Nabijali so Vlačiča, Bandellija in celo Židana, pri Erjavcu pa vsi gledajo stran. In se izgovarjajo, da je teflonski Karl?!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-07-01 ob 06:16:51

Bil je četrtek, 20. junija, okoli osme ure zjutraj. Vladni BMW, ki je vozil Karla Erjavca, ministra za obrambo in prvaka stranke DeSUS, je po sredini gorenjske avtoceste s prižganimi lučkami agresivno izrinjal druge avtomobile in divjal proti Ljubljani. Ljudje so doživljali to, kar je včeraj po objavi sedemsekundnega posnetka te vožnje (ogledate si ga lahko na tej povezavi), narejenega pri odcepu Vodice, lucidno opisal bivši minister Žiga Turk na twitterju:

Službeno vozilo ni bilo na nobeni nujni vožnji, politiku Erjavcu se je zgolj "mudilo" v službo ali pa se mu ni dalo čakati v koloni. Šlo je torej za tipično samopašno zlorabo oblasti, češ, kaj nam pa morejo.

PADLI IN PADAJOČI: VLAČIČ, BANDELLI IN ŽIDAN

Toda zaradi povsem enake zlorabe oblasti so večinski mediji pred leti z veliko medijske drame in pompa že nabijali nekdanjega ministra za promet Patricka Vlačiča (Socialni demokrati), pa lani ministra za kohezijo Marka Bandellija (Stranka Alenke Bratušek) in celo predsednika državnega zbora Dejana Židana (SD). Vlačič se je takrat nemoško izgovarjal, da je za vse kriv šofer, Bandelli je tipično zanj govoril, da je on minister, zato lahko po zakonu počne, kar hoče, Židan pa se je sprenevedal, da on ni nič vedel in ni kriv, ker je na zadnjem sedežu odgovarjal na elektronska sporočila?! Danes Vlačiča ni več v politiki, Bandelli je bil malo pozneje stokajoče odstopljen, Židan pa je sicer še vedno predsednik državnega zbora in SD, vendar nima več resne politične moči. Čeprav ga, kot je mogoče prebrati med odmevi na spletu, še vedno videvajo divjati po "štajerki", iz Murske Sobote v Ljubljano in nazaj, ker mu žena menda ne pusti (pre)spati v prestolnici. Vsi našteti, ki so tako zlorabljali oblast, so torej že padli ali pa so vsaj (od)padajoči.

IME ČESA JE ŽE KARL ERJAVEC?!

Toda pri Karlu Erjavcu so - vsaj do včeraj - vsi mediji razen spletnega portala Nove24TV enostavno gledali stran. In čeprav je videoposnetek, objavljen zgolj na twitter in facebook profilu avtorja teh vrstic - po še ne 24 urah objave - dosegel že debelo čez 12 tisoč ogledov. Gledajo ga torej vsi razen novinarjev in urednikov večinskih medijev, ker so zdaj očitno vsi prepričani in preplašeni, da bi "nabijanje" Karla Erjavca (lahko) spodneslo vlado Marjana Šarca?! Tudi Marko Bandelli, ki se na spletu obupno rad dela frajerja in vsepovprek deli neke nauke, je tokrat ob Erjavcu potuhnjeno obmolknil. Potem se pa vsi ti isti izgovarjajo, da je Erjavec "teflonski Karl", ki se ga kakor nič ne prime, v ožjih družbah pa tudi novinarsko modrujejo, da je Karl Erjavec popolnoma izgubil občutek za realnost?!

Hja, lahko je metati na koš ali streljati na gol, če vsi gledajo stran in te po navodilih nihče ne ovira ...?! Toda ime česa je že Karl Erjavec?!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
ivan maček
1
Jul 01, 2019
CIGANI POLICAJNARSKI, TI NAS ČUVAJO OD ČEGA ŽE!!????
ko me bo strah v tej vukojebini, si bom nabavil avtomatsko orožje, da se razume, nelegalno,...pa dosti streliva...
#8
ivan maček
0
Jul 01, 2019
zajebali ste nam to lepo majhno deželico, nekdo bo to plačal z svojim življenjem....
#7
ivan maček
1
Jul 01, 2019
Pička vam materina kaj vam ni jasno v tej pofukani vukojebini!???
Prejšno soboto me pofukajo plicajnarji, ogrožam varnost državljanov, ker ne uporabljam varnostnega pasu. Pa pičko vam materino, kaj vam ni jasno majmuni!!!?????

Prekleta gamad, MAJMUNI,. da vam jebem mater!!!!

V vukojebini je anarhija, gamad nas kasira ko idiote, sam je reko policajnar, kaj pa naj delam, a naj cel dan kontroliram promet, ali kaj. Pa me je polupal majmun.
V vukojebini je anarhija, ampak zapomnite si, nekdo bo to plačal to z svojim življenjem, da vam jebem mater. ta gamad se dela norca iz normalnih državljanov, ja majmuni, to bo nekdo plačal z svojim življenjem, ne bom naredil samomora, ampak nekdo bo umrl v tej pofukani vukojebini, ne se zajebavat, nismo vsi majmuni, kot nekateri mislite nekateri v tej vukojebini..To se ne bo končalo dobro, jaz ne bom naredil samomora, da vam jebem mater.

Ne boste večno varovane osebnosti, takrat pa.....vam bom jebal mater
#6
Viktor hajsinger
5
Jul 01, 2019
"Nabijali so ..."
Že že, toda, če bi nabili Karla, bi padla vlada...
#5
slavko pezdir
17
Jul 01, 2019
Medtem ko nas je multipraktik teflonski minister za vlade vseh barv in vse resorje z najdaljšim ministrskim stažem Karl Erjavec kot zunanji minister s svojo diplomatsko nesposobnostjo in nekredibilnostjo "uspešno" izoliral od večine držav EU in razvitega demokratičnega sveta nasploh ter pahnil v popolno mednarodno politično in diplomatsko izolacijo, zdaj pa kot obrambni minister "uspešno" pospešeno uničuje in razgrajuje Slovensko vojsko, je hrvaška zunanja ministrica, iz katere se je teflonski Karl kot kak ljudski pavliha javno brezsramno mačistično norčeval in jo žalil, postala generalna sekretarka Evropskega sveta.
Medtem ko se prvaki naših koalicijskih strank 5 + 1 ne zmorejo dogovoriti o ničemer na domačem političnem peskovniku in v novih odločevalskih organih EU, se sosednji Hrvaški svetlika poleg dosežene prestižne in vplivne funkcije generalne sekretarke Sveta Evrope še visoka funkcija v Evropski komisiji ali Evropskem parlamentu.
Dr. Miro Cerar kot bivši premier Vlade RS in aktualni zunanji minister pa še vedno trmoglavo in trdoglavo verjame, da bo mejni spor s Hrvaško v zvezi z implementacijo arbitražne razsodbe namesto naše nesposobne in nekredibilne zunanje politike in diplomacije razrešilo katero od mednarodnih (raz)sodišč.
Dokler bomo imeli na najpomembnejših državniških in diplomatskih funkcijah teflonske pajace in ljudske posebneže Erjavčeve baže, nas bodo Hrvati in druge države zahodnega Balkana ter vzhodne Evrope nenehoma in vztrajno prehitevale tako po gospodarskem in socialnem razvoju, kakor tudi po vplivu njihove mnogo bolj dejavne, konsistentne ter vztrajne zunanje politike in diplomacije znotraj EU, Nata in drugih mednarodnih asociacij.
Slej ko prej velja kot pribito, da nam nihče ne more povzročiti toliko gorja in toliko škode, kot si jo zmoremo povzročiti Slovenci in državljani Slovenije sami!
#4
Milan Novak
16
Jul 01, 2019
Če je Kahl tako zaščiten, potem je potrebno realno misliti, da je eden od kolovodij rdeče mafije, ki nadzira ovce iz vlade. Očitno je, da imajo prste v marmeladi prav vsi iz koalicije, ker nimajo protiargumentov (so, a za njih ne veljajo). Priti v vlado in postati še minister, ko te skoraj nihče ne voli, je presedans na celem svetu in že tako skorumpirano zaznavanje Slovenije potiska še globlje v blato. Neizpodbitno dejstvo je, da je rdeča kuga iz Slovenije naredila eno samo gnojišče in se postavlja ob bok Venezueli ter S. Koreji, kako je tam pa vemo.
#3
Aton EU
2
Jul 01, 2019
Ni kriv teflon. Kriv je vodja, ki ga napadajo z leve in desne in je na pravi poti. Samo pomika se nazaj,
#2
borut rojc
25
Jul 01, 2019
Tudi, če bi hotel, ne morem razmišljati drugače ampak meni vsi ti koalicijski partnerji s predsednikom vlade na čelu, delujejo kot otroci s posebnimi potrebami. Tako se tudi vedejo. Nori in pijani so od veselja, zavedajoč se, da vladajo, da jim nihče nič ne more. V tem kontekstu nekdo s kijem pretepa ženske, ker ve, da ne bo sodno procesuiran, drug se hvali, da bo zmagovalec volitev še pred volitvami, tretji zlorabja svojo pozicijo za predrzno vožnjo po cesti . Kar se nekomu v dani situaciji zahoče. Težavo imajo vsi ti modeli zgolj, ko jih nekdo kaj vpraša, Bog ne daj v kakšnem tujem jeziku, ker že v slovenskem težko povežejo dva smiselna stavka v kompletu. Predsednik se tako najbolje počuti med citrarji in štirimi kovači. Posebnega seciranja bi moral biti deležen nadkoalicijski Luka Mesec, človek brez kakršnegakoli pojma o čemerkoli in brez besednega zaklada. Kot majhen fantek malo pogleduje okrog sebe, globoko vdihuje od strahu in se muza. Tisto, kar naposled izdavi je totalna bedarija. Erjavec kot Erjavec. Zažagan že na pogled. edini, ki na karto svoje bebavosti zavestno igra. Prevažajo pa te modele več ali manj kriminalci, ljudje pobrani s ceste. Bolje se je umakniti, ko gredo po desni mimo, torej. V tem pogledu še najmanj škode... Kaj je sicer tako nujnega, da bebavi minister tako hiti ? Je kakšen migrant ilegalno prestopil na italijansko stran?
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-07-01 06:16:51 (Jul 01, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Tri dni so bile prazne dvorane, ne pa 9 tisoč obiskovalcev, kot se hvali Janez Sušnik!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
Razkrivamo, kdo vse odhaja iz Generalštaba?! In če bo šlo tako naprej, bo poveljnica Alenka Ermenc ostala čisto sama.
Uganke, skrivalnice, zlorabe in preobrati okoli skoraj umorjene sodnice. Razkrivamo, koga naj bi najprej obiskali policisti?!
Zakaj se Slovenci delimo na naše in njihove namesto na poštene in pokvarjene, nedolžne in krive?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(227)
desus
(74)
Vlada
(67)
sds
(64)
LDS
(63)
večer
(42)
pop tv
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
zdus
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)