Bodimo pozorni na tretji obisk Milana Kučana, tokrat pri Židanu. Viri verjamejo: gre za prepir med Levico in stranko SD.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-03-14 ob 06:40:02

MILAN KUČAN NA OBISKU!

Nekdanji predsednik države Milan Kučan spet dela na polno. Videvajo ga dobesedno povsod, od Dražgoš do vseh internih prireditev časopisne hiše Delo. Le v slaščičarno Zvezda na Kongresnem trgu že nekaj časa (menda) ne pride več, ker naj bi se (tako govorice) nekaj sprla s Petrom Šefmanom, sicer Kučanovim dolgoletnim prijateljem, spremljevalcem in svetovalcem za varnost, ga pa zato videvajo v enem od lokalov ljubljanskega Maximarketa ali pa v Cankarjevem domu.

Vse to javno pojavljanje Milana Kučana seveda ni nikakršno naključje. Podobno, kot ni nikakršno naključje, da se Gregor Golobič (LDS, Zares, Ultra) zadnje čase neznansko rad kaže na TV Slovenija (pred dnevi, denimo, je na drugem programu TVS nastopil celo v pogovorni oddaji na temo spolnih zlorab v Katoliški cerkvi?!), saj tako javno demonstrira svojo moč. Enako deluje tudi Milan Kučan. Da se pokaže, javno. To je demonstracija moči. Pri ljudeh, ki delujejo iz ozadja, gre namreč vedno tudi za neko točno določeno sporočilo. Kaj, kako, zakaj in komu.

Odločilni "obiski" Milana Kučana pri aktualnih liderjih levice pa itak pišejo zgodovino:

PRI PAHORJU. SLEDI ODHOD ZARESA IN PADEC VLADE.

- Spomnimo. Ko je Milan Kučan v času Pahorjeve vlade obiskal Boruta Pahorja, mu je naravnost dejal, naj odstopi, da bo namesto njega predsednik vlade postal Zoran Janković. Pahor je kasneje ta obisk in Kučanov poziv tudi potrdil, nekaj časa kasneje pa se je zgodil še padec Pahorjeve vlade na podlagi - pri Kučanu dogovorjenih - potez stranke Zares, ki jo je vodil Golobič.

PRI BRATUŠKOVI. SLEDI KONGRES PS IN PADEC VLADE.

- Ko je Kučan 2. aprila 2014 obiskal tedanjo predsednico vlade Alenko Bratušek, pod skoraj - za javnost - žaljivo cinično krinko pogovora na temo davka na dodano vrednost, se je kmalu, nekaj tednov kasneje, zgodil kongres Pozitivne Slovenije, razkol med Bratuškovo in Jankovićem ter posledično razpad vlade pod vodstvom Alenke Bratušek in politični vzpon Mira Cerarja.

PRI ŽIDANU. KAJ SLEDI?!

- In zdaj, pred dnevi, natančneje 28. februarja, se je zgodil še en zgodovinski obisk Milana Kučana, tokrat pri Dejanu Židanu, predsedniku državnega zbora in prvaku Socialnih demokratov. Podobno kot pri Pahorju ali Bratuškovi je Kučan tudi tokrat demonstrativno prikorakal v državni zbor in mimo vrste prišel do Židana. Dejan Židan tega obiska ni prijavil Komisiji za preprečevanje korupcije, ker naj bi šlo samo za prijateljski obisk, toda kaj sta se gospoda pogovarjala? Naši viri pravijo, da naj bi Milan Kučan zelo jasno "prijateljsko" opozoril - za politiko netalentiranega - Židana, da je Levica njihov (torej njegov, Kučanov) projekt in naj Socialni demokrati, čeprav jim Levica res odžira volilne glasove, ne "zapenjajo". Naj pač malo potrpijo ...

Ker pa Milan Kučan nikoli in nikamor ne pride naključno, moramo ta njegov prijateljski obisk pri Dejanu Židanu razumeti v aktualnem kontekstu zadnjih dogajanj na politični sceni, od anket javnega mnenja, kjer Levica že redno prehiteva SD, vodstvo SD pa mora zato miriti svojo bazo, do "zapenjanja" stranke SD pri rebalansu proračuna oziroma podpisu posebnega sporazuma med Levico in vladno koalicijo. Židan glede obiska molči, Kučan tako ali tako, zato, no, bomo videli ...

Mimogrede: mediji o nedavnem obisku famoznega Milana Kučana pri Dejanu Židanu razen Škandala24.si (vir) niso poročali. Značilno, zveni znano. Saj večinski mediji niso poročali o nobenem od omenjenih obiskov, pa čeprav se, pozor, dobesedno piše zgodovina. Po teh famoznih obiskih Milana Kučana se na slovenski politični sceni praviloma vedno zgodijo enormne spremembe. Torej, kaj sledi tokrat ...?!

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Aton EU
2
pred 4 dnevi
@ Rado Kr.
Miloševič in podobni so bili večkrat izvoljeni na svobodnih volitvah. Kar spoštuj jih, saj to zaslužijo. Čeprav za take volilce potrebujejo samo malo demagogije.
#13
abram1b2 Cej
3
pred 6 dnevi
Rado;)*
Delno imaš prav,pozabljaš pa dejstvo,da imajo slovenski superstarčki za seboj pokraden kapital,še iz časov UDBE in danes preko Foruma 21.Ti razmisli,kaj vodi današnji svet in kdo Slovenijo.


#12
Rado K.
0
pred 6 dnevi
"Tisto o Bogu, angelih, posmrrtnem življenju je stvar posameznika"

Ta "posameznik" na podlagi mitologije verjame v superstarčke in v njihovo obvladovanje celotne družbe, ob čemer pa vsi pozabljete, da starši niti svojih lastnih otrok ne moremo obvladovati. Le čemu, bi kdo od mlajših poslušal Kučana?

Vzvodi oblasti so v Šarčevem kabinetu, v parlamentu, v Bruslju, v Washingtonu, v mednarodnih korporacijah, v vodstvih bančnega sekstorja. Kučanova volja in njegovo hotenje v tem komplotu sil ne predstavlja niti procenta skupnih sil.

"Komunistični starčki"
Milan Kučan je bil v času parlamentarne demokracije 2 x izvoljen na svobodnih volitvah in to celo v prvem krogu volitev. Zasluži si naše spoštovanje.
#11
ivan maček
2
pred 6 dnevi
Ne, no. Đovani dela terra je pa ja taki luštn dedek, pa pri Zokiju v Bežigradu majo tak dobre ćevape, zato pa hodi tja s "prjatli" klopat, no mi take grdobe pa tak grdo govorimo o stričku Đovaniju….ne,ne, to pa ni lepo.
#10
borut rojc
7
pred 6 dnevi
Imam te na sumu, Rado, da je bil, morda je še, alkohol tisto, v kar brezpogojno verjameš ti in se mu posledično, brez kakšnega posebnega upiranja, vdajaš. Tisto o Bogu, angelih, posmrrtnem življenju je stvar posameznika.Ne gre toliko za to, se to res dogaja ali ne, pač pa za tradicijo, vzgojo, predvsem miselnost, da je mogoče vseeno nekdo nad nami in nismo vsemogočni. Mogoče gre pri tem predvsem za izkaz človeške ponižnosti, skromnosti in humanosti, nekaj, po čemer se ločimo od živali...Pošasti in religija, na katero prisegaš ti, ne priznajo nadvlade nikomur. Nad njimi je le nebo. V tem kontekstu ubijajo, posiljujejo, plenijo in zavajajo. ..Komunistični starčki, ki jih omenjaš, morda res ne zadržujejo več vode in blata. Morda nosijo s sabo tudi mercatorjevo vrečko, kamor to odvajajo. Vseeno pa morajo koordinirati zadeve v komunističnem raju. Vakumsko pakirani mladci in tisti malo manj mladi, ki so jih postavili na oblast, tega znanja nimajo. Eden od teh je do abrahama živel le od pijače, drugi se rad potaplja in se je že potopil, nekdo prihaja, ki rad natepava boksarske vreče. Spet glavni med njimi bi bil danes brez izobrazbe, če ti monstrumi ne bi v njegovo korist posredovali že v srednji šoli. Če je kdo pritisnjen, si Radivoj le ti. ..
#9
Rado K.
0
pred 6 dnevi
. . . Požar, kot nadaljevanje religije. Vera v mitološka bitja, v boga, v svetega duha, v angele in hudiča. In vera v brezmadežno spoćetje, v vstajenje od mrtvih.
In po analogiji verjetje v Superstarčka***, ki iz penzije delegira kadrovsko politiko, ki iz Murgelj šepeta ljudem v volilnih sobicah kaj in koga naj volijo.

Ma ljudje, vi ste totalno prtisnjeni!

*** Drugi superstarček Zemljarič, po enaki analogiji (pri 91 letih) vodi Klinični center in gospodarsko ministrstvo.

#8
ivan maček
2
Mar 14, 2019
No ja, mali murgel pa ja ni tak, no. Je pač samo bolj aktivni penzijonist, no. Ni pač tak, ko oni moji blokovski, ko samo doma čepijo in čakajo na Matildo, pa okol dohtarov hodijo. Nah pa delajo stroške državi in dohtaraju. Jih pa fejst na britof vozijo, tak da mamo večkrat črno zastavo kot državno na bloku. Se zgleda da jih bo počasi zmenkalo, ovi tamali z murgl pa se zgleda še kuj drži, ker še kuj dobro vun zgleda, pa veze ma zgleda.
Se malo heca pa tut more bit......
#7
Aton EU
13
Mar 14, 2019
Na levi se bodo morali zmenit. Ali bodo zganjali demagogijo in kradli (SD), ali pa bodo zganjali demagogijo, kradli in demontirali državo (Levica). Rešitev za vse njih pa je Goli otok, kramp in lopata. (če ne poznajo.. to je orodje za pomoč pri delu)
#6
borut rojc
12
Mar 14, 2019
Lovec na človeške glave seveda ni mediator med dvema strankama, ki itak spadata v tzv. murgelski blok. On je neposreden ustanovitelj in mentor tzv. Levice. Ostareli komunisti so s skrbno izbrano ekipo zombijev, naredili družbeni eksperiment v smislu provokacije oziroma potrebe po ustanavljanju novega družbenega režima, temelječega na enoumju kakopak. Zblojenci tipa Kordiš, pa vsemu nedorasli Mesec, ki vedno lovi sapo, ko bi rad kaj izdavil, nora in primitivna Tomička in rahlo prismojeni Trček, so jagodni izbor te misije, ob vedno dobrodošlih kapucarjih s kiji in baseball palicami na shodih kot jasno opozorilo drugače, nasploh pa mislečim..Šarec in drugi navdušenci nad rdečo zvezdo, sploh pa zločini, ki jih ta usmeritev očitno predvideva tudi v prihodnosti, so v tem kontekstu le pridruženi člani venezuelsko-severno-korejske horde zla. Na volitvah so lunatikom dodali nekaj odstotkov, da se zdijo pomembnejši, sicer eksperiment že v startu ne bi uspel. Ko se kaj zalomi, ko jim kdo stopi na pot, pa v jok in na drevo. Tožariti v Murgle. Takrat mora oče v šolo, pardon parlament in je nekaj hudo narobe.
#5
viktor hajsinger
15
Mar 14, 2019
Kjerkoli in kadarkoli se pojavi, napravi sranje.
#4
Novinar Starejši
22
Mar 14, 2019
Večni mafijski-komunistični pogrebec Slovenije in slovenskega naroda. A slovensko-butalski narod je slep .... . Pa naj bo slep .....
#3
borut rojc
31
Mar 14, 2019
Ko človek gleda vladajočo koalicijo , se zdi, da gleda otroke iz Centra za usposabljanje Dolfke Boštjančič. Zato je treba s strani tistih, ki so zadolženi zanje, nekoliko več pozornosti, da kakšen neprevidno ne prečka ceste ali kot Židan, še pravi čas, pred začetkom novega, konča prejšnji obrok.OP čem bi se ti lahko pogovarjali ali usklajevali kot o tem, kaj je kdo jedel in katero risanko je gledal na televiziji? .Glede na to, da odslužene babnice in stari prdci dobivajo televizijske oddaje, bi jo lahko dali tudi Golobiču. Njegov pederski glas, sploh pa zanj značilna zmuzljivost, sta poroka vsaj enega Viktorja v prihodnosti. Človek se spozna prav na vse, zlasti na področjih, kjer se deli denar in spušča megla. .. Glede Kučana pa imam le eno dilemo; je pobil, kar je mislil ali bo še moril?
#2
abram1b2 Cej
20
Mar 14, 2019
Kučan :/Napoleon- slovenski/.Napoleon je neslavno končal.Kučanu sem ob ustanovitvi Foruma 21 zapisal, da naj ga razpusti, ker sem slutil,da je Forum 21 strateška baza za ohranjanje njegove politične moči.Komunizem v Sloveniji bo končal svojo dobo s Kučanom -malim slovenskim Napoleonom.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-03-14 06:40:02 (Mar 14, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Ni še konec! Mediji prejeli tajno navodilo, ukaz: Ne sesuvajte več SMC! Jure Leben pa na poti v kabinet Marjana Šarca?!
19. marec: slab dan za Šarca. Dokazal živčnost, strah, nekompetentnost, zaplankanost, rebalans mu je pa itak zrihtal Kučan!
Past za Magno: zadeva na sodišču, vse še lahko pade. Okoli pa vznemirjenje zaradi nemških napisov: Einbahn Privat Grundstück!
Bodimo pozorni na tretji obisk Milana Kučana, tokrat pri Židanu. Viri verjamejo: gre za prepir med Levico in stranko SD.
Saj so ga lepo opozarjali: Miro, pazi, da 2. tir ne bo tvoj Teš6! Zdaj je prepozno, zgodba je končana, stranke SMC ni več.
Kako je Jure Leben držal obljubo in zrihtal državni denar za agencijo ProPiar, ker se je pri 2. tiru umaknila Futuri
Tako so pobirali denar: 60 % pri poslu. Vse vodil Leben z vednostjo Mira Cerarja, Gašperšič zgolj lutka za podpisovanje.
Kdo so tisti trije, ki pri Šarcu odločajo o kadrovskih zadevah? Kralj, Črnčec in Besek. Po tem vrstnem redu.
Enkrat je že moral odstopiti, ker ni poplačal kreditov in delavcev, zdaj pa nonšalantno spet sedi ob ministru Počivalšku?!
Dva dni po razkritju švicarskih poslov Arsenovič že pod lupo Komisije za preprečevanje korupcije in Fursa!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(217)
desus
(71)
Vlada
(64)
sds
(60)
LDS
(58)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(38)
pop tv
(35)
levica
(27)
DUTB
(20)
nsi
(17)
2tir
(17)
DZS
(16)
sova
(16)
furs
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
Petrol
(12)
npu
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
2 tir
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
OVS
(9)
dars
(8)
hse
(7)
Hit
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
Eles
(5)
udba
(5)
Erar
(5)
sls
(5)
IDS
(4)
AMZS
(4)
OKS
(3)
NATO
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
DRI
(3)
CME
(3)
bmz
(3)
KKR
(3)
Sava
(3)
LMŠ
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
ACH
(2)
NKBM
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
arso
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
Jana
(1)
Lady
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)
Irak
(1)
Iran
(1)