Prikrita temna stran Marka Potrča in selfijev z Lili Žagar: nasilje nad bivšo bratovo partnerko, zato mu zdaj grozi zapor!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-02-05 ob 07:00:42

SUM KAZNIVEGA DEJANJA ...

KI DANES UPRAVIČENO VELJA ZA HUDO SPREVRŽENO!

Takole se radijski in televizijski voditelj ter medijski podjetnik Marko Potrč (Planet TV, Vizual 7, d. o. o., in Voditelj.si, s. p.) skupaj z Lili Žagar, prav tako hišno televizijsko voditeljico Planet TV, največkrat pa še s svojima otrokoma rad nastavlja selfijem za instagram ali facebook, da jih kasneje objavljajo še tabloidne revije, in takole pozira za trgovsko multinacionalko Hofer ...

... vse skozi z dobro zaigrano pozo "družinskega človeka", toda resnica, ki jo Marko Potrč prodaja po družabnih omrežjih in prijateljskih medijih, je očitno precej drugačna. Po velikem gledališkem plagiatorju Borisu Kobalu zdaj - kot kaže - pada še ena znana maska slovenske estradne scene. Marko Potrču namreč skupaj z bratom Alešem, mariborskim osebnim trenerjem in podjetnikom na področju fitnesa (Fit tovarna), grozi zapor do enega leta, obdolžena pa sta nasilja nad nekdanjo Aleševo zasebno partnerico, ki ima z Alešem tudi hčerko - nečakinjo Marka Potrča.

Vse podrobnosti primera še niso znane, toda zaenkrat vemo naslednje:

- Zadeva je bila prvič prijavljena policiji že 20. februarja 2017, potem pa je primer bratov Potrč prevzelo mariborsko okrožno državno tožilstvo. Večinski mediji so (tudi) o tem kazenskem primeru doslej molčali, morda (tudi) zato, ker Marko Potrč in Lili Žagar veljata za velika ljubljenca slovenskih tabloidnih revij.

- Na sodišču so nam včeraj prek Januše Kušar Rotman, višje državne tožilke in namestnice vodje okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, potrdili, da so februarja lani (2018) zoper dve osebi na mariborsko okrajno sodišče vložili obtožni predlog zaradi utemeljenega suma storitve kaznivih dejanj grožnje po 2. odstavku 135. člena kazenskega zakona, gre pa za Marka in Aleša Potrča:

- Sojenje bratoma Potrč, ki jima - torej - grozi do eno leto zapora, se na mariborskem okrajnem sodišču začenja prihodnjo sredo, 13. februarja, ob 9. uri zjutraj.

ZELO ZELO NERODNO ZA HOFER IN PLANET TV!

Pri tem pa utegne biti za zvezdnika Marka Potrča neprijetno vsaj še njegovo poslovno sodelovanje s televizijo Planet TV in trgovsko verigo Hofer.

Težko si je namreč predstavljati, da bi lahko nekdo, ki mu sodijo zaradi nasilja nad žensko, bivšo svakinjo, še naprej - kot Marko Potrč - vodil družinske televizijske oddaje (ko so ameriški mediji razkrili, da Bill O'Reilly, slavni voditelj oddaje legendarne oddaje The O'Reilly Factor na televiziji Fox News nadleguje ženske, so ga nemudoma (!) odpustili in tvegali propad uspešne oddaje - in kaj bi šele bilo, če bi O'Reillyju celo sodili zaradi nasilja nad žensko?!) ali še naprej sodeloval v marketinških akcijah Hoferja - Nasmeškoti, tesno povezanih tudi z bojem proti nasilju nad ženskami?! Hofer se sicer javno in uradno predstavlja kot "družini prijazno podjetje".

Spomnimo, ko je Marko Potrč pred časom postal ambasador Hoferjevih Nameškotov, je ob začetku ene od reklamnih kampanj za Hofer povedal, da je "še posebno zaskrbljujoče nasilje nad ženskami, ki ga je vedno več ...". Zdaj pa ravno njemu sodijo zaradi takšnega nasilja. No, kaj o tem menita Planet TV in Hofer, bomo poskušali izvedeti še danes.

In podobno velja tudi za njegovega brata Aleša Potrča, ki medijsko sicer ni tako močno izpostavljen kot Marko Potrč, vendar kot podjetnik na področju fitnesa javno trži zdrav življenjski slog ter se kaže in promovira, na primer, tudi na dobrodelnih dogodkih pod znamko Rdeči noski ...


				Aleš Potrč skupaj s svojo sedanjo partnerko Jasmino Potrč javno prodaja zdrav življenjski slog in se rad kaže na Rdečih noskih. (vir: Facebook)			Aleš Potrč skupaj s svojo sedanjo partnerko Jasmino Potrč javno prodaja zdrav življenjski slog in se rad kaže na Rdečih noskih. (vir: Facebook)

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Komentar izbrisal uporabnik
ivan maček
1
Feb 05, 2019
AUUUU!!….. ufff…...dobri ste spodnji. Ne poznam scene, vendar polepšate dan ob tej sivini.
#3
Aton EU
6
Feb 05, 2019
Medijsko - kulturna scena. Malo se kobalijo, malo psujejo, pa cekini padejo...
#2
borut rojc
27
Feb 05, 2019
Glede na precej gnilo medijsko sceno in lepotce tipa Trebušak, Bergant, bi Potrč lahko naredil preboj. Pa ga ni, ker mu manjka nekaj v glavi . Ljudje, ki se dnevno hranijo s selfiji kot s potrebno dozo duševne hrane in nabijanjem ega, so nasploh mentalno podhranjeni.Vsekakor bo Marko, preden se bo sam in ne v duetu spet spravil na žensko, potreboval še kar dosti kalorij...Poznam nekoga, ki je pretepal svojo mamo. Bedak je celo ponosen na svojo agresivno nrav. Očitno Potrča nista drugačna. Svetujem pa jima, preden položita roko na še kakšno mater, ženo ali partnerko nekoga, upam, da sta omenjeni gospe le grozila in tega ne tudi udejanila, da bi se jima lahko vrnilo kot bumerang. Čeprav sem sam nagnjen k temu, da se zadeve rešujejo po pravni poti, divjakov pač ne moreš postaviti na zatožno klop. Takšne se le pokonča. Če bi udaril mojo, bi polkovnik tisti hip postal pokojnik. Zato Marko, pamet v roke, če jo imaš kaj.
#1
abram1b2 Cej
37
Feb 05, 2019
Sedaj se vidi kako zlagana je slovenska medijska scena. Marko Potrč mi ni nikoli bil všeč.Nima intelektualnega potencila, isto je z Lili Žagar. Pri niju je očitno,da blefirata. Tabloidi jih poveličujejo in sami ne dojemajo kako plitki so v resnici. Ali mora biti v Sloveniji res vse zlagano in podrejeno takšnim bleferjem,tako na politični kot na medijski sceni ? Marko mi je vedno deloval kot nabildan butelj in ne kot razgledan voditelj in človek.Zlagano do podna in Slovenci nasedajo takšnim pokritim zlaganim rihtam.
#0
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-02-05 07:00:42 (Feb 05, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Kleptomanstvo slovenske politike. Vlada sporoča državljanom: Zajebali smo, ampak izplačal vas bo nekdo drug!
Skobe je padel, novi tarči LMŠ sta Jamnik in Petrol. Božič pa ne bo šef uprave SDH, ker so pri Šarcu nanj - jezni.
Šarec ne popušča, po vseh sosedih napadel še Junckerja in Evropo, Damir Črncec pa gre na vse ali nič?!
Zadišalo po odstopu Marjana Šarca! Ključni 2 vprašanji: kdo je dal posnetek na Pop TV in ali je predsednik vlade vedel?!
#Šarecgate: Hrvati hoteli preprečiti imenovanje Petriča in mi smo jim podarili Sekolca. So nam tudi Tolja - podtaknili?!
Čistilec, ki je postal nepreviden
Poroka Pop TV in Marjana Šarca ni od včeraj, ima zgodovino. Ne gre le za govorice, to je danes praktično dejstvo!
Watergate Marjana Šarca. Komu je prisluškovala Sova, Hrvatom ali ameriškemu skladu? Nato prek vladnega kabineta na Pop TV?!
3. dan vojne. Dobili politične dokaze, da so Hrvati "prasci", hkrati pa priročno pozabili na kolaps slovenskega zdravstva!
Arbitraža, prisluhi: od nevarne histerije do prave farse in nazaj. Včeraj gledal Pop TV, to smo zdaj kot Severna Koreja?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(218)
desus
(71)
Vlada
(65)
sds
(63)
LDS
(59)
večer
(42)
sdh
(41)
pop tv
(40)
Zares
(39)
levica
(28)
sova
(21)
DUTB
(21)
nsi
(17)
2tir
(17)
DZS
(16)
furs
(14)
Petrol
(13)
npu
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
2 tir
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
OVS
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Hit
(6)
udba
(6)
hse
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
Eles
(5)
Erar
(5)
KKR
(5)
IDS
(4)
CME
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
šoa
(4)
OKS
(3)
NATO
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
DRI
(3)
bmz
(3)
Sava
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
ACH
(2)
NKBM
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
arso
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)
Irak
(1)
Iran
(1)
a1
(1)