Danes nova vlada, Šarčeva. Nato še 3 vlade v senci: Janševa, Toninova in Steinbuchova, ki naj bi jo financiral Pečečnik?!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-09-13 ob 06:57:57

Slovenija bo danes, trinajstega (septembra), dobila novo vlado - vlado Marjana Šarca, trinajsto po vrsti v samostojni Sloveniji. Šlo naj bi za "stabilno manjšinsko vlado s podporo stranke Levica (5 + 1)", ali "neke vrste družbeni eksperiment," kot je predsednik državnega zbora in prvak Socialnih demokratov Dejan Židan politološko bizarno razlagal minuli ponedeljek, ob svojem - kot je tvitnil - ponovnem "obisku" v televizijski oddaji Studio City (imenovanem tudi "TV Mladina") na TV Slovenija.

Šarčeva ministrska ekipa za današnjo izvolitev v državnem zboru potrebuje zgolj relativno večino, torej - teoretično - najmanj en poslanski glas več, kot jih skupaj premorejo SDS, Nova Slovenija in Jelinčičeva Slovenska nacionalna stranka - 36 glasov. Ali drugače, 43 poslanskih glasov, ki jih ima Šarčev peterček (Lista Marjana Šarca, SD, SMC, Stranka Alenke Bratušek in DeSUS), je za današnjo nemoteno izvolitev Šarčeve vlade več kot dovolj.

Zato so bile včerajšnje medijske novice, da Šarčeve ministrske ekipe kakor "ne bo podprla" Levica, dejansko čisti #fakenews. In to celo dvojni.

#FAKENEWS PRVIČ ...

Prvič zato, ker se je to, da Levica na prvem glasovanju v državnem zboru ne bo podprla ministrske ekipe, torej vlade, pod priložnostno medijsko krinko, da so - po njihovem - v tej ekipi trije moteči kandidati za ministre, Zdravko Počivalšek (ministrstvo za gospodarstvo), Boštjan Poklukar (ministrstvo za notranje zadeve) in Samo Fakin (ministrstvo za zdravje), vedelo že prej (na tem portalu smo to napovedali pred nekaj tedni, pa ne samo enkrat), in drugič, podpora Levice pri današnji potrditvi nove vlade sploh ni potrebna, saj ima peterček, kot smo že ugotovili, brez Levice čisto dovolj poslanskih glasov za ležerno in udobno samoizvolitev svoje nove vlade.

LEVICA BO DANES ŠARČEVO VLADO DEJANSKO PODPRLA!

Še več, Levica bo na tak način - da danes navidezno "ne bo podprla" izvolitev nove vlade, ker se bodo poslanci Levice glasovanja vzdržali (po domače, gledali bodo stran) - izvolitev Šarčeve ministrske ekipe ali vlade pravzaprav direktno podprla! Če bi Levica hotela, če bi Levica bila res opozicija, bi namreč poslanci Levice glasovali proti vladi, in v tem primeru pa vlada danes ne bi bila izvoljena!

Saj bi šestintridesetim (36) poslanskim glasovom desne opozicije prišteli devet (9) poslanskih glasov Levice, kar bi skupaj pomenilo 45 glasov, Šarčev peterček pa jih ima, že vemo, samo 43! Torej, včerajšnja novica, da Levica danes "ne bo podprla" potrjevanje vlade, je zgolj nadaljevanje ustvarjanja lažnega mita opozicijske drže Levice (in tudi čisto zavajanje ter norčevanja iz ljudi), ki ga s #fakenewsi širijo tudi novinarji večinski medijev, saj bi predlagana Šarčeva ministrska ekipa na današnjem glasovanju gladko padla, če bi proti tej ekipi glasovali poslanci Levice!

				To, da Levica danes navidezno ne bo podprla vlade Marjana Šarca, je bilo znano že pred tedni. Toda ravno z nepodporo bo Levica v v bistvu omogočila današnjo izvolitev Šarčeve ministrske ekipe!			To, da Levica danes navidezno "ne bo podprla" vlade Marjana Šarca, je bilo znano že pred tedni. Toda ravno z nepodporo bo Levica v v bistvu omogočila današnjo izvolitev Šarčeve ministrske ekipe!

IN #FAKENEWS DRUGIČ

Prav tako so brez realne osnove tiste govorice, ki so se pojavile v zadnjih dneh, da bo danes, proti vladi Marjana Šarca, glasovala Lista Marjana Šarca. Menda z namenom, da vlada pri današnjem glasovanju pade, kar bi Šarcu kasneje omogočalo, da se znebi Levice, in kot šesto vladno stranko pritegne Novo Slovenijo. Ampak, spet kot rečeno, gre samo za #fakenews, in ustvarjanju tako imenovane "Drnovškove podobe" Marjana Šarca.

BI PEČEČNIK RES DAL 50 JURJEV ZA VLADO V SENCI?

Kmalu po pravi vladi na soncu pa bomo, kot kaže, dobili celo tri vlade v senci. Eno bo vodil Janez Janša (SDS), drugo Matej Tonin (NSi), tretjo pa menda kar novinar Dejan Steinbuch, sicer urednik spletnega portala PortalPlus.si. Steinbuch v zakulisju že pospešeno novači (svoje) bodoče ministre v senci, ta vlada v senci naj bi imela svojo posebno spletno stran, kjer bodo navedeni vsi ministri, ne pa tudi predsednik vlade v senci, ki naj bi bil neznan, imaginaren, kot nekakšen Avatar. Sicer pa naj bi to Steinbuchoco vlado v glavnem financiral podjetnik Joc Pečečnik, menda z uvodno investicijo 50 tisoč evrov.

Spomnimo, Joc Pečečnik (Skupina Interblock) je pred slabima dvema mesecema v Novi ljubljanski banki oziroma konzorciju petih slovenskih bank, najel sto (100!) milijonov evrov kredita (vir). No, poznavalci Pečečnikovega načina dela sicer resno dvomijo v to, da bi Pečečnik odrinil 50 jurjev za delo (neke) vlade v senci ...

Preberite tudi:

Big Picture: Janši bo težko uspelo, novih volitev ne bo, Golobič pa dela novi LDS

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Zim Zelen
0
Sep 18, 2018
Kako nas vidijo nekateri izven te deželice!
https://www.youtube.com/watch?v=i-TLLzcIzbE

Slovenija, začeti bo treba na samem začetku (Garry Whitehill) - YouTube

Vse pravice in lastništvo posnetka si pridržuje POP TV. Garry Whitehill za 24ur opisuje mentaliteto slovenske populacije
#7
Aton EU
0
Sep 17, 2018
Ne kritizirajte, kar ste izvolili. Če pa bi vlado vodil J, pa bi te dni že razgrajali po ulicah polzaposleni (ne delajo, dobivajo pa) družbeni delavci z granitnimi kockami. Ki so v rokah levice umetniški performans, v rokah desnice pa morilsko orodje. Naj kdo pojasni, kakšne kazni so dobili umetniki v MB za metanje kock - za poskus umora. Če pa kdo misli drugače, naj poprosi mimoidoče, da mu vržejo kocko ali dve v glavo!
#6
abram1b2 Cej
0
Sep 14, 2018
Za to vlado bo vsaka negativna ocena-dobra ocena. Slovenija je ustoličila narobe svet s to vlado. Kogar ni strah za lasten obstoj naj se priključi tem telebanom.
#5
ivan maček
0
Sep 13, 2018
Ne bi še danes, malo bom še počakal. Bojim se da bom izobesil "slovensko" zastavo na pročelje našega bloka na pol droga. Upam da me ne bojo zapri zaradi tega!!!??
#4
Risto Silvan
0
Sep 13, 2018
Družbeni eksperiment se je pričel.
#3
borut rojc
2
Sep 13, 2018
Čestitke Marjanu Šarcu ! Ni sicer božji odposlanec, pač pa zgolj nameščenec mafije, a vseeno, tudi za potrebe globoke države moraš ustrezati nekim kriterijem. Bedastima Židanu in Erjavcu, strici iz ozadja nikoli niso povsem zaupali, lahko sta pa zraven kot pomožna delovna sila. ..Nikakršnih vlad v senci ne bo, še najmanj tiste pod okriljem Pečečnika. Vlada bo delovala z rušilno močjo in plenila ter pustošila brez milosti. Tisti, ki jim stopajo na pot bodo po vzoru nekdanjega direktorja kemijskega instituta Jamnika in Milka Noviča, odstranjeni, ti, ki bodo vneto in vdano služili, bodo gledali mafijsko kraljestvo...Logično je, da bo najprej treba zadovoljiti apetitom globoke države, šele potem bodo na vrsto prišli ljudje. Denarja, to je jasno vsakeemu bedaku, verjetno tudi Serpentinšku, bo zmanjkalo. Bitka s podjetniki je v kontekstu navedenega, vojna in tragične posledice , logičen splet scenarija. Ni pričakovati, da bi kriminalce in norce onemogočilo sočutje in zdrav razum. Zlasti ne, ne morem se izraziti drugače, odfukance iz Levice.
#2
Mefisto Modri
6
Sep 13, 2018
Postavlja se resno vprašanje, ali bomo danes dobili vlado ali le stečajno upravo.

Koalicija je namreč v vladi in v drugih organih ljudske oblasti zaposlila vse svoje nezaposljive ali težko zaposljive tovarišice in tovariše.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-09-13 06:57:57 (Sep 13, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Bandelli. Betonelli, Pijandelli, Praselli, Banditelli. Gomorra. Bratuškova se ga menda boji, Šarcu in ostalim pa - ustreza!?
Upokojenko Julko, podpisano pod ukaz Zveze borcev - Volite Jankovića, župan Zoki dodatno plačuje 10 tisoč evrov letno!
10 dni pred volitvami je Zveza borcev izdala pisni ukaz: Volite Zorana Jankovića!
Vrhovni sodnik Miodrag Đorđević odgovarja: Kdo se tu spreneveda?
To je pravi Janković iz Pivke. Vse v rdečih številkah, on pa bogati kot Trump. Odkar je župan - že 20 let!
Bitka za guvernerja. Tesno bo, zelo tesno, toda na koncu bo Pahor predlagal Igorja Mastena.
Spet sprenevedanje? Vrhovni sodnik Đorđević še vedno ne priznava, da je kršil evropsko konvencijo o človekovih pravicah?!
Zakaj to (take) tvita Violeta Bulc? Ker je vsako javno nabijanje Pahorja vredno suhega zlata!
Boris Koprivnikar odgovarja Bojanu Požarju - še 4-krat
Primer Arsenovič. Ustavni sodniki odločajo: bodo kandidati na volitvah kupovali podporo s hrano in pijačo - kot v Afriki?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(88)
desus
(43)
LDS
(34)
sds
(32)
večer
(24)
Vlada
(22)
levica
(21)
Zares
(21)
pop tv
(18)
sdh
(17)
2 tir
(12)
delo
(10)
nlb
(9)
DZS
(9)
AKOS
(9)
btc
(8)
DUTB
(7)
sova
(6)
SNS
(5)
kpk
(5)
Lek
(4)
Hit
(4)
dars
(3)
krka
(3)
Tv3
(3)
udba
(3)
AMZS
(2)
nba
(2)
24ur
(2)
Tam
(2)
hse
(2)
OVS
(2)
LMŠ
(2)
nsi
(2)
arso
(2)
IDS
(2)
trs
(2)
2tir
(2)
furs
(2)
ACH
(2)
NATO
(2)
SIJ
(2)
Erar
(2)
NKBM
(1)
SCT
(1)
ZaAB
(1)
ATVP
(1)
VTB
(1)
HSBC
(1)
vomo
(1)
Eles
(1)
a1
(1)
Jož
(1)
grki
(1)
Irak
(1)
JLA
(1)
FIBA
(1)
JJ
(1)
sviz
(1)
Ptuj
(1)
DRI
(1)
soz
(1)
Nyon
(1)
Sava
(1)
FDV
(1)
Iran
(1)
eu
(1)
laž
(1)
ww3
(1)
zdus
(1)
sls
(1)
ddv
(1)
Hvar
(1)
ZZB
(1)
IMI
(1)
SID
(1)
OKS
(1)
FIS
(1)
nuk
(1)
ALDE
(1)
IŠČI PO ARHIVU
November 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Oglasi

prav gotovo se vsi kadilci zavedate, da kajenje, škoduje vašemu zdravju? gotovo ste že tudi večkrat poskušali opustiti to škodljivo navado vendar brez uspeha? vam terapija po metodi kvantne medicine na sistemu scio lahko pomaga pri opustitvi kajenja? pravzaprav je že 30-minutna terapija učinkovita in to ne glede na število cigaret, ki jih dnevno pokadite! kako poteka terapija? vsaj dve uri pred terapijo ne smete kaditi, saj mora sistem izmeriti frekvenco organizma brez prisotnosti nikotina. med terapijo pokadite cigareto in ogorek odložite na napravo. sistem ponovno izmeri frekvenco in jo primerja z vrednostmi pred terapijo. z uporabo zahtevnih matematičnih algoritmov sistem izračuna povprečno krivuljo in jo posreduje organizmu prek posebnih elektrod. organizem dobi občutek, kot da bi pokadili sto cigaret, kar v kali zatre željo po ponovnem kajenju. program pomaga absorbirati nikotin iz pljuč, zmanjšuje stres in čisti žrelo. na terapijo prinesite eno cigareto in škatlico, ki jih najpogosteje kadite. terapija je popolnoma neboleča in brez tveganja za pojav neželenih stranskh učinkov. p.s.: ali ste vedeli, da vsebuje cigaretni dim preko 4.000 kemičnih spojin, vključujoč preko 50 znanih kancerogenih in metaboličnih strupov? razlog več da opustite škodljivo navado.

Kategorija: Storitve

Cena: 20 €

konopljina smola cbd je naravni izvleček cvetov industrijske konoplje z 20 % deležem kanabidiola (cbd) in je proizvedena s sodobno metodo ekstrakcije s superkritičnim ogljikovim dioksidom, ki ohrani širok spekter kanabinoidov, terpenov, flavonoidov in drugih blagodejnih učinkovin konoplje. to je ekološko vzgojena industrijska konoplja slovenskih pridelovalcev. ker je v njej širok spekter biološko aktivnih molekul, se učinki medsebojno dopolnjujejo in pomagajo pri obnavljanju uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema. kanabidiol ali cbd je najbolj zastopani kanabinoid v rastlini industrijske konoplje, mogoče pa ga je najti v vršičkih vseh sort konoplje. cvetovi konoplje so ročno pobrani in naravno posušeni. v primerjavi s thc je cbd popolnoma nepsihotropna komponenta, ki učinkuje predvsem na periferno živčevje in imunski sistem,  namesto na centralno živčevje, in ne povzroča omame. znanstvene študije kažejo na potencialno terapevtsko rabo kanabidiola (cbd) pri epilepsiji, multipli sklerozi, alzheimerjevi bolezni, shizofreniji, depresiji, tesnobi, psihični nestabilnosi, rakavih obolenjih, diabetesu, vnetnih obolenjih, čezmerni teži, ščitenju živčevja, bruhanju, hepatitsu, poškodbi jeter in možganov, sepsi, alergijah in astmi. na splošno lahko rečemo, da cbd pomaga pri obnovi uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema, fiziološkega sistema, ki ima velik vpliv na delovanje možganov in je vključen v vzpostavljanju in ohranjanju zdravja ljudi.

Kategorija: Lekarna

Cena: 74 €

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 30 ml

Kategorija: Lekarna

Cena: 15 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 500 m

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

vsak podjetnik si želi povečati prodajo. enostavna rešitev za ravno to je spletno oglaševanje. pri podjetju degriz d.o.o. nudimo kvalitetne storitve oglaševanja, od adwords - google oglaševanja, facebooka poslužujemo se pa tudi novih, kreativnih načinov oglaševanja.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

poskrbite za to, da bo vaša spletna stran delovala nemoteno s pomočjo podjetja, ki vam nudi vzdrževanje spletnih strani po ugodnih cenah!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

izdelava spletnih strani je dandanes zahtevno delo. podjetje degriz ima s tem dolgoletne izkušnje in ustreže vašim željam.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kvalitetna in ugodna izdelava spletne trgovine pri podjetju degriz. z izdelavo spletnih trgovin se ukvarjajo že več let. preverite celotno ponudbo na strani degriz.net!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

nudim kvalitetno in strokovno poučevanje violine v ljubljani za različne nivoje znanja ter starosti!. način dela se prilagodi glede na vaše želje ter (morebitno) predznanje. prav tako lahko po želji pomagam tudi pri učenju teorije glasbe. pogoj je lasten inštrument, notni material priskrbim jaz. sem akademsko izobražena violinistka z več leti izkušenj v poučevanju. učne ure potekajo v šiški. za več informacij me konaktirajte na naveden e-mail.   <p rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "lucida="" sans="" unicode";="" font-size:="" 13px;="" text-align:="" justify;"=""> instrukcijevioline@yahoo.com

Kategorija: Inštrukcije - Umetnost

Cena: Pokličite za ceno

6719.) kobile  brazde prvega destletja - etnološka zbirka

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 14.99 €

7295.) angleščina pisno gradivo za tečaj  zraven priloženi 1 in 2 del cd plošči

Kategorija: Zdravje

Cena: 24.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj