Napovedi očitno točne: Stefan Cakič, ki naj bi ubil Gašperja Tiča, razglašen za zmanjšano prištevnega - sledi nizka kazen.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2017-12-08 ob 06:20:00
Naše napovedi, da bodo Stefanu Cakiću, ki naj bi 18. junija na Trubarjevi ulici v Ljubljani ubil znanega igralca in režiserja Gašperja Tiča (vir), sodili za zaprtimi vrati, da naj bi šlo za tajni dogovor o nizki kazni za "medijski molk" (objavljeno 13. avgusta - vir), se tako rekoč dobesedno uresničujejo.

PO NOVEM - BISTVENO ZMANJŠANA PRIŠTEVNOST ...

Če je Stefanu Cakiću v času objave prej omenjenega članka še grozilo do 15 let zaporne kazni, je državno tožilstvo - po zadnjih informacijah - spisalo ter vložilo novo, torej že drugo obtožnico. Cakiću sicer še vedno očitajo kaznivo dejanje uboja, vendar tokrat po 3. odstavku 29. člena kazenskega zakonika, ki govori o tako imenovani "bistveno zmanjšani prištevnosti" storilca. To posledično pomeni, da Stefanu Cakiću zdaj grozi tudi bistveno nižja kazen, celo manj kot pet let zapora, kar je sicer najnižja predpisana možna kazen za kaznivo dejanje uboja.
Vložitev nove obtožnice zoper njegovega klienta Stefana Cakića je že potrdil tudi Cakićev odvetnik Gorazd Fišer. Fišer se o pritožbi zoper obtožnico še ni odločil (spomnimo, pritožbo zoper prvo obtožnico je Fišer seveda vložil in takrat je tudi uspela, saj je ljubljansko sodišče primer uboja Gašperja Tiča vrnilo v fazo sodne preiskave), kar bi spet lahko pomenilo, da gre za širši dogovor med državnim tožilstvom, Fišerjem in Cakićem - torej zelo nizka kazen za Stefana Cakića v zameno za medijski molk.
Za tisti medijski molk, ki zadeva skrivnostno smrt in "dvojno življenje" Gašperja Tiča ter z njim povezave družbene elite.
Zanimivo je tudi, da ljubljansko državno tožilstvo (ki ga, mimogrede, začasno vodi Katjuša Čeferin iz znane grosupeljske odvetniške pisarne in družine Čeferin) zaenkrat še ni pojasnilo, zakaj je spremenilo obtožnico in dodalo zmanjšano prištevnost Stefana Cakića, kar spet (lahko) potrjuje govorice o posebnem dogovoru.

... IN SEVEDA ŠE VEDNO ZAPRTO SOJENJE


				Stefan Cakič, uradno domnevni morilec Gašperja Tiča, pred stavbo ljubljanskega sodišča. Mediji do Cakića še vedno nimajo dostopa.<br>
			Stefan Cakič, uradno domnevni morilec Gašperja Tiča, pred stavbo ljubljanskega sodišča. Mediji do Cakića še vedno nimajo dostopa.
Še vedno pa v igri ostaja tudi izrecna zahteva ljubljanskega državnega tožilstva po zaprtem sojenju na podlagi 295. člena zakona o kazenskem postopku, saj naj bi šlo za "moralo" in "družinsko življenje" preminulega Gašperja Tiča.
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
punca08
0
Dec 08, 2017
Banda! Pa kdaj se bo komu spimpalo pa enga tapravga ruknu
#12
cox
0
Dec 08, 2017
Čefur je Tiča zaklal oziroma hladnokrvno umoril zaradi droge, ne zaradi istospolne usmerjenosti. Ta pride vsem tem prav, da prikrivajo pravi razlog ciganovega masakra. In ubijal in ubijali bodo spet, ko se bo pojavila potreba po tem. Svoja slaboumna sinova je gangster umaknil iz javnosti, ker bi se zagotovo ujela v kakšno zanko. V bistvu sta vseskozi zapadala v težave. Butec in butec.
#11
V spomin zlorabljenim psom - herojem
0
Dec 08, 2017
Pred leti so se trije psi heroji uprli izrojenim M. UR. Gl. SR B0 RV AC K0 itd. skratka

KA V JAR ŽI D0 JU G0 K0 MU NI STIČ NIM pa s je je bc em,

ki vse od časov M. UR. Gl. SR B0 RV AC K0 KA V JAR ŽI D0 JU G0 K0 MU NI STIČ N€ _R€ V0 LU CI J€

odločajo o življenju in smrti tako svojih wat ch do gov sk ih pu$$ićev kot tudi psov in pa ljudi.

Bulmastifi so M. UR. Gl. SR B0 RV AC K0 KA V JAR ŽI D0 JU G0 K0 MU NI STIČ NI M de-ge-neri rancem pokazali ogledalo

in ga razbili na njihovih pa $ je je bs kih maskah, ki so

se nato zdrobile v prah kot odpadlo jesensko listje. S tem so se za vedno zapisali v naša srca, v srca ljudskih množic in

srca delovnega ljudstva ter v želodce M. UR. Gl. SR B0 RV AC K0 KA V JAR ŽI D0 JU G0 K0 MU NI STIČ NI H pa sj € je bc ev z vedno istimi rdečimi kravatami

in pa vedno istimi kakor "N0 VI MI _0B RA ZI" oziroma "novimi maskami psevdodemokracije"

=

((( S¸¸M¸¸C¸¸¸¸¸¸S¸¸D¸¸¸¸¸D¸¸€¸¸$¸¸u¸¸$¸¸¸¸¸¸¸¸L€vI¸¸¸¸ L¸¸D¸¸S¸¸¸ P$ ¸¸¸

itd., vse to je ena in edina K0 MU NI S TIČ NA JU G0 SLA VI JA )))Bulmastifi od takrat simbolizirjo brezkompromisno pasje uporništvo proti UDB@ško

M. UR. Gl. SR B0 RV AC K0 KA V JAR ŽI D0 JU G0 K0 MU NI STIČ NE MU

pa$$jeje bskem sistemu, ki si jih je podajal od garaže do garaže. Bulmastifi so s svojim žrtvovanjem za nas zamajali UDB0vsko

M. UR. Gl. SR B0 RV AC K0 itd. skratka KA V JAR ŽI D0 JU G0 K0 MU NI STIČ N0 okupacijo Slovenije

in razkrili mrežo spletk, prevar, ZL0 ČI NOV s katerimi UD B0 pa $ je je b ci držijo v šahu našo državo in našo usodo.

Atlas, Atos in Joy počivajte v miru in hvala Vam!

#10
cox
0
Dec 08, 2017
Pričakovano. V mafijskem ustroju države je droga najpomembnejša gospodarska panoga ob pranju denarja in vsi ti, od gangsterja na magistratu preko tzv. čefurskih bojevnikov do tistega zadnjega razpečevalca na ulici, kar Tičev morilec nedvomno je, so nedotakljivi... Krivosodje je povsem pod kontrolo te bande. Ljudje, ki tem zlikovcem stopajo na pot, so le kolateralna škoda, naj bo to pok. direktor kemijskega instituta, Tič ali nekdo tretji. Še več, mafijska tožilka Žgajnarjeva in tisti, že na pogled bedasti palicaj Majhenič Darko, po ukazu Mur-gel najdejo celo nedolžnega človeka, ki ga potem izbrana polpismena kura obsodi brez dokazov... Danes morijo drugače kot so po vojni, bolj sofisticirano in z občutkom. A vseeno puščajo sledi in dokaze, ki jih narod hrani.
#9
noe
0
Dec 08, 2017
Nedolžne posiljene bullmastife so po hitrem postopku ustrelili. Niso znali človeškega jezika, kot ga zna omenjeni obtoženec. Ta bi lahko sčivkal celotno gejevsko zaledje.

Kužki pač ne. Slava jim
#8
gorenc
0
Dec 08, 2017
Enkrat mori cefur, enkrat muslimanski migrant, enkrat podtalna mafija,...

sama go lazen se pase in nam unicuje Slovenijo.

Za takega morilskega balkanskega gnoja je mozna samo najvisja kazen in po prestani kazni izgon iz Slovenije
#7
krulčan
0
Dec 08, 2017
Že kmalu po umoru sem tule bolj za šalo kot zares napisal, da bo dobil leto in pol pogojno. Tisto rezanje traku v družbi z Jankovićem je bilo zelo sumljivo. Poznal je najhujše lopove, verjetno pozna "visoko" družbo, ki bi skupaj z njim morala biti že zdavnaj zariglana.

Nekdo pa nedolžen že skoraj tri leta čepi v zaporu.

Ta drhal Jih MORA nekoč zelo skupiti.
#6
hribuc
0
Dec 08, 2017
to je pač "naše" pravosodje (beri krivosodje)...
#5
goliotok
0
Dec 08, 2017
Ni kaj, Pozar raziskuje. Pravilno pa je napisal tudi @mrki! Podpisem in dam veeeelik plus!
#4
mrki
0
Dec 08, 2017
Tamal dobr pozna to pedersko sceno in bi jim zato lahko naredil veliko škode , zato tak napor okoli njega , Tič je pač dal ali dobil tiča in je kolateralna škoda.
#3
Ajdemi_Popushi
0
Dec 08, 2017
Kot je to Požar že avgusta pravilno napovedal si tudi jaz zdaj upam napovedati kaj bo sledilo.

nizka kazen...predčasni odpust zaradi lepega vedenja...in potem v kratkem nesrečni padec Cakića z lestve pri čiščenju žlebov...

Smrdi, smrdi..
#2
Vesna
0
Dec 08, 2017
Osebno nimam prav nič proti homoseksualcem in ne spadam med tiste, ki še v 21. stoletju zatrjujejo, da je to pač bolezen. Vendar mi ni jasno, da se v tem primeru zahteva medijski molk, če lahko vsaka vaška črna kronika piše o vseh neljubih dogodkih naših državljanov ? O višini kazni se ne morem izreči, ker ne poznam podrobnosti in si jih tudi ne želim izvedeti. No, tudi to pot se je pokazalo, da imamo v Sloveniji prvo in drugorazredne državljane, kar me seveda ne preseneča, saj je tudi tak način obravnave kriminala del sistema, ki trenutno vlada v Sloveniji. Vse skupaj samo še poglablja nelagodje, ki ga vedno bolj čutim na svoji koži, ko nemo opazujem v kakšno državo se spreminja moja ljubljena Slovenija. Današnja Slovenija nima prav nič skupnega s tisto iz referendumskih časov, tista je bila Janševa in pomladna, današnje je Kučanova in smrdljivo zatohla !
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2017-12-08 06:20:00 (Dec 08, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Tri dni so bile prazne dvorane, ne pa 9 tisoč obiskovalcev, kot se hvali Janez Sušnik!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
Razkrivamo, kdo vse odhaja iz Generalštaba?! In če bo šlo tako naprej, bo poveljnica Alenka Ermenc ostala čisto sama.
Uganke, skrivalnice, zlorabe in preobrati okoli skoraj umorjene sodnice. Razkrivamo, koga naj bi najprej obiskali policisti?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(227)
desus
(74)
Vlada
(67)
sds
(64)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
zdus
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
Jož
(1)