FLOP 10. Zgodovinsko leto Slovenije: od Mira Cerarja do Srečka Katanca, od Kemisa do Magne in tiskanih medijev.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-01-02 ob 07:42:00
Leto 2017 je bilo za Slovenijo tako rekoč zgodovinsko. Že 7. januarja je prva Slovenka v zgodovini Združenih držav Amerike Melania Trump, ki se je prej pisala Knavs ali Knauss, doma iz Sevnice, prisegla kot prva dama ZDA in se nekaj mesecev kasneje z možem in novim, 45. predsednikom ZDA - Donaldom Trumpom preselila v Belo hišo. To je bilo v ameriški prestolnici Washington. To se lahko zgodi enkrat na deset milijonov let!
Osem mesecev kasneje že nov zgodovinski dogodek za Slovenijo: 17. septembra je slovenska košarkarska reprezentanca z Goranom Dragićem na čelu sredi Istanbula postala evropski prvak!
To leto pa je znalo biti tudi zelo zabavno. Katarina Matejčič, novinarka Pop TV, je na primer svojega partnerja Boruta Jamnika, enega od najvplivnejših slovenskih poslovnežev iz državnih podjetij in skladov, zamenjala za skoraj 20 let mlajšega najstnika.

Kdo so torej tisti ljudje in dogodki leta 2017, ki so po izboru spletnega portala Požareport in oddaje VVFaktor na TV3, najbolj slikovito zaznamovali minulo "slovensko leto 2017"?
Danes poglejmo FLOP 10 leta 2017 po naključnem vrstnem redu:

MIRO CERAR - GROZI MU IZPAD IZ PARLAMENTA

1/ Miro Cerar, predsednik vlade in SMC. Ker mu vlada razpada pri živem telesu, na prihodnjih volitvah, predvidoma 3. junija letos, pa mu, njemu in njegovi stranki, grozi celo izpad iz parlamenta.

DEJAN ŽIDAN - KER PRIHAJA MARJAN ŠAREC


				Dejan Židan<br>
			Dejan Židan

2/ Dejan Židan, lider Socialnih demokratov, podpredsednik vlade ter minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ker je dopustil, da prihaja Marjan Šarec, in ne zna izkoristiti zmage Boruta Pahorja na predsedniških volitvah, kaj šele zaščititi teran v tujini.

SREČKO KATANEC - RES VELIKI LUZER


				Srečko Katanec<br>
			Srečko Katanec

3/ Srečko Katanec, selektor slovenske nogometne reprezentance, ker se Slovencem pod njegovo komando ni uspelo uvrstiti na nobeno prvenstvo, niti svetovno niti evropsko.

ARBITRAŽNI SPORAZUM - NIHČE NI ZADOVOLJEN


				Del arbitražnega sporazuma (vir: Stranka slovenskega naroda).<br>
			Del arbitražnega sporazuma (vir: Stranka slovenskega naroda).

4/ Arbitražni sporazum s Hrvaško. Ker z njim nihče ni zadovoljen.

KEMIS - USODA VRHNIČANOV


				Kemis na Vrhniki<br>
			Kemis na Vrhniki

5/ Zažigalnica strupenih odpadkov Kemis na Vrhniki, ki je zgorela. Ker je razgalil korupcijo in nedeluječi sistem ter usodno zaznamoval cele bodoče generacije Vrhničanov.

MAGNA STEYR - BO ENAKO KOT PRI KEMISU?!


				Magna Steyr<br>
			Magna Steyr
6/ Magna Steyr (Nukleus) na lokaciji občine Hoče - Slivnica. Ker se lahko upravičeno bojimo, da bo na koncu enako kot pri Kemisu. Poleg tega smo prihod te kanadsko-avstrijske multinacionalke dodobra preplačali, gradi pa se tako rekoč nezakonito - na območju zavarovanih voda.

GRDA POŠKODBA ILKE ŠTUHEC


				Noge Ilke Štuhec<br>
			Noge Ilke Štuhec

7/ Grda poškodba, ki je zadela našo smučarsko prvakinjo Ilko Štuhec in ji odnesla tudi letošnje olimpijske igre.

ZORAN JANKOVIĆ - NAJBOLJ ZNANI SPOLNI NADLEGOVALEC


				Zoran Janković<br>
			Zoran Janković

8/ Zoran Janković, župan Ljubljane in predsednik Pozitivne Slovenije, čeprav se ga tudi obtožbe o spolnem nadlegovanju ljubljanske farmacevtke slabo primejo.

ZAKONCA LOGIN - NISTA VEČ IN


				Samo in Iza Login<br>
			Samo in Iza Login

9/ Samo in Iza Login, najbogatejša Slovenca, ker nista več in.

TISKANI MEDIJI - TROBILA LASTNIKOV IN POLITIKE


				Tiskani mediji<br>
			Tiskani mediji

10/ Slovenski tiskani mediji, časopisi in revije. Ker jim naklada in dosegi še kar naprej strmo padajo in ker so postali očitna trobila politike in lastnikov. Zelo podobno kot tabloidi v Srbiji.
 
TOP 10 minulega leta 2017 si lahko preberete tukaj.
 
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
gorenc
0
Jan 02, 2018
Ko poslusate Cmerastega v vsakem tretjem stavku prav nagnusno sluzasto izpove "prijatelska hrvaska" in s tem kaksen butalski hlapec je. Cmero nauci se ( ce ze logike nimas) hrvaska ni nikakrsna prijatelska drzava (je samo primitivna balkanska stvorba, okupator velikega dela Slovenije( celotne Istre), zraven pa se sovrazna do Slovenije )

Dokler meja ne bo resena na pravicen nacin ( cela Istra se mora vrniti Sloveniji ) toliko casa ne moremo govoriti o "prijatelski hrvaski" zapomnite si to!!!!

Cmero pokazal si da nimas hrbtenice, da si nesposoben in da na vsak nacin hoces izdati Slovenijo z implementacijo skodlive arbitrazne odlocbe po kateri izgubimo vse kar se izgubiti sploh da.

TO ODLOCBO JE POTREBNO ODLOCNO ZAVRNITI!! Ce niti tega nisi zmozen, potem pusti vse na miru kajti prisle bodo druge generacije z narodno hrbtenico in resile ta problem (tako, da bo nam v korist) z juznaki...
#7
cox
0
Jan 02, 2018
Ko nekega srbskega cigana na tzv. božičnem koncertu v mafijskih Stožicah, zaboli kurac za vse, posluha za petje itak nima, je to v dsominantnih režimskih medijih presežek vseh presežkov, višek kulturnega izražanja, vsemirski delirij ...V bistvu pa se s tem le izkazuje v kako gnili in bolni družbi živimo. Vsem tistim, ki vam je nedotakljivi gangster zaželel srečo v novem letu, bo zagotovo šlo dobro. Kraje, kazniva dejanja, kakšen uboj, po nesreči morda umor in cilj bo dosežen. Polna rit in denarnica vsega. Balkan vse bolj prodira k nam. Tu pa je konec civilizacije.
#6
gorenc
0
Jan 02, 2018
Neznosno postaja, da nas balkanski cigan po Lublani vsako leto posiljuje s primitivno balkansko cefursko muziko. Kri zacne vreti ko zaslisimo to ciganarijo, ki nam jo je navlekel sredi prestolnice Slovencev. Gnoj! Joj ko bo enemu enkrat film pocil....
#5
pravnik bavcon
0
Jan 02, 2018
napaka: ...Ivana Cankarja...! Ne morem si privoščiti, da bi tako veliko ime pisal z malo začetnico! Za sv-inja-rijo ala kućan, janković je pa to samoumevno!!
#4
pravnik bavcon
0
Jan 02, 2018
@ goliotok: Se strinjam, zavedni Slovenci moramo v letu Ivana cankarja, ki je vseskozi bil nasprotnik balkancev in na koncu celo plačal z življenjem, resno in radikalno nastopiti proti madžarskosrbskemu če-fu-rju , kućanu in jugo mafiji pod če-fur-jam jankovićem! Za ostale izdajalske slovencelne pa tudi še pride čas!
#3
goliotok
0
Jan 02, 2018
Tako' in ta'ko Slovenijo lahko vodijo samo tisti, katerih samostojna Slovenija nikoli ni bila intimna opcija! Zato, Požar in narod, pošteni ljudje, stopimo skupaj in rešimo Slovenijo pred propadom! Pred soroševci, kučanisti in presstituti. Volitve!!

#2
cox
0
Jan 02, 2018
Po principu negativne selekcije kot so kadri nastavljeni, mora mafija oziroma Mur-gle, ki vodijo državo, tu in tam koga zamenjati. So pa ti kadri povsod, od nogometne zveze, preko koprske luke do krivosodja in vlade... Albanec, ki se zdi bolj nor in agresiven, bo zamenjal cmerarja, polpismeni Črnogorec je ne krivega, ne dolžnega, našel naslednika bebavemu žogobrcarju Srečku v njegovem medlem pomočniku. Na krivosodju nič novega, niti na magistratu, kjer še vedno kraljuje v svojih kriminalnih rabotah nedotakljivi srbski cigan. Na UKC-ju bo zadeve reševal nekdo, ki je do zdaj le prodajal krompir. Mrtvi pacienti, tudi otroci, so le kolateralna škoda. Mafijski boter za sabo pušča žrtve. Ko ubiješ prvega, je potem lažje. Skratka, ko človek pomisli, da smo dosegli dno, gre lahko še nižje.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-01-02 07:42:00 (Jan 02, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Janez Šušteršič: Brezno 2 ali luknjice v zgodbah o bančni luknji
Kaos na SDH?! Zaposleni z uničujočo kritiko nad Božiča. Njegovi spori z Beskom in nagajanja na HSE.
Nove podrobnosti: Načelnica Slovenske vojske se je zlomila prav na sestanku pri Erjavcu, na dan žena?!
Rado Pezdir: Harij Furlan? To je epska zgodba!
Nesojeni evro-sodnik Pavliha. Natisnil anonimko, potem pa stekel k ženi in ji zaprepadeno bled kot stena, dejal: To je konec!
Nova obtožnica za Jankovića, pa verjetno spet ne bo nič. Poglejte, kako so povezani, tudi z družino tožilke Blanke Žgajnar.
Dokumenti. Umikajoči se Kitajci iz mariborskega letališča bi zdaj na hitro in poceni pokupili "pol Pohorja"?!
To je šolstvo, ki se bo znašlo na Evropskem sodišču za človekove pravice?!
Dokler bo Alenka Bratušek ministrica, bodo njeni rezultati dragi, neuspešni in pokvarjeni. Kot vedno doslej!
Welcome na angleškem trekingu, mr. Bojan Požar. In pred menoj je točno 1014 kilometrov hoje!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(226)
desus
(72)
Vlada
(67)
sds
(63)
LDS
(62)
večer
(42)
pop tv
(41)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(25)
DUTB
(25)
furs
(18)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
npu
(14)
Petrol
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
OVS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
hse
(9)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)