Čeber, alkohol, verižica v mafijskem slogu. Tako dopustuje Marko Bandelli.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-07-13 ob 09:32:46

Pa ne pozabimo, on je bil še pred kratkim minister Vlade Republike Slovenije in je še vedno poslanec državnega zbora. Hja, to so pač kadri Alenke Bratušek.

(Petek, 2. avgust) Poglejte to fotografijo (celotno fotografijo objavljamo na koncu teksta), najdeno na facebooku. Čeber, alkohol, verižica v mafijskem slogu. Slogu Gomorre, kot bi rekel Aljuš Pertinač ... Tako dopustuje Marko Bandelli. In to je bil donedavnega minister Šarčeve Vlade Republike Slovenije in je še vedno poslanec državnega zbora. In, hja, to so kadri Alenke Bratušek.

Vir: Facebook Vir: facebook

Neznosna lahkost slovenskega novinarstva oziroma komentiranja ali kako je Janez Potočnik postal "še kar dober komisar"

(Nedelja, 21. julij) Petkovi Odmevi na TV Slovenija so znova pokazali, da je tam vseeno, kdo kaj (kaj kdo) reče. Čeprav je to zgolj navidezno, saj so na Odmeve vabljeni predvsem tisti, za katere se točno ve, kaj bodo povedali in kdaj bodo to povedali. Igor Kršinar, novinar revije Reporter, denimo, je pri komentiranju izbora kandidata za novega slovenskega evropskega komisarja Janeza Lenarčiča in skupinskem ustvarjanju novega mnenjskega klišeja brez najmanjše kritične distance, da je Lenarčič novi Janez Potočnik, predprejšnji slovenski evropski komisar, kar zdaj počno večinski mediji, nonšalantno izjavil, da je bil Potočnik "še kar dober komisar". Ergo, Lenarčič je kot Potočnik, torej bo najmanj še kar dober komisar, ergo, poteza Marjana Šarca je najmanj še kar dobra ...?! Neznosna lahkost slovenskega novinarstva oziroma komentiranja.

Vendar to, kar zadeva Potočnika, ne zdrži, toliko zgodovinskega spomina pa bi slovenski novinarji vendarle lahko (še) zmogli. Potočnik je bil namreč po vseh verodostojnih ocenah iz tujine ne samo še kar dober, ampak še kar slab komisar, po nekaterih takratnih ocenah celo najslabši član takratne evropske komisije. Borut Pahor, tedanji predsednik vlade, pa ga je za drugi mandat predlagal zgolj zato, da se znebi konkurence doma, saj je bil Potočnik, podobno kot zdaj Violeta Bulc, po neki čudni logiki vselej visoko uvrščen na tukajšnjih lestvicah javnega mnenja.

				Odmevi, petek, 19. julija: Zoran Potič, Igor Kršinar in Rosvita Pesek			Odmevi, petek, 19. julija: Zoran Potič, Igor Kršinar in Rosvita Pesek

Toliko o Kršinarju in Potočniku. To, kaj sta povabljena novinarja komentatorja, poleg Kršinarja je bil na Odmevih še Zoran Potič z Dnevnika, povedala, bolje rečeno "pozabila" povedati o gospodarskem ministru Zdravku Počivalšku, verjetno kandidatu za novega predsednika SMC, in o njunem televizijskem outfitu, pa tokrat raje preskočimo ...

Postala je mlada raziskovalka na ljubljanski Ekonomski fakulteti

(Četrtek, 18. julij) Eva Erjavec, hčerka politika Karla Erjavca, širši javnosti znana po seksi fotografijah na instagramu, je te dni dobila redno službo - kot magistrica ekonomije je namreč postala mlada raziskovalka na ljubljanski Ekonomski fakulteti, na katedri za ekonomijo, pri profesorici Tjaši Redek. Po naših zanesljivih informacijah je Erjavčeva zmagala na javnem razpisu EF, pri čemer sta bili prijavljeni samo dve kandidatki, poleg Eve Erjavec še ena Kitajka, ki pa ni izpolnjevala pogojev.

				Eva Erjavec (vir: Instagram)			Eva Erjavec (vir: instagram)

Je pa ob dogovoru za službo menda tudi dogovorjeno, da se Erjavčeva poslej ne pojavlja več na spletnih omrežjih, vsaj ne s takšnimi fotografijami kot doslej ...

Vedno ena in ista zavajanja ter laži predsednika Zveze društev upokojencev Slovenije ...

(Ponedeljek, 15. julij) Objavljamo odgovor Tihomirja Kovačiča, direktorja Festivala za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), na pismo Janeza Sušnika, predsednika ZDUS, objavljeno na spletnem portalu Požareport, 8. julija.

Tihomir Kovačič, direktor FZ3ŽO: Odgovor na vedno ena in ista zavajanja in laži predsednika Zveze društev upokojencev Slovenije.pdf

SOBOTA, 13. julij

Zaradi takrat izjemno odmevnega članka o Sovi z naslovom Dokazi o prisluhih Sove. Agenti beležili vse živo, celo besedico fu...i?! in podnaslovom Zdaj ni več nobenega dvoma, slovenska tajna služba zapisovala tudi pikantne podrobnosti iz zasebnega življenja politikov in drugih javnih osebnosti ..., objavljenega 3. maja 2013, se je te dni končala tajna sodna saga zoper avtorja teh vrstic, sprožila pa sta jo tedanji direktor Slovenske obveščevalno-varnostne agencije Sebastjan Selan in njegov pomočnik, tedanji agent Sove Sandi Bonaca, sicer tudi vidni politik Jankovićeve Pozitivne Slovenije. 13. junija 2019 jo je končalo okrajno sodišče v Ljubljani oziroma sodnica Tadeja Borinc Zebić, državno tožilstvo pa se znotraj 8-dnevnega pritožbenega roka ni (več) pritožilo, kar pomeni, da je zadeva zdaj pravnomočna. Čeprav je sodnica tehnično gledano zavrgla obtožni predlog tožilstva, sem tako rekoč oproščen. Vse v tem postopku se je odvijalo tajno, celo sodno uredbo o koncu postopka sem včeraj dopoldne (petek, 12. julija, ob 10. uri in 45 minut) lahko zgolj prebral v posebni sobi okrajnega sodišča v Ljubljani, ob fizični prisotnosti - sicer izjemno prijazne - strokovne sodelavke sodišča, zato tudi ničesar več o tem ne smem objaviti. Kar je sicer absurd prve vrste, saj je bil članek javno objavljen in je tudi še vedno objavljen, ker državno tožilstvo ni nikoli zahtevalo umika članka?! Naj ob tem opozorim na še eno bizarno in pravzaprav zelo žalostno dejstvo, da nobeno vrlo slovensko novinarsko združenje ob tem postopku - zoper novinarja ni niti pisnilo?!

Vse stroške dosedanjega postopka, vključno z nagrado za mojega odvetnika Francija Matoza, pa bodo žal plačali davkoplačevalci.

TOREK, 9. julij

Po objavi našega včerajšnjega članka o napetih dogajanjih znotraj Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS) nam je svoj odgovor poslal tudi "napadeni" Janez Sušnik, stari-novi predsednik ZDUS (njegovo pismo, v katerem pravi, da se "asociacija na zadnjo večerjo in Judo Iškarijota vsiljuje kar sama po sebi", v celoti objavljamo v nadaljevanju). Sušnik tako med drugim zanika govorice, da naj bi hotel sprivatizirati hotel Delfin, pismo Marjana Sedmaka in drugih s "sovražno vsebino" pa naj bi celo predal svojim odvetnikom!

				Janez Sušnik			Janez Sušnik

In zanimivo, o govoricah in očitkih, povezanih z denarjem, ki naj bi ga Sušnik prejel za prestop festivala upokojencev iz Cankarjevega doma na ljubljansko Gospodarsko razstavišče, pa modro molči ...

Pismo in pojasnila Janeza Sušnika, predsednika ZDUS.pdf

NADALJEVANJE ...

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Istok Potočnik
0
Aug 03, 2019
Ima pa Bandeli dobro in poceni reklamo, he,he.
#14
Zim Zelen
0
Aug 03, 2019
*Mefisto M.- Tudi modre misli te občasno označujejo kot čisto naravnega pubeca. (#12:)
#13
Mefisto Modri
1
Aug 03, 2019
Ta seksistična fotografija bi bila lahko objavljena tudi pod naslovom: Prsi od junaka, glava od bedaka
#12
borut rojc
2
Aug 02, 2019
Bandelli, primitivec, tipičen alkoholik zabuhlega obraza, ki hitro zajoče, sploh ni v ničemer drugačen od drugih sodelavcev iz nekdanje vladne ekipe. On, kar mu štejem v dobro, se zgolj ne skriva za nekimi diplomatskimi triki in leporečjem, kot to, čeprav s težavo, počnejo drugi. Sicer med njimi mrgoli prevarantov, zanikrnih in smešnih kreatur, predvsem pa precej manj inteligentnih od , v cilju zasledovanja višjih interesov, bolj žrtvovanega kot odstavljenega ministra. Bandelli se vsaj primerno obleče, ko je potrebno, česar Bratuškova nikoli ni znala. Lahko tudi s ponosom pokaže svoj vamp, katerega bi Židan težko spravil v ta čeber, četudi bi bil sam v njem. Človek pač, ki je zadovoljen, da strici poskrbijo, da ni lačen. Bandelli je toliko iznajdljiv, da to ne bo nikoli.
#11
Zim Zelen
1
Aug 02, 2019
Cenzura Eve pa ni poštena do njenih vidnih kvalitet.
Tiste raziskovalne bo pa morala šele dokazati (če je to sploh zapisano v pogodbi:) ❣
#10
Istok Potočnik
2
Aug 02, 2019
Če mafijaši dopustujejo na ta način, jim pa čist nič ne zavidam, he,he.
Drugače pa, polovica Slovencev je tako okroglih, vsak ma nek svoj škaf, v katerem se malo ohladi, pijemo pa ob vsaki priliki.
Nič posebnega, predstavniki naroda so slika naroda.
#9
Mefisto Modri
1
Jul 23, 2019
Ste videli Igorja Kršinarja, pokvarjenega "raziskovalnega" novinarja Reporterja, ki ju kontrolira Forum21, za področje SDS in Janeza Janše21!?

Ker izpolnjuje pregovor, tistemu se streže, ki ti kruha reže, je napredoval na prestižno mesto komentatorja Odmevov na Hanzi TV.
#8
ivan maček
1
Jul 19, 2019
Ne me jebat!!,..... kaj pa bo ta flodra raziskovala,...!????? Že z Lego kockami bi mela resne probleme, flodreta….Pa pazi naj, da se nebo vžgala na toti vročini od samega raziskovanja....
#7
borut rojc
2
Jul 18, 2019
Po vedenju sodeč in tistem reku, jabolko ne pade daleč od drevesa, se hči ministra zdi navadna tepka. Verjamem pa, bo na fakulteti od večje koristi kot je desna roka predsednika vlade v stranki LMŠ, mislec in idejni vodja stranke, Igor Žavbi, ki kuha kavo na enem od ministrstev, potem, ko je izvisel kot župan.
#6
borut rojc
6
Jul 13, 2019
Upokojenci drugegih ugodnosti kot popusta pri nakupih in kakšnega izleta, ne potrebujejo. Vsa ta društva, zlasti pa upokojenska stranka, so nateg in priložnost, da posamezniki, kot omenjeni Sušnik, ki mu že na obrazu piše, da je mutibarič, služijo. Kaj imajo upokojenci prirejati gala koncerte in operirati s petdesestimi tisočaki? Podobno je s temi krivimi obsodbami Janše, Kanglerja, Požarja. Namen je bil dosežen že s tem, da se je omenjene onemogočilo v danem trenutku, da ima mafija ob svoji državi tudi svojo vlado, župane v večjih mestih in podobno..Osebno zadovoljstvo vseh oproščenih, zato ni nič manjše, škode pa se ne da izmeriti, še manj popraviti. Grozno je le spoznanje, da sodišča ščitijo kriminalce, tudi ljudi krvavih rok in, da je žrtev lahko zadovoljna, da sploh živi, sploh pa, da je svobodna, četudi se ji prej protipravno vzame kar poseduje in mika nepridiprave ter posledično ustrahuje. V imenu ljudstva.
#5
Istok Potočnik
0
Jul 13, 2019
Ni podjebavanje. Samo računanje. Je čist enostavno, probaj zračunat vpliv.
Kar se opozicije tiče, je pa nimam za fašistično, daleč od tega.
Se pa med njimi najdejo tudi s takšnimi idejami. Tudi na levi.
#4
Aton EU
0
Jul 13, 2019
Istočniki so navdušeni. Samo s takim stalnim podj...bomo utišali fašistično opozicijo. Pa naj sodišča po petih letih odločijo kakrkoli - da le ne pride v EU. Seveda pa to stane. Drobiž, kajne...
#3
Istok Potočnik
0
Jul 13, 2019
Tudi glede tega ni panike. Promil je za izid volitev nepomemben.
Pa tudi sicer. Nekoga, ki te sovraži najbrž ne boš volil.
Tako da res ni panike.
#2
Janez Mihevc
2
Jul 13, 2019
Ni panike, slovenski davkoplačevalci smo navajeni. Postavlja se vprašanje, kako bodo "natrenirali" nove uvožene volivce (bodoče davkoplačevalce) iz nam bližnjih in malo manj bližnjih krajev
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-07-13 09:32:46 (Jul 13, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Opice, gangsterji, heroji, geniji, prevaranti in papki. Takšnih novinarjev ne delajo več.
Mayer že ostal brez Argumenta, nova voditeljica poročil iz Ene žlahtne štorije, a sem prihaja tudi britansko-srbski CNN
Primer Spar: zelo na hitro, pod mizo. Simon Zajc je res minister medvedov, volkov in kapitala.
Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju in domnevni ponzijevi shemi iz Dubaja
Grožnje Marka Bandellija za nas niso pritisk na novinarstvo. Ker mi Bandellija in njemu podobnih ne jemljemo več resno!
Pismo SMC-jevca: Matić za okoljskega inšpektorja?! Zmešalo se jim je, me pa čudi, da vsaj Šarec ne ustavi te norosti.
Odločni? Izkušeni? Bratuškova, to je čisti fake. Bumbardelli je vseeno pravi vajenec v primerjavi s svojo predsednico!
Glinščica in to. Nekateri posvečeni so postali tako močni, da nas kradejo vsem na očeh, ostali pa smo čreda za molzenje.
Jure Cekuta ni bil zgolj obsojenec iz afere Patria, ampak predvsem eden od najzanimivejših likov slovenske tranzicije
Zakaj Erjavec spet kandidira?! Odgovor je preprost: ima še 6 let do penzije, na koncu kariere pa bi šel v tujino.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(232)
desus
(76)
Vlada
(67)
sds
(66)
LDS
(64)
pop tv
(44)
večer
(42)
sdh
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(28)
sova
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
OVS
(16)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(9)
sls
(7)
KKR
(7)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
cnn
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)