Skrivnost izobrazbe politika Matjaža Nemca. Zakaj je hodil na državno šolo, maturiral pa na zasebni? Je res 7-krat padel?!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-02-19 ob 06:55:47

PRAVIJO MU TUDI MATURANT

Matjaž Nemec, tudi nesojeni predsednik Nogometne zveze Slovenije, je že celo vrsto let politik, toda njegov lik in delo sta zavita v precejšnjo skrivnost. Je bivši podpredsednik državnega zbora, danes pa poslanec, podpredsednik Socialnih demokratov, predsednik parlamentarnega odbora za zunanje zadeve in zdaj še kandidat SD za evropskega poslanca. Same eminentne funkcije, bi rekli celo, "nema šta nema". A hkrati polno skrivnosti, čeprav gre pri Nemcu za absolutno javno osebnost?!

Naštejmo jih nekaj, ki se jih večinski mediji začuda, saj gre za vrhunsko ambicioznega politika, tako rekoč ne dotaknejo:

- Matjaž Nemec je večkrat javno lagal ali vsaj zavestno dopuščal laži predvsem tabloidnih medijev, da je (bil) "osebni tajnik" Boruta Pahorja, čeprav to ni bilo res. Ko je delal v Pahorjevem kabinetu, takrat je bil Pahor še predsednik vlade, je bil Nemec zaposlen na delovnem mestu asistenta tedanje šefinje kabineta Simone Dimic. Nič več in nič manj kot to.

- Pred nedavnim je (spet) dokumentirano lagal, da sta še vedno skupaj z ženo Iryno Osypenko, nekdanjo manekenko ukrajinskega rodu, čeprav ga je Osypenkova že davno zapustila (vir).

- Mediji nikoli niso preiskovali govoric in informacij, ali je Nemec kot politik in prek zvez res "pritiskal" na državna podjetja, naj odkupujejo kiparska dela njegovega pokojnega očeta, znanega kiparja Negovana Nemca.

- Četudi je Nemec poklicni politik že celo vrsto let, njegovih političnih stališč do posameznih konkretnih vprašanj praktično ne poznamo, saj se je v javnosti doslej pojavljal predvsem po rumenih revijah in ob organizaciji dobrodelne nogometne tekme v domačih Biljah. Se je pa zadnjih nekaj dni prelevil v prav histeričnega borca proti napol namišljenemu fašizmu in predsedniku evropskega parlamenta Antoniu Tajaniju zaradi nedavnih čudnih izjav tega italijanskega politika v Bazovici.

- Pred kratkim, januarja, so nekateri mediji zabeležili, da je italijanska policija zaradi trgovine z mamili pridržala tudi "Novogoričanko L. N." (ime in priimek sta znana avtorju teh vrstic), gre pa, vsaj po naših informacijah, za sorodnico politika Matjaža Nemca. Ko smo ga takrat vprašali za komentar, se je najprej sprenevedal, da ne ve, za kaj gre, ko smo ga potem vprašali, kako, ali niti te sorodnice ne pozna, saj Bilje pač niso New York, pa je le priznal, da jo pozna, in dodal, da "ni seznanjen s tem, kaj se dogaja v življenju vseh njegovih sorodnikov".

- Praktično povsem mimo večinskih medijev je kot naročena izpuhtela tudi sodna zgodba Matjaža Nemca, ko je bil uradno obtožen pretepa svojega nekdanjega očima in bivšega legendarnega direktorja novogoriškega Hita - Danila Kovačiča. Teflonski Nemec pač, seveda po zaslugi medijev.

MATURA ŠELE PRI 27 LETIH. IN ŠE TO ZASEBNO, ZA PLAČILO?!

Morda največja skrivnost politika Matjaža Nemca pa je njegova famozna izobrazba. Po doslej znanih podatkih je obiskoval novogoriško gimnazijo (v uradnem življenjepisu, objavljenem na portalu državnega zbora, to sicer nima navedeno), kjer pa menda ni zmogel maturirati. Po urbani legendi, ki kroži na politično-medijski sceni, naj bi celo sedemkrat padel, tako se govori, zato mu pravijo tudi "maturant", potem pa je nenadoma maturiral na zasebni šoli CDI Univerzum, ko je bil star - ne boste verjeli - 27 let! Seveda za plačilo!

Vir: Državni zbor Vir: Državni zbor

Potem ko je odkril plačljivo zasebno šolstvo, mu je šolanje očitno steklo. Pet let kasneje, spet na zasebni šoli - IBS Mednarodni poslovni šoli v Ljubljani, je diplomiral in štiri leta kasneje na tej isti zasebni šoli tudi magistriral. Da je magister, si je dal - kot eden zelo redkih - ponosno vstaviti tudi v svoj profil na twitterju. Nekateri njegovi poslanski kolegi sicer zatrjujejo, da Nemec v resnici sploh ni magister znanosti, na twitterju pa naj bi ta naziv, kot ugotavljajo njegovi politični kolegi, cinično, po freudovsko, imel zaradi "kompleksa":

Pri tem je tudi ali celo najbolj zanimivo, da je Matjaž Nemec kot vidni član stranke SD odločno za javno, državno šolstvo in proti zasebnemu šolstvu, čeprav je vse svoje šolske uspehe izrecno dosegel v zasebnih šolah, ne javnih. Kar pomeni najmanj, da politik Matjaž Nemec eno govori, drugo pa kot Matjaž Nemec dela!

NAJ POLITIK SAM POVE, KAJ JE BILO Z NJEGOVO MATURO!

Vsekakor pa je politik Matjaž Nemec slovenski javnosti dolžan vsaj svoje osebno pojasnilo, morda ravno zdaj, ko se pravkar uradno poteguje celo za evropskega poslanca, kaj natančno se je dogajalo z njegovo maturo ...?!

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
abram1b2 Cej
2
Feb 19, 2019
ivan maček :)*
To bi bilo zaželjeno,da zlaufamo tisto peč v Šoštanju.Lignita ni in kurimo s pomočjo tistih?,ki so lagali in še lažejo,da je lignita še za sto let..
#4
ivan maček
1
Feb 19, 2019
Ne "Abram" ne sanjam o Švici, sanjam pa da končno "zalaufamo tisti velko peč" v Šoštanju, z malo "modifikacije". Sovražni govor?...ja mogoče!!??

Borut, kljub današnji zamorjenosti,....ha,ha…..ha,ha,.....dobro..
#3
abram1b2 Cej
24
Feb 19, 2019
M.Nemec je najbolj tipičen primer političnega komisarja SD in stanja v slovenski politiki in celotni državi. Dojemimo že enkrat,da je Slovenija kot urejena pravna država propadla zgodba. Propadli pa bomo tudo Slovenci,ki dovoljujemo tem falotom,da kradejo,lažejo in vladajo Sloveniji.
Slovenija je samo še gojišče novih falot komunajzarjev,lopovov.dvoličnežev ,ki so vsi v polju svojega delovanja nesposobni razumeti realno življenje lastnih državljanov.
Vse v Sloveniji je samo že papagajstvo in nesposobno plegiatorstvo. Sodniki so smo še prepisovalci in poštarji,učitelji papagaji,šolstvo in izobraževalni sistem porazno ukalupljeno, skratka vse- kar je javnega in državnega je v riti.Slovenijo vodijo komolčarji,nepotizem in nesposobni navzven nesamozavetni ego psihopati.Nekaj tistih,ki se borijo za pravno in urejeno državo Slovenijo ti nesposobneži in ego blazneži okarektirizirajo za navadne družbene imaginarce.
Slovenijo bi bolje vodili neizobraženi ljudje z zdravo kmečko pametjo. Izobraževanje je vseživljenjski proces za normalne,za nenormalne je akademski naslov zgolj pesek v oči za normalne.
Fah idioti vodijo Slovenijo dokaz M.C. Šarec- komedijant. Klovn -Erjavec. Maneken Pahor, Prašičerejec-Židan, Vrtni palček In Zemljarič pa vodita vso to procesijo propada Slovenije. Mi Slovenci pa še vedno utopično sanjamo o Švici.
#2
borut rojc
24
Feb 19, 2019
Levaki. Komunisti. Partizani. Kakor se že imenujejo. Um so vseskozi imeli nekoliko zamegljen. Ukradejo pa vse, od sendviča in paštete do volitev. Kupijo si le izobrazbo, ker takrat krade predvsem prodajalec... Največji zločinec med njimi je odšel v večna lovišča kot ključavničar. Genaracija za njim, ki ji zločin še vedno odseva v očeh, se je že nekoliko bolje opremila. Tudi sam boter je pravnik. Ta, druga in tretja generacija rdečkarjev, izžareva , po principu negativne selekcije, predvsem mentalno podhranjenost, skoraj zarukanost. So pa tudi ti, v duhu časa, postali doktorji, magistri česarkoli že. Tako kot Nemec, niti predsednik vlade ne ve, kako je zmogel preko srednje šole, vodi pa v boljši jutri Slovenijo in rešil bo svet... Med aktualnimi ministri sta dva goljufa. Tista, s plagiatom magistrske naloge, ki se ne zna niti primerno obleči ter lažni doktorant, ki že po izgkedu ne bi mogel biti več kot čuvaj plaže v zimskem periodu. Tudi idejni vodja vlade, ki je visokošolsko diplomo odplačeval obročno, jo je končno dobil pri štiridestih, na pragu ,, abrahama,, Svoj čas je bil minister za šolstvo, še kot maturant in je uredil te zadeve na trgu. Zakaj pa ne, denar odpira vsa vrata v deželi na napačni strani Alp. Pride se do zdravnika, dobiva sodbe na sodišču, če smo iskreni je prigoljufana izobrazba nekoga še najmanjša škoda za družbo. ..France Prešeren je bil izjemen poet in doktor prava. Če je bil pravnik vsaj vrednosti ene kitice Sonetnega venca je bil dober tudi v tem poklicu. Pravniško znanje cmerarja in jebozovne Dominike, bi namreč ustrezalo le tisti Na planincah....Oba sta bojda doktorja. Enemu je bil doktorat, če sem še jaz malo levičarski, prifukan, druga si ga je prifukala sama. Tudi Matjaž bo nekoč doktor. In gradonačelnikova sinova, kakopak. Strokovnjak do strokovnjaka... Levičarji pišejo tudi knjige. Tiste z naslovom Čudoviti um, ne boste našli med njimi.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-02-19 06:55:47 (Feb 19, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Janez Šušteršič: Brezno 2 ali luknjice v zgodbah o bančni luknji
Kaos na SDH?! Zaposleni z uničujočo kritiko nad Božiča. Njegovi spori z Beskom in nagajanja na HSE.
Nove podrobnosti: Načelnica Slovenske vojske se je zlomila prav na sestanku pri Erjavcu, na dan žena?!
Rado Pezdir: Harij Furlan? To je epska zgodba!
Nesojeni evro-sodnik Pavliha. Natisnil anonimko, potem pa stekel k ženi in ji zaprepadeno bled kot stena, dejal: To je konec!
Nova obtožnica za Jankovića, pa verjetno spet ne bo nič. Poglejte, kako so povezani, tudi z družino tožilke Blanke Žgajnar.
Dokumenti. Umikajoči se Kitajci iz mariborskega letališča bi zdaj na hitro in poceni pokupili "pol Pohorja"?!
To je šolstvo, ki se bo znašlo na Evropskem sodišču za človekove pravice?!
Dokler bo Alenka Bratušek ministrica, bodo njeni rezultati dragi, neuspešni in pokvarjeni. Kot vedno doslej!
Welcome na angleškem trekingu, mr. Bojan Požar. In pred menoj je točno 1014 kilometrov hoje!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(226)
desus
(72)
Vlada
(67)
sds
(63)
LDS
(62)
večer
(42)
pop tv
(41)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(25)
DUTB
(25)
furs
(18)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
npu
(14)
Petrol
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
OVS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
hse
(9)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)