Kako in zakaj se je Matjaž Nemec (z)lagal, da sta z Iryno Osypenko še vedno skupaj?!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-11-17 ob 08:29:41

Tabloidna revija Suzy je včeraj - čez skoraj celotno naslovnico, znotraj revije pa čez dve strani - objavila novico, da sta se Matjaž Nemec, poslanec in podpredsednik Socialnih demokratov, ter Iryna Osypenko po sedmih letih zakona oziroma devetih letih zasebne zveze razšla in ločila (faksimile).


							Objavljeni članek v Suzy je podpisal novinar Tomaž Mihelič, dejansko pa gre za sporočilo za javnost, ki ga je za objavo pripravil in odobril Nemec, politik in bivša manekenka ukrajinskega rodu pa bralkam in bralcem revije Suzy sprenevedavo sporočata, naj "spoštujejo njuno odločitev".

No, še pred nekaj meseci, in tako je bilo tudi ves čas njune zveze, sta Nemec in Osypenkova medijem sama pošiljala svoje fotografije in zapise, kaj se jima dogaja, in to do zadnjih zasebnih podrobnosti, vse samo zato, da bi bila v medijih. Medijsko pojavljanje z Iryno Osypenko je bilo - do njegove neuspešne kandidature za predsednika Nogometne zveze Slovenije - tudi praktično edino medijsko pojavljanje politika Matjaža Nemca, ki so ga na sceni itak klicali "Osypenko". Se je pa Nemec že od začetka njune zveze strašno ter panično bal, da bi v javnost pricurljale kakšne umazane podrobnosti ali bog ne daj celo kakšen video iz prejšnjega življenja Iryne Osypenko, ko je bila še prijateljica pred leti zloglasnega podjetnika Rajka Hrvatiča in pripadajočega - napol kriminalnega - miljeja ...

Toda glej ga, zlomka, ko je avtor teh vrstic kot novinar pred dobrima dvema tednoma preverjal številne govorice in navedbe virov, da sta se Nemec in Osypenkova razšla in da se ločujeta, je Matjaž Nemec to odločno zanikal. Še več, pisno, po SMS, je celo "prisegel", da sta še skupaj. To sporočilo s politikovega službenega mobilnega telefona si lahko ogledate spodaj.

Zaradi Nemčeve "prisege" članka o njuni ločitvi tudi nisem objavil, Iryna Osypenko pa zame takrat ni bila dosegljiva. Toda po včerajšnji uradni objavi ločitve v reviji Suzy je postalo jasno, da se mi je poslanec Nemec gladko in nonšalantno (z)lagal. Še več, ko sem včeraj na twitterju napovedal objavo članka o laganju politika in objavo SMS-sporočila, je Nemec to nemudoma opravil kar sam (nadaljevanje spodaj).

Pri tem se je sprenevedal in lagal še naprej, češ da sta bila takrat, ko sem ga poklical jaz, 29. oktobra, še skupaj?! Po Nemčevi logiki sta se torej on in Iryna po devetih letih zveze oziroma sedmih letih zakona nenadoma in čudežno razšla takoj po najinem telefonskem pogovoru in ločitev pojasnila za revijo Suzy - vse to naj bi se zgodilo točno med 29. oktobrom in 13. novembrom, ko je revija Suzy romala v tisk?!

Pri tem je zanimivo, da sem Matjaža Nemca med najinim telefonskim pogovorom soočil z dejstvom, da sta oba, on in Iryna, s facebooka in instagrama pobrisala vse skupne fotografije, teh je pa bilo na stotine, edino Nemec je zadržal eno, z letošnjega maja, posneto sredi nekega predvolilnega srečanja v njegovem volilnem okolišu - v Šempetru pri Novi Gorici. Nemec mi je ob tem sicer začel bizarno razlagati, da nista nič pobrisala, čeprav je vidno, da sta in da na skupnih fotografijah res nista, bila pa naj bi na istih lokacijah, kjer so bile fotografije posnete ... ?!

Res neverjetno, kako se slovenski politiki (z)lažejo tudi ob takšnih povsem življenjskih stvareh.

NEMEC IN DOMINIKA ŠVARC PIPAN?!

Na zadnji skupni fotografiji Matjaža Nemca in Iryne Osypenko z letošnjega maja je tudi Dominika Švarc Pipan, državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje in novopečena zvezdnica Socialnih demokratov, ki so jo nekateri mediji že pred časom "pripisovali" Nemcu. To so sicer govorice, dejstva pa so naslednja: Dominiko Švarc Pipan je v stranko SD res pripeljal Matjaž Nemec in Matjaž Nemec tudi sam, zakulisno, razširja govorice, tako vsaj pripovedujejo številni viri, ki naj bi ga "povezovale" z njo - Dominiko ŠP.

In še: tudi Nemec in Dominika ŠP sta zdaj z družbenih omrežij pobrisala nekatere skupne fotografije, ambiciozna političarka pa nam je celo zagrozila, da bo s tožbo preganjala vsako pisanje o njenem možu Maticu Pipanu?! Ampak to je že neka druga zgodba, za prihodnje dni ...

Med tistimi politiki, ki v zadnjem času iz družbenih omrežij pospešeno brišejo fotografije, je tudi Dominika Švarc Pipan. Med tistimi politiki, ki v zadnjem času z družbenih omrežij pospešeno brišejo fotografije, je tudi Dominika Švarc Pipan.

TO NI PRVA LAŽ: NIKOLI NI BIL PAHORJEV OSEBNI TAJNIK

No, vse to tudi ni prva laž, ki jo je Nemec, sicer tudi nekdanji podpredsednik državnega zbora, zdaj pa predsednik pomembnega parlamentarnega odbora za zunanje zadeve, lansiral v javnost. Laž je namreč tudi, da je bil pred izvolitvijo za poslanca "osebni tajnik" Boruta Pahorja, kot se je sam predstavljal v medijih. To ni (bilo) res, Nemec je bil namreč v uradu ali kabinetu tedanjega predsednika vlade Boruta Pahorja in tudi kasneje, ko je Pahor postal predsednik republike, po sistematizaciji zaposlen samo kot asistent Simone Dimic, dolgoletne šefinje Pahorjevega kabineta.

MATURIRAL NA DOPISNI ŠOLI, STAR 27 LET

Poleg tega so takrat v Pahorjevem kabinetu imeli tudi precejšnje težave zaradi Nemčeve neustrezne izobrazbe. Imel je končano šele srednjo šolo, diplomiral je namreč šele leta 2013, na Mednarodni poslovni šoli IBS. Nemec prav tako nikoli ni prepričljivo demantiral govoric, da mu tudi v številnih poskusih ni uspelo opraviti gimnazijske mature, zato je kasneje, leta 2007, star že 27 let (?!), maturiral na zasebni šoli CDI Univerzum, to je na ljubljanskem Centru za dopisno izobraževanje (vir).

PODJETJE KONEAL - SKUPNA LAST IRYNE IN MAME NEMEC

Predmet ločitve in delitve osebnega premoženja Matjaža Nemca in Iryne Osypenko pa bo verjetno tudi modna agencija Koneal, d. o. o., katere večinska, 90-odstotna lastnica je Iryna Osypenko, 10-odstotna lastnica pa je Nelida Nemec, mama Matjaža Nemca, sicer pa nekdanja dolgoletna vodilna uslužbenka novogoriškega igralniškega giganta Hit in bivša zasebna spremljevalka nekdanjega razvpitega direktorja Hita iz časov "divje privatizacije" državnih podjetij - Danila Kovačiča. Nelida Nemec je bila prej poročena s pokojnim kiparjem Negovanom Nemcem, poslanec Matjaž Nemec pa se je pred časom zapletel celo v fizični ravs z Danilom Kovačičem in zadeva je prišla tudi na sodišče (vir). Po Ljubljani pa je slišati tudi različne zgodbe, da naj bi Matjaž Nemec poskušal državnim podjetjem prodajati kipe svojega očeta.

Sicer pa je podjetje Koneal, d. o. o. v precejšnjih rdečih številkah ter vpisano v uradno evidenco Fursa kot - davčni dolžnik.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
tuve lon
2
Nov 25, 2018
Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti.

obišcite______>>>>> www.WebJob33.Com
#6
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Radigoj Kozana
4
Nov 20, 2018
Po volitvah so diskreditacije Vatrenega Štajerca sumljivo potihnile. Prevladujoče teme požareporta so ponovno ljubice, estrada in rumene strani. Mene bi recimo bolj kot življenje lepega Nemca, zanimalo, kako je nekomu, ki ima celo svoj "medij" uspelo osvojiti fantastičnih 0.66% glasov za župana in 0 mandatov za mestni svet?
#-5
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Fantom iz opere
6
Nov 17, 2018
Po Ljubljani pa je slišati tudi različne zgodbe, da naj bi Matjaž Nemec poskušal državnim podjetjem prodajati kipe svojega očeta in še kje drugje. Čudno, da jih še ni poskušal prodati Židanu še v Državni zbor. Nemec se sveti v obraz, kot da bi bil namazan s svinsko mastjo.
#-8
Fantom iz opere
7
Nov 17, 2018
Matjaž Nemec ni bil nikoli intelektualni presežek. Ali si lahko mislite, da mu je bila v vladi 2014 ponujena pozicija podpredsednika državnega zbora. Na ta nivo je tajnik prilezel, ker se je Boruta Pahorja držal za krilo oz. reklc in špilal napihnjenega puranjega pomembneža, Borut pa mu je odpiral vrata in mu omogočil, da se je na njegov račun počasi povzpenjal. Bil je navaden tajnik, ki mu je hodil po Red bule, ki ti dajo krila. Glede odnosa do žens bi se dalo tu marsi kaj razpravljat. Zgodovina Osipenkove in vseh njenih podvigov pa je za dobre poznavalce, ki nimajo spomina zlate ribice zelo dobro poznana. Če bi imela tako ede in drug vgravirane zdrave normative življenja bi si ustvarila družino. Ker pa jim lagoden nači življenja na račun drugih ustreza se za to nista odločila. Zakon pa naj bi bil že v samem statu osnovan na prepirih vendar ni bil nikoli pravi čas zaradi egocentričnega samopašnega Nemca, da si nebi oskrunil navideznega ugleda navzven in da si je še par pozicij nagrabil ob pravem času.
Preverite korenine Melide Nemec v tej družini se nikomur ni dalo kaj preveč delati.
#-9
martin rezek
7
Nov 17, 2018
koji lažnjivi kljukec je ta Nemec ...pa še aroganten in antipatičen ...a kaj copata Matic Pipanov pravi na vse to ? hahahahah
#-10
ivan maček
10
Nov 17, 2018
Ja, jebat ga, štabni majmun se je pač naveličal igrače. Saj se bo nove tudi!
#-11
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-11-17 08:29:41 (Nov 17, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Kot napovedano. Ker je Šarec znogiral Cerarja in Bratuškovo, Golobič vrača udarec, prek novinarjev Dnevnika: To je napaka!
GLOBALNA NOVICA DNEVA NA BBC, TAKOJ ZA TRUMPOM: SLOVENSKI POSLANEC UKRADEL SENDVIČ IN ODSTOPIL!
Šarec jih reže kot salamo, toda Kučan hoče rezultat! Na evropskih volitvah: 4 proti 4. Bo tokrat kandidiral tudi Janša?!
Maketa! Vse povezano: SMC-agencija Futura-bivša zakonca Pelko. Po Prešičku in Bandelliju zdaj visi minister Jure Leben?!
Sojenje Marku Potrču. Verjetno nisem edina, ki sta ji brata Potrč to storila, sem zgolj edina, ki si je to upala prijaviti!
Novi medijski pakti: na eni strani Oblak in Odlazek, potem Petan in Hakl in vsi proti Petriču, zato jih na Delu daje panika
Petek, 5. februar, devet let nazaj. Izbruhne afera Baričevič! Dan, ko je Slovenija izgubila medijsko nedolžnost.
Afera Marko Potrč. Hofer in Planet TV ne vesta, kaj bi, čeprav gre za zavrženo kaznivo dejanje, mediji pa že blatijo žrtev?!
Sta dve poti. Drage sodnice in sodniki, na vas pa je, po kateri boste hodili!
Sojenje Marku Potrču. Hofer in Planet TV sta se potuhnila, oba Potrča in Lili Žagar pa se sprenevedajo in zavajajo javnost.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(203)
desus
(71)
Vlada
(64)
sds
(60)
LDS
(58)
sdh
(41)
večer
(40)
Zares
(38)
pop tv
(35)
levica
(24)
DUTB
(19)
nsi
(17)
DZS
(16)
sova
(16)
2tir
(16)
btc
(13)
kpk
(12)
Petrol
(12)
npu
(12)
nlb
(11)
Odmevi
(11)
furs
(11)
2 tir
(11)
AKOS
(11)
delo
(10)
teš 6
(10)
OVS
(9)
dars
(8)
Hit
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
Eles
(5)
udba
(5)
hse
(5)
Erar
(5)
sls
(5)
IDS
(4)
AMZS
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
DRI
(3)
CME
(3)
bmz
(3)
KKR
(3)
Sava
(3)
LMŠ
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
NATO
(2)
ACH
(2)
NKBM
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
arso
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
Jana
(1)
Lady
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)
Irak
(1)
Iran
(1)
a1
(1)