Izpoved nadlegovane poslovne sekretarke Gašparja Gašparja Mišiča: Podrsal je s penisom in ji govoril, joj, kaj bi ti delal!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-11-28 ob 07:13:50

Objavljamo - ekskluzivno - izpoved nekdanje poslovne sekretarke Gašparja Gašparja Mišiča, poslovneža, politika in nekdanjega direktorja komunalnega podjetja Marjetica v Kopru, ki jo je Mišič kot njen šef dlje časa spolno nadlegoval, potem pa tudi psihično in fizično maltretiral, dokler se ni zlomila, podpisala ("sporazumne") odpovedi in skupaj z družino, možem in dvema mladoletnima otrokoma, za nekaj časa celo pobegnila iz države.

Kot boste lahko prebrali v nadaljevanju, gre za izjemno srhljivo zgodbo ženske in vplivnega moškega, bivšega poslanca in celo državnega sekretarja Jankovićeve Pozitivne Slovenije, ki je pozneje, pod vlado Alenke Bratušek, postal tudi predsednik uprave Luke Koper. Mišič je 18. novembra kandidiral za župana Kopra in dobil 6,95 odstotka glasov, bil pa naj bi tudi glavni akter napol zlagane in že znane predvolilne medijske zgodbe o tem, kako naj bi aktualni župan Kopra Boris Popovič "odpustil" mamo mladega koprskega nogometaša, ker je njen sin prestopil iz nogometnega kluba Koper v ljubljansko Olimpijo.

Ime in priimek gospe S. V., 36-letne Koprčanke in spolno nadlegovane bivše poslovne sekretarke Gašparja Gašparja Mišiča (GGM), sta znana uredništvu, kjer imamo tudi celotno dokumentacijo tega primera. Gospa S. V. je Mišiča tudi kazensko ovadila na Policijski postaji Koper (faksimile ovadbe objavljamo na koncu članka), tako da Mišiču - zaradi spolnega nadlegovanja z zlorabo položaja - zdaj grozi do pet let zapora. Poglejmo podrobnosti:

- gospa  S. V. je po poklicu diplomirana organizatorka turizma in je bila od 1. maja 2015 za nedoločen čas zaposlena kot poslovna sekretarka uprave Komunale Koper, d. o. o., danes Marjetice Koper, d. o. o., kot tajnica takratnega vršilca dolžnosti direktorja Gašparja Gašparja Mišiča.

- Prej je delala v turistični agenciji, hotelu, na ministrstvu za promet (izpostava Koper), kjer je bila pomočnica direktorice izpostave v kadrovski službi Luke Koper, po odhodu iz Luke Koper pa je odprla svojo dejavnost in se posvetila aerobiki. Po nekaj letih je to opustila in se prijavila na razpis za poslovno sekretarko v koprski Komunali. Bila je sprejeta, z Gašparjem Gašparjem Mišičem pa se prej nista poznala.

- Danes pravi: prva dva meseca dela z direktorjem je bilo "odlično, sanjsko. Bil je spoštljiv, prijazen šef in ni se me dotikal". Na delo je hodila oblečena običajno, nevpadljivo, brez vrtoglavo visokih pet, mrežastih nogavic, minikril, dekoltejev in podobno.

- Po dveh ali treh mesecih pa se je že začelo prvo nadlegovanje. "Ko sem prišla v njegovo pisarno, da mu izročim pošto, je pošto vzel iz rok in mi rekel, naj mu dam roko, da bo nekaj pogledal. Ker sem obstala in mu roke nisem dala, me je nagovarjal, dajte, dajte, samo nekaj pogledam, nehajte komplicirati". Potem me je začel s prsti božati po dlani. Odmaknila sem se in rekla, naj preneha. "Šokirana, saj mu nikoli nisem dala nobenega znaka ali pobude, ki bi jo lahko razumel kot povod za nadlegovanje."

- GGM je tudi vedel, da je S. V. poročena in ima doma poleg moža še dva predšolska otroka. Poznal je celo njenega tasta, ki je še vedno zaposlen v Marjetici.

GGM ZA SVOJO ŽENO PRAVI, DA STA BOLJ TAKO SKUPAJ ...

- Za svojo ženo pa ji je GGM povedal, da "sta onadva bolj tako skupaj in da se ne razumeta najbolje".

... NJEJ PA JE DAL ROKO POD MAJICO, MED PRSI

- Ves čas sta se vikala, pri tem jo je GGM klical po imenu, ona pa je njemu pravila direktor. Spolno nadlegovanje se je nadaljevalo, čeprav mu je zelo jasno povedala, da je takšno razmerje ne zanima. V svoji pisarni se je je, ko sta bila sama, dotikal, ji dal celo roko pod majico, med prsi in jih kakor nehote oplazil, se dotikal njenih rok, pri čemer ga je enkrat zalotil tudi pravnik Marjetice, ki je vstopil skozi vrata. GGM je roko sicer takoj odmaknil, toda pravnik je to videl.

- Dvakrat ali trikrat je v pisarni vstal s svojega stola, stopil za njo, jo prijel za boke, povlekel njeno telo k svojemu, se podrsal ob njo s spolnim udom po zadnjici, "da bi videla, kaj on premore", imel naj bi erekcijo in ji govoril "joj, kaj bi ti jaz delal". Prosila ga je, naj neha.

(Ob tem, ko nam gospa S. V. to pripoveduje, tudi velikokrat zajoče ...)

- "Ker se me je s telesom začel dotikati, ponavadi takrat, ko sem odhajala iz njegove pisarne, sem pisarno potem zapuščala samo še "ritensko", tako da sem ga imela ves čas na očeh. Človek bi ga moral udariti, meni je edino žal, da ga nisem udarila, da bi obležal na tistem svojem stolu, premislil o tem, kaj dela ...." pove in zopet zajoče.

"Toda poskušaš ostati spoštljiv, ker je to tvoj kruh, ampak ...."

MIŠIČ JE HOTEL SEKSATI TUDI NA SVOJI JAHTI ...

ČE BO NJEGOVA, PA JI JE OBLJUBIL DVORANO ZA AEROBIKO

- Seksati s tajnico si je GGM zaželel na svoji jahti in ji je večkrat rekel, naj gresta tja, na svojem mobilnem telefonu ji je kazal fotografije zunanjosti jahte, češ, notranjost jahte pa bi ti pokazal v živo.

- V zameno za to, če bi bila "ona njegova", ji je obljubil, da ji da dvorano za aerobiko, kar je bila njena dolgoletna želja, to pa je GGM tudi vedel. Prostor naj bi imel v središču Kopra, pri Fursu, v poslovnem objektu Barka, nad gostinskim lokalom Pirat. Pravil ji je, da je ves prostor v steklu, gospa S. V. pa nikoli ni bila tam. Odgovorila mu je: "Direktor, prosim ne, ali lahko govorimo normalno?" Na to pa je on odvrnil: "Saj to je vse normalno". Potem se je v pisarni naslonil in ga je vprašala, ali lahko gre, pa je rekel: "Ne, ne, počakajte malo". Osramočena in prestrašena je čakala v pisarni, sprašujoč se, kaj sledi, medtem ko je GGM brskal po telefonu. Čakala je deset minut, v mučni tišini, potem pa je proti njej obrnil zaslon telefona in rekel "vam je všeč tole?" ter pokazal na fotografijo črnega čipkastega spodnjega perila in dodal "kupil bi vam to". Odvrnila mu je: "Ne, direktor, ne rabim, jaz tega ne nosim, ne kažite mi tega".

- Klical jo je na njeno mobilno telefonsko številko, ki je bila najprej zasebna, nato službena, tudi po delovnem času, in ji pošiljal sporočila, ki niso bila povezana z njenim delom. Ob neki priložnosti ga je tudi prek SMS-sporočila, poslanega na njegovo telefonsko številko, prosila, naj se začne obnašati kot direktor, on pa se je strinjal, tako je vsaj odpisal, toda nadaljeval je po starem ...

- Ker se njegovi pohoti ni vdala, jo je sčasoma začel hudo zmerjati. "Bila sem glupa, luzerka, idiot, nesposobna, zmerjal me je, ko sva bila sama ali pa celo takrat, ko so bili zraven tudi drugi kolegi. Počutila sem se ponižano, osramočeno, umazano, strah me je bilo. Nisem spala, bila sem odsotna in zaskrbljena, bila sem v hudi psihični stiski, ki jo je povzročal nadrejeni. Bala sem se naslednjega dne v službi, njegovega vpitja in izpadov, ki smo jih sicer poznali vsi v podjetju. Tudi druge sodelavce in sodelavke je zmerjal z luzerji in nesposobneži."

- Da bi dokazala, kako sposobna je, se je takrat prijavila na tekmovanje za tajnico leta in celo osvojila drugo mesto. "GGM to ni pomenilo nič, sovražen je bil še naprej."

VSE DRUGE SO PREJ ŠLE, JAZ SEM PA VZTRAJALA ...

KER JE BILA TO TAKRAT EDINA PLAČA V NAŠI DRUŽINI

- Po njenem vedenju, izpovedih sodelavcev in tudi nekdanjih tajnic so "poslovne sekretarke" Gašparja Gašparja Mišiča - z njim - zdržale približno štiri do pet mesecev, potem pa odšle v bolniški stalež ali pa pustile službo. "Jaz sem po dolžini delovnega staža tajnice pri tem direktorju rekorderka. Vse druge so obupale že prej. Vztrajala pa sem, ker je bila to edina plača v naši družini, moj mož je namreč takrat zaprl svoje podjetje, dva malčka sta bila odvisna od tega denarja. Moja plača je sicer znašala med 1000 in 1100 evri neto."

- Za nekatera dekleta S. V. zagotovo ve, da jih je spolno nadlegoval, saj so se ji zaupale same, sicer pa to, kakšen je Mišič, po njenih besedah vedo vsi zaposleni v Marjetici, a tega v strahu za službo ne povedo. "Ženske smo bile deležne spolnega ali psihičnega maltretiranja, vpil pa je na vse, tudi na moške. Obnašal se je nečloveško."

- Ob neki priložnosti so v sejni sobi praznovali rojstni dan treh sodelavk, naročili so jim torto. Toda ena od slavljenk ni hotela priti na zabavo, in ker ni prišla, se je Mišič zelo vznemiril. "Pojasnila sem mu, direktor, ona nikoli ne pride, ji bomo torto pač nesli v pisarno, on pa se je razjezil name in začel histerično vpiti, vi nimate pojma o organizaciji, niste normalna, kako ste vi glupa, zdajle bi vas najraje udaril ... Ko sem mu odvrnila, naj me kar udari, je odnehal, stopil čisto blizu mene in vzdihoval, kaj vi meni delate, kako vi mene rajcate, kaj bi vam jaz delal!"

- Pri Mišiču je S. V. kot tajnica spoznala tri obdobja, ki so se izmenjevala: bili so dnevi, ko jo je intenzivno spolno nadlegoval, dnevi, ko jo je popolnoma ignoriral, in dnevi, ko jo je žalil, zaničeval in nad njo izvajal mobing. Večkrat jo je prijemal za zadnjico in se bo tem smejal.

- Decembra 2015 tega pritiska ni več prenesla. Mami, očetu in soprogu je povedal, kaj z njo počne direktor Mišič. Ob tem se je bala, da ne bodo imeli kaj za jesti, če da odpoved, bilo jo je strah tudi za tastovo službo, zato je pridno hodila v službo, bila tiho, medtem ko so ji sodelavci govorili, "vsa čast, kako ga prenašaš in vse to zdržiš". Toda junija naslednje leto, 2016, se je zlomila in odšla k svoji zdravnici, ki jo je za tri tedne poslala v bolniški stalež, dodatno pomoč pa je poiskala na psihiatrinji v Ljubljani. V Ljubljani pa zato, da tega ne bi izvedel Mišič. Zdravnica ji je svetovala takojšen umik iz delovnega okolja, bolniški stalež in ji predpisala zdravila.

ZLOMILA SE JE ...

... IN PODPISALA ODPOVED, DA GA NE VIDI NIKOLI VEČ!

- Toda pozor, GGM jo je klical tudi med bolniškim staležem, dokler ni njegove telefonske številke enostavno blokirala. Po blokadi njegove telefonske številke in štirih mesecih bolniške pa je - po pošti - dobila "sporazumno" odpoved. "Podpisala sem jo 30. septembra 2016, samo zato, da ga ne vidim nikoli več v življenju." Po odpovedi je tudi zamenjala svojo telefonsko številko, Mišiča pa blokirala na vseh družbenih omrežjih.

- Z možem sta ostala brez službe, ona je bila tudi psihično popolnoma na tleh. Ni si upala iz stanovanja, vsi so ji obrnili hrbet in ji svetovali, naj Mišiča ne toži, ker je preveč vpliven in je zaradi tega obsojena na poraz. Da bi pozabili, zaživeli znova, se je družina S. V. preselila skoraj 4000 kilometrov daleč, iz Kopra na Tenerife. V Španiji so ostali do letošnjega junija, ker pa se otroka spremembi okolja nista mogla docela prilagoditi, so se po dveh letih vrnili domov.

SKRAJNI ČAS JE ŽE ...

DA GGM PRENEHA STRAŠITI ŽENSKE PO OBALI!

Med nedavno volilno kampanjo, ko je Gašpar Gašpar Mišič kandidiral za župana Kopra, je bila S. V. dobesedno zgrožena. On, ki zanjo ni človek, ampak bitje, ki nima srca in sočutja, ki manipulira, laže, si izmišljuje, je prepotenten in vsiljiv, se je začel pojavljati po vseh medijih. Sama se je, kot pravi, spretno izogibala vseh novic, povezanih z Mišičem, dokler ji ni - pred dnevi - njen mož pokazal videoposnetka, v katerem GGM na veliko moralizira. Taisti Mišič, ki jo je silil v spolne odnose, ji dal odpoved, ker ga je zavrnila, njo in celotno njeno družino pahnil v hudo eksistenčno in psihično stisko, zdaj pripoveduje o tem, kako je dober, pravičen in pošten, da morajo drugi postati boljši ljudje in kako ni hotel odpustiti mamice dveh otrok po naročilu župana Borisa Popoviča samo zato, ker je njen sin prestopil v drugi nogometni klub.*

"Prosim lepo, sama sem dobila odpoved, ker nisem hotela biti intimna z njim! Moja otroka sta bila precej mlajša, ko me je odpustil, imela sta štiri in šest let, toda Mišič na moja otroka ni niti pomislil. Zakaj se spreneveda, in to javno!?"

"Zato sem vam tudi povedala svojo resnico o Gašparju Gašparju Mišiču. In zato tudi javno pozivam vse njegove žrtve, naj se javijo, naj spregovorijo, naj se ga ne bojijo, naj ne mislijo, da so krive one, tako, kot sem to mislila jaz. Za takšno vedenje nismo odgovorne žrtve, ampak tisti, ki ga povzroča. Bilo je nedopustno, zavrženo, boleče in skrajni čas je že, da Mišič preneha strašiti ženske po Obali. In zato sem proti Mišiču tudi podala tudi kazensko ovadbo."


				Gospa S. V. je Gašparja Gašparja Mišiča kazensko ovadila 27. novembra, potem ko je videla, kaj vse danes počne Mišič.			Gospa S. V. je Gašparja Gašparja Mišiča kazensko ovadila 27. novembra, potem ko je videla, kaj vse danes počne Mišič.

GROZI MU DO 5 LET ZAPORA

Zdaj mu, razvpitemu Gašparju Gašparju Mišiču, osumljenemu kaznivega dejanja kršitve spolne nedotakljivosti z zlorabo položaja, zaradi te ovadbe grozi kazen do pet let zapora (vir)!

* Gre za to, kar so drugi mediji zamolčali, je pa to na Obali javna skrivnost, za katero naj bi vedela tudi soproga Gašparja Gašparja Mišića: M.P., mama dveh otrok, ki je pred dnevi dramatično stopila pred televizijske kamere in potarnala, da se jo je župan Boris Popovič hotel znebiti iz komunalnega podjetja Marjetica, kjer je delala, le zato, ker je njen sin prestopil iz Kopra v ljubljansko Olimpijo, naj bi bila zelo dobra prijateljica Gašparja Gašparja Mišiča; in to tako zelo dobra, da naj bi to zmotilo celo Mišičevo ženo.

Spomnimo, Mišič trdi, da naj bi mu odpoved za sodelavko in prijateljico naročil koprski župan Popovič, kar slednji zanika, pa tudi dokumenti pričajo, da je odpoved dala gospa sama, sedem mesecev po odhodu GGM-ja iz Marjetice. Slednji je odšel 15. februarja 2018, mati nogometaša pa 8. septembra, po podpisu sporazumne prekinitve delovnega razmerja. Toda Mišiča, ki zdaj javno pripoveduje, da ni mogel odpustiti mamice dveh otrok, temveč je protestno odšel sam, zgodba njegove bivše tajnice S.V., ter še nekaterih drugih žensk, prej zaposlenih v Marjetici, kazenska ovadba S.V., in njeni zdravniški dokumenti, postavljajo resen dvom o verodostojnosti javnih izjav ter javnih nastopil Gašparja Gapšarja Mišiča, ki so popolno nasprotje od tega, kar dejansko počne Mišič.

Da pa Gašpar Gašpar Mišič na Obali ni kar tako, dokazuje, na primer, tudi to, in kar dobro ve tudi policijska uprava v Kopru, da Mišič, odkar so ga pred leti ulovili pijanega za volanom, nima več vozniškega dovoljenja, vsaj veljavnega ne. Zato se prevaža kar s hrvaškim vozniškim dovoljenjem, in to že najmanj štiri leta (vir). Hrvaško vozniško dovoljenje pa v primeru GGM nima nikakršne veljave, koprski policisti pa to kljub temu tolerirajo?!

Če bi šlo za kakšnega drugega Gašperja, bi ga policisti po hitrem postopku oglobili in mu skladno z veljavno zakonodajo tudi odvzeli avtomobil. Očitno pred zakonom le nismo vsi enaki, saj se namreč Gašpar Gašpar Mišič s svojim prestižnim audijem še vedno vozi po slovenskih cestah ...

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Sarged Zatič
0
Mar 20, 2019
Kaj pa glede volitev ki krši zakon KZ-1-NPB4 - 155. člen prvi odstavek. Hočemo ponovne volitve.
#24
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
borut rojc
9
Nov 28, 2018
Vemo, kdo profitira ob pogromu nad Mišičem. Vemo, komu je koristil umor Krambergerja. Vemo, komu umor Jamnika. Vemo, kdo se je okoristil ob napotitvi Janše v zapor. Vemo.
#20
abram1b2 Cej
8
Nov 28, 2018
Zaposlena Marjetica Koper:) Ali to pomeni, da je Marjetica zaposlena v Kopru?
Če je Popović za to zadevo,lahko samo ugotivimo naslednje ; tipične balkanske svadže in intrige so se preselile v Slovenijo.
#19
Zim Zelen
11
Nov 28, 2018
Ko je človek v denarni in siceršnji stiski pač gre za pol leta v Španijo, da si nabere novih moči in denarja za preživetje družine.
(pravijo, da je tudi v Halozah lepo)

Dober razlog, da se tega recepta poslužimo tudi ostali v težavah.
#18
Zaposlena Marjetica Koper
10
Nov 28, 2018
GGŠ je bil direktor ki smo ga vsi, seveda so obstajale izjeme, spoštovali. Spoštovali smo ga zaradi njegovega načina vodenja podjetja in odnosa ki ga je imel do nas.
Izjeme,kot je bila zgoraj omenjena Sanja so bile pa lenobe, ki so v službo hodile, ker so pač morale. Ona ni delala drugega, kot z ostalimi sotrpljenkami opravljala druge in pila kavo.
To pa seveda GGM-ju ni bilo všeč in so bile sankcije.
Da se je pa sedaj spustila na ta nivo, ker so ji v zameno ponudili zopet delovno mesto v Marjetici ( in njenemu možu), čeprav se to ne sme govoriti, je pa prestopila vse meje dobrega okusa. Ampak vsaj vsi vemo kdo stoji za to ovadbo.. clovek katerega se vsa obcina Koper boji. Župana. Sram ga je lahko, tako kot nje, matere otrok, da se spusti tako nizko...
Me prav zanimajo jutrišnje novice... kakšne LAŽI bomo zopet brali.
Gašpar glavo gor. Vsaka laž ima kratke noge. In čestitke za vse zasluge ki ti grejo da je drugi krog volitev.
Da se ta strahovlada konča.
#17
borut rojc
6
Nov 28, 2018
Domnevno spolno nadlegovanje se je odvijalo konec leta 2015 in se nadaljevalo v letu 2016. Torej, tri leta. Vmes je gospa šekulirala, ker ji je bilo v službi sicer lepo, kaj bi..Boleznina v vsem tem času zaradi duševnih motenj in to na podlagi nekih osebnih pričanj, ne pa podprta s kazensko ovadbo. Bi se pa vrnila, a k drugemu šefu. Zdaj pa odpoved in ovadba. Tako pač to ne gre...Z tzv.mobingom ljudje preveč na lahko operirajo, čeprav niti ne vedo točno, kaj pomeni..To sicer ne spremeni mojega slabega mnenja o Mišiču, vendar takšne ovadbe se vlagajo, ko je človek prizadet in ne, ko se mu račun in finance ne izidejo. V to dejanje zdaj je bila gospa spet, pod določenimi pritiski, nagovorjena. Morala si bo najti novo službo. Bojda je dobra v poslu, ki ga opravlja.
#16
abram1b2 Cej
3
Nov 28, 2018
@borut :)*
Prijava je bila dana 2 meseca po odpovedi delovnega razmerja S.V v Marjetici 30.9. 2018 konec delovnega razmerja- Prijava -27.11.2018 Ženska je nato z družino zapustila Slovenijo. Mobing in izsiljevanje Mišića je trajalo celotni čas njene zaposlitve v Marjetici.Lp :)*
#15
borut rojc
7
Nov 28, 2018
Ups. Prijava po dveh letih. Prezrl sem. To pa ne bo šlo skozi. Za tem pa nekdo stoji.
#14
abram1b2 Cej
4
Nov 28, 2018
Ivan Maček:)*
Osamosvojitev Slovenije je bila dogovorjena med vrhovnimi komunisti bivše SFRJ. Naj te to ne čudi. Janša je to samo prvi dojel.
Zakaj niso sprejemali novih ljudi /borcev/ v takratno T.O,ker so vedeli,da bo to bo zgolj ravs,ki bo staro kliko z minimalnimi človeškimi izgubami v Sloveniji ohranil na oblasti.
MMP je vse to vedel in izrablja to še danes.Slovence tu ni kaj kriviti,krivi so tisti,ki so hoteli obdržati oblast in SFRJ mentaliteto,tudi po osamosvojitvi Slovenije v Sloveniji..In to je uresničeno do potankosti ravno v Sloveniji.
#13
ivan maček
4
Nov 28, 2018
Da so nam zjebali državo smo si krivi predvsem sami, če bi leta 91 opravili vajo kot je treba, ( mogoče bi tudi sam izgubil življenje), bi se gamad kot je MMP že razkrajala ali pa še kar bežala iz te zdaj že zavožene vukojebine…..žal je tako.
MMP- mali mali podganar.
Sovražni govor?? …..ja mogoče, žal resnica.
#12
Silvester Mlinar
9
Nov 28, 2018
Čestitam S.V. Če bo rabila pomoč, naj sporoči.
#11
Komentar izbrisal Bojan Požar
abram1b2 Cej
13
Nov 28, 2018
Mefisto Modri:)*
Še malo in se bodo v Sloveniji pojavljale parole Misič,Popović. Aresonivić,Janković itd. to so naši.
Leta 90 sem sam to doživel v Srbiji in bil zaradi svojih besed kamenjan v Kuli na jogurt mitingu.
Zavpil sem: Vi samo verujte Miloševiću, na kraju čete svi plakati.
Če ne bil bil v avtu, me danes več ne bi bilo tu,kamni so začeli padati po mojem avtu.
Vsak avtobus,kamion je takrat Srbiji imel sliko Miloševića s parolo.
Slovenija v resnici nazaduje ravno zaradi jugovićev,ki že šerifujuje po Sloveniji.V slovenski sodni veji oblasti, so že implementirani jugović šerifi. Zaradi tega razloga in dejstva ti lahko potrdim,da Mišiću ne bo padel las iz glave. Lp :)*
#9
Mefisto Modri
8
Nov 28, 2018
Mišiću ne bo las padel glave.

Če je pri Jankoviću moralo sodišče uničiti dokaze, čeprav je akt spolnega nadlegovanja v povezavi s svojo funkcijo dokončal, se bo tudi zadeva Mišićevega spolnega nadlegovanja in mobinga v povezavi z zlorabo funkcije, ki sta zaradi odločnosti prizadete gospe ostala pri poizkusu, morala zaključiti z nekakšno založitvijo ovadbe ali zastaranjem
#8
borut rojc
15
Nov 28, 2018
@nika nika
Naj te spomnim ; imaš spomin zlate ribice. Nisi sicer na za Mišiča, ne za Popoviča. Si pa za Jankoviča. Torej si za vse tri. IQ sobne temperature pač.
#7
abram1b2 Cej
18
Nov 28, 2018
nika nika:)*
Spoštujem vsako žensko,ker je ženska moja mati.Mišićeva mimika in fizični izgled že vsakemu laiku pove,da se za vsem tem skriva njegova dvolična narava egoista in prevertljivega kameleona hkrati. Volk v ovčji podobi,tako ga vidim sam..Lp :)*
#6
nika nika
21
Nov 28, 2018
kakšna pravljica.......nisem ne za mišića, ne za popovića.........nobena ženska, ki kaj da nase, ne bi tega takole javno objavila, preden se stvar ne razčisti na sodišču, sploh pa ne pred volitvami...........
#5
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-11-28 07:13:50 (Nov 28, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Telekom (in SDH). Veliki zakulisni kadrovski finale v 10 dneh: sporni Vizjak odhaja, Rozman ostaja, Merkan prihaja.
Opice, gangsterji, heroji, geniji, prevaranti in papki. Takšnih novinarjev ne delajo več.
Mayer že ostal brez Argumenta, nova voditeljica poročil iz Ene žlahtne štorije, a sem prihaja tudi britansko-srbski CNN
Primer Spar: zelo na hitro, pod mizo. Simon Zajc je res minister medvedov, volkov in kapitala.
Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju in domnevni ponzijevi shemi iz Dubaja
Grožnje Marka Bandellija za nas niso pritisk na novinarstvo. Ker mi Bandellija in njemu podobnih ne jemljemo več resno!
Pismo SMC-jevca: Matić za okoljskega inšpektorja?! Zmešalo se jim je, me pa čudi, da vsaj Šarec ne ustavi te norosti.
Odločni? Izkušeni? Bratuškova, to je čisti fake. Bumbardelli je vseeno pravi vajenec v primerjavi s svojo predsednico!
Glinščica in to. Nekateri posvečeni so postali tako močni, da nas kradejo vsem na očeh, ostali pa smo čreda za molzenje.
Jure Cekuta ni bil zgolj obsojenec iz afere Patria, ampak predvsem eden od najzanimivejših likov slovenske tranzicije
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(232)
desus
(76)
Vlada
(67)
sds
(66)
LDS
(64)
pop tv
(44)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(28)
sova
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
OVS
(16)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(9)
sls
(7)
KKR
(7)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
cnn
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)