Danes nova vlada, Šarčeva. Nato še 3 vlade v senci: Janševa, Toninova in Steinbuchova, ki naj bi jo financiral Pečečnik?!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-09-13 ob 06:57:57

Slovenija bo danes, trinajstega (septembra), dobila novo vlado - vlado Marjana Šarca, trinajsto po vrsti v samostojni Sloveniji. Šlo naj bi za "stabilno manjšinsko vlado s podporo stranke Levica (5 + 1)", ali "neke vrste družbeni eksperiment," kot je predsednik državnega zbora in prvak Socialnih demokratov Dejan Židan politološko bizarno razlagal minuli ponedeljek, ob svojem - kot je tvitnil - ponovnem "obisku" v televizijski oddaji Studio City (imenovanem tudi "TV Mladina") na TV Slovenija.

Šarčeva ministrska ekipa za današnjo izvolitev v državnem zboru potrebuje zgolj relativno večino, torej - teoretično - najmanj en poslanski glas več, kot jih skupaj premorejo SDS, Nova Slovenija in Jelinčičeva Slovenska nacionalna stranka - 36 glasov. Ali drugače, 43 poslanskih glasov, ki jih ima Šarčev peterček (Lista Marjana Šarca, SD, SMC, Stranka Alenke Bratušek in DeSUS), je za današnjo nemoteno izvolitev Šarčeve vlade več kot dovolj.

Zato so bile včerajšnje medijske novice, da Šarčeve ministrske ekipe kakor "ne bo podprla" Levica, dejansko čisti #fakenews. In to celo dvojni.

#FAKENEWS PRVIČ ...

Prvič zato, ker se je to, da Levica na prvem glasovanju v državnem zboru ne bo podprla ministrske ekipe, torej vlade, pod priložnostno medijsko krinko, da so - po njihovem - v tej ekipi trije moteči kandidati za ministre, Zdravko Počivalšek (ministrstvo za gospodarstvo), Boštjan Poklukar (ministrstvo za notranje zadeve) in Samo Fakin (ministrstvo za zdravje), vedelo že prej (na tem portalu smo to napovedali pred nekaj tedni, pa ne samo enkrat), in drugič, podpora Levice pri današnji potrditvi nove vlade sploh ni potrebna, saj ima peterček, kot smo že ugotovili, brez Levice čisto dovolj poslanskih glasov za ležerno in udobno samoizvolitev svoje nove vlade.

LEVICA BO DANES ŠARČEVO VLADO DEJANSKO PODPRLA!

Še več, Levica bo na tak način - da danes navidezno "ne bo podprla" izvolitev nove vlade, ker se bodo poslanci Levice glasovanja vzdržali (po domače, gledali bodo stran) - izvolitev Šarčeve ministrske ekipe ali vlade pravzaprav direktno podprla! Če bi Levica hotela, če bi Levica bila res opozicija, bi namreč poslanci Levice glasovali proti vladi, in v tem primeru pa vlada danes ne bi bila izvoljena!

Saj bi šestintridesetim (36) poslanskim glasovom desne opozicije prišteli devet (9) poslanskih glasov Levice, kar bi skupaj pomenilo 45 glasov, Šarčev peterček pa jih ima, že vemo, samo 43! Torej, včerajšnja novica, da Levica danes "ne bo podprla" potrjevanje vlade, je zgolj nadaljevanje ustvarjanja lažnega mita opozicijske drže Levice (in tudi čisto zavajanje ter norčevanja iz ljudi), ki ga s #fakenewsi širijo tudi novinarji večinski medijev, saj bi predlagana Šarčeva ministrska ekipa na današnjem glasovanju gladko padla, če bi proti tej ekipi glasovali poslanci Levice!

				To, da Levica danes navidezno ne bo podprla vlade Marjana Šarca, je bilo znano že pred tedni. Toda ravno z nepodporo bo Levica v v bistvu omogočila današnjo izvolitev Šarčeve ministrske ekipe!			To, da Levica danes navidezno "ne bo podprla" vlade Marjana Šarca, je bilo znano že pred tedni. Toda ravno z nepodporo bo Levica v v bistvu omogočila današnjo izvolitev Šarčeve ministrske ekipe!

IN #FAKENEWS DRUGIČ

Prav tako so brez realne osnove tiste govorice, ki so se pojavile v zadnjih dneh, da bo danes, proti vladi Marjana Šarca, glasovala Lista Marjana Šarca. Menda z namenom, da vlada pri današnjem glasovanju pade, kar bi Šarcu kasneje omogočalo, da se znebi Levice, in kot šesto vladno stranko pritegne Novo Slovenijo. Ampak, spet kot rečeno, gre samo za #fakenews, in ustvarjanju tako imenovane "Drnovškove podobe" Marjana Šarca.

BI PEČEČNIK RES DAL 50 JURJEV ZA VLADO V SENCI?

Kmalu po pravi vladi na soncu pa bomo, kot kaže, dobili celo tri vlade v senci. Eno bo vodil Janez Janša (SDS), drugo Matej Tonin (NSi), tretjo pa menda kar novinar Dejan Steinbuch, sicer urednik spletnega portala PortalPlus.si. Steinbuch v zakulisju že pospešeno novači (svoje) bodoče ministre v senci, ta vlada v senci naj bi imela svojo posebno spletno stran, kjer bodo navedeni vsi ministri, ne pa tudi predsednik vlade v senci, ki naj bi bil neznan, imaginaren, kot nekakšen Avatar. Sicer pa naj bi to Steinbuchoco vlado v glavnem financiral podjetnik Joc Pečečnik, menda z uvodno investicijo 50 tisoč evrov.

Spomnimo, Joc Pečečnik (Skupina Interblock) je pred slabima dvema mesecema v Novi ljubljanski banki oziroma konzorciju petih slovenskih bank, najel sto (100!) milijonov evrov kredita (vir). No, poznavalci Pečečnikovega načina dela sicer resno dvomijo v to, da bi Pečečnik odrinil 50 jurjev za delo (neke) vlade v senci ...

Preberite tudi:

Big Picture: Janši bo težko uspelo, novih volitev ne bo, Golobič pa dela novi LDS

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Zim Zelen
0
pred 6 dnevi
Kako nas vidijo nekateri izven te deželice!
https://www.youtube.com/watch?v=i-TLLzcIzbE

Slovenija, začeti bo treba na samem začetku (Garry Whitehill) - YouTube

Vse pravice in lastništvo posnetka si pridržuje POP TV. Garry Whitehill za 24ur opisuje mentaliteto slovenske populacije
#7
Aton EU
0
Sep 17, 2018
Ne kritizirajte, kar ste izvolili. Če pa bi vlado vodil J, pa bi te dni že razgrajali po ulicah polzaposleni (ne delajo, dobivajo pa) družbeni delavci z granitnimi kockami. Ki so v rokah levice umetniški performans, v rokah desnice pa morilsko orodje. Naj kdo pojasni, kakšne kazni so dobili umetniki v MB za metanje kock - za poskus umora. Če pa kdo misli drugače, naj poprosi mimoidoče, da mu vržejo kocko ali dve v glavo!
#6
abram1b2 Cej
0
Sep 14, 2018
Za to vlado bo vsaka negativna ocena-dobra ocena. Slovenija je ustoličila narobe svet s to vlado. Kogar ni strah za lasten obstoj naj se priključi tem telebanom.
#5
ivan maček
0
Sep 13, 2018
Ne bi še danes, malo bom še počakal. Bojim se da bom izobesil "slovensko" zastavo na pročelje našega bloka na pol droga. Upam da me ne bojo zapri zaradi tega!!!??
#4
Risto Silvan
0
Sep 13, 2018
Družbeni eksperiment se je pričel.
#3
borut rojc
2
Sep 13, 2018
Čestitke Marjanu Šarcu ! Ni sicer božji odposlanec, pač pa zgolj nameščenec mafije, a vseeno, tudi za potrebe globoke države moraš ustrezati nekim kriterijem. Bedastima Židanu in Erjavcu, strici iz ozadja nikoli niso povsem zaupali, lahko sta pa zraven kot pomožna delovna sila. ..Nikakršnih vlad v senci ne bo, še najmanj tiste pod okriljem Pečečnika. Vlada bo delovala z rušilno močjo in plenila ter pustošila brez milosti. Tisti, ki jim stopajo na pot bodo po vzoru nekdanjega direktorja kemijskega instituta Jamnika in Milka Noviča, odstranjeni, ti, ki bodo vneto in vdano služili, bodo gledali mafijsko kraljestvo...Logično je, da bo najprej treba zadovoljiti apetitom globoke države, šele potem bodo na vrsto prišli ljudje. Denarja, to je jasno vsakeemu bedaku, verjetno tudi Serpentinšku, bo zmanjkalo. Bitka s podjetniki je v kontekstu navedenega, vojna in tragične posledice , logičen splet scenarija. Ni pričakovati, da bi kriminalce in norce onemogočilo sočutje in zdrav razum. Zlasti ne, ne morem se izraziti drugače, odfukance iz Levice.
#2
Mefisto Modri
6
Sep 13, 2018
Postavlja se resno vprašanje, ali bomo danes dobili vlado ali le stečajno upravo.

Koalicija je namreč v vladi in v drugih organih ljudske oblasti zaposlila vse svoje nezaposljive ali težko zaposljive tovarišice in tovariše.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-09-13 06:57:57 (Sep 13, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Lidia Glavina kmalu gre, čeprav naj bi jo Kešeljević branil do konca. "Fantje in Bratuškova" so se že zmenili za novi SDH!
Se bo Pahorju pri guvernerju na koncu le izšlo z Dolencem?! Poparil je Šarca in Levico, odpadli Bošnjak pa že piše pisma.
Slikarja Cekuto naj bi maltretirali v zaporu. Čeprav ga muči kolk, mora - po ukazu - pobirati cigaretne ogorke?!
To pa je novinarstvo! (Zakaj) novinarji Siola danes prepisujejo članke Bojana Požarja, objavljene že pred volitvami?!
Pri Jankoviću vse po starem. Po osebnem stečaju sina Damjana bo šel biznis prek "snahe" Ursule.
Šarec, Židan, Mesec in druge provokacije ali družbeni eksperiment 13. bojevnika #zavsakoceno
Kabinet predsednika Pahorja, neuradno: Pahor za guvernerja ne forsira Marka Bošnjaka, Bošnjaka forsira Levica
Kaj bo zdaj naredil Pahor? Bo za guvernerja res predlagal Bošnjaka, "mešetarja", ki ni bil več primeren niti za Hypo?!
Danes nova vlada, Šarčeva. Nato še 3 vlade v senci: Janševa, Toninova in Steinbuchova, ki naj bi jo financiral Pečečnik?!
Prihaja 2. liga vlade, samo poglejte ta imena: tisti, ki niso izvoljeni ali nimajo služb, bodo pač državni sekretarji?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(69)
desus
(40)
sds
(28)
LDS
(26)
večer
(26)
levica
(20)
Vlada
(19)
sdh
(16)
Zares
(16)
pop tv
(15)
2 tir
(11)
delo
(10)
nlb
(8)
DZS
(8)
DUTB
(6)
kpk
(5)
SNS
(5)
sova
(5)
krka
(3)
Tam
(3)
OVS
(3)
dars
(3)
Lek
(3)
Hit
(3)
LMŠ
(2)
2tir
(2)
Erar
(2)
Tv3
(2)
nba
(2)
furs
(2)
IDS
(2)
SIJ
(2)
trs
(2)
hse
(2)
udba
(2)
ACH
(2)
nsi
(2)
NATO
(2)
Iran
(1)
DRI
(1)
FIS
(1)
ZaAB
(1)
ATVP
(1)
Nyon
(1)
vomo
(1)
VTB
(1)
Eles
(1)
24ur
(1)
JLA
(1)
Ikea
(1)
SCT
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
grki
(1)
FIBA
(1)
Spar
(1)
sviz
(1)
Jož
(1)
IMI
(1)
JJ
(1)
SID
(1)
arso
(1)
soz
(1)
Sava
(1)
laž
(1)
ww3
(1)
ZZB
(1)
NKBM
(1)
sls
(1)
Hvar
(1)
AMZS
(1)
nuk
(1)
OKS
(1)
FDV
(1)
Irak
(1)
IŠČI PO ARHIVU
September 2018
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

5292.) mala čarovnica lili  polet na luno - knister

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 14.99 €

7481.) travniške rastline na slovenskem - andrej seliškar in tone wraber

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 19.99 €

7716.) ana karenina - tolsoj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

5032.) alkimist - paulo coelho

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

ponudba posojila med posamezniki resno in hitro v 72 urah   smo skupina posameznikov z a kapital, ki se bo uporabljal za dodeljevanje kreditov med posamezniki osebam v finančnih težavah in lahko vrnejo znesek posojila. naši posojilni pogoji so preprosti in dobro opredeljeni. naše posojilo se začne od 5.000 do 20.000.000 € z 2-odstotno diskontno stopnjo in roki bodo določeni glede na vaš proračun. če ste zainteresirani ali če imate projekte, ki nam jih lahko pokličete to e-poštno sporočilo: mariakovac841@gmail.com

Kategorija: Motorji za plovila

Cena: 50000 €

4907.) nemščina za ptt delavce

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 17.99 €

4204.) aikido - ljubomir vračarević 3.dan

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 27.99 €

3568.) srečanje z umetniki - kristina brenkova

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

7708.) opća  enciklopedija jugoslavenskog leksikografskog zavoda

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 50 €

7710.) veliki splošni leksikon zbirka 20 knjig

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 50 €

če še razmišljate o tem, kaj podariti za darilo, ker greste popoldne na praznovanje rojstnega dneva, potem je nabolje, da pregledate ponudbo podjetja moje darilo. tam boste našli različna darila za rojstni dan.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7362.) za zdrav naraščaj - dr. živko prebeg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj