zlorabo oblasti, kompromitacijo obveščevalnih služb in zlorabo javnega denarja.

PRIHAJA ČAS ODSTOPA ALI RAZREŠITVE MARJANA ŠARCA

Samo za to gre in zato so naše objave v javnem interesu! Kako je vse to potekalo, pa je zdaj naloga Komisije za preprečevanje korupcije, parlamentarnih komisij in drugih pristojnih organov, inšpekcijskih služb, če že hočete, predvsem pa tudi državnega tožilstva. Oni morajo zdaj povezati vse konce suma zlorabe oblasti; pisna prijava obstaja, gre za novinarski članek, objavljen na tem portalu - 30. 9. 2019 (vir), ter dosedanje navedbe in ugotovitve Knovsa, pristojni organi in pristojne službe imajo vse možnosti in vzvode za preiskavo konkretnega primera, ukrepati pa morajo po uradni dolžnosti. In tako počasi in zanesljivo prihaja čas odstopa oziroma čas razrešitve Marjana Šarca (vir)!

- Večinski mediji so reagirali pričakovano. Včeraj so na veliko objavljali demantije Sove in Marjana Šarca, pri čemer so se njihovi bralci in gledalci zagotovo zmedeno čudili, kje pa so - v teh medijih - ti zapisi in poročanja o tem, kaj, za božjo voljo, pa Sova in Šarec zdaj tako dramatično demantirata?! Večinski medijih so namreč naša razkritja dobesedno zamolčali, ali, kot navaja Matevž Tomšič, politični in medijski analitik ter aktualni predsednik Združenja novinarjev in publicistov, "tipično za slovenske režimske medije: ne poročajo o vsebini zadnje Šarčeve afere, servirajo pa njegovo interpretacijo le-te".

Šarec je včeraj sicer priznal, da N. H. že dolgo pozna, v tistem značilnem slogu Billa Clintona po izbruhu afere z Moniko Lewinsky, češ, "I did not have sexual relations with that woman, Ms. N. H.", toda če bi namesto tega rekel, da on N. H. sploh ne pozna in da je še nikoli ni videl, bi taisti mediji tudi to izjavo gladko prenesli javnosti, brez najmanjšega preverjanja resničnosti. Kot se taisti mediji včeraj niso nič čudili naslednji Šarčevi izjavi, da je N. H. službo na Sovi dobila tako, da se je prijavila in so bili vsi postopki izpeljani v skladu s predpisi. Halo, kako pa Šarec to vse ve, če hkrati zatrjuje, da se z N. H. že dolgo časa nista videla ...?! In nobenemu prisotnemu novinarju večinskih medijev se to ni zdelo dovolj čudno za še kakšno podvprašanje?!

- Šarcu tudi nihče ne očita, da je on osebno zaposlil N. H. na Sovi. Ne, lahko pa Šarcu na podlagi dosedanjih informacij očitamo, da je z vplivom predsednika vlade omogočil zaposlitev N. H. na Sovi (marca letos), in to brez javnega razpisa, pri čemer so delovno mesto na Sovi za N. H. celo na novo ustanovili! Po dosedanjih informacijah se je N. H. za novo ustanovljeno delovno mesto prijavila prek spleta, Sova pa ji je nato plačala še začetniški tečaj iz angleškega jezika. Po naših informacijah iz Sove se N. H. ukvarja predvsem s prebiranjem medijev in iskanjem informacij, njeno delovno mesto pa naj bi bilo tudi precej izolirano od ostalih na Sovi, podobno delu v arhivu. Velja, kot pravijo naši viri, za "tiho sodelavko, trenutno prestrašeno in praktično ne komunicira z nikomur".

- Po dosedanjih informacijah tudi ni skoraj nobenega dvoma, da sta - po dogovoru s predsednikom vlade Marjanom Šarcem - zaposlitev N. H. na Sovi neposredno urejala in uredila državni sekretar Damir Črnčec in direktor Sove Rajko Kozmelj, ki je za sporno zaposlitev tudi neposredno odgovoren.

ČRNČEC USTAVI TJAŠO SLOKAR KOS IN POP NE POROČA

- Pri medijski obdelavi in reševanju vojaka Šarca pa je treba opozoriti predvsem na Pop TV. Če v zgodovini slovenskih vlad ni mogoče najti veliko njenih predsednikov, ki bi imeli takšen aroganten in primitiven odnos do koalicijskih partnerjev, in še manj takih, ki bi brez zadržkov to prosto razlagali v javnem prostoru, kar pomeni tudi nedopustno dno slovenske politike, po drugi strani pa se trese pred tajkuni in banksterji kot šiba na vodi, hkrati pa se hrani z lizunskimi medijskimi prispevki, ki jih financira proračun, kot je Rado Pezdir, publicist, znani ekonomist in komentator oddaje Faktor na TV3, v zadnji številki revije Reporter plastično opisal Marjana Šarca, so Šarčevi koalicijski partnerji dobesedno zgroženi tudi nad zlizanostjo Tjaše Slokar Kos, odgovorne urednice informativnega programa Pop TV in Kanala A, in Šarčevega državnega sekretarja Damirja Črnčeca. Tako nam različni, celo obveščevalni viri pripovedujejo, kako naj bi Črnčec - v primeru N. H. - prepričal Tjašo Slokar Kos, da so oni, torej kabinet predsednika vlade, sedanjo agentko N. H. tako rekoč reševali iz Škofljice pred županom Ivanom Jordanom, kjer naj bi bila žrtev zalezovanja, in so jo zato morali prezaposliti na Sovo. N. H. pa naj bi zoper župana Jordana vložila kazensko ovadbo za nazaj (?!), kar naj bi zdaj reševalo specializirano državno tožilstvo (SDT). In zato Tjaša Slokar Kos pod vplivom Damirja Črnčeca v ponedeljek in torek, po našem razkritju afere Lepa N., ni našla niti ene minute med oddajo 24ur, da bi televizija Pop TV o tem tudi poročala?!

To, kar je bilo sinoči predvajano v oddaji 24 ur ob 19.00, pa je bilo 5 minut in še nekaj sekund klasične propagande za Marjana Šarca. Resnično!

- Novi lakmusov papir medijske neodvisnosti in enakih vatlov za vse pa bo tudi naslednja številka revije Reporter. Če se Silvester Šurla, odgovorni urednik Reporterja, v svojem zadnjem uvodniku priduša, da je osnovno poslanstvo medijev politikom nastavljati ogledalo, jim gledati pod prste in jih razkrinkavati, potem lahko upravičeno pričakujemo, da bosta prihodnji ponedeljek na naslovnici Reporterja tudi Marjan Šarec in njegova N. H., podobno, kot sta bila pred leti Danilo Türk in Vasilka Sancin, pred nekaj tedni pa Bernard Brščič in Norma Korošec. Sicer bodo avtomatično potrjene zakulisne govorice o precejšnjem vplivu Damirja Črnčeca, nekdanjega kolumnista revije Reporter, na revijo Reporter?!

PANIKA NA SOVI. KAJ JE ČRNČEC PLASIRAL ŠARCU?

Na Sovi pa po naših zanesljivih informacijah vlada panika, čeprav je Damir Črnčec za zdaj uspel Šarcu plasirati informacijo, gre pri razkritju afere Lepa N. za "operacijo Janševih celic na Sovi". No, mogoče tistih "celic", ki jih je na Sovi zaposlil ravno Damir Črnčec, ko je bil še Janšev direktor Sove, leta 2013, in o čemer je takrat na veliko poročala tudi Meta Roglič, novinarka Dnevnika (vir), ki pa danes, ko Damir Črnčec dela za Marjana Šarca, raje modro molči.

Danes, ko Damir Črnčec dela za Šarca, pa Dnevnik raje molči. Danes, ko Damir Črnčec dela za Šarca, Dnevnik raje molči.

Več o dogajanju na Sovi sicer poročamo jutri. Je pa to tako ali tako zdaj glavna tema v državi. Po Ljubljani se govori samo še o tem ...

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Istok Potočnik
1
Oct 05, 2019
Kaj zdaj Bojan Požar, he,he.
Zgražaš se, da sova čisto omrežje za Lepo. Ti pa delaš enako sam za seboj.
Jj te več ne brani? Moj komentar je moteč?
Kar naprej si zabijaš avtogole.
#35
Janez Kepic-Kern
0
Oct 03, 2019
Za lahko - NOČ - cenjenemu gospodu novinarju B. POŽARJU
sporočam le,
da ima veliko podporo - med nami zavednimi Slovenci.

In - da naj kar nadaljuje - svoja raziskovanja in objavljanja svojih odkritij.
V tem je daleč najboljši, tudi najbolj izkušen - v naši, ljubi nam SLOVENIJI.
Vsem skupaj pa eno lepo, lahko noč.
Kljub zaskrbljujočim stvarem, ki se dogajajo v naši Sloveniji.L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
P.S.
Gospodu Požarju sporočam še, da teme, ki sem jih začetno obdelal na mojem publicističnem,
izključno iz mojega osebnega denarja financiranem e-portalu
"SLOVENIANA" , NA: sloveniana.si
brez zadrege lahko naprej raziskuje in jih predelane objavlja
- kot njegove.
Teme o npr. o t.i. Stalinovem "ropu" 500 ton španskega drž. zlata itd.
sem namenoma objavil, da opozorim
na te v naši Sloveniji - POPOLNOMA ALI NEZNANE TEME, KI SO DEJSTVA.
Na
NOVO24TV - PA NE PIŠEM VEČ: tam je pišočih in "zmerjajočih" dovolj.
Zdaj pišem na druge, tudi čisto OK e-portale.
LAHKO NOČ - vsem.
#34
Janez Kepic-Kern
0
Oct 03, 2019
Jaz in večina Slovencev - mojih znancev
- v tej zaposlitvi
ne vidimo - velikega problema. Le zaplet z nerodnm načinom zaposltve- obstoji.
Sicer pa smo mnenja,
da naj 44 letne mamice - kar bodo
-- zaposlene v državnih in javno-sektorskih službah.
MAMICE Z OTROKI - so verjetno najbolj pozitivna
plast prebivallstva v naši Sloveniji. L.r. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
P.S.
KT KNJIŽNIČAR SEM SE ZELO TRUDIL, DA SO - PRAV MAMICE Z OTROKI - dobile vse
#33
Janez Kepic-Kern
0
Oct 03, 2019
Hm, nekdo želi - naj pišem - kratko. Seveda - to, pisati kratko - pa res - ni problem.

Vsakommur, ki se ne - spreneveda - tu - je jasno.
Tu gre za - VPRAŠANJE KADROVANJA V DRŽ. ORGANE - s strani LMŠ VLADE
oz. premierja M.Š.
Zakaj ves čas - pišete "LEPA"? Saj gre le za 44 letno ločeno, eno MAMICO - pač?
Mamic OK videza - je hvalabogu - precej. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
#32
Istok Potočnik
0
Oct 03, 2019
Ah, ne verjamem. Požar nekaj da na imidž. On ne bi plačeval šalabajzerjev za komentiranje tako pomembnih tem.
Ma ti se tam poznaš, boš dobil popust. Pa probaj se zmenit brez računa, he,he.
#31
Miha Skumarc
1
Oct 03, 2019
No, no, Vodeb je samouk, ki si domišlja, da ve veliko o tem, je revše na strokovnem področju , dopuščam pa možnost, da lahko pomaga tebi kot toplemu bratcu, čer pa ne skrivaš.
Lep večer @rubella virus.
#30
Istok Potočnik
0
Oct 03, 2019
Verjamem da ti rad in veliko, tvoje pisanje pa kaže, da tvoje možnosti niso skladne z željami.
In potem padaš v take vulgarnosti, he,he.
Ma tvoj problem. Treba bo Vodeba vprašat, on je strup za te reči, he,he.
#29
Miha Skumarc
1
Oct 03, 2019
@rubella virus, če kdo rad in tudi veliko, sem to jaz. Nikoli nisem tajil, vedno sem priznal. Sumim pa, da si ti topli bratec, tipičen predstavnik levičarjev - torej das Istok.
V Levici vas je več takšnih, ane?
#28
Miha Skumarc
2
Oct 03, 2019
@Janez Kepic-Kern,
bodite tako prijazni in se zadržujte le na https://nova24tv.si/, tam, kjer ste že nekaj let in grenite vsem komentatorjem življenje
Ne dvomim v vašo dobronamernost, toda, napišite kratko in jedrnato, da vas bo razumel tudi ISTOK

Nova24TV | Prvi v službi resnice.

Prvi slovenski spletni medij v službi resnice.
#27
ivan maček
1
Oct 03, 2019
A zdaj smo poleg štabnega provokatorja fasali še psihopata, ki vlači nezažvekane čreve čez celo stran......Ojoj...
Enega takega smo že meli tu gor, lahko pa da je toti isti, samo da zdaj jemle neke druge tablete, pa ga suče v drugo stran. Samo čreve so pa še vedno po celem....
Mogoče pa je namerna provokacija, da "potisne" zanimive, zabavne in na žalost še kako resnične
komentarje čim bolj na dno......kaj veš.
#26
Janez Kepic-Kern
0
Oct 03, 2019
Jaz, Janez Kepic-Kern sem upokojenec, 67 LET,
Z NIČIMER SLABIM NEOBREMENJEN, NEALKO IN NEKAZNOVAN EX KAR
OK
skromen a prizadeven neposredni izposojevalec knjig in korekt informacij
- v zadovoljstvo bralcev.
Sem nekaj nenavadnih in za javno ali državno področje,
kjer so se negativne zaposlitvene prakse dogajale - škodljive posledice za
tisto konkretno javno, državno področje - seveda - VIDEL.
V spodnje komentatorje - se ne spuščam.
Ta sedanji zaplet - se mi zdi kar primerna priložnost,
da se
NPR. DOPOLNI SEZNAM NEGATIVNIH PRAKS ZAPOSLOVANJA V JAVNEM,
V DRŽAVNEM SEKTORJU.
Po potrebi - se ta pomembna javna tematika - obravnava
javno - na za javne obravnave danem - javnem mestu
v
PARLAMENTU NAŠE R. SLOVENIJE. Naprimer. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
#25
Istok Potočnik
0
Oct 03, 2019
Miha, Vodeb bi rekel, da imaš težave s spolnostjo. Stvari ti uhajajo iz podzavesti. Dobro se je malo kontrolirati.
#24
Istok Potočnik
0
Oct 03, 2019
Malo prej me je dobro obvešče internet obvestil, da je zgodba o Maši Požar resnična.
Ma bo že Požar raziskal kako je s tem.
#23
Miha Skumarc
1
Oct 03, 2019
Zakaj se trudiš @rubella virus? Sosed jo je prepoznal po velikih ustih, mišičastem jeziku in jo opisal kot dovršeno fafačo.
Ob tem sem se spomnil na levičarskega poslanca, ki je ponujal svoje spolne usluge med delom in se oklical za najboljšega oralca.
#22
Istok Potočnik
0
Oct 03, 2019
Koliko izkušenj je imela pa Lepa M.

Recimo, da je Lapa M. hčerka Bojana Požarja. Leta 2009 je bila pravkar diplomirana mladenka leto ali dve preko 20 let mlada.
Takratni predsednik vlade, rdeči Borut Pahor, je bil čisto slučajno prijatelj Bojana Požarja.
Čisto slučajno je Lepa M iskala službo in čisto slučajno je Borut smel zaposliti v svojem uradu, poleg treh, še enega predstavnika za stike z javnostmi. Pravzaprav predstavnico.
Seveda Bojan Požar ni poklical prijatelja Boruta Pahorja. Vse se je izšlo čisto spontano in lepa M je dobila službo v Uradu predsednika vlade Boruta Pahorja. Ko je to sporočila očku, je ta takoj poklical prijatelja Boruta in ga okaral, zakaj mu ni vsaj namignil, da je povsem po predpisih zaposlil njegovo hčerko.

Seveda sem si vse skupaj izmislil, ampak sliši se pa zanimivo. In zelo podobno zgodbi z Lepo Mato Hari. A ne, he,he.
#21
Janez Kepic-Kern
0
Oct 03, 2019
GLEDE - spoštovanja - ŽENSK
se s spodnjim - Istokom - strinjam !
Ne
delajmo iz tega zapleta nekakšne "reprize" - GRŠKE - "LEPE HELENE"
ki naj bi bila - kot vemo iz šol
"kriva" celo za vojno med GRKI IN TROJO.
Ta
gospa je gotovo - ČISTO OK - LOČENA MAMI
- srednjih let.
Nobena
"LEPA HELENA ALI CELO - MATA HARI" Skoraj zagotovo - ne..
Če je ok videza - je to samo dobro.

Pritisniti, pritiskati
- je treba na - zakonoddajalce, na izvajalce "DELOVNIH INŠPEKCIJ"
in
seveda zlasti ne tiste,
KI ZLORABLJAJO SVOJE URADNE,, DRŽAVNE ALI JAVNO-SEKTORSKE POLOŽAJE
za
zaposlovanje - po "NEKOREKTNIH KRITERIIJIH IN PREDNOSTNIH NAČINIH".
Glede žensk - pa!
Ne bo za ta zaplet - menda "kriva" -
- neka v osnovi verjetno čisto koret ločena mamica, stara 44 let.
Gotovo
ji gre le za stabilno, urejeno službo in stalne, ok dohodke.
Če je bil postopek vzpostavitve njenega delovnega mesta in
- postopek izvire konkretno te gospe
- za konkretno tisto delovno mesto - korekten?
Potem naj pač ima tisto službo in naj dela OK
v svojo
in v korist naše R. Slovenije. Mar ne? L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA, "SLOVENIANA"
#20
Istok Potočnik
0
Oct 03, 2019
Janez, zakoni in pravilniki so v redu. Napake so v nas ljudeh. In če te napake delajo ljudje, recimo jim ljudje na vidnih mestih, morajo nastopiti novinarji. Sume morajo spraviti na svetlo, ljudje na vidnih mestih pa so jih dolžni pojasniti.

In naš primer Lepe? Vsekakor sum obstaja in je prav, da Požar postavlja vprašanja.
Ni pa prav, da vpleteno, zaposleno osebo razgaljuje pred vso Slovenijo, ki se sedaj nad tem naslaja, mnogi si blažijo svoje frustracije in iščejo obliže za svoje neuspehe.........
Ta oseba ni čisto nič kriva in nihče nema pravice javno razlagat, kje živi, kako živi, s kom se toži, kje so njeni otroci, kako menjuje službe.
Niti Bojan Požar, ki na ta način prikriva svoje težave in slabosti. Zanj je nedopusten pritisk, ko nekdo omeni njegovo hčerko, ki jo je sam izpostavil. Otroci drugih so zanj kolateralna škoda novinarstva.
Zanj je povsem normalno, da je v svoji karieri bil že marsikaj. Propagandist komunistične partije, urednik, novinar, zdaj je, neuspešen, politik.
Če nekdo drug več kot trikrat zamenja službo, pa on to takoj postavi pod vprašaj?

Požar, argumentirano se ukvarjaj z ljudmi na vidnih mestih, žensko pa pusti pri miru. Tudi če je Lepa. Preveč škode si ji storil že do sedaj.
Ko te bo tožila, pa bo to spet nezaslišan pritisk na novinarstvo.
Svet je poln gnusa.
#19
Janez Kepic-Kern
0
Oct 03, 2019
DOBRO
OPOZORILO - - s strani priznanega novinarja gospoda B. POŽARJA
NA POGOSTO SPORNO
- PRAKSO ZAPOSLOVANJA
V JAVNE IN V DRŽAVNE SLUŽBE
- se mi zdijo ti OK prispevki cenjenega gospoda - B. POŽARJA !
Zagotovo bo potrebno še dodelati - ZAKONE R. SLOVENIJE O ZAPOSLOVANJU
IN
mnoge interne pravilnike javnih in državnih zavodov, organov itd.
Spornih nekorektnosti v samih zakonih, v pravillnikih - O ZAPOSLOVANJU
je zagotovo - veliko.
Še več spornega,
v nasprotju z zakoni in pravilniki - tudi v nasprotju z ETIKO IN MORALO
pa se zagotovo dogaja v - praksi sprejemanjav - redne ali v zaposlitve za določen čas.
Tudi s tega,
s tega vidika - je ta primer zaposlitve LOČENE MAMICE IZ KAMNIKA - na SOVI
prav - dobrodošel.
Kot vzpodbuda za nadaljnejavne razprave , zlasti v PARLAMENTU naše R. Slovenije.
Ter kot vzpodbuda za poboljšanje ZAKONODAJE IN PRAVILNIKOV
s področja zaposlovanja, sprejemanja v zaposlitev.
Pogosto je "praksa "odločujočih v javnih in državnih institucijah, zavodih itd.
naravnost - grozljiva.
Zaposlovanja po POLITIČNIH etničnih, sorodstvenih, "znanskih" "PREDNOSTIH"
je zagotovo - veliko.
Zagotovo je veliko tudi
"PREDNOSTNIH ZAPOSLITEV" za materialne, denarne, celo spolne - "protiusluge"
Posledično
je v povezavah s sprejemanji v ZAPOSLITVE
povezanih tudi veliko ZLORAB POLOŽAJEV - s strani tistih, ki ODLOČAJU
O SPREJETJIH V ZAPOSLITVE
- verjetno - tudi.
Skratka.
Tematika ZRELA za obravnavo
v PARLAMENTU R. SLOVENIJE. Se zdi. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
p.S.
Precej sem o zaposlitvenih zlorabah pisal tudi jaz, Janez Kepic-Kern
na mojem medijskem e-portalu "SLLOVENIANA", NA:sloveniana.si
#18
Miha Skumarc
0
Oct 03, 2019
@Aton EU
že, že toda rubella virus še kar seje virus rdečk.
#17
Janez Kepic-Kern
0
Oct 03, 2019
Isto - kot spodaj
povedano v - lepi - šali.

ŠALA

No, ne bodimo tako - nagajivi.
Ne nagajajmo - "pridnemu " žal" premierju M.Š.
.
Saj ni nič tako groznega - no: le - zdi se, da so trije gospodje , dobrosrčni gospodje
- zrihtali delo n zaslužek - eni sami sebi prepuščeni,
ločeni . verjetno čisto OK mamici.Ali je s tem - mar kaj - narobe?
To je pa lepo, naravnost - "plemenito, viteško", da so trije
dobrosrčni gospodje pomagali eni "ubogi" ločeni mamici.
Še so dobre duše
In gentlemani - med nami. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
P.S.
KONEC ŠALE
#16
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-10-03 06:29:07 (Oct 03, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
Slovenija, 5G, Inis in načelo previdnosti na krilih LDS & prijateljev
To je pa preveč! Če Accetto ne odstopi, imamo ustavnega sodnika, ki dokazano laže, je brez integritete in sodi politično.
Pravna klika SMC. Dokumenti in dokazi: podpredsednik ustavnega sodišča lagal kolegom, strankam postopkov in javnosti.
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
Kriminalka! Srhljive razsežnosti afere Lepa N.: Sova poslancem ne da njene kadrovske mape, sta to naročila Črnčec in Šarec?!
Afera Lepa N. Dokaze zlorabe ponujajo kar same od sebe: poglejte, kako amatersko so se zaplezali Kozmelj, Črnčec in Šarec.
Na Sovi vre. Razkrivamo: 40 tisoč evrov proračunskega denarja za agentko NH, časovno povezano tudi z Marjanom Šarcem.
Dokazi: kako je oddaja Preverjeno izdala novinarski vir. Bivši novinar Branković pa je hotel vir s prevaro še javno razkriti!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(235)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(37)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)