5 dni pred skupščino Telekoma popuščajo živci (in dekolteji). Vizjak grozi s tožbo in spušča fake news, da ga Šarec podpira?!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-08-26 ob 06:43:55

... njegov navidezni odvetnik Dean Gončin pa po elektronski pošti poslal Bojanu Požarju. ... njegov navidezni odvetnik Dean Gončin pa po elektronski pošti poslal Bojanu Požarju.

Pet dni pred skupščino Telekoma Slovenije nekaterim evidentno popuščajo živci in očitno tudi - dekolteji (ja, prav ste prebrali!), kar bomo videli v nadaljevanju.

Predvsem so živci popustili Andreju Vizjaku, spornemu kandidatu za člana nadzornega sveta, potem ko smo na tem portalu z nekaterimi razkritji iz njegovega poslovnega in zasebnega življenja tako rekoč ustavili njegovo kandidaturo. Blamaža, ki je bila na vidiku, če bi Vizjak res postal nadzornik Telekoma, se je po naših razkritjih izkazala kot preveliko tveganje tudi za vladajočo koalicijo, kjer so se vodilne stranke Šarčeve vlade - vsaj neuradno, toda zanesljivo - Vizjaku že pred časom odrekle. Kljub temu Andrej Vizjak in njegovi lobisti še niso vrgli puške v koruzo in zdaj se, kot kaže, dogaja veliki finale.

Poglejmo nekatere podrobnosti:

- Vizjak iz Dubaja je 22. avgusta prek manj znanega ljubljanskega odvetnika Deana Gončina na ljubljansko okrajno sodišče vložil zasebno kazensko tožbo zoper avtorja teh vrstic - v slogu saj ni res, pa je, pri čemer je zanimivo, da je del prve strani omenjene tožbe, kar je razvidno iz faksimila, napisan, pozor, kar na roko, z navadno "kulico". In to celo pomemben del tožbe - tisti členi kazenskega zakona, na katerih tožba "temelji"?! Očitno se vse odvija zelo na hitro in vlada čista panika.

- Da gre pri tej tožbi ne samo za bizarno maščevanje zaradi naših razkritij, ki onemogočajo Vizjakovo izvolitev, ampak za izrecne grožnje novinarju in poskus ustavitve nadaljnjega poročanja, dokazuje vsaj dvoje: prvič golo dejstvo, da je odvetnik Gončin obvestilo o vloženi tožbi in prvo stran tožbe en dan po vložitvi tožbe (23. avgusta) poslal avtorju teh vrstic (zakaj že?!) - po elektronski pošti, in drugič, da je iz dopisa odvetnika Gončina zelo jasno razvidno, kako Vizjak ponuja umik tožbe, če bi ta spletni portal v zameno za umik tožbe ustavil nadaljnje poročanje o sporni Vizjakovi kandidaturi. Sicer pa Vizjak in Gončin grozita še z novimi tožbami.

No, verjetno ni treba posebej poudarjati, da smo tovrstno sramotno trgovino pod mizo, ki dokazuje, kako nekateri mislijo, da si lahko res čisto vse privoščijo, gladko zavrnili, in to tako, da na dopis odvetnika Gončina ne bomo niti odgovorili. Žal pa slovenska kazenska zakonodaja še vedno dopušča kazenske postopke tudi zoper povsem korektno novinarsko poročanje, kar je velika večina držav znotraj Evropske unije že zdavnaj onemogočila.

NAGOVORIL NAJ BI GA MIRO SENICA

- Po naših informacijah je Vizjak formalno najel odvetnika Deana Gončina zato, da se ne bi javno pokazala njegova povezava z razvpitim odvetnikom Mirom Senico, ki naj bi ga tudi nagovoril k tožbi zoper ta portal. In spomnimo: Miro Senica je osem kazenskih tožb zoper avtorja teh vrstic že izgubil, zdaj pa h kazenskim tožbam, ki potem obremenjujejo tudi davkoplačevalce, očitno nagovarja druge ...

DA JE VIZJAK BIL PRI ŠARCU ...?! EH, TO SO LAŽNE NOVICE!

- Kabinet predsednika vlade Marjana Šarca nam je že minuli petek popoldne na naša poslana vprašanja takoj demantiral informacije oziroma govorice, ki naj bi jih pred dnevi v poslovnem zakulisju sprožil Andrej Vizjak oziroma njegovi lobisti. Češ, da je bil Vizjak pri Šarcu, ki naj bi izrazil podporo Vizjakovi kandidaturi za nadzornika Telekoma Slovenije in mu menda celo čestital za njegovo pogumno držo pri vseh teh medijskih napadih?! Iz kabineta predsednika vlade so nam sporočili, da "se gospod Andrej Vizjak ni srečal oziroma bil na pogovorih pri predsedniku vlade Marjanu Šarcu". Vizjaku in njegovim lobistom se torej finta, da med lobiranjem prikažejo tudi Šarčevo podporo njegovi kandidaturi za nadzorni svet Telekoma Slovenije, ni posrečila, šlo je za fake news, za lažne novice.

Pri tem je tudi zanimivo in hkrati pomenljivo, da so nam iz kabineta predsednika vlade tokrat odgovorili v tako rekoč rekordnem času, v pičlih nekaj urah.

NAJNOVEJŠI DEKOLTE NJEGOVE SVETOVALKE

Pred petkovo skupščino Telekoma Slovenije pa ne popuščajo samo živci, ampak tudi dekolteji. To slednje dokazuje Milena Kalaacunn, Vizjakova najeta svetovalka za odnose z mediji. Dokaz: njene najnovejše fotografije na družbenih omrežjih, ki jih sicer kmalu zbriše ... 

ISTI PTIČI SKUP LETIJO ...

In zanimiva je še ena podrobnost, neposredno povezana s kariero Andreja Vizjaka pri znani nemški družbi Bertelsmann, tam, kjer so Vizjaka odpustili. 20. avgusta je namreč izšla knjiga Thomasa Middelhoffa, nekdanjega generalnega direktorja družbe Bertelsmann, z naslovom "Guilty", kriv! (vir):

Vir: The Economist Vir: The Economist

Menedžer Thomas Middelhoff je bil namreč obsojen na tri leta zapora zaradi utaje davkov. Se je pa službovanje Andreja Vizjaka od leta 1995 do 2000 in njegovo delo v upravi družbe Bertelsmann ujemalo z Middelhoffom. Vsaj časovno. To seveda še nič ne pomeni, ampak saj veste, kako pravijo: "Birds of the feather flock together" ali po naše "isti ptiči skup letijo ..."

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Aton EU
2
Aug 26, 2019
Na tem svetu je lepo. Ker razumem Bojana in Boruta in tudi nekaj drugih. Ako ostali butli pred nebeškimi vrati čakajo na razsvetljenje, me ne moti.
#15
ivan maček
0
Aug 26, 2019
Se bo pa ta štabna orgija končala, če bomo Državljani, Davkoplačevalci in Ostali Pametni Ljudje, pridno zabijali žeblje v krsto z tem gnilim truplom, ki se mu reče država slovenija. Sistem crkne, ko zmanjka cekina in tudi paraziti odpadejo od trupla ki so ga zažirali in na koncu ugonobili. Potem pa sledi....upam da ne tako kot, sem že večkrat napovedal, že viden krvavi scenarij.
Vendar ko duh uide iz steklenice, je pa ga zelo težko ujeti in spraviti nazaj v steklenico.
#14
Miha Skumarc
0
Aug 26, 2019
Istok, izdal te je popek. Bodi previden, če se napenjaš, je nevarno za kilo.
#13
ivan maček
0
Aug 26, 2019
Kar se tulikoma tiče, ste si pa raja sami krivi, ker podpirate to gamad.
Odfukajte jih, pa bo mir. Ko bojo finančno crknili bo konec prerivanja ob koritu.
Sam sem to gamad štabno odfukal že davno. Začelo se je z onim majmunom na vzajemni, potem Hanzi -TV, pa tulikom, ja, pa mečkator tudi. Saj imamo tuje ponudnike, kjer štabni nimajo popolnega nadzora. ...torej...odjavite, ko zmanka cekina sami crknejo.
Samo da storiš to, pa moraš že imeti par pik več.
#12
ivan maček
0
Aug 26, 2019
Ojoj Bojan, spet te bojo tožili. Štabni te poskušajo zjebati na vsak način, tako ali drugače. Upam da nosiš orožje, kajti mene bi bilo strah, ..upravičeno.
Hodiš jim po žuljih, kaj žuljih, krvavih ranah. Nam pa poskušajo natakniti nagobčnike, ja, ... težka bo.
Ko bo počilo bo krvavo, ..zelo krvavo. Mnogi se tega ne zavedajo, sam se.
To ponavljam znova in znova pa ne prime, da ga jebeš...
#11
Istok Potočnik
0
Aug 26, 2019
Točno na Rebeko sem pomislil. Pa kako si vedel?
#10
Miha Skumarc
3
Aug 26, 2019
Oh, Istok, nisi prav razgledan, imaš "kasno paljenje" V naslovu pravi: "popuscajo-zivci-in-dekolteji-". Moja asociacija je na kurbarijo - torej bar. Ti pa si pomislil na umetniško fotogravfijo Rebeke Dremel
Da, politika je KURBA
#9
Istok Potočnik
0
Aug 26, 2019
Borut, pa ravno ti si prebral vsega Vojnoviča. Ojoj, le kaj te tako priklepa na Balkan.
Včasih sem veliko bral odlične pisce z juga. Zdaj ne več. Zdaj berem druge knjige. Ampak premalo berem, preveč stvari počnem in zmanjkuje časa.

Ja, lepo si razložil vir svojih težav. Spet bi Roman tvoj odnos do okolice lepo obrazložil. Stvari pa se bodo za tebe spremenile, ko se boš ti spremenil. Nič prej, tak je duhovni zakon.
Vzemi v roke Kojčev Učbenik življenja, beri ga vsak dan in razumel boš, v čem je stvar.
Takobpa izgubljaš čas. Življenje polzi iz rok, naenkrat se znajdeš pred nebeškimi vrati, tam pa boš ugotovil, da si se na zemlji ves čas samo tožaril in jokal, kako so vsi zanič, ker te ne razumejo.
Mir ti želim.
#8
Istok Potočnik
1
Aug 26, 2019
Uf Miha, tudi z očmi vidim, da imaš nekaj težav. Takšna fotografija ne nastane v baru.
Malo poglej svetlobo, sence....
#7
Miha Skumarc
3
Aug 26, 2019
Posnetek iz kakšnega bara?
#6
borut rojc
10
Aug 26, 2019
Potočnik, ti nikoli ne boš znal brati in pisati, niti razumeti poante zapisanega. Najprej se boš maral naučiti tisto, kar se izgovori drugače, pravilno zapisati, se naučiti sklanjati, potem boš , morda, lahko prebral tudi kakšno knjigo. A ne svetujem ti česa od, kot sam sebe poimenuje, čefurja Vojnoviča, ki sicer dobiva vse mogoče literarne nagrade, a v čigar knjigah je vulgarnosti in primitivizma, kolikor hočeš. Če bereš le moje komentarje, ti bo morda zmanjkalo časa. Meni je pravosodna mafija odvzela deset let življenja in, ker nisem več rosno mlad, mi ni ostalo več dosti. Borimo pa se, kot družina, na sodišču z nekom, totalno zjebanim v glavo, podobnemu tebi. Ne zna pisati, brati, ne razume ničesar. Na sodišče pošilja slaboumne rokopise, ne drži se procedure postopka, namesto odvetnika, pripelje avtobus prič, njihove laži, videnja in prividi, pa potem pravosodni sistem izenači oziroma celo predpostavi izvedenskim mnenjem, revizijam ali ustavnim presojam. Sprijaznil sem se, da sem razredni sovražnik, nikoli pa se ne bom s polpismenimi idioti, tudi v pravosodju, zlasti pa privilegiranci režima, ki počnejo, kar se jim zahoče. Vseeno takšni svoji pravic ne rešujemo s kiji in palicami, idiotu podobni, o katerem teče članek, pač.
#5
Zim Zelen
6
Aug 26, 2019
Ali je dekolte del referenc za zaposlitev?
Pri pevkah opažam, da ne razkazujejo več toliko svoje jalovo razkošje kot v preteklosti in poizkušajo celo kaj lepega odpeti brez fušanja :-(
#4
Istok Potočnik
0
Aug 26, 2019
Požar očitno doma nekaj pogreša. Frojd in Vodeb bi ti lepo razložila.
In pri tem dekolteju ni videti, da bi kakorkoli popuščal. Čisto v redu je.

Rojc, ženske so mnogo več kot okras tam okoli. Verjetno nimaš otrok, če si njihovo mamo tako degradiral. Ženske so mame, znanstvenice, političarke, umetnice in še marsikaj, kar mnogi moški niso.
Ko ni argumentov, pri tebi pride na plan vulgarnost.
#3
borut rojc
12
Aug 26, 2019
Šarčeva vlada je sinonim ravno za takšne posebneže, nastopače in primitivce kot je princ v beli obleki, na beli vespi. Ljubi nedolžnost beline, čeprav se zdi, da je v življenju vseeno pojedel preveč kislega mleka Zato me čudi to strahospoštovanje vladajočega, ki veje iz članka v smislu, takšnih kot je Vizjak pač v stranki visokih standardov ne podpirajo in niso primeren kader zanje. Morda res, tipom kot je Vizjak je denar preveč stopil v glavo in jim zamračil um, ne znajo se primerno vesti, zato povzročajo škodo vsem tistim, ki se tudi mastijo v državnih institucijah in na milijonskih projektih. Serpentinšek, recimo, je vedno in še danes zanika, da bi se dobival s Kučanom, čeprav so mu vaški fantje iz spremstva padali v trans in nezavest ter potrebovali psihiatrično pomoč od karizme in vsemogočnosti botra. Vizjak se je, nasprotno, hvalil s tem, da je sedel za isto mizo s tistim, ki odloča o življenju in smrti v deželi na napačni strani Alp. Sam bistvene razilke med modeloma, učečima se visoke politike pri istih mentorjih , ne vidim in poudarjam, da je Vizjak, glede na kadrovsko zasedbo LMŠ-ja, dober, najboljši kader za njih, pobrane s ceste, za potrebe, že vnaprej določene vladajoče stranke...Kalacunka, pa tudi kakšna, ki jo Telekomov kandidat prevaža naokrog z vespo ali maseratijem, me utrjuje v prepričanju, da tisto ni samo šala ali vic, kot je nekoč dejal nekdo ob šanku, da je torej ženska le okras okrog pičke. Ta na sliki, definitivno. Frajer se lepi na takšne. Ni lepotec, ima pa keš.
#2
Janez Mihevc
8
Aug 26, 2019
Ni strahu za naš ljubi Telekom. Strokovnjakov za stolčke še ne bo zmanjkalo.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-08-26 06:43:55 (Aug 26, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Afera Črnčec. Državni sekretar pri Šarcu zlorablja državne medije za diskreditacijo novinarjev in celo političnih zaveznikov.
Ko budale govorijo, fukare bogatijo, pametni pa molčijo. To je žal naš čas.
Neuradno, šok za Črnčeca: ni ga (več) med člani Šarčeve delegacije za New York. In razkrivamo še eno njegovo "spečo firmo".
Kaj vse dela Črnčec za Šarca in zakaj si ga premier ne upa odsloviti, čeprav državnega sekretarja zdaj preiskuje tudi KPK?!
Afera Črnčec-Iglu-Westinghouse: Državni sekretar hodil ves bled, toda Šarec začasno pokril svojo desno roko
Ekskluzivno, dokumenti: Šarčev glavni državni sekretar povezan z Westinghousom. Je predsednik vlade vedel?!
Včeraj, petek, 13.! Zakaj se naš Marjan, saj veste - Šarec, iz odrešenika vse bolj spreminja v Nočno moro v ulici Brestov?
Njene lovke. Ko denar iz Elektra Gorenjska za izbranko Alenke Bratušek na vrhu SODO izgine v hrvaškem Primoštenu?!
Novi primer korupcije Državne revizijske komisije: vsa imena in kako to počnejo, lovke pa do Uradnega lista in mrtve LDS
Mercator prvi na ruskem dnevnem redu in kako naši - Šarec, Počivalšek ali Janković - bolj slabo razumejo Medvedjeva?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(233)
desus
(78)
sds
(67)
Vlada
(67)
LDS
(65)
pop tv
(46)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(30)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
Siol
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
SODO
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)