#Šarecgate: Hrvati hoteli preprečiti imenovanje Petriča in mi smo jim podarili Sekolca. So nam tudi Tolja - podtaknili?!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-04-14 ob 07:11:55

KDO VSE TUKAJ STREŽE HRVATOM?!

Borut Šuklje je nekdanji vodilni politik (bil je zelo blizu pokojnemu Janezu Drnovšku), diplomat, bivši programski direktor TV Slovenija, danes pa mednarodni svetovalec za območje jugovzhodne Evrope in zahodnega Balkana. In je predvsem velik insajder, zato je treba njegove tekste brati tudi med vrsticami. Toda tokrat, v pričujočem tekstu z naslovom Čistilec, ki je postal nepreviden, je vsaj dve stvari povedal precej naravnost:

1. Da so med pripravo na haaško arbitražo Hrvati slovenski vladi, ki jo je takrat vodil Borut Pahor, želeli preprečiti imenovanje Ernesta Petriča za slovenskega arbitra ...

2. In da je zelo verjetno, da so nam telefonski pogovor Ivana Tolja in Luda Bammensa, ki ga je očitno tajno posnela Sova, kmalu potem pa se je pojavil na Pop TV (po številnih namigih celo s posredovanjem kabineta predsednika vlade Marjana Šarca - #Šarecgate), tako rekoč podtaknili Hrvati?!

Borut Šuklje v svojem tekstu tudi oboje podrobno pojasni, argumentira in analizira (vir). Ostalo je bolj ali manj znano:

- Med tistimi, ki so na slovenski strani učinkovito preprečili imenovanje Ernesta Petriča in dosegli imenovanje Jerneja Sekolca za slovenskega arbitra v Haagu, kar je ustrezalo hrvaški strani, je bil (tudi) tedanji predsednik države Danilo Türk. Posledično to pomeni, da je tedanji predsednik države Danilo Türk na skrivaj (u)stregel Hrvatom in sabotiral slovenske nacionalne interese?!

- S tajnimi telefonskimi prisluhi Tolju in Bammensu, ki so bili objavljeni na Pop TV, se je te dni kitil predvsem Marjan Šarec, za potrebe lastne politične agende, tudi prek nekaterih izrazito provladnih medijev, ki so objavo teh prisluhov poimenovali celo z besedami "Prisluškovalni triumf!" (spodaj):

Morda ali celo verjetno ni naključje, da je avtor tega članka, objavljenega v mariborskem časopisu Večer, novinar Uroš Esih, tisti novinar, ki je pred leti, ko je Danilo Türk kandidiral za generalnega sekretarja Združenih narodov, Türka razglašal za favorita?!

- In spomnimo: nekatere poti med Danilom Türkom in Jernejem Sekolcem so se križale že v prejšnjem režimu, ne samo v Združenih narodih, kjer sta oba delala, ampak menda tudi v jugoslovanski tajni službi - Udbi.

- Jernej Sekolec, ki je po prvem izbruhu prisluškovalne arbitražne afere (julija 2015) za nekaj časa izginil neznano kam, zdaj, vsaj po informacijah avtorja teh vrstic, živi v Združenih državah Amerike kot upokojenec.

Jutri nadaljevanje:

- vsi odzivi Marjana Šarca

- uradni odziv Sove

- zbrane zakulisne informacije, kaj se je pred prisluškovanjem Jerneju Sekolcu in Simoni Drenik dogajalo na ministrstvu za zunanje zadeve in Sovi ter je neposredno povezano s tedanjim zunanjim ministrom Karlom Erjavcem

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Vojteh Višenhofer
1
pred 5 dnevi
@Ivan Maček.. če bi ti vedel, kako ironične so tvoje besede.
#14
ivan maček
1
pred 6 dnevi
Jih nebo sfalilo, komunistekov,...žal. Ži toti ko so glih dva ovinka naze s pizde vun padli, jih toti tastari še kuj pumplejo s totimi bedarijami, kak je blo fajn, ko je biu ta star. Gle tak bom reko, v rit si ga vteknite. Ko je bil pa On je bil pa red ja, so babica povedali, pa bog ji dej večni mir.
#13
Vojteh Višenhofer
0
pred 6 dnevi
@Abram1b2 Cej... bravo! Točno to!
#12
abram1b2 Cej
2
pred 6 dnevi
Mislim,da se tule prepiramo za oslovsko senco. Priznajmo si,da sta v Sloveniji tako desnica kot levica namišljeno v sporu in nas obe že celotno samostojnost zavajata.Mi nasedamo njihovim prepirom,gra pa samo za oblast in možnost plenjenja Slovenije in Slovencev.Samo politično nevtralni,bi lahko vodili Slovenijo s tem ,da imajo in predstavijo vizijo razvoja Slovenije. Sloveniji ni potrebna ne levica in ne desnica Slovenija rabi splošni konsenz njenega razvoja. Komu ni jasno,da so vse te teme in sproducirane afere,da se v Sloveniji vzdržuje status quo,ki onemogača vsak napredek Slovenije.Ne nasedajte nobeni strani vsi ti mafijski politiki mislijo nase in ne na nas.Afere so smo dober poliogon,da se jim ne more dokazati njihova resnična nesposobnost voditi Slovenijo po pravi poti njenega nujnega razvoja.MI samo padamo in to padanje nas bo drago koštalo.
#11
Vojteh Višenhofer
1
pred 6 dnevi
@Aton EU.. to ni res. Desnica izkoristi vsako priložnost, da sabotira levico. Žal vse prevečkrat na račun Slovenije in Slovencev, saj v tem primeru dela vse, da bi Hrvaška v tem sporu zmagala. Jaz razumem, da se politika "daje" v svojih notranjepolitičnih zadevah, to je normalno, ampak tukaj je pa predvsem SDS šla mnogo predaleč in sedaj dela takšno škodo Sloveniji in vsem Slovencem, da je grozno! Samo zato, da potem lahko pljuva čez vlado, češ, poglejte kako ste spušili proti Hrvatom. To, da govoriš, da si domoljub in da imaš rad Slovenijo ni nič! Tvoja dejanja povejo vse! Kar počne SDS te dni bi v nekaterih državah, tudi v njim tako ljubih ZDA, pomenilo državno izdajo!
@Ivan Maček.. kaj boste pa takrat, ko vam bo zmanjkalo komunistov?
#10
Aton EU
0
pred 6 dnevi
> "Hudi ste vi domoljubi. Danes bi privoščili Sloveniji, da popuši proti Hrvatom.."
Domoljubi smo, zato želimo spraviti k pameti naše idiote, Ker ti mam škodo delajo dolgoročno.. Ali pa to delajo zanalašč, zaradi neke čudne intimne opcije.
#9
ivan maček
2
Apr 15, 2019
Vojteh,...…..a to ti je tršica v šoli povedala, veš mi ki smo z ovega kraja ti nekak ne verjamemo, smo meli priliko z prve roke čut, tak da tota tvoja ne pije vode....
Je vedno ži pokojna babica rekla, veš te ko je On bil, so še cugi točno vozili, nah ko so pa ovi ta drugi prišli, to je rekla vedno potiho, so nam pa cigani vse pobrali, da smo bli lačni......samo tolko v vednost....Bog ji daj večni mir, babici namreč......totih naših ni mela nič ke rada...
#8
Istok Potočnik
1
Apr 15, 2019
Na desni bodo morali ustavit to gonjo zoper vlado. Toliko, oprostite izrazu, bedarij, kot so jih agitatorji spisali in javno povedali v zadnjem času, niti poslušen slovenski narod več ne prebavi. To se lepo vidi na lestvicah.
Ali pa so vsi ti jurišniki, ki po omrežjih tekmujejo, kdo bo bolj žaljiv do vlade in globlje nekam lezel sosedom, v bistvu krti, poslani s strani sredincev in levičarjev?
Vsa ta gonja je strel v lastno koleno. Škoda.
#7
Vojteh Višenhofer
1
Apr 15, 2019
Hudi ste vi domoljubi. Danes bi privoščili Sloveniji, da popuši proti Hrvatom, samo zato, ker na oblasti niso vaši. Pred časi ste prisegali Hitlerju, ki je dokazano nameraval eventualno iztrebiti vse Slovence, tudi kolaborante. Da o popolnem neznanju slovnice večine domoljupov niti ne govorim. Res, bravo!
#6
Istok Potočnik
1
Apr 14, 2019
Aha.
#5
borut rojc
3
Apr 14, 2019
@iIztok potočnik
Turska kopilad so tisti, ki nas imenujejo bečki konjušari. Turki so jih gazili in guziliu500 let... Severni Bogari, no, to se moraš pa sam potruditi, ne morem ti pomagati kot so Šarcu, da je naredil srednjo šolo. Lahko ti dam nam namig ; gre za potomce Aleksandra Severnomakedonskega.
#4
Istok Potočnik
2
Apr 14, 2019
Ostale sem razvozlal, na koga pa misliš s Severnimi Bolgari in turškimi pankrti?
#3
borut rojc
11
Apr 14, 2019
Partizani, cigani, Severni Bolgari, turški in komunistični pankrti, ne morejo zastopati interesov slovenskega naroda oziroma slovenstva nasploh. To je jasno vsakomur. V tem kontekstu dobivajo pravico bivanja in odškodnine ter socialne prejemke vsi ti migranti, izbrisanci, neslovenci, ne vrne se pa odvzetega premoženja Slovencem, tudi naša družina je med njimi, kaj šele plača odškodnina za zločin komunističnega režima, niti ne pokoplje vseh ubitih od prej omenjenh ljudi čudnih obrazov...Vsi ti Slovenijo tretirajo zgolj kot trgovski center. Jemljejo si iz polic in hodijo mimo blagajn brez plačila. Stroške bo poravnal slovenski narod , morda do konca stoletja. Mladi, tisti, ki imajo nekaj v glavi, zato odhajajo. Negativna selekcija in vaški posebneži ostajajo in vladajo. Oni ne morejo nikamor. Niti nočejo, ko jih povabijo. Murgle so edini pravi oltar zanje. Ministrirajo enemu in edinemu botru. V velikonočnem času se še posebej nadejajo njegove velikodušnosti.
#2
abram1b2 Cej
25
Apr 14, 2019
Islandci so znali urediti težave v lastni državi. Slovenci jih nikoli ne bomo zmogli,ker ne zmoremo spoznati največjega sovražnika lastnega naroda.V Sloveniji se izvaja že celotno dobo naše samostojnosti dobesedno državni udar s strani nesposobne politike,ki se je vezala s komunističnim mafijskim kapitalalizmom in mu na ta način tudi omogočila uničevati Slovenijo in Slovence.Ta mafijski državni udar še kar poteka in mu ni videti konca,ker ga Slovenci ne zmoremo prepoznati in ovrednotiti povzročene škode,ki se je Sloveniji zgodila z njeno samostojnotjo.To kaže na neustavljiv pohlep ,tako kapitala kot politike še huje p je,da v Sloveniji lahko hara vsak,ki je v tej navezi mafije in politike.
Kdo se lahko še čudi nad vprašanjem zakaj ni v Sloveniji.pravne države, urejenega javnega sektorja,ciljne politike z vizijo ekonomskega razvoja Slovenije itd.V Sloveniji v resnici ne sme biti nič urjenenega,ker potem politiki in kapitalski mafiji porežemo peruti. Dokler se slovenski narod sam ne zbudi,mu politika in mafija nikoli ne bosta ponudila pravih rešitev.Kdor od te politično mafijske naveze,ki vlada že 30 let Sloveniji in jo pogublja --pričakuje rešitve ,ta ne živi v realnosti. Slovenska politika je tu,da odpira mafijskemu kapitalu pot,da ropa Slovence in jih drži v dobesednem suženjstvu pod njenim diktatom. Vsi politiki so v resnici nastavljeni z namenom vzdrževati državni udar za izpostavljeno slovensko politično mafijsko sodrgo. Slovenci čas je,da se zbudimo..
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-04-14 07:11:55 (Apr 14, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Kleptomanstvo slovenske politike. Vlada sporoča državljanom: Zajebali smo, ampak izplačal vas bo nekdo drug!
Skobe je padel, novi tarči LMŠ sta Jamnik in Petrol. Božič pa ne bo šef uprave SDH, ker so pri Šarcu nanj - jezni.
Šarec ne popušča, po vseh sosedih napadel še Junckerja in Evropo, Damir Črncec pa gre na vse ali nič?!
Zadišalo po odstopu Marjana Šarca! Ključni 2 vprašanji: kdo je dal posnetek na Pop TV in ali je predsednik vlade vedel?!
#Šarecgate: Hrvati hoteli preprečiti imenovanje Petriča in mi smo jim podarili Sekolca. So nam tudi Tolja - podtaknili?!
Čistilec, ki je postal nepreviden
Poroka Pop TV in Marjana Šarca ni od včeraj, ima zgodovino. Ne gre le za govorice, to je danes praktično dejstvo!
Watergate Marjana Šarca. Komu je prisluškovala Sova, Hrvatom ali ameriškemu skladu? Nato prek vladnega kabineta na Pop TV?!
3. dan vojne. Dobili politične dokaze, da so Hrvati "prasci", hkrati pa priročno pozabili na kolaps slovenskega zdravstva!
Arbitraža, prisluhi: od nevarne histerije do prave farse in nazaj. Včeraj gledal Pop TV, to smo zdaj kot Severna Koreja?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(218)
desus
(71)
Vlada
(65)
sds
(63)
LDS
(59)
večer
(42)
sdh
(41)
pop tv
(40)
Zares
(39)
levica
(28)
sova
(21)
DUTB
(21)
nsi
(17)
2tir
(17)
DZS
(16)
furs
(14)
Petrol
(13)
npu
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
2 tir
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
OVS
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
hse
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
Eles
(5)
Erar
(5)
KKR
(5)
IDS
(4)
CME
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
šoa
(4)
OKS
(3)
NATO
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
DRI
(3)
bmz
(3)
Sava
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
ACH
(2)
NKBM
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
arso
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)
Irak
(1)
Iran
(1)