Merkan, Potokar in Lanišek, to so zdaj edini trije kandidati za vrh uprave Telekoma Slovenije

Objavil/a 7 DNI V TEDNU, dne 2019-08-03 ob 10:39:19

Odločitev prihodnji torek, favorit politike Matjaž Merkan

(Petek, 23. avgust) Po včerajšnji zaprti seji kadrovske komisije nadzornega sveta Telekoma Slovenije so po naših zanesljivih informacijah (pre)ostali trije kandidati za novega predsednika uprave: Matjaž Merkan (SwatyComet - Weiler Abrasives), Matej Potokar (Cosylab) in Tomaž Lanišek (Knaus Insulation). Odločitev naj bi padla prihodnji torek, ko je sklicana seja nadzornega sveta, favorit politike pa naj bi bil Matjaž Merkan.

				Oddaja Danes na Planet TV: Mirko Mayer in Valentina Plaskan prihajata namesto ...			Oddaja Danes na Planet TV: Mirko Mayer in Valentina Plaskan prihajata namesto ...

... Tomaža Bratovža in Sanje Hrgota. ... Tomaža Bratoža in Sanje Hrgota.

Mayer namesto Bratoža, Valentina Plaskan namesto Sanje Hrgota

(Sreda, 21. avgust) Prve kadrovske zamenjave, ki smo jih napovedali pred dnevi, minulo soboto na tem portalu (vir), so že uradno potrjene. Nova voditelja oddaje Danes na Planet TV sta postala Mirko Mayer, doslej voditelj hitro ukinjene pogovorne oddaje Argument, in Valentina Plaskan, novinarka in igralka v televizijski nanizanki Ena žlahtna štorija, brez voditeljskega stolčka pa sta ostala Tomaž Bratož in Sanja Hrgota.

In to bo že 5. knjiga o Trumpovih v Beli hiši ...

				Od Gole resnice (The Inside Story) do Free, Melania			Od Gole resnice (The Inside Story) do Free, Melania

(Petek, 16. avgust) Tri leta in še nekaj mesecev po izdaji knjige Melania Trump - The Inside Story oziroma Gola resnica se napoveduje že druga nevtorizirana biografija o Melanii Trump, slovenski prvi dami Združenih držav Amerike. Biografom nekdanje Melanije iz Sevnice se bo po Bojanu Požarju in Igorju Omerzi pridružila še Kate Bennet, novinarka televizije CNN, sicer poročevalka iz Bele hiše in poznavalka prvih dam ZDA. Izid njene knjige z naslovom Free, Melania se napoveduje za 3. december, na Amazonu pa že sprejemajo prednaročila.

Za osvežitev spomina: knjiga Bojana Požarja in Igorja Omerze je izšla februarja 2016, ko se je Donald Trump šele boril za republikansko nominacijo za predsedniško kandidaturo, dopolnjena izdaja pa avgusta istega leta, ko je prva biografija nekdanje Sevničanke dočakala tudi dopolnjeno izdajo ter izdajo v slovenskem jeziku. Takrat je Trump že bil tudi uradni kandidat republikancev za novega, 45. predsednika ZDA. Knjiga The Inside Story ali po slovensko Gola resnica je bila več tednov med 50 najbolje prodajanimi biografijami med Kindlovimi izdajami na Amazonu, sloviti reviji The New Yorker in Vanitiy Fair pa sta Požarjevo in Omerzovo knjigo označila za "najbolj temeljito delo o Melanii Trump".

Knjiga novinarke Kate Bennett bo sicer že peta knjiga o Trumpovih v Beli hiši, po knjigah novinarjev Michaela Wolfa (Fire and Fury in Siege: Trump Under Fire) in Boba Woodwarda (Fear: The Trump in the White House) ter nekdanje sodelavke Donalda Trumpa Omarose Manigault (Unhinged), saj naj bi biografija Melanie Trump izpod peresa poročevalke CNN popisovala predvsem zadnja aktualna ameriška leta Melanie in Donalda Trumpa.

Afera Maketa

				Damir Topolko in Alenka Bratušek			Damir Topolko in Alenka Bratušek

(Sreda, 14. avgust) Čeprav je Damir Topolko, direktor Direkcije RS za infrastrukturo, v svojem odgovoru na odmevno kolumno Aljuša Pertinača (objavljeno 10. avgusta) zapisal, da on in tudi nihče drug iz direkcije, ki jo vodi, ni v kazenskem postopku, naši viri zatrjujejo drugače. Sestavni del prijave, ki jo je kriminalistična policija 22. julija 2019 posredovala na ljubljansko okrožno državno tožilstvo, je namreč tudi znamenita "maketa", gospoda Topolka pa se v tej prijavi omenja celo kot "člana organizirane kriminalne družbe". Zadeva se po navedbah naših virov na tožilstvu vodi pod opravilno številko D3213055/K1798502. Pertinač je torej imel - prav.

Popravek in prikaz nasprotnih dejstev

				Damir Topolko			Damir Topolko

(Sobota, 10. avgust) Objavljamo Popravek in prikaz nasprotnih dejstev v zvezi s kolumno "Odločni? Izkušeni? Bratuškova, to je čisti fake. Bumbardelli je vseeno pravi vajenec v primerjavi s svojo predsednico!" avtorja Aljuša Pertinača.

Popravek oziroma prikaz nasprotnih dejstev objavljamo v formatu "pdf", kot smo ga prejeli od Damirja Topolka, direktorja Direkcije RS za infrastrukturo (spodaj):

Direkcija RS za infrastrukturo: Popravek in prikaz nasprotnih dejstev.pdf

Ko se kmetijska ministrica boji, da jo bodo kmetje izžvižgali

(Petek, 9. avgust) Jutrišnji protest sindikata slovenskih kmetov proti napadom volkov in vladni politiki Marjana Šarca v Velikih Laščah, češ, Slovenija ne bo zverinjak, menda ne bo kar tako, pravijo naši viri iz Slovenske ljudske stranke. To naj bi bile namreč velike demonstracije, kmetje imajo "v rezervi" do 1200 vozil težke kmetijske mehanizacije, Marjan Podobnik, stari-novi predsednik Slovenske ljudske stranke pa naj bi (za)netil pravi upor. Najprej, kot je slišati, nameravajo "počistiti trope volkov", Matej Tonin, ki Novo Slovenijo pomika v politično sredino, karkoli naj bi že to pomenilo in kar je za Tonina lahko tudi avtogol, pa Marjanu Podobniku prazni politični prostor ...

				Marjan Podobnik			Marjan Podobnik

Potem ko je minister za okolje Simon Zajc na torkovi seji vlade glasoval proti vpoklicu posebne intervencijske skupine Zavoda za gozdove, kot pomoč lovcem pri odstrelu volkov (vir), si ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec menda jutri ne upa v Velike Lašče, saj se očitno boji, da bo izžvižgana.

Vrnitev v Italijo na stroške slovenskih davkoplačevalcev

(Sreda, 7. avgust) Novo državno službo Lidie Glavina, bivše predsednice uprave Slovenskega državnega holdinga, ki odhaja v Milano, v hčerinsko družbo državnega podjetja Gen-I - Gen-I Energia, naj bi znotraj politike uredila Alenka Bratušek, ministrica za infrastrukturo, pravijo naši viri iz vladne koalicije. Drugi na vladi tega menda niso vedeli, šlo pa naj bi za dogovor med tako imenovanimi "starimi strukturami", ki so Glavinovo pripeljali na SDH, Bratuškovo, za katero ni (več) skrivnost, da na Šarčevi vladi skrbi za poplačilo teh struktur, ter Robertom Golobom, predsednikom uprave Gen-I, nekdanjim podpredsednikom Pozitivne Slovenije in bivšim predsednikom sveta Zavezništva (zdaj Stranke) Alenke Bratušek, pravijo isti viri.

				Lidia Glavina se vrača v Italijo.			Lidia Glavina se vrača v Italijo.

Spomnimo, Robert Golob dosedanjih informacij o novi državni zaposlitvi Lidie Glavina v Milanu (ki se tako vrača v Italijo - ampak na stroške slovenskih davkoplačevalcev?!) ni zanikal.

Popravek in prikaz nasprotnih dejstev

(Nedelja, 4. avgust) Objavljamo popravek in prikaz nasprotnih dejstev v zvezi s člankom "Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!" in člankom "Sporni Vizjak iz Dubaja res na Telekom Slovenije?! Pol Ljubljane se smeji, druga polovica, tudi politika, pa ne ve, kaj bi." Popravek oziroma prikaz nasprotnih dejstev objavljamo v formatu "pdf", kot smo ga prejeli od Vizjakovega odvetnika Roka Petriča (spodaj):

Vizjak Andrej: Zahteva za objavo popravka.pdf

Pa ne pozabimo, on je bil še pred kratkim minister Vlade Republike Slovenije in je še vedno poslanec državnega zbora. Hja, to so pač kadri Alenke Bratušek.

(Petek, 2. avgust) Poglejte to fotografijo (celotno fotografijo objavljamo na koncu teksta), najdeno na facebooku. Čeber, alkohol, verižica v mafijskem slogu. Slogu Gomorre, kot bi rekel Aljuš Pertinač ... Tako dopustuje Marko Bandelli. In to je bil donedavnega minister Šarčeve Vlade Republike Slovenije in je še vedno poslanec državnega zbora. In, hja, to so kadri Alenke Bratušek.

				Vir: facebook<br><br>			Marko Bandelli, na desni. (vir: facebook)

Neznosna lahkost slovenskega novinarstva oziroma komentiranja ali kako je Janez Potočnik postal "še kar dober komisar"

(Nedelja, 21. julij) Petkovi Odmevi na TV Slovenija so znova pokazali, da je tam vseeno, kdo kaj (kaj kdo) reče. Čeprav je to zgolj navidezno, saj so na Odmeve vabljeni predvsem tisti, za katere se točno ve, kaj bodo povedali in kdaj bodo to povedali. Igor Kršinar, novinar revije Reporter, denimo, je pri komentiranju izbora kandidata za novega slovenskega evropskega komisarja Janeza Lenarčiča in skupinskem ustvarjanju novega mnenjskega klišeja brez najmanjše kritične distance, da je Lenarčič novi Janez Potočnik, predprejšnji slovenski evropski komisar, kar zdaj počno večinski mediji, nonšalantno izjavil, da je bil Potočnik "še kar dober komisar". Ergo, Lenarčič je kot Potočnik, torej bo najmanj še kar dober komisar, ergo, poteza Marjana Šarca je najmanj še kar dobra ...?! Neznosna lahkost slovenskega novinarstva oziroma komentiranja.
Vendar to, kar zadeva Potočnika, ne zdrži, toliko zgodovinskega spomina pa bi slovenski novinarji vendarle lahko (še) zmogli. Potočnik je bil namreč po vseh verodostojnih ocenah iz tujine ne samo še kar dober, ampak še kar slab komisar, po nekaterih takratnih ocenah celo najslabši član takratne evropske komisije. Borut Pahor, tedanji predsednik vlade, pa ga je za drugi mandat predlagal zgolj zato, da se znebi konkurence doma, saj je bil Potočnik, podobno kot zdaj Violeta Bulc, po neki čudni logiki vselej visoko uvrščen na tukajšnjih lestvicah javnega mnenja.

				Odmevi, petek, 19. julija: Zoran Potič, Igor Kršinar in Rosvita Pesek<br><br>			Odmevi, petek, 19. julija: Zoran Potič, Igor Kršinar in Rosvita Pesek

Toliko o Kršinarju in Potočniku. To, kaj sta povabljena novinarja komentatorja, poleg Kršinarja je bil na Odmevih še Zoran Potič z Dnevnika, povedala, bolje rečeno "pozabila" povedati o gospodarskem ministru Zdravku Počivalšku, verjetno kandidatu za novega predsednika SMC, in o njunem televizijskem outfitu, pa tokrat raje preskočimo ...

Postala je mlada raziskovalka na ljubljanski Ekonomski fakulteti

(Četrtek, 18. julij) Eva Erjavec, hčerka politika Karla Erjavca, širši javnosti znana po seksi fotografijah na instagramu, je te dni dobila redno službo - kot magistrica ekonomije je namreč postala mlada raziskovalka na ljubljanski Ekonomski fakulteti, na katedri za ekonomijo, pri profesorici Tjaši Redek. Po naših zanesljivih informacijah je Erjavčeva zmagala na javnem razpisu EF, pri čemer sta bili prijavljeni samo dve kandidatki, poleg Eve Erjavec še ena Kitajka, ki pa ni izpolnjevala pogojev.

				Eva Erjavec (vir: Instagram)<br><br>			Eva Erjavec (vir: Instagram)

Je pa ob dogovoru za službo menda tudi dogovorjeno, da se Erjavčeva poslej ne pojavlja več na spletnih omrežjih, vsaj ne s takšnimi fotografijami kot doslej ...

Vedno ena in ista zavajanja ter laži predsednika Zveze društev upokojencev Slovenije ...

(Ponedeljek, 15. julij) Objavljamo odgovor Tihomirja Kovačiča, direktorja Festivala za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), na pismo Janeza Sušnika, predsednika ZDUS, objavljeno na spletnem portalu Požareport, 8. julija.

Tihomir Kovačič, direktor FZ3ŽO: Odgovor na vedno ena in ista zavajanja in laži predsednika Zveze društev upokojencev Slovenije.pdf

SOBOTA, 13. julij

Zaradi takrat izjemno odmevnega članka o Sovi z naslovom Dokazi o prisluhih Sove. Agenti beležili vse živo, celo besedico fu...i?! in podnaslovom Zdaj ni več nobenega dvoma, slovenska tajna služba zapisovala tudi pikantne podrobnosti iz zasebnega življenja politikov in drugih javnih osebnosti ..., objavljenega 3. maja 2013, se je te dni končala tajna sodna saga zoper avtorja teh vrstic, sprožila pa sta jo tedanji direktor Slovenske obveščevalno-varnostne agencije Sebastjan Selan in njegov pomočnik, tedanji agent Sove Sandi Bonaca, sicer tudi vidni politik Jankovićeve Pozitivne Slovenije. 13. junija 2019 jo je končalo okrajno sodišče v Ljubljani oziroma sodnica Tadeja Borinc Zebić, državno tožilstvo pa se znotraj 8-dnevnega pritožbenega roka ni (več) pritožilo, kar pomeni, da je zadeva zdaj pravnomočna. Čeprav je sodnica tehnično gledano zavrgla obtožni predlog tožilstva, sem tako rekoč oproščen. Vse v tem postopku se je odvijalo tajno, celo sodno uredbo o koncu postopka sem včeraj dopoldne (petek, 12. julija, ob 10. uri in 45 minut) lahko zgolj prebral v posebni sobi okrajnega sodišča v Ljubljani, ob fizični prisotnosti - sicer izjemno prijazne - strokovne sodelavke sodišča, zato tudi ničesar več o tem ne smem objaviti. Kar je sicer absurd prve vrste, saj je bil članek javno objavljen in je tudi še vedno objavljen, ker državno tožilstvo ni nikoli zahtevalo umika članka?! Naj ob tem opozorim na še eno bizarno in pravzaprav zelo žalostno dejstvo, da nobeno vrlo slovensko novinarsko združenje ob tem postopku - zoper novinarja ni niti pisnilo?!

Vse stroške dosedanjega postopka, vključno z nagrado za mojega odvetnika Francija Matoza, pa bodo žal plačali davkoplačevalci.

TOREK, 9. julij

Po objavi našega včerajšnjega članka o napetih dogajanjih znotraj Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS) nam je svoj odgovor poslal tudi "napadeni" Janez Sušnik, stari-novi predsednik ZDUS (njegovo pismo, v katerem pravi, da se "asociacija na zadnjo večerjo in Judo Iškarijota vsiljuje kar sama po sebi", v celoti objavljamo v nadaljevanju). Sušnik tako med drugim zanika govorice, da naj bi hotel sprivatizirati hotel Delfin, pismo Marjana Sedmaka in drugih s "sovražno vsebino" pa naj bi celo predal svojim odvetnikom!

				Janez Sušnik<br><br>			Janez Sušnik

In zanimivo, o govoricah in očitkih, povezanih z denarjem, ki naj bi ga Sušnik prejel za prestop festivala upokojencev iz Cankarjevega doma na ljubljansko Gospodarsko razstavišče, pa modro molči ...

Pismo in pojasnila Janeza Sušnika, predsednika ZDUS.pdf

NADALJEVANJE ...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Miha Skumarc
0
pred 2 dnevi
Očitno so viri B. Požarja zanesljivi..
#38
Istok Potočnik
0
pred 5 dnevi
Tu na tem portalu se vrti neka stran, ki za par evrov vložka ponuja tisoče. Slovenci vlagajo in potem sedijo nekje na otokih in uživajo. Sam sem glih pred tem, da vložim kakega jurja, pa sem vseeno prevelik ziheraš.
Ampak zdaj razumem, zakaj je volilna udeležba pri nas vedno tako slaba. Desničarji so pametni, vložili so denar in se jim ne ljubi na volitve domov, ko je v oazah tako lepo. Levi se bojijo, delajo in volijo. Njihovi pa zmagajo, he,he.

Torej, če Bojan Požar to reklamira, potem je že v redu stvar. On nebi dovolil, da se nateguje ljudi na njegovem portalu. Ali pač, Bojan?
#37
Miha Skumarc
0
Aug 16, 2019
@BojanPozar je pred 1 h tvitnil in nas obvešča o 14 dni starem članku...Trenutno ga bere 30 ljudi...
#36
Miha Skumarc
0
Aug 15, 2019
Danes je praznik, dela prost dan Delavci v državni - javni upravi - ne delajo kot običajno in tudi tu, na tem portalu se ne oglašajo, ker pač to ni njihov delovni dan.
Res pa je, da ni provokacij, žalitev, blebetanja.
Torej, zjutraj bo živahno, ko se odprejo okenca pisarn.
#35
Istok Potočnik
0
Aug 14, 2019
Res je. Zato sem se predal. Prevelika številka si ti zame. Moram še mal zrast.
#34
Miha Skumarc
0
Aug 14, 2019
"Malo ti je sfalilo, pa nič hudega.", a ne pobič.
#33
Istok Potočnik
0
Aug 14, 2019
Ja Miha, več kot očitno je, kar pišeš. Predam se, he,he.
#32
Miha Skumarc
0
Aug 14, 2019
@Istok Potočnik res si slab v branju in razumevanju.
Napisal sem: "jaz sem spis prebral, ker sem izkazal pravni interes". Izkaži ga še ti!
A ti bo kapnilo?
#31
Istok Potočnik
0
Aug 14, 2019
Miha, se popolnoma strinjam. Vsakemu jebivetru spisov res ni treba kazati.
Ampak, če so ga pokazali tebi, bi bilo prav, da ga tudi meni, he,he.

Malo ti je sfalilo, pa nič hudega.
Bomo preživeli tudi brez tega, da vemo, kdo laže. Topolko ali Požar, ha,ha. To pa ja.
#30
Miha Skumarc
0
Aug 14, 2019
Le zakaj bi moral videti spis? Če bi na vložišču hoteli kazati spise o kazenskih zadevah vsakemu jebivetru, bi bila tam norišnica.
A si morda pogledal v spis M. Kučana, ki so ga pred leti ovadili, to te verjetno ne zanima:

"Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) je podalo kazensko ovadbo proti nekdanjemu predsedniku republike Milanu Kučanu. Očita mu, da je kot predsednik predsedstva maja 1990 zagrešil veleizdajo, sabotažo in pomoč pri njej, ker ni preprečil razorožitve Teritorialne obrambe (TO). Predsedstvo je namreč potrebovalo tri dni, da je ukazalo, naj TO orožja ne predaja JLA, pravijo."

https://www.delo.si/novice/politika/zdruzenje-vso-kazensko-ovadilo-milana-kucana.html
A si prebral to ovadbo?

Združenje VSO kazensko ovadilo Milana Kučana

Ljubljana &minus; Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) je podalo kazensko ovadbo proti nekdanjemu predse
#29
Istok Potočnik
0
Aug 14, 2019
Kake skrivalnice. Kaj naj jim rečem, da bom izkazal pravni interes?
#28
Miha Skumarc
0
Aug 14, 2019
No, jaz sem spis prebral, ker sem izkazal pravni interes, preberi ga še ti, pa ne boš več dvomil v navedbe B. Požarja
#27
Istok Potočnik
0
Aug 14, 2019
A na tožilstvu. Ja dobro da si mi povedal. Zdaj vem, da ne vemo, kaj tam piše in da morda Topolko ni lagal.
Je pa dobro, da ga je zamenjala. Meni nekak ni deloval, da bi mu zaupal večje vsote, he,he.

Vidi se, da je Alenka mož beseda, ha,ha. Upam da dobro izpeljejo, da ne bo nepotrebnih stroškov.
#26
Miha Skumarc
0
Aug 14, 2019
Na tožilstvu, vendar
#25
Istok Potočnik
0
Aug 14, 2019
Miha, kje lahko prečitam? A na tožilstvu? Tam mi spisa gotovo ne bodo pokazali.
Je dostopno kje drugje?
#24
Miha Skumarc
0
Aug 14, 2019
"Po pol leta po tem, ko je to zahteval premier Marjan Šarec, je vlada na predlog ministrice za infrastrukturo Alenke Bratušek danes le odstavila šefa direkcije za infrastrukturo Damirja Topolka. Razrešitev bo obveljala 31. 8. Za vršilko dolžnosti direktorja, ki bo prevzela položaj za največ pol leta, je vlada že imenovala Moniko Pintar Mesarič."

https://spletnicasopis.eu/2019/08/14/po-pol-leta-bratuskova-le-prisluhnila-sarcu-in-odstavila-topolka/

Po pol leta Bratuškova le prisluhnila Šarcu in odstavila Topolka – Spletni časopis

Topolka je pol leta po zahtevi premiera odnesla maketa drugega tira, ki jo je “zaradi napake” za 133.590 evrov “delalo”
#23
Miha Skumarc
0
Aug 14, 2019
Na tožilstvu tožilstvu se vodi pod opravilno številko D3213055/K1798502. Lahko prečitaš.
#22
Istok Potočnik
0
Aug 14, 2019
No Miha in kje si prebral vsebino kazenskega spisa pod tisto opravilno številko?
Ali pa črpaš samo iz tega, ker Požarjevi viri tako pravijo?
#21
Istok Potočnik
0
Aug 14, 2019
Borut, pusti starega Bavcona pri miru. On pa res ni kriv, da se nekoga ne obsodi.

Kazenski zakonik, po katerem se v tem času sodi, je pripravila Janševa vlada leta 2008 in je bil sprejet v njenem mandatu. Tako da stopi do njih in jih povprašaj kako in kaj.

Da pa se nekoga spravi v kazenski postopek samo za to, da se naredi vtis, da pravna država deluje, je pa milo rečeno nedopustno. Ampak je res, da se to pri nas kdaj pa kdaj dogodi. In to je huda zloraba države nasproti posamezniku. Obsojanja vredno in potrebno.
#20
Miha Skumarc
0
Aug 14, 2019
@Potočnik, problem je v tebi, ker bereš predvsem komentarje ob robu posameznih člankov, ki se nanašajo na VSE članke, NE BEREŠ pa člankov in komentarjev pod njimi.
#19
Pokaži več komentarjev
7 DNI V TEDNU
7 DNI V TEDNU je objavil/a na zid osebe Požareport
Objavil/a 2019-08-03 10:39:19 (Aug 03, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Boj za državne milijarde: Božič odhaja jezen in poparjen, prihodnji teden pa na čelo Darsa, pozor - Cvetka Selšek?!
Generalica, poveljnica Slovenske vojske in to: dvojna vojaška ter druga morala gospe nikoli nič krive Alenke Ermenc
Telekom (in SDH). Veliki zakulisni kadrovski finale v 10 dneh: sporni Vizjak odhaja, Rozman ostaja, Merkan prihaja.
Opice, gangsterji, heroji, geniji, prevaranti in papki. Takšnih novinarjev ne delajo več.
Mayer že ostal brez Argumenta, nova voditeljica poročil iz Ene žlahtne štorije, a sem prihaja tudi britansko-srbski CNN
Primer Spar: zelo na hitro, pod mizo. Simon Zajc je res minister medvedov, volkov in kapitala.
Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju in domnevni ponzijevi shemi iz Dubaja
Grožnje Marka Bandellija za nas niso pritisk na novinarstvo. Ker mi Bandellija in njemu podobnih ne jemljemo več resno!
Pismo SMC-jevca: Matić za okoljskega inšpektorja?! Zmešalo se jim je, me pa čudi, da vsaj Šarec ne ustavi te norosti.
Odločni? Izkušeni? Bratuškova, to je čisti fake. Bumbardelli je vseeno pravi vajenec v primerjavi s svojo predsednico!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(232)
desus
(76)
Vlada
(67)
sds
(66)
LDS
(64)
pop tv
(45)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(28)
sova
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
OVS
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
sls
(7)
KKR
(7)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)