Nova obtožnica za Jankovića, pa verjetno spet ne bo nič. Poglejte, kako so povezani, tudi z družino tožilke Blanke Žgajnar.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-06-12 ob 06:35:20

ENA VILA ZA BEŽIGRADOM!

V medijih se je pojavila nova obtožnica (vir) zoper ljubljanskega župana in prvaka napol propadle stranke Pozitivna Slovenija Zorana Jankovića. Državno tožilstvo jo je vložilo zaradi afere Stožice, ampak iz tega verjetno spet ne bo nič ... razen če "nekdo ne spregovori", na primer Hrvoje Draškovič.

OD DRUŽINSKIH POVEZAV ...

Zoran Janković in znana višja državna tožilka Blanka Žgajnar (specializirano državno tožilstvo) - za katero Jankovič sicer javno rad trdi, da ga ne mara, četudi ta tožilka v nekaterih odločilnih trenutkih nenadoma povleče poteze, ki odločilno koristijo prav Jankoviću (zamuda roka za vložitev obtožnice v primeru "farmacevtka", čemur je sledilo razvpito sodno uničenje policijskih prisluhov, ki so Jankovića strahotno bremenili) - sta namreč zanimivo povezana. Poglejmo, kako, vse poti pa, kot kaže, vodijo v ljubljansko vilo za Bežigradom, na Staničevo 20:

- Tam vsaj po naših informacijah in javno dostopnih podatkih stanujeta državna tožilka Blanka Žgajnar in njen mož Janez Žgajnar, ljubljanski onkolog, zaposlen na ljubljanskem Onkološkem inštitutu, ki ima na tem naslovu prijavljen tudi status samostojnega podjetnika za področje zdravstva (vir). Pri čemer je Janez Žgajnar, kot izhaja iz zemljiške knjige, na tem naslovu lastnik dveh stanovanj.

- Na tem naslovu ima prijavljeno stalno bivališče tudi odvetnik Grega Peljhan (tako vsaj izhaja iz javno dostopnih podatkov - vir), partner v ljubljanski odvetniški družbi Rojs, Peljhan in Prelesnik, ki je poročen z Veroniko Peljhan, sestro prej omenjenega Janeza Žgajnarja in svakinjo tožilke Blanke Žgajnar, sicer pa sodnico na okrajnem sodišču v Ljubljani. Tudi zakonca Peljhan imata, kot izhaja iz zemljiške knjige, na tem naslovu dve stanovanji.

Odvetniška pisarna Rojs, Peljhan in Prelesnik - Ajpes.pdf

... DO OVADBE ZOPER BAVČARJA

- Odvetniška pisarna Rojs, Peljhan in Prelesnik pa je hišna odvetniška pisarna Mestne občine Ljubljana oziroma Zorana Jankovića. Tam so, denimo, v zadnjih letih zaslužili več kot 780 tisoč evrov (vir: Erar). Toda najintrigantnejše je dejstvo, da je ravno ta odvetniška pisarna, ki je, kot razkrivamo, družinsko povezana s tožilko Blanko Žgajnar, spisala kazensko ovadbo zoper Igorja Bavčarja, točno tisto ovadbo, ki jo je zoper Bavčarja vložil nihče drug kot Zoran Janković (in se s tem, spomnimo, javno hvalil na Pop TV) in ki ji je potem med sodnim postopkom zoper Bavčarja sledilo državno tožilstvo in sodišče?!

Mimogrede: odvetnik Robert Prelesnik je poročen z Mojco Prelesnik, nekdanjo šefinjo pravne službe in kasneje generalno sekretarko državnega zbora ter zdaj že nekaj let informacijsko pooblaščenko.

DRAŠKOVIČ

Da bi Hrvoje Draškovič, nekdanji direktor ljubljanskega podjetja JP Energetika, dolgoletni član stranke SD in mož Helene Draškovič, večinske lastnice družbe Magistrat International (Emporium), ženske, ki je po mnenju nekaterih v Slovenijo pripeljala modo, utegnil spregovoriti, se je govorilo že pred časom. Češ, že nekaj let upokojeni Draškovič pa že ne bo šel v zapor zaradi - Zorana Jankovića ...?!

Razkritje: zakaj pišemo o podatkih, ki imajo navidezno status zasebnih podatkov? Prvič zato, ker nesporno gre za pomembne informacije, povezane z nekaterimi sodnimi procesi zoper politika Zorana Jankovića in s tem povezanim oškodovanjem državnega premoženja. In drugič, ker gre za podatke, dostopne tudi iz javnih virov.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Zim Zelen
0
pred 2 urami
*Sonja L.
Obtožbe in zla dejanja je potrebno dokazati :-))


Produciranje obtožb iz strani politike pač vedno ne vžge. Z lažmi natolcevanji bo treba vztrajati in se bo nekoč kaj zgodilo v smeri tvojih pričakovanj :-(
#25
Sonja L
0
pred 18 urami
Saj je super brati o pozitivnih stvareh, in tistih, ki gredo na bolje. A dokler gre toliko stvari vsak dan na slabše, je tudi o njih treba pisati, saj bi drugače mislili, da živimo v raju in bi nas imeli še bolj za norca.

Bilanca o Jankovičevih dejanjih je bolj blažev žegen, ker do zdaj ni še ničesar spremenila na bolje. In če bi slabo delal samo sebi, to res nikogar ne bi bolelo. Dokler pa slabo dela celemu narodu, pa narod vendarle ima pravico, da je o tem obveščen. In ja, živimo v sedanjem času, saj to, kar je Jankovič delal v preteklosti, dela tudi še danes in bo delal tudi v prihodnje, dokler bo vedel, da je zaščiten in se mu ne bo nič zgodilo. Jankovič za svoja dejanja namreč ni bil nikoli obsojen. In dokler bo tako, bodo ljudje še naprej ogorčeni in ne bodo pozabili.
#24
Dajana Babič
2
pred 3 dnevi
A imate kaj drugega za delat, kot spravljati se na tega človeka? A lahko nehate tolčt po ljudeh? Popravite sistem, preuredite sodstvo, da se bo ukvarjalo z REALNIMI problemi. Poročajte o tem, kaj počne Trump, kaj počne Orban. KAJ POČNEJO LJUDJE, KI PREMIKAJO STVARI NA BOLJE. Poročajte o dogajanjih v sedanjem času.

Ne pa da sto let poslušamo o tem, kaj je naredil Janković... Narediti že enkrat bilanco o tem kaj je naredil.

Obsodite ga ali ali pa mu oprostite, ampak že ZAKLJUČITE s tem, pridite v JUNIJ 2019.

ZAČNITE ŽIVETI V SEDANJEM ČASU!

UKVARJAJTE S SVOJIM ŽIVLJENJEM, NE PA S TUJIM!


A je mogoče vsa ihta okoli Jankovića zato, da se ne govori o Janši in o njegovih krajah?
#23
Stoyan Svet
2
pred 4 dnevi
želim, da se tožilcem in sodnikom v njih prižge lučka, da spoznajo zakaj so tu, zakaj dobivajo plače in kakšno je njihovo pravo poslalnstvo.
Brez pravičnosti pravosodja je država obsojena na dokončni propad.
#22
Viktor hajsinger
4
pred 5 dnevi
Žal, tako je v SI. Zastrašujejo nas nas čefurji.
#21
Istok Potočnik
0
pred 5 dnevi
Evo, mucek je zavezal žakelj. Bomo vzeli puške v roke in kdor bo zmagal bo zmagal, he,he.

Ma ni to smešno, se opravičujem. Počasi s svincem, niso to heci. Puške smo imeli v rokah leta 91. Ne želim si tega več, ker ni to glih fajn. Ampak takrat ni šlo drugače.
Upam, da ste tu zbrani domoljubi bili takrat zraven. Zdaj je lahko čivkat, grozit iz anonimnosti, ko pa letijo krogle okoli glav, pa to dobi drugačne razsežnosti.
Tako da predlagam, da se takih komentarjev vzdržimo.
#20
ivan maček
3
pred 5 dnevi
Še to!...sodišča so za ljudi, ne balkanske cigane...da bo jasno...
#19
ivan maček
2
pred 5 dnevi
Kot sem že pisal, imamo na portalu vztrajnega provokatorja, mogoče še huje, prikoritnika. Noče banan, pa so zelo dobre. Ves čas jih ponuja meni. Ha, ha, jaz jih jem....Glej MAJMUN, srbski cigan bi moral biti že naplavljen ob kakšnem bregu naših rek, mogoče v kakšnem temelju, tudi svinec z neposredne bližine bi bil kar v redu, tako da ne SERJI. Zapor......da hranimo tega cigana!!????….NO FUCKING WAY!!!
#18
Viktor hajsinger
2
pred 5 dnevi
IP ne kvasite neumnosti.
Do sedaj še niste komentirali, ste le zmerjali in obrekovali avtorja člankov, niste pa se opredelili do vsebine. Spominjate me na čase ZKS in njihove prasce.
#17
Janez Mihevc
3
pred 5 dnevi
@Potočnik, glede na sredstva in ekipo se Požar več kot upravičeno hvali s svojim Faktorjem, vemo pa vsi, da je skoraj vsa medijska moč na strani leve mafije. Tudi zato je Janša investiral v izgradnjo lastnih medijskih kanalov. Ljudje so še vedno navajeni na rtvslo in 24ur poptv dnevnike in politične oddaje pred volitvami. TV soočenja prinesejo in odnesejo politične zmage. Vse ostalo je blažev žegn. Za zdaj še.

Levica bo paradirala vse dokler bo uspešno še naprej vzdrževala obstoječe nakradeno in uspešno še naprej siromašila narod. Ker narod mora biti reven. In lagati mu je treba tako učinkovito, da je volivec na koncu zmeden in glasuje za npr. Alenko Bratušek. Da crkneš.

Na desnici je pa tudi podobna zgodba. Veliki JJ ne mara kaj preveč konkurence. Ravno nasprotno. Uspešno duši pravo domoljubno iniciativo. Očitno je bolje biti prvi na vasi, kot pa nič.
#16
Istok Potočnik
0
pred 5 dnevi
Provokator, ha,ha. Kaj pa je to?
Čemu so namenjeni komentarji?
Da se brezpogojno ploska vsemu, kar tu napišejo?
Če se ne strinjaš, potem si provokator? Kot na shodu politične stranke, kjer vsi tulijo v en rog, če se pojavi drugačen medklic, je pa to provokato?
Ali je pa to portal, kjer je dovoljeno izraziti svoje mnenje?
Fanta, malo se umirita in bo vse ok.
#15
Viktor hajsinger
2
pred 5 dnevi
Če razumem pravilno I.P. pa so se postavili na čelo vlad Bratušek, Cerar, Šarec kot ugledni politiki, ne pa kot rezultat medijske gonje in levičarskih medijev in "antijanša koalicije", produkt režimskih medijev.
Jebiga, pa debatiraj, če lahko.
#14
Viktor hajsinger
1
pred 5 dnevi
"...ampak pljunil si pa takoj na Pertinača"...
dodajam in že nekaj časa pljuva po obeh, tudi Požarju. Na tem portalu je nov in zame provokator.
#13
Istok Potočnik
1
pred 5 dnevi
Glej Janez. Kje je kandidirala odvetnica. Na listi stranke, ki je dobila največ glasov. Ona ni bila izvoljena. Kaj ima to z medijsko mašinerijo? Najbrž ti je jasno zakaj ni bila izvoljena.
Požar se hvali kako zelo je gledana njegova tv. Imel je torej svojo medijsko mašinerijo. Kaj je bilo na volitvah? Nič. Strel v prazno.
Brščičev dvojec brez krmarja na evropskih volitvah. Nula. Medijska mašinerija? Ja. Preveč sta bila v medijih s samomorilskimi izjavami.

Namesto da se luzerji zgovarjajo na medije in famozne strice in tete iz ozadja, naj za nekaj časa nehajo trobezljat neumnosti, se mirno vsedejo v naslonjač in se učijo, kako to delajo zmagovalci.
Agotatorji jim pri tem delate medvedjo uslugo. Ne vem a vam sploh dajo za kak sendvič in kokto. Ali pa morate plačevat vstopnice.
Ne dolgo nazaj sem gledal ob meji na shodu, kjer se je špancirala desna gnada, eno histerično žensko, ki se je drla, tu je Slovenija in udarjala z zastavo ob tla.
Bog pomagaj, večje antireklame za desnico si ne moreš zamislit.
Ampak levica gre lepo naprej, desni pa debelo gledajo.
Tiste politične priimke, ki si jih naštel. Ja, malo analiziraj kako jim je uspelo.
Na drugi strani pa veliki partijski voditelj, let vedno več, pameti pa vedno manj.
Zbudi se desnica, he,he.
#12
Janez Mihevc
2
pred 5 dnevi
@Istok ... torej je zate tehtanje na volitvah pravi lakmusov papir? Na volitvah zmagujejo tisti, ki imajo zadaj medijsko mašinerijo. Naš problem so ravno nedemokratične volitve. Tisti, ki na volitvah pogorijo niso del sistema. Ravno ti bi morali voditi državo.

Tako pa imamo vse lepo popredalčkano, da se ja ne bi zgodilo kaj nepredvidenega.

Kaj nam pove zgodba Gregorja Viranta, Katarine Kresal, Gregorja Golobiča, Mira Cerarja in kmalu tudi Marjana Šarca?
#11
Istok Potočnik
0
pred 5 dnevi
Janez to zadnje si spet brcnil v meglo, he,he. Še enkrat preberi kaj si napisal.
#10
Istok Potočnik
1
pred 5 dnevi
In kaj sem se tu zlagal?
Hudonarobe pa se mi zdi, da tedaj, ko nekdo prestopi k ,,nam,, , postanemo takoj slepi za vse njegove lumparije. To je precej tipično za povprečnega Slovenca.
Nič nisem pljunil na Pertinača. Samo napisal sem, da sta minister in državni sekretar Pertinač pomagala Zokiju. Ampak z našim denarjem, ne s svojim. In to je tebi lepo in prav, ker je pač naš.

Ma na tem faktorju je več takih cvetk, ki bi mi radi odpirali oči, pa sami ne vidijo dlje od svojega nosu. Odvetnica se je dvakrat dala tehtat na volitvah, noben je še povohal ni. Brščič se je tudi dal stehtat, tehtnica se je komaj malo premaknila. In onadva zdaj komentirata politiko. Bolje bi bilo da nekam spokata od oči javnosti in se lotita nekega dela. Povrh Brščič za neko mutenje vleče nekih 6 jurjev državnega denarja na mesec.
Potem mamo onega Pavlišiča, kratkoročnega poslanca, veš katere politične opcije. Ko ga je politika izvrgla, je pa vseznalec, ki še najbolj pljuva po bivših ,,svojih,,.
Pa ne bom našteval naprej. Včeraj ona dva o letalskem prometu. Moj bog, pojma nista imela, kaj komentirata. Ampak ni važna vsebina, važno je da je sočno. Požara zanimajo kliki. Družina mora živet. Kruhoborec pač.
Zadnjič v faktorju davčni strokovnjak Simič celo oddajo podučuje Pertinača in Pavlišiča, da ne gre za davke pri transferjih v oaze, onadva pa kot gluhca, davki, davki. To ljudje bolje sprejmejo.
Ma adijo pamet.
Kdo laže?
#9
Janez Mihevc
2
pred 5 dnevi
in še dodatek. Praviš, da ne ločiš med vašimi in našimi. Kdor ne loči med vašimi in našimi ni ne vaš in ne naš. Kdor je popredalčkan opranoglavec, ta zelo dobro ločuje. Tudi ti si tak.
#8
Janez Mihevc
1
pred 5 dnevi
@ Istok ... seveda ne zagovarjaš Jankovića in ga ne bi volil za župana, ampak pljunil si pa takoj na Pertinača, ki nam kaj "lepega" pove o baje da najboljšem županu baje da najlepšega mesta na svetu. Tipičen levak. Lažeš ljudem v obraz in to ponavljaš toliko časa, da postane resnica.
#7
Istok Potočnik
0
pred 5 dnevi
Ha,ha, fantič. Hvala. Ampak to je bilo davno.
Da bi zagovarjal Zokija, mi ne pade na pamet. Na zadnjih volitvah je bil že čas, da bi ljubljančani izvolili drugega župana. Ampak se je večina odločila drugače.
Avtor članka je bil pa še pred kratkim rdeč kot življenska tekočina, jedel je iz korita skupaj z Zokijem, danes pa nam soli pamet, kako to ni prav.
Dragi moj Viktor, ne ločim med vašimi in našimi. Ločim pa med barabami in poštenjaki.
Je pa težko, ker znajo hitro obrnit suknje.
#6
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-06-12 06:35:20 (pred 5 dnevi)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Kaos na SDH?! Zaposleni z uničujočo kritiko nad Božiča. Njegovi spori z Beskom in nagajanja na HSE.
Nove podrobnosti: Načelnica Slovenske vojske se je zlomila prav na sestanku pri Erjavcu, na dan žena?!
Rado Pezdir: Harij Furlan? To je epska zgodba!
Nesojeni evro-sodnik Pavliha. Natisnil anonimko, potem pa stekel k ženi in ji zaprepadeno bled kot stena, dejal: To je konec!
Nova obtožnica za Jankovića, pa verjetno spet ne bo nič. Poglejte, kako so povezani, tudi z družino tožilke Blanke Žgajnar.
Dokumenti. Umikajoči se Kitajci iz mariborskega letališča bi zdaj na hitro in poceni pokupili "pol Pohorja"?!
To je šolstvo, ki se bo znašlo na Evropskem sodišču za človekove pravice?!
Dokler bo Alenka Bratušek ministrica, bodo njeni rezultati dragi, neuspešni in pokvarjeni. Kot vedno doslej!
Welcome na angleškem trekingu, mr. Bojan Požar. In pred menoj je točno 1014 kilometrov hoje!
Cerar potrjeno certificirano politično truplo. Politiko zapušča tisti, za katerega je že mama rekla, da ni za politiko.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(226)
desus
(72)
Vlada
(67)
sds
(63)
LDS
(62)
večer
(42)
pop tv
(41)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(25)
DUTB
(24)
furs
(18)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
npu
(14)
Petrol
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
OVS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
hse
(9)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
ACH
(5)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)