Fronta primitivnih tvitov za leto 2018 - odprta! Začel novinar Matej Šurc.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-01-03 ob 06:49:00
Kdo si pa ti?
 ... Iz katere greznice si prilezu? Novinar nisi, najbrž kakšen propagandistek. Marš nazaj na gnoj ... (vir: Twitter)
To je eden iz serije primitivnih tvitov, ki jih je takoj po novem letu sprožil Matej Šurc, novinar Radia Slovenija, dobesedno iz nič, med praktično nedolžno polemiko o arbitražnem sporazumu, namenjen pa je (bil) Martinu Česnju, nekdanjemu dolgoletnemu uredniku Avto magazina, tudi legendi slovenskega avtomobilističnega novinarstva. Vsaj še en, še precej bolj primitiven tvit pa je Šurc kasneje izbrisal. Fronta mega žaljivih tvitov za leto 2018 je torej odprta - začel je novinar Matej Šurc, sicer znan kot soavtor famozne novinarske peticije 571, naperjene zoper Janeza Janšo. Kako je mogoče, da so takšni primitivni tviteraši redno zaposleni kot novinarji na javni RTV Slovenija, pa je drugo vprašanje ...?!
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
cox
0
Jan 03, 2018
Moram reči, da me v zadnjem času fascinirajo primitivni izlivi leve čivkajoče scene. Takšni pač so, proizvod negativne selekcije, prevaranti, luzerji in delomrzneži, predvsem pa intelektualni pohabljenci. Zlasti zanimivi so izpadi tzv. štabnih kurb vladajoče mafije, te kažejo največ krvoločnosti, v nekem navideznem človekoljubju pa predvsem sovraštvo do drugače mislečih. To so te, spolno neizživete ženske, ki pišejo božič z malo in omenjajo dedka mraza z veliko začetnico, omenjajo tudi pokemone, mamo, bratrance in sestrične. Drugega pa nimajo, nikogar bližnjega ali svojega. Mene umotvori teh vedno privlačijo, ne vem, zakaj. To so ljudje, ki bi ubijali za neko ideologijo, sicer pa prikriti poznavalci umetnosti, kulture in vsega mogočega.
#11
Wir sind bereit...
0
Jan 03, 2018
grejodi je Vesna zaprla mufno :-))
#10
Vesna
0
Jan 03, 2018
@grejoda, vas vprašam ali je gospod Česenj svoje twite pisal kot novinar nacionalega radia ali kot navaden državljan ? Od novinarjev nacionalnega radia in televizije se pričakuje, da bodo podajali verodostojne informacije in ne njihovega političnega prepričanja, vsekakor pa se od njih ne pričakujejo, da širijo politično propagando in sovraštvo. Sicer pa dvomim, da vas bo na teh straneh kdo cenzuriral, to je praksa večinskih medijev, ki nikoli, zares nikoli ne objavijo kakšnega kritičnega pisma bralcev, če je seveda kritika namenjena tistim, ki jih ščitijo. Nisem pogosto zasledila, da bi Požar koga cenzuriral, ker je eden izmed redkih novinarjev, ki prisega na svobodo govora za vse politične opcije, ne samo za tiste, ki so mu bolj po volji.
#9
grejoda
0
Jan 03, 2018
Reskiram, da me "cenzurirate" oziroma izbrišete.

Žal sem imel priložnost prebrati kar nekaj primitivnih twitov gospoda Česnja glede migrantskega dogajanja in družinskega zakonika.

Tako nedolžen, kot ga prikazujete tukaj, gospod Česenj sigurno ni.

Sicer pa, če lahko gospod Česenj pljuva čez migrante, mora imeti tudi želodec, da prebavi takšen komentar.
#8
Ajdemi_Popushi
0
Jan 03, 2018
Ko se ta primitivni Šurc vsaj ne bi spravil na legendo...
#7
Vesna
0
Jan 03, 2018
Me zanima kaj na te besede poreče Aščićka, ki za Tednik na nacionalki dela prispevke o sovražnem govoru in seveda citira zgolj in samo tiste, ki so jih povedali desničarji. Tisto kar izustijo tovariši, kot na primer Šurc, je seveda namenjeno večjemu osveščanju Slovencev. Sram naj jih bo, politike, ki so izbrali programski svet, novinarje, ki so pristranski in ki zavajajo in urednike, ki pripravljajo program zgolj in samo za eno politično opcijo. Se še spominjate table, s katero so se novinarke nacionalke, ki jih menda kličejo muđahedinke, samooklicale za neke vrste varuhinje informacij, ki se objavljajo, t.i. WATCH DOGS ! Kaj varujejo

te tovarišice ? Eno in edino nevarnosti, to je prihod desnice na oblast ! Lahko se je preseravat z našim denarjem, ki ga prisilno plačujemo, čeprav programa ne gledamo in na poslušamo. Saj res, ali bo kdo na RTV reagiral ? Seveda ne, saj je Šurc "naš čovek" in lahko še naprej smeti in grozi. Ne vem zakaj se je spravil na gospoda Češnja, ki je eden od najuglednejših slovenskih novinarjev ? Morda mu zavida znanje in ugled, saj mu ne bo nikoli segel niti do malega prsta na nogi. Vse kar premore v svoji intelektualno siromašni glavi, je širjenje laži in hujskanje proti politikom, ki mu niso po volji. To zagotovo ni poslanstvo nekoga, ki je v službi na nacionalnem radiu ! Ali pač ?
#6
mrki
0
Jan 03, 2018
Tipično za tega RTV Štalskega pisunčka! Očitno še dolgo ne bo opazil da je sam v greznici že par let in da tja tudi spada!
#5
krulčan
0
Jan 03, 2018
Bodo na RTV proti temu primitivcu kaj ukrepali? Seveda ne! Včasih so ukrepali proti takim, ki so izražali nezadovoljstvo s socializmom in revolucijo, kasneje pa proti pomladnikom.

Ko sem neko nedeljo v novembru med vožnjo ujel 1. program radia, je bil vsak drugi zabavanoglasbeni komad v nekem arabskem jeziku. Od tedaj naprej ne poslušam več nacionalnega radia.

Mnogo bolj kot pred tričetrt stoletja, bi bila danes potrebna revolucija proti podobnim šurcem. Taki tipi z Erjavcem na čelu neizmerno žalijo Slovence in sramotijo državo v svetu in jo zopet mečejo iz evropske civilizacije.
#4
goliotok
0
Jan 03, 2018
Kucanov kader, bi mirno lahko rekli. Takim laznivcem samostojna Slovenija nikoli ni bila intimna opcija. V taki drzavi morajo vsi drzavljani delati. Beseda in pojem DELATI, pa je za kucaniste hujsa kletev kot Surcevo gnojenje in marsiranje. To za njih pomeni nekaj nedoumljivega in se upirajo z vsemi kremplji. Od tod kupljeni mediji, kar je Golobic celo priznal. In tam se Surc pocuti kot doma. Lahko laze, svinja, zali, ne dela in je za to placan. Bravo Golobic, kupljeni presstitutih so res antidemokrati!
#3
noe
0
Jan 03, 2018
Ni bolj pokvarjenih ljudi, kot so politično usmerjeni novinarji. Še posebej v javnem sektorju.

Rečemo jim tudi podrepniki, ritolizniki, hlapci, eskiserji, presstitutki,....
#2
Pamet je boljša kot žamet
0
Jan 03, 2018
Zakaj naj bi bilo vprašanje, kako je lahko tak drek zaposlen na javni radioteleviziji?

Tam je vsaj med svojimi!
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-01-03 06:49:00 (Jan 03, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Epilog: Erjavec obstal. Toda ni zmagal on, vsi ostali smo izgubili. Resno!
Aljuš Pertinač: Ime česa je Erjavec? Ta politični konvertit, pravni analfabet, poceni politikant in tretjerazredni populist.
Janez Šušteršič: Brezno 2 ali luknjice v zgodbah o bančni luknji
Kaos na SDH?! Zaposleni z uničujočo kritiko nad Božiča. Njegovi spori z Beskom in nagajanja na HSE.
Nove podrobnosti: Načelnica Slovenske vojske se je zlomila prav na sestanku pri Erjavcu, na dan žena?!
Rado Pezdir: Harij Furlan? To je epska zgodba!
Nesojeni evro-sodnik Pavliha. Natisnil anonimko, potem pa stekel k ženi in ji zaprepadeno bled kot stena, dejal: To je konec!
Nova obtožnica za Jankovića, pa verjetno spet ne bo nič. Poglejte, kako so povezani, tudi z družino tožilke Blanke Žgajnar.
Dokumenti. Umikajoči se Kitajci iz mariborskega letališča bi zdaj na hitro in poceni pokupili "pol Pohorja"?!
To je šolstvo, ki se bo znašlo na Evropskem sodišču za človekove pravice?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(226)
desus
(74)
Vlada
(67)
sds
(63)
LDS
(63)
večer
(42)
pop tv
(41)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(25)
DUTB
(25)
furs
(18)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
npu
(14)
Petrol
(13)
OVS
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
hse
(9)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)