Zakaj to (take) tvita Violeta Bulc? Ker je vsako javno nabijanje Pahorja vredno suhega zlata!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-11-06 ob 06:49:28

Si predstavljate, da bi evropski komisar ali komisarka, doma iz Francije, začel - nekega ponedeljka zjutraj - meni nič, tebi nič na twitterju obračunavati s francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom?! Ne, kakopak, no, je pa to včeraj uprizorila slovenska evropska komisarka v Bruslju - Violeta Bulc.

Ko je Borut Pahor začel svoj dan na twitterju s spominom na podpisani arbitražni sporazum s Hrvaško, na včerajšnji ponedeljek pred devetimi leti, mu je Bulčeva pobalinsko tvitnila, da ima pogum, da se "hvali z nedokončani projekti" ...

Res je, da je bil to prvi delavnik za tako imenovanimi "krompirjevimi počitnicami", ko, verjamemo, niso še vsi čisto pri sebi, toda Violeta Bulc tega ni naredila spontano, kakor naključno in po ponedeljkovo jutranje zmedena. Tvitnila je namreč popolnoma načrtno, v najslabšem primeru nagonsko, pri čemer dopuščamo možnost, da se ji je minuli konec tedna v Ljubljani tudi kaj neprijetnega pripetilo. Recimo: nekdo ji je namignil, da prihodnje leto, od junija dalje - po volitvah v evropski parlament - ne bo več evropska komisarka. In se je ženski utrgalo ...

5, 6 MITINGOV NA TEDEN ZA 25.000 EVROV MESEČNO!

Saj, kdo je danes Violeta Bulc, slovenska evropska komisarka v Bruslju, pristojna za promet, vidna članica SMC ter prijateljica in osebna šamanka zunanjega ministra Mira Cerarja? Po alinejah:

- V Bruslju (ji) pravijo: "Violeta is a joke (Well - you know how they say in Brussells: Violeta is a joke - vir: Dejan Steinbuch)." Povedano drugače, gospa Bulc je v Bruslju sinonim za šalo. Je svetlobna leta daleč od kakšnega resnega vpliva.

- Bulčeva za Slovenijo in slovenske interese v Bruslju ni naredila praktično ničesar (lep primer je zadnji bruseljski incident - prav okoli arbitražnega sporazuma -, kjer je predsednik evropske komisije Jean-Claude Juncker ignoriral mnenje pravne službe "svoje" evropske komisije, ugodne za Slovenijo, ko je zadevo javno razkril nemški tednik Der Spiegel, pa se je med drugim izkazalo, da je Violeta Bulc za to pravno mnenje vedela, vendar je bila potuhnjeno tiho.

Da o evropskem denarju, ki ga bodo Hrvati dobili za gradnjo mostu na Pelješac, Slovenija pa domala neki drobiž za drugi tir, sploh ne govorimo ...

- Po nedavno objavljeni raziskavi londonskega think thanka - Evropskega sveta za zunanje odnose, je Slovenija po vplivu države na politiko Evropske unije pristala šele na 25. mestu, od 28 držav članic EU. In kdo je že slovenska evropska komisarka: Violeta Bulc!

- Ima pa Violeta Bulc odlično plačo, približno 25 tisoč evrov mesečno plus plačane praktično vse svoje stroške, njen tedenski urnik - vidimo, sama ga je objavila (faksimile spodaj) - pa je videti dobesedno turistično. Pet, šest mitingov, tisto srečanje ta petek, v Madridu, pa je itak samo strankarske narave (Alde) in nima nič z njenim delom za Slovenijo.

Motivi za protipahorski tvit Violete Bulc (ki je hkrati vedno visoko uvrščena na anketah javnega mnenja o priljubljenosti slovenskih politikov, kar sicer še največ pove o resnosti slovenskega javnega mnenja), pa so tudi bolj ali manj jasni, vsaj za boljše poznavalce slovenske politike. Violeta Bulc si namreč išče novo službo in verjetno ji je ta vikend res nekdo dal vedeti, da bo prihodnje leto težko nadaljevala kariero evropske komisarke. Zdaj se menda "dila", ponuja, da bi postala prva kandidatka skupne liste tistih slovenskih političnih strank, ki so članice Alde (Zveze evropskih liberalcev in demokratov), torej SMC, Stranke Alenke Bratušek in Liste Marjana Šarca, ki pravkar vstopa v Alde - na prihodnjih volitvah v evropski parlament. Tudi zato se je Bulčeva zadnjič sestala z Alenko Bratušek, pri čemer je treba vedeti, da jo Bratuškova nepreklicno sovraži, pač zato, ker ji je odžrla službo evrokomisarke. Ampak Bulčeva bo požrla tudi to, Bratuškova pa prav tako.

Mimogrede, članica liberalne Alde je bila nekaj časa, do svojega propada, tudi stranka Zares pod vodstvom Gregorja Golobiča, čeprav je v bistvu šlo za stranko na pozicijah današnje Levice.

VSAKO JAVNO NABIJANJE IN OSLABITEV PAHORJA ...

... JE DANES VREDNO ZLATA

No, sestavni del kadrovskega (re)pozicioniranja Violete Bulc za novo službo pa je tudi njen javni napad na Pahorja, kar (vedno) prinaša točke pri trdem jedru tranzicijske levice; še največ tam, kjer se dejansko kadrovsko odloča, pri Gregorju Golobiču in Milanu Kučanu, ki Pahorja "živega ne moreta". Ali drugače: nabijanje Pahorja ima pri Golobiču in Kučanu celo še večjo interno težo kot pa nabijanje Janeza Janše.

Še zlasti zdaj, ko sta Šarčeva vladna koalicija, predvsem pa njeno zakulisje - zaradi izbiranja novega guvernerja Banke Slovenije, novega ustavnega sodnika in novega varuha ali varuhinje človekovih pravic - s Pahorjem v svojevrstni kadrovski vojni. In kjer je vsaka javna oslabitev Boruta Pahorja, vključno z nedavnim intervjujem, ki ga je Pahor dal za Pop TV, vredna suhega zlata ...

Preberite tudi:

Hrvatom 357, nam 44 milijonov, Cerar pa leze v rit EK in hvali Violeto Bulc.

Rovere, ki je imel denar na računu švicarske banke HSBC, svetuje pri prodaji Telekoma

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
matija medved
0
Nov 08, 2018
Tak urnik dela bi imel tudi jast :)
#8
ivan maček
0
Nov 06, 2018
Kar se borata tiče je brez veze sploh kaj reči,......majmun. Da pa mafiji meša štrene, ja to jim pa gre na živce. V Bruslju je cekin, ja …..ja. "i tata bi to radio".

Joj! Šele na koncu sem podrobneje pogledal fotografijo, danes ne bo nobene hrane več.
#7
borut rojc
7
Nov 06, 2018
Čeprav se mafija, ki je ugrabila državo, zdi , bolj kot kdaj, trdno v sedlu in nedotakljiva je Borut Pahor kot sinonim upora in boja proti tej hordi samooklicanih vladarjev Slovenije, še vedno najmočnejši politik v državi. Na kakršnihkoli volitvah je in bi porazil vsakega od njih, komika, ki so ga nastavili ali pritlikavega mafijskega botra samega, če bi upal spet kandidirati in se ne vtikati v politično dogajanje s podtalnim delovanjem, iz podzemlja. ..Možača kot produkt negativne selekcije režima enoumja nas v Bruslju le sramoti. Mora pa vseeno trobiti v isti rog kot vsi troli, ki se dnevno žigosajo v Murglah. Trenutno, ko ni aktualno udrihati po Janši je zelo priročen za diskreditacije drugi razredni sovražnik, Pahor. Nekoč mu je ta mafija zrušila vlado. Ni jih ubogal. Predvsem pa je razmišljal z lastno glavo. Po teh stopinjah je hotel tudi debelinko, ki ga je nasledil v stranki. a je hitro uvidel, da bo šel večkrat lačen spat kot sit. Danes spet hodi po kurirčkovi poti v Murgle...Vseeno, moram priznati, so nenadkriljivi dovtipi predsednika vlade, bolj kot Prešernova ali Balantičeva poezija. Včeraj smo izvedeli, da se v avtu privezujemo zaradi sebe in ne policije. Neprecenljivo. Kaj sledi danes? Vse, samo, da ni Janša in kontra Pahorju. Nabil jim je očitno neozdravljive komplekse. Zgolj z nasmeški. Ti pa očitno izpadejo še bolj cinični kot kakšen Janšev tvit.
#6
tacit .
3
Nov 06, 2018

Pa še to: če se že potegujemo za evropski denar in če je že omenjena gospa evropska komisarka za promet - kako je mogoče, da dopušča tako neuravnoteženo dodeljevanje evropskega denarja?!
... da ne govorimo o tem, kako pomemben /ZA EVROPO!!!!/ je drugi tir in kako brez težav so turisti doslej obiskovali omenjeno destinacijo v Dalmaciji.

Kaj delate tam, gospa Bulc? Koliko vam je mar za domovino? Vam je morda bolj mar za prospeh hrvaškega turizma kot za propustnost prometa v Sloveniji?

https://siol.net/posel-danes/novice/zakaj-eu-financira-hrvaski-most-drugega-tira-divaca-koper-pa-ne-476619
http://pozareport.si/post/393782/hrvatom-357-nam-44-milijonov-cerar-pa-leze-v-rit-ek-in-hvali-violeto-bulc

Hrvatom 357, nam 44 milijonov, Cerar pa leze v rit EK in hvali Violeto Bulc

@MiroCerar leze v rit EK in hvali @Bulc_EU, ker je dala Hrvatom 357 mio za most (na Pelješac; op.u.) in nam 44 mi
#5
tacit .
5
Nov 06, 2018
Primitivizem par excellence! Za nameček je po lapsusu v zapisu očitno, da je gospa pisala v naglici, po nepremišljenem navdihu (kar je pokazatelj za razločevanje njenega delovanja). S tem dokazuje, da ravna impulzivno, kar jo označuje za slabo političarko. Se kdo čudi, da je gospa na visokem položaju na lestvici priljubljenih? To dokazuje kako glupi so glasovalci in kako neselektivno ocenjujejo primitivne povzpetnike čudne provinience in prepričanj (new age!) - ki so nam v sramoto, namesto da bi nam bili v ponos.
A njena uvrstitev na lestvici priljubljenosti dokazuje (pregovorno) nerazsodnost in omejenost Slovencev, ki prav tako ne pretehtamo, koga volimo (in imamo radi).

Quo vadis, Slovenija?
#4
Janez Vseved
2
Nov 06, 2018
avtor bi lahko preveril kakšno je bilo delovanje ga. Bulc v preteklosti, naprimer kako in zakaj je morala zapostiti državni Telekom, ko se je ustanavljal Telemach kot protiutež Telekomu predvsem zaradi slabitve nadzora v strani takratne LDS. Pa poimenovanje sina po pokojnem hrvaškem predsedniku... gradiva je še in še
#3
Aton EU
3
Nov 06, 2018
Nekoč smo menjali Alenko. Težko je bilo, vendar uspeli smo in našli slabšo!
#2
abram1b2 Cej
10
Nov 06, 2018
Večini državljanom še ni jasno,da noben slovenski politik ne dela v njihovo dobro. Vse to so prodane duše,ki ne združujejo Slovence,ampak jih ločujejo. Oni živijo po načelu,važno je ,da je meni dobro ,ostali pa naj crknejo. Pahorja ne gre hvalit. On nima enega delovnega dne v realnem sektorju,on je nesposoben parazit Slovenije in z vsakim politikom je isto.Slovenci smo klečeplazci, tako doma kot zunaj domovine.Tisti,ki imajo vsega dovolj se nikoli ne bodo uprli tej politiki,reveži se pa nimajo s čim,ker so jih ti grabežljivci, nesposobneži in neodgovorneži že onemogočili. Politikom gre samo za denar,oni Slovencev in Slovenije ne cenijo,ker cenijo samo svoj prestiž in so se pripravljeni zanj prodati vsakemu tujemu copatarju.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-11-06 06:49:28 (Nov 06, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Zadnji tango v Parizu: Zoran Janković in Tjaša Ficko. Ekskluzivne fotografije: videti sta kot dva golobčka.
Na koncu je Bandelli celo jokal, a se hkrati spet lagal. Še zloglasna Katarina Kresal je padla z več dostojanstva!
Baj, baj, Bandelli! Se bo Bratuškova maščevala Šarcu tako, da ministrica postane njena frendica Maša Kociper?!
Nova razkritja: Arsenovič zaposlene plačeval z gotovino. Ob koncih tedna, na roke, s kešem, mimo Fursa.
Bandelli. Betonelli, Pijandelli, Praselli, Banditelli. Gomorra. Bratuškova se ga menda boji, Šarcu in ostalim pa - ustreza!?
Upokojenko Julko, podpisano pod ukaz Zveze borcev - Volite Jankovića, župan Zoki dodatno plačuje 10 tisoč evrov letno!
10 dni pred volitvami je Zveza borcev izdala pisni ukaz: Volite Zorana Jankovića!
Vrhovni sodnik Miodrag Đorđević odgovarja: Kdo se tu spreneveda?
To je pravi Janković iz Pivke. Vse v rdečih številkah, on pa bogati kot Trump. Odkar je župan - že 20 let!
Bitka za guvernerja. Tesno bo, zelo tesno, toda na koncu bo Pahor predlagal Igorja Mastena.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(89)
desus
(43)
LDS
(34)
sds
(32)
večer
(25)
Vlada
(22)
Zares
(21)
levica
(21)
pop tv
(18)
sdh
(17)
2 tir
(12)
delo
(10)
AKOS
(9)
nlb
(9)
DZS
(9)
btc
(8)
DUTB
(7)
sova
(6)
SNS
(5)
kpk
(5)
Lek
(4)
Hit
(4)
krka
(3)
dars
(3)
udba
(3)
Tv3
(3)
furs
(3)
24ur
(2)
AMZS
(2)
OVS
(2)
nba
(2)
IDS
(2)
SIJ
(2)
trs
(2)
LMŠ
(2)
arso
(2)
Tam
(2)
nsi
(2)
hse
(2)
NATO
(2)
Erar
(2)
ACH
(2)
2tir
(2)
Sato
(1)
FIBA
(1)
FIS
(1)
SID
(1)
HSBC
(1)
Jož
(1)
ALDE
(1)
NKBM
(1)
SCT
(1)
sviz
(1)
soz
(1)
eu
(1)
VTB
(1)
a1
(1)
Hvar
(1)
Irak
(1)
JJ
(1)
laž
(1)
ww3
(1)
npu
(1)
Sava
(1)
Nyon
(1)
FDV
(1)
Atim
(1)
OKS
(1)
Ptuj
(1)
sls
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
ZZB
(1)
DRI
(1)
ZaAB
(1)
ATVP
(1)
IMI
(1)
Iran
(1)
nuk
(1)
grki
(1)
vomo
(1)
JLA
(1)
Eles
(1)
IŠČI PO ARHIVU
November 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Oglasi

prodajem stan u centru trsta, udaljen oko 1,5 km od mora. na trećem spratu, bez lifta, renoviran (nove instalacije struje, vode, gasa, odvoda i grejanje) 78 m2 plus terasa, dnevna soba sa kuhinjom, 3 mae spavaće obe i kupatilo plus odvojen wc. stan je u vlasništvu, trenutno se izdaje za 600 evra mesečno- cena 115.000 evra. +393483732978 (viber, whatsapp) +381612582885 (viber, whatsapp) drazeta.mirjana@gmail.com

Kategorija: Italija

Cena: 115000 €

prav gotovo se vsi kadilci zavedate, da kajenje, škoduje vašemu zdravju? gotovo ste že tudi večkrat poskušali opustiti to škodljivo navado vendar brez uspeha? vam terapija po metodi kvantne medicine na sistemu scio lahko pomaga pri opustitvi kajenja? pravzaprav je že 30-minutna terapija učinkovita in to ne glede na število cigaret, ki jih dnevno pokadite! kako poteka terapija? vsaj dve uri pred terapijo ne smete kaditi, saj mora sistem izmeriti frekvenco organizma brez prisotnosti nikotina. med terapijo pokadite cigareto in ogorek odložite na napravo. sistem ponovno izmeri frekvenco in jo primerja z vrednostmi pred terapijo. z uporabo zahtevnih matematičnih algoritmov sistem izračuna povprečno krivuljo in jo posreduje organizmu prek posebnih elektrod. organizem dobi občutek, kot da bi pokadili sto cigaret, kar v kali zatre željo po ponovnem kajenju. program pomaga absorbirati nikotin iz pljuč, zmanjšuje stres in čisti žrelo. na terapijo prinesite eno cigareto in škatlico, ki jih najpogosteje kadite. terapija je popolnoma neboleča in brez tveganja za pojav neželenih stranskh učinkov. p.s.: ali ste vedeli, da vsebuje cigaretni dim preko 4.000 kemičnih spojin, vključujoč preko 50 znanih kancerogenih in metaboličnih strupov? razlog več da opustite škodljivo navado.

Kategorija: Storitve

Cena: 20 €

konopljina smola cbd je naravni izvleček cvetov industrijske konoplje z 20 % deležem kanabidiola (cbd) in je proizvedena s sodobno metodo ekstrakcije s superkritičnim ogljikovim dioksidom, ki ohrani širok spekter kanabinoidov, terpenov, flavonoidov in drugih blagodejnih učinkovin konoplje. to je ekološko vzgojena industrijska konoplja slovenskih pridelovalcev. ker je v njej širok spekter biološko aktivnih molekul, se učinki medsebojno dopolnjujejo in pomagajo pri obnavljanju uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema. kanabidiol ali cbd je najbolj zastopani kanabinoid v rastlini industrijske konoplje, mogoče pa ga je najti v vršičkih vseh sort konoplje. cvetovi konoplje so ročno pobrani in naravno posušeni. v primerjavi s thc je cbd popolnoma nepsihotropna komponenta, ki učinkuje predvsem na periferno živčevje in imunski sistem,  namesto na centralno živčevje, in ne povzroča omame. znanstvene študije kažejo na potencialno terapevtsko rabo kanabidiola (cbd) pri epilepsiji, multipli sklerozi, alzheimerjevi bolezni, shizofreniji, depresiji, tesnobi, psihični nestabilnosi, rakavih obolenjih, diabetesu, vnetnih obolenjih, čezmerni teži, ščitenju živčevja, bruhanju, hepatitsu, poškodbi jeter in možganov, sepsi, alergijah in astmi. na splošno lahko rečemo, da cbd pomaga pri obnovi uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema, fiziološkega sistema, ki ima velik vpliv na delovanje možganov in je vključen v vzpostavljanju in ohranjanju zdravja ljudi.

Kategorija: Lekarna

Cena: 74 €

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 30 ml

Kategorija: Lekarna

Cena: 15 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 500 m

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

vsak podjetnik si želi povečati prodajo. enostavna rešitev za ravno to je spletno oglaševanje. pri podjetju degriz d.o.o. nudimo kvalitetne storitve oglaševanja, od adwords - google oglaševanja, facebooka poslužujemo se pa tudi novih, kreativnih načinov oglaševanja.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

poskrbite za to, da bo vaša spletna stran delovala nemoteno s pomočjo podjetja, ki vam nudi vzdrževanje spletnih strani po ugodnih cenah!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

izdelava spletnih strani je dandanes zahtevno delo. podjetje degriz ima s tem dolgoletne izkušnje in ustreže vašim željam.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kvalitetna in ugodna izdelava spletne trgovine pri podjetju degriz. z izdelavo spletnih trgovin se ukvarjajo že več let. preverite celotno ponudbo na strani degriz.net!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

nudim kvalitetno in strokovno poučevanje violine v ljubljani za različne nivoje znanja ter starosti!. način dela se prilagodi glede na vaše želje ter (morebitno) predznanje. prav tako lahko po želji pomagam tudi pri učenju teorije glasbe. pogoj je lasten inštrument, notni material priskrbim jaz. sem akademsko izobražena violinistka z več leti izkušenj v poučevanju. učne ure potekajo v šiški. za več informacij me konaktirajte na naveden e-mail.   <p rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "lucida="" sans="" unicode";="" font-size:="" 13px;="" text-align:="" justify;"=""> instrukcijevioline@yahoo.com

Kategorija: Inštrukcije - Umetnost

Cena: Pokličite za ceno

6719.) kobile  brazde prvega destletja - etnološka zbirka

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj