Nič niso zakuhali Alenki Bratušek, ker je ta vladna firma za 2. tir že zdavnaj prestreljena s kadri Stranke Alenke Bratušek!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-09-25 ob 06:50:35

Kako hinavsko, pritlehno in uslužno o posameznih trenutno izbranih politikih poročajo posamezni novinarji večinskih medijev, nam praktično vsak dan dokazujeta Primož Cirman in Vesna Vuković, novinarja spletnega portala Siol.net.

Tako sta pred dnevi objavila članek z naslovom "Nov zaplet pri drugem tiru: kaj so zakuhali Alenki Bratušek" (print screen spodaj) ...

... kjer sta Cirman in Vukovićeva vsem na očeh, ne samo boljšim poznavalcem, zavestno manipulirala z naslovom, vsebino in zapisanimi informacijami v članku. Njun tekst namreč izrecno sloni na tem, da podjetje 2TDK, d. o. o., družba, ki je v 100-odstotni lastni vlade oziroma države in zadolžena za drugi tir, kakor noče prevzeti projekta drugi tir - od Direkcije za ceste, in to zato, ker naj bi se bali (lastnih) okostnjakov, ki naj bi začeli padati iz omar. In to naj bi zakuhali Alenki Bratušek, novi ministrici za infrastrukturo?!

Tudi mi ne dvomimo, da tam so okostnjaki, vendar je zapis, da naj bi to zakuhali Alenki Bratušek, čista lažna novica, čisti #FakeNews. Objavljen pa je tudi z namenom vnaprejšnjega reševanje vojakinje Alenke Bratušek.

VEČNI KADER - METOD DRAGONJA

Zakaj?! Zato, ker podjetje 2TDK ni samo že davno prestreljeno s kadri Stranke Alenke Bratušek, še več, to podjetje je osebno vodil ključni operativec Stranke Alenke Bratušek za državno gospodarstvo - razvpiti Metod Dragonja, član sveta Stranke Alenke Bratušek.

Metod Dragonja, Peter Vilfan, takrat je bil še član te stranke, danes pa je že pri Desusu, in Maša Kociper, tudi osebna prijateljica Alenke Bratušek, med pridnim glasovanjem na kongresu Zavezništva Alenke Bratušek. Metod Dragonja, Peter Vilfan, takrat je bil še član te stranke, danes pa je že pri Desusu, in Maša Kociper, tudi osebna prijateljica Alenke Bratušek, med pridnim glasovanjem na kongresu Zavezništva Alenke Bratušek.  

In seveda je nemogoče, da omenjena novinarja, Cirman in Vukovićeva, tega ne vesta, če se že razglašata kot novinarska poznavalca razmer na slovenski poslovni in politični sceni?!

Metod Dragonja, član vodstva Stranke Alenke Bratušek (poglejte na fotografiji, kako pridno in disciplinirano glasuje na kongresu Zavezništva Alenke Bratušek, kot se je prej imenovala Stranka Alenke Bratušek), je prvi človek, torej generalni direktor podjetja 2TDK, postal novembra 2017. Je pa letos ob junijskih volitvah nepričakovano odstopil. Uradno iz osebnih razlogov, govorilo se je, da naj bi bil bolan, toda, glej ga, zlomka, dobre tri mesece kasneje, že na prvi seji Šarčeve vlade, je bil Dragonja na izrecno zahtevo Alenke Bratušek imenovan za enega od državnih sekretarjev na ministrstvu za finance?!

Metod Dragonja je sicer odstopil kmalu po tem, ko so začele prihajati informacije, da naj bi podjetje 2TDK prikrito financiralo predvolilno kampanjo Alenke Bratušek, in ko je bilo to - vsaj enkrat - tudi javno izpostavljeno, na enem od predvolilnih soočenj pred parlamentarnimi volitvami na TV Slovenija. Metod Dragonja se je ob tem zavil v molk, no, in to bi lahko bil eden od tistih famoznih okostnjakov, za katerega pa bo, če to drži, Bratuškova naredila čisto vse, da ne pade ven iz omare družbe 2TDK.

TUDI ŽENA PRVEGA NADZORNIKA PRI ALENKI BRATUŠEK

Podjetje 2TDK je tudi sicer prestreljeno s kadri Stranke Alenke Bratušek, Metod Dragonja pač ni edini tak primer. Mateja Logar, širši javnosti manj znana soproga odvetnika Sama Logarja, predsednika nadzornega sveta družbe 2TDK, se je na junijskih volitvah v ljubljanski Šiški neuspešno potegovala za poslanko na listi - uganili ste - Stranke Alenke Bratušek!

VERJETNA CILJA: ZAMENJATI SAJIČA IN TOPOLKA

Članek Primoža Cirman in Vesne Vuković z lažnimi in manipulantskimi novicami o tem, kako naj bi pri 2. tiru "nekaj zakuhali Alenki Bratušek", ima sicer zelo verjetno vsaj dva povsem kratkoročna kadrovska cilja: gre za medijsko predpripravo po možnosti čimprejšnje zamenjavo edinega obstoječega člana uprave družbe 2TDK, sedanjega direktorja Žarka Sajiča (on in Metod Dragonja sta se namreč komaj prenašala), in pa zamenjavo direktorja Direkcije za ceste Damirja Topolka ...

Preberite tudi:

Kdo se rad zlaže, Alenka Bratušek ali Nataša Pirc Musar? Odgovor: dostikrat kar obe.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
ivan maček
2
Sep 25, 2018
Da se pripravlja rop neslutenih razsežnosti, ni več novica dneva. Da bo bolj svečano, bo vse šlo ob poskočnih rimah "bandere rose", edino kar ne razumem je ena stvar, kako bo ona štabna spravila ta veliki krog skozi onega ta malega.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-09-25 06:50:35 (Sep 25, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Skrivnost izobrazbe politika Matjaža Nemca. Zakaj je hodil na državno šolo, maturiral pa na zasebni? Je res 7-krat padel?!
Evangelij po Šarcu v katedrali svobode: Vprašanje, na katerega ne pozna odgovora niti Janez Janša!
Evangelij po Šarcu v katedrali svobode: Tipičen Marjan, tako mi bog pomagaj, smrt fašizmu!
Kot napovedano. Ker je Šarec znogiral Cerarja in Bratuškovo, Golobič vrača udarec, prek novinarjev Dnevnika: To je napaka!
GLOBALNA NOVICA DNEVA NA BBC, TAKOJ ZA TRUMPOM: SLOVENSKI POSLANEC UKRADEL SENDVIČ IN ODSTOPIL!
Šarec jih reže kot salamo, toda Kučan hoče rezultat! Na evropskih volitvah: 4 proti 4. Bo tokrat kandidiral tudi Janša?!
Maketa! Vse povezano: SMC-agencija Futura-bivša zakonca Pelko. Po Prešičku in Bandelliju zdaj visi minister Jure Leben?!
Sojenje Marku Potrču. Verjetno nisem edina, ki sta ji brata Potrč to storila, sem zgolj edina, ki si je to upala prijaviti!
Novi medijski pakti: na eni strani Oblak in Odlazek, potem Petan in Hakl in vsi proti Petriču, zato jih na Delu daje panika
Petek, 5. februar, devet let nazaj. Izbruhne afera Baričevič! Dan, ko je Slovenija izgubila medijsko nedolžnost.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(203)
desus
(71)
Vlada
(64)
sds
(60)
LDS
(58)
sdh
(41)
večer
(40)
Zares
(38)
pop tv
(35)
levica
(24)
DUTB
(19)
nsi
(17)
DZS
(16)
sova
(16)
2tir
(16)
btc
(13)
kpk
(12)
Petrol
(12)
npu
(12)
nlb
(11)
Odmevi
(11)
furs
(11)
2 tir
(11)
AKOS
(11)
delo
(10)
teš 6
(10)
OVS
(9)
dars
(8)
Hit
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
Eles
(5)
udba
(5)
hse
(5)
Erar
(5)
sls
(5)
IDS
(4)
AMZS
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
DRI
(3)
CME
(3)
bmz
(3)
KKR
(3)
Sava
(3)
LMŠ
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
NATO
(2)
ACH
(2)
NKBM
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
arso
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
Jana
(1)
Lady
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)
Irak
(1)
Iran
(1)
a1
(1)
Atim
(1)
Sato
(1)