Cerar bo pri plači Lidie Glavina spet igral na karto, da so ga zavedli. In znova iste ideje: znebiti se Lebna in Kešeljevića.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-01-06 ob 06:25:00
Miro Cerar, predsednik vlade in SMC, se bo po naših zanesljivih informacijah iz virov blizu vlade in SMC na politične ter medijske odmeve glede povišanja plače Lidie Glavina, predsednice uprave Slovenskega državnega holdinga, odzval po že znanem Cerarjevem receptu: češ - "zavedli (nategnili) so me". Vlada pa naj bi prihodnji teden sprejela lakonično odločitev, da je povišanje plače gospe Glavina zadeva, ki sodi v pristojnost nadzornega sveta SDH, ne pa vlade. Tako naj bi utišali preostali dve koalicijski partnerici, DeSUS in Socialne demokrate, Karl Erjavec oziroma nekateri drugi poslanci stranke DeSUS, recimo Uroš Prikl, ki zdaj veselo tvitajo o "enormnem zvišanju" plače šefinje SDH, "medtem ko mnogi za preživeti nimajo," in seveda tudi Dejan Židan, pa bodo zadovoljili s tem, da so javno opozarjali na plačo Lidie Glavina?! Plača Lidie Glavina pa bo ostala povišana.
Da Miro Cerar pri 40-odstotnem povišanju plače za Lidio Glavina nikakor ni bil zaveden, materialno dokazujejo tudi zelo pogosti obiski Damjana Beliča, predsednika nadzornega sveta SDH, pri Miru Cerarju v njegovem kabinetu na Gregorčičevi ulici. Spomnimo, Cerar in Belič se poznata še iz "divjih" študentskih časov na ljubljanski Pravni fakulteti, ko sta tudi skupaj biznisirala z denarjem študentov. (članek "Skrite povezave predsednika vlade" - vir).
Tisti, ki dolgoletni odnos med Cerarjem in Beličem bolje poznajo, pritrjujejo, da Belič ne naredi praktično ničesar, česar ne bi prej uskladil s Cerarjem.

... TO JE PREDLAGAL ŽE ASAF, PA SO GA ODPUSTILI

Se pa znotraj ožjega kroga SMC in kabineta predsednika vlade znova pojavljajo še stare ideje, kako se zaradi "izboljšanja imidža" Mira Cerarja in SMC v javnosti pred junijskimi volitvami znebiti dveh vidnih članov SMC in vlade, Aleksandra Kešeljevića in Jureta Lebna. Spomnimo, da naj se znebi vsaj Kešeljevića, je Cerarju predlagal tudi bivši posebni svetovalec, Izraelec Eisin Asaf (vir), vendar so ga pri Cerarju kmalu potem odpustili (vir).

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
macek
0
Jan 06, 2018
@pravnik Bavcon.

Veš kako smo včasih rekli, "da se ti reći pozlate".

Ali pa lepo po slovensko, In beseda bo meso postala.
#8
pravnik bavcon
0
Jan 06, 2018
Slovenci in Slovenke, kako je možno, da ne vidite, zakapirate, da je cerar idi-ot, pokvarjenec, skratka človeški izrodek, ki ga je povrgla kom-unaj-zarska dro-lja, ki je delala svinjarije po sodišču! Brez greha lahko rečem, crkne naj on in še njegovi bodisi šefi, kućan, bodisi priskledniki, za dobro slovenskega naroda!!!
#7
krulčan
0
Jan 06, 2018
Kljub vsemu so ljudje to "stranko" volili. "Stranko" motenega centra (SMC). No, za mene od vsega začetka to sploh ni stranka. Ne prenesem je. Preveč na brzino jo je kriminalno politično ozadje ustanovilo. Zato so zame tisti, ki so to "stranko" volili, vosli, bedaki.

In ti bedaki bodo že spet volili podobnom "stranko". Tisto, kjer bodo dali (politični kriminalci) glavno besedo neki serpentini.

Naši volilci so v glavnem opravilno nesposobni. Namesto, da bi volili stranke (leve ali desne), ki imajo tradicijo, volijo - ne mačka v žaklju - temveč gnoj.

#6
HJ
0
Jan 06, 2018
Avtistični pankrt štabne kurbe naj polpismeni Glavini za njene 'usluge' plača iz svojega ne pa našega žepa!!!
#5
Albatros
0
Jan 06, 2018
Očitno ima Aleksandar Kešeljević proste roke in zanj ni sankcij, ker ga obvaduje.

,..Spomnimo, da naj se znebi vsaj Kešeljevića, je Cerarju predlagal tudi bivši posebni svetovalec, ki ga je Mič Sojer takrat predlagal za SMC - Izraelec Eisin Asaf (vir), vendar so ga pri Cerarju kmalu potem odpustili (vir).

No me zanima kakšen demanti bo nato dala aktalna zamenjava za stike z javnostjao SMC baje Albanska svetovalka Anuša Gaši.
#4
Gregor
0
Jan 06, 2018
Cearar ima jebačka rožnata očala in nič ne vidi nič ne sliši. Ubožca vsi zavajajo a tam jih ima okoli sebe in očitno ne dojema - važno, da on seksa in ne igra golfa.

Kam se je pa Kopač zakopal al se bivolčina tudi skriva al pa umika. Saj to je prijateljćek Kešolovca.Glavina z debilnim pogledom je zaglavila samo dinarčki ne smrdijo. Verjetno si misli me bodo že rešili fantki vse za dnar. Ko je bila gostja v Odmevih še tistih nekaj stavkov ne zna sformulirati, da ne govorimo o njenih referencah za zasedbo tega delovnega mesta in kadrovsko agencijo, ki je te kadre našla - za licenco vzet. Ni sankcij in ne ukrepov,ki morali obstajati zato se vse lahko počne. Ne spreglejte Nade Drobne Popović, ki je prišla skozi kvoto DESUS in njeno paleto kvazi prečudovitih izkušen za katere se govori, da so tudi prirejene - nekdo bi moral to vzeti pod drobnogle zelo natančno in dobro jutro gospod Štefanec ste že pomanili svoje očke in si izkopali zaspančke ven. podobno,kot NLB. Za jahačico pod žarometi SKB garažne hiše Bbarbaro Smolnikar so tudi poskrbeli so je iz Nadzorca SDH prerazporedili čisto po mišje potiho na Zavarovalnico Triglav d.d.Čestitke kadrovniku Aleksandru Kešeljeviću.
#3
Neandrtalci
0
Jan 06, 2018
Se pa znotraj ožjega kroga SMC in kabineta predsednika vlade znova pojavljajo še stare ideje, kako se, zaradi "izboljšanja imidža" Mira Cerarja in SMC v javnosti - pred junijskimi volitvami, znebiti dveh vidnih članov SMC in vlade, Aleksandra Kešeljevića in Jureta Lebna. Spomnimo, da naj se znebi vsaj Kešeljevića, je Cerarju predlagal tudi bivši posebni svetovalec, Izraelec Eisin Asaf (vir). Teletu Cmerarju tega ni predlagal samo Izraelec. Vendar je bila zadeva že toliko očitna, da je še izraelec, ki je biol zunanj to pokapiral. Očitno so zadevo opustili, ker ga zgleda Kešelovac stiska za jaja. Katr poglejte vsa kadrovanja Kešelovca in bing bangla kvazi generalnega sekretarja Artnak Jožeta - potrčka. Tale Jožek Artnak je bil prej v LDS zadnje sviralo vsi vedo kako je tam funkcioniral. To je njegov najvišji domet. Njegova žena pa v SMC štima finance. Kešeljević grobar SMC.
#2
goliotok
0
Jan 06, 2018
Od Cerarja navzdol, ne samo Leben in Keseljevic, vsi, bi se morali zavedati, da so samo in izkljucno potrosno blago v rokah stricev in tet iz ozadja. Samo potrosno blago! In ko to dojame tudi navaden drzavljan, zacne dojemati (NE razumeti), dojemati , histerijo Cerarjevih nastavitev novih in novih in novih hlapcicev v javno upravo. In potem krici, kako, da se je zmanjsala brezposelnost... Cerar, a ti res mislis, da je slovenski narod blesav, nor, aboten, debilen? Ne, povprecen Slovenec je super normalen, zgornje pridevnike pa poisci nedalec od sebe...!
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-01-06 06:25:00 (Jan 06, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Ozadje brutalnega pretepa mariborske sodnice smrdi do neba. No, vsaj do Sove!
30 dni po našem članku viceguverner pristal pred KPK. Se Bošnjak spreneveda še naprej?!
Epilog: Erjavec obstal. Toda ni zmagal on, vsi ostali smo izgubili. Resno!
Aljuš Pertinač: Ime česa je Erjavec? Ta politični konvertit, pravni analfabet, poceni politikant in tretjerazredni populist.
Janez Šušteršič: Brezno 2 ali luknjice v zgodbah o bančni luknji
Kaos na SDH?! Zaposleni z uničujočo kritiko nad Božiča. Njegovi spori z Beskom in nagajanja na HSE.
Nove podrobnosti: Načelnica Slovenske vojske se je zlomila prav na sestanku pri Erjavcu, na dan žena?!
Rado Pezdir: Harij Furlan? To je epska zgodba!
Nesojeni evro-sodnik Pavliha. Natisnil anonimko, potem pa stekel k ženi in ji zaprepadeno bled kot stena, dejal: To je konec!
Nova obtožnica za Jankovića, pa verjetno spet ne bo nič. Poglejte, kako so povezani, tudi z družino tožilke Blanke Žgajnar.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(226)
desus
(74)
Vlada
(67)
sds
(63)
LDS
(63)
večer
(42)
pop tv
(41)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(26)
DUTB
(25)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
npu
(14)
Petrol
(13)
OVS
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
hse
(9)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)