Kadrovanje spornega Vizjaka na Telekom kot bizarna telenovela. Kaže, da je ponaredil celo potrdila o plačilu preživnine?!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-08-01 ob 07:02:12

Kadrovanje spornega "Andreja Vizjak iz Dubaja" na čelo Telekoma Slovenije (spomnimo: na skupščini Telekoma Slovenije, sklicani za 30. avgust, naj bi Vizjak na predlog Slovenskega državnega holdinga najprej postal član, potem pa celo predsednik nadzornega sveta?!) postaja kot bizarna telenovela, španska ali turška, vseeno, nizkocenovna ali blockbusterska, spet vseeno, lahko bi se namreč zgolj smejali ali jokali, tudi vseeno, če ne bi šlo za Telekom Slovenije, vodilno slovensko telekomunikacijsko podjetje v državni lasti.

Dokumenti in izjave, ki jih objavljamo v nadaljevanju, namreč utemeljeno kažejo na sum, da je Andrej Vizjak med drugim celo ponaredil tako imenovana potrdila o plačilu preživnine za hčerko, ki jo ima iz drugega zakona, s svojo bivšo soprogo Andrejo Jernejčič, sicer znano slovensko svetovalko za odnose z javnostmi.

Poglejmo nekatere dokumente in izjave:

- Preživnino za hčerko v višini 500 evrov mesečno (brez valorizacije) naj bi Andrej Vizjak plačeval na podlagi sodbe in sodne poravnave pred ljubljanskim okrožnim sodiščem, iz julija 2014:

Kot je razvidno iz sodne dokumentacije, za Vizjaka dela tudi odvetniška pisarna Mira Senice, kar smo sicer že pisali. Kot je razvidno iz sodne dokumentacije, za Vizjaka dela tudi odvetniška pisarna Mira Senice, o čemer smo sicer že pisali.

- Pisna potrdila, ki naj bi jih Vizjak v zadnjih dneh pošiljal medijem prek najete svetovalke Milene Kalaacunn (več o njej v nadaljevanju tega članka), pa naj bi bila ponarejena. Tako vsaj zatrjuje Andreja Jernejčič, dokaz za njene besede pa naj bi bila tudi sama potrdila, z nenavadnimi fonti, zastarelimi že več let. Res je skrajno nenavadno, da bi se Vizjak še decembra 2018, torej pet let po ločitvi, podpisoval kot "Jernejčič" ("Andrej Jernejčič Vizjak"?!, saj je on namreč samo Andrej Vizjak!) in enako velja za Andrejo Jernejčič. Potrdila naj bi "zložil" ali ponaredil Vizjak, in sicer na podlagi bianco podpisanih papirjev, ki naj bi jih Andreja Jernejčič podpisovala ob ločitvi. Po naših informacijah naj bi Jernejčičeva zoper Vizjaka pred dvema mesecema zato vložila tudi tožbo - zaradi neplačevanja preživnine.

Še enkrat: Andreja Jernejčič nam je pred dvema dnevoma eksplicitno zatrdila, da Andrej Vizjak doslej za preživnino ni plačal niti centa (!?) in da so vsa ta potrdila ponarejena. Tudi kopij teh - kakor - potrdil Jernejčičeva nima.

Če to drži, potem kandidat za predsednika nadzornega sveta Telekoma Slovenije ne samo, da ne plačuje preživnine, ampak je storil tudi kaznivo dejanje goljufije oziroma ponarejanja listin. No, lepo ...?! Sicer pa je slišati, da naj bi se Jernejčičeva svojega bivšega moža Andreja Vizjaka celo bala, saj naj bi bil "sposoben vsega", poleg tega naj bi za dosego svojih ciljev imel na voljo tudi "ogromno denarja".

KO NEVERJETNI UM NAJAME MILENO KALAACUNN

Zanimivo je tudi, da je Andrej Vizjak, ki ga ženska revija Zarja-Jana med kandidaturo za Telekom po vsem tem imenuje še "neverjetni um" ...

... za svojo "medijsko svetovalko" pri kandidaturi za Telekom Slovenije najel nekdanjo novinarko všečnega videza Mileno Kalaacunn, ki je svoje podjetje HubMedia, d. o. o., pravkar spravila v stečaj. Njeni uradni dolgovi naj bi ta hip znašali nekaj manj kot 29 tisoč evrov (spodaj):

Hubmedia - stečaj.pdf

... kljub stečaju podjetja pa še naprej mirno igra golf in posluje prek statusa samostojne podjetnice (vir). In kot je razvidno iz stečajnih dokumentov, si je Kalaacunnova tik pred uvedbo stečaja iz propadajočega podjetja sama sebi prodala prenosni računalnik, najnovejši iPhone in električni skuter, kupnine pa seveda ni poravnala, zato stečajni upravitelj tudi predlaga izterjavo.

Več virov nam potrdilo, da Milena Kalaacunn zdaj za Vizjaka dela zato, ker ji je - če postane predsednik naddzornega sveta - obljubil službo na Telekomu, govori pa se o tem, da bo postala svetovalka uprave Več virov nam je potrdilo, da Milena Kalaacunn zdaj za Vizjaka dela zato, ker ji je - če postane predsednik nadzornega sveta - obljubil službo na Telekomu, govori pa se o tem, da bo postala svetovalka uprave.

Milena Kalaacunn je sicer nekdanja odgovorna urednica spletnega portala MMC RTVSLO, Žurnala24 in spletnega portala Slovenskih novic, kot urednica je delala tudi na spletnem portalu Siol.net, ki je v lasti Telekoma Slovenije, znana pa je tudi kot bivša zasebna spremljevalka znanega medijca Lea Oblaka. Več virov nam je potrdilo, da zdaj za Vizjaka dela zato, ker ji je - če postane predsednik nadzornega sveta - obljubil odlično plačano službo na Telekomu, govori se o tem, da naj bi postala svetovalka uprave, kar pa Kalaacunnova seveda zanika ...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Istok Potočnik
1
Aug 02, 2019
He,he. Ja, recimo, da je vrednostna sodba.
#13
igor hauptman
0
Aug 01, 2019
Da ne bo brez odgovora. Četrt vrsta, drugi stavek.
#12
Istok Potočnik
0
Aug 01, 2019
No?
#11
Istok Potočnik
0
Aug 01, 2019
Nobene vrednostne ocene nisem dal. Kje si jo ti videl?
#10
igor hauptman
5
Aug 01, 2019
O sancta simplicitas, Istok Potočnik. Kako zlahka podajaš vrednostne ocene, kako kdo razmišlja. V mojem prejšnjem komentarju pa tudi sicer ni nič, kar bi napeljevalo na tvoje ugotovitve, kaj mi je bolj všeč in kaj ne. Vsa moja mnenja, ki navajajo tudi posamezne politike, temeljijo izključno na njihovih delih in rezultatih.
#9
Istok Potočnik
0
Aug 01, 2019
O ja, predsednik vrhovnega sodišča, ki bi zje......., je čuden. In to zelo.
O pranju se pa res vsak sam odloči.
Tudi čas si izbere sam. Včasih pa pri tem pomaga Požar, he, he.

Igor, meni so bolj všeč leve politike, ne pa levi politiki. Pri tebi je to malo drugače.
Torej, lump je vsak politik, ki dela lumparije. Ne glede na barvo.
#8
Igor Hauptman
6
Aug 01, 2019
Prav zabavaš, Istok Potočnik, ko ti je vse tako čudno. Saj je res veliko stvari čudnih pa tega nihče pove, tako kot ti. Čuden je tudi sodnik Radonjić pa tožilec Pušnik, sodnik Zobec je že kar nemogoče čuden, da o Kanglerju niti ne govorimo. Vsi, ki so kakorkoli moteči za vladajočo nomenklaturo so čudni. Niti malo pa ni čuden predsednik vrhovnega sodišča, ki bi osovražene politike kar ročno zjebal prav tako ni čuden predsednik vlade, ki odstopi zaradi odločitve vrhovnega sodišča, sploh ni nič čudnega, kar so do sedaj naredile že tri tranzicijske vladne koalicije zapored. Pa prav tako ni čudno, da nas nihče v EU več ne šmergla. In zdaj je tebi čudno, zakaj dotična gospa ne pere umazanega perila sama. Ker se je tako odločila, Istok Potočnik in po mojem se je odločila prav.
#7
ivan maček
1
Aug 01, 2019
Pri obloženi štabni mizi se zbira vsa mogoča gamad in flodrovje,......pojedina pa teče nemoteno naprej, le akterji, (beri požrtniki), se malo menjavajo......
…..vukojebina v blatnem dolu v vsem svojem sijaju, raja pa to plačuje in pozlačuje, …..kdo je že rekel tisto znano..??
"Sve će to narod da pozlati....."
#6
Istok Potočnik
0
Aug 01, 2019
Čudno, da se je na neplačevanje preživjine spomnila zdaj, ko on nekam kandidira. Vsa ta leta pa je bilo vse v redu.
In da tako izobražena gospa podpisuje prazne papirje.
Sicer bi pa to umazano perilo lahko oprala sama, brez Požara.
Uporabljeni priimki po razvezi so pa tudi čudni.
#5
borut rojc
12
Aug 01, 2019
Ta, z dvema oziroma tremi e-ji in a-ji v priimku, nima rednih dohodkov in prvenstveno potrebuje redno službo. Vse, kar lahko ponudi, so njene odprtine. Svetovalka tipa Lidie Glavina, ki se lahko le neumno hahlja in reži v kamero. Takšne rade masirajo v maseratiju...Če razložim še Potočniku, seveda, potegnem in pojem tudi kaj, kar je prišlo z juga. Kljub vsemu smo vsi živeli v skupnosti z balkanskimi plemeni in se nehote navzeli nekaterih stvari, tudi lastnosti, vročekrvnosti, primitivizma, nekateri kot osebi v članku, goljufanja... Turški pankrti, ki sebe imenujejo Srbi, oni pa nas dunajski kočijaži, so ubili Cankarja. Mi, Slovenci, smo vseeno vzgojreni v duhu avstroogrske monarhije. Ne ubijamo njih. Še.
#4
Aton EU
0
Aug 01, 2019
Kot ponavadi.
"ad hominem" i's'padi.
#3
Istok Potočnik
2
Aug 01, 2019
Daj nam Borut posloveni te tuje besede. Vsi ne razumejo balkanščine, he,he.

In končno si našel nekaj dobrega na Balkanu. Njihove pregovore in skovanke, ki jih imaš tako rad, jih tako pogosto uporabljaš. Kljub veliki ljubezni do slovenskega.

Tale Andreja je pa tudi ena cvetka. In ona nas je s svojimi komentarji na faktorju razsvetljevala. No ja, saj na fakturju je vse polno takih cvetk.
#2
borut rojc
21
Aug 01, 2019
Jebivetru je ona pomagala ponarediti določene listine, za uslugo ji je plačal. On bo njo zaposlil na Telekomu, ona mu bo v zahvalo nastavila. Odpeljal jo bo v Dubaj, kjer mu bo obročno odplačevala dolg. Tako se posluje in svetuje v Sloveniji. ..Meni, ki vseeno nekaj dam , zlasti na slovenski jezik in slovenstvo nasploh ,ni jasno le, kaj pridobijo ljudje, ki kot omenjena Milena, skušajo internacinalizirati svoj priimek oz. poreklo z dvojnim zapisom črk ali črkami, ki jih ni v slovenski abecedi? Na koncu, po tisti ,, može seljak iz sela ali ne može selo iz seljaka,, se tako ona, zlasti pa njena stranka, izdata s svojimi dejanji in s sumljivim poreklom iz neke vukojebine. Upam, da vsaj dama ve, kdo je in od kod je prišla, čigava je. Dama namreč deluje po principu, vsaka da, a ne vsakemu. Prostitutke moderne dobe.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-08-01 07:02:12 (Aug 01, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
5 dni pred skupščino Telekoma popuščajo živci (in dekolteji). Vizjak grozi s tožbo in spušča fake news, da ga Šarec podpira?!
Untergang. Ali zakaj v Sloveniji propada pravna država? Pozor, če tole berete stoje, potem nadaljujte na lastno odgovornost!
Boj za državne milijarde: Božič odhaja jezen in poparjen, prihodnji teden pa na čelo Darsa, pozor - Cvetka Selšek?!
Generalica, poveljnica Slovenske vojske in to: dvojna vojaška ter druga morala gospe nikoli nič krive Alenke Ermenc
Telekom (in SDH). Veliki zakulisni kadrovski finale v 10 dneh: sporni Vizjak odhaja, Rozman ostaja, Merkan prihaja.
Opice, gangsterji, heroji, geniji, prevaranti in papki. Takšnih novinarjev ne delajo več.
Mayer že ostal brez Argumenta, nova voditeljica poročil iz Ene žlahtne štorije, a sem prihaja tudi britansko-srbski CNN
Primer Spar: zelo na hitro, pod mizo. Simon Zajc je res minister medvedov, volkov in kapitala.
Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju in domnevni ponzijevi shemi iz Dubaja
Grožnje Marka Bandellija za nas niso pritisk na novinarstvo. Ker mi Bandellija in njemu podobnih ne jemljemo več resno!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(232)
desus
(76)
Vlada
(67)
sds
(66)
LDS
(64)
pop tv
(45)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(28)
sova
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
OVS
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
sls
(7)
KKR
(7)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
<