Šarcu očitno že stopilo v glavo. Kandidatom za njegovo stranko se hvali, da je slovenski Macron.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2017-12-05 ob 06:41:00
Marjan Šarec, župan občine Kamnik in nesojeni predsednik države, javno še ni uradno oznanil, da bo njegova stranka - Lista Marjana Šarca - šla na prihodnje parlamentarne volitve, junija 2018, vendar že zbira kandidate za svojo "listo". To počne tajno, predvsem na pogovorih na štiri oči. Toda informacije kljub temu kapljajo.
Naši viri, gre za nekatere od tistih "kandidatov", ki jih Marjan Šarec snubi, da bi na volitvah kandidirali na njegovi listi, pravijo, da Šarec razlaga, kako bo svojo listo sestavil iz "levih in desnih", cilja tudi na sedanje poslance, da pa sam, torej on, Šarec, ne bo kandidiral za poslanca, ker ga to ne zanima, ampak bo "samo" kandidat za predsednika vlade?!
Medklic: torej podobna formula, o kateri razmišlja tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki bo na junijske parlamentarne volitve, kot kaže, poslal samo svojo stranko - Pozitivno Slovenijo, sam pa bo volilne rezultate kot kandidat za predsednika vlade varno (do)čakal v senci funkcije župana Ljubljane.

JAZ SEM SLOVENSKI MACRON

Toda Marjan Šarec to pojasnjuje s hvalo, češ, on je "slovenski Macron", to je Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron, predsednik Francije in stranke En Marche!. Tako se vsaj hvali tistim, ki jih na štiri oči vabi na svojo listo, kar pomeni, da mu je "volilni uspeh" na nedavnih predsedniških volitvah očitno že stopil v glavo.
Toda ciniki bi rekli, da je Marjan Šarec v eni točki res malo podoben Macronu. Če je novi francoski predsednik Emmanuel Macron poročen s 14 let starejšo Brigitte Macron, se Šarec, kot smo se lahko prepričali med volitvami predsednika republike, javno raje kot s svojo ženo Barbaro Iskro Šarec kaže s svojo - (starejšo) taščo Vido ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
noe
0
Dec 05, 2017
Če je lublanski šerif zamrznjen predsednik, bo pa tale glutenski makaron primeren za krop.

Slovenskobalkanske ovce niso gurmanke
#12
Pohorc
0
Dec 05, 2017
Viktorh, Tale Šarac ni vreden niti zadnje kaplje na koncu avstrijskega "Qrca"
#11
cox
0
Dec 05, 2017
Šarec je človek, ki nima urejenega podstrešja, predvsem to. Takšen kot je, predstavlja nevarnost za normalen razvoj države, ki je že pod vladavino Zdenkinega sina povsem zašla s poti. Moč mafijskega botra pa je še vedno tolikšna, da lahko vsakega klovna ali avtista spravi na tron, če si to zaželi. Avstrijci in EU nam počasi zapirajo vrata in mejo, novi in novi cigani z juga in vzhoda so slovenski vsakdan.
#10
Mi za SDS in Janšo, SDS in Janša za nas!
0
Dec 05, 2017
Tudi Ljudmila Novakova se je nedolgo tega že videla v premierskem fotelju, pa iz tega ni bilo in ne bo nič.

Na koncu se bosta oba borila za prestop parlamentarnega praga.
#9
Plavi-mil
0
Dec 05, 2017
Butast narod si zasluži Serpentinška, oprostite pametni kmetje, kateri veste kako ustvarjati z delom, na pa z jezikom.
#8
krulčan
0
Dec 05, 2017
Na žalost se bodo našli celo taki vosli, ki bodo volili tega Makarona.
#7
Viktorh
0
Dec 05, 2017
Vesel sem informacije.

Slovenci bi končno dobili pravega premiera - inteligentnega, uspešnega mladeniča, ki bi bil lahko konkurenca avstrijskemu "kurcu".
#6
Slavec_
0
Dec 05, 2017
Murgelski jockey išče rasnega žrebca

za prihajajočo volilno dirko

.

“Nisem še na koncu, kot Mugabe.

S Šarcem grem v novo avanturo.

Raja bo zijala v “Babe - žabe”,

Forum pa bo kradel sto na uro.”
#5
vrtnar
0
Dec 05, 2017
Šarcu verjetno ugaja način na kakršnega je zmagal Macron, o vsebini Macronove zmage pa verjetno nima pojma . Medijsko nabildan , brez vsebine išče svojo "podobo" za naslednje volitve ; še vedno brez vsebine enako kot na predsedniških volitvah. Šarec, predsednik vlade?! No ja nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše .
#4
Vesna
0
Dec 05, 2017
Če me spomin ne vara, se je že Cerar hvalil, da ga je Macron celo kopiral. In kaj je danes ostalo od SMC in njegovih lažnivih obljub ? Megla ! Francoski volilci seveda niso take ovce, kot slovenski, poleg tega imajo uravnotežen medijski prostor in se ne delijo na vaše in naše. In še nekaj, bivši predsedniki Francije ohranijo nekaj skromnih privilegijev, sodelujejo na kakšnih parlamentarnih dogodkih, za razliko od Slovenije, kjer naš kučko določa kdo bo naslednji macron. Vse nabijanje v Delu in ves trud prodanih novinarskih duš, so harlekinu pač stopili v glavo. Bog se nas usmili. Mimogrede, Brigitte ima 24 in ne 14 let več kot njen soprog, in je ena najpopularnejših prvih dam. Ne smem niti pomisliti, kakšnega hudiča bi zganjali Slovenci, če bi se to slučajno zgodilo pri nas, če bi seveda šlo za politika desne politične opcije. In še to, verjamem, da bi Kamničanu uspelo nagovoriti tudi nekaj desnih, če bi slučajno, ne daj bog, postal PM. Saj že čakajo v vrsti razni tonini in ostali pripadniki "žlahtne desnice". Sicer pa moram pohvaliti VV faktor, ki bo nedvomno dobro pretresel zatohlost slovenskega novinarstva in nas Slovence prebudil iz otopelosti. Morda bomo tudi mi zmogli kak pameten protest proti politični korupciji, kot to zelo uspešno počno v Romuniji ?
#3
goliotok
0
Dec 05, 2017
Ce tega ne bi napisal Pozar, ne bi verjela. Tako butast da je Sarec....neverjetno. Ampak tale slovenski veleum pa bolj malo spremlja Macrona in njegovo politiko. Francozi se ze sprasujejo koga za vraga so ustolicili, Slovenci se pa ne bomo tega sprasevali, saj bo Sarec, nabildan od medijev in stricev iz ozadja , odletel kot knof od gat. Nikoli vec Kucanu ne bodo uspeli novi obrazi, ceprav je se vedno nevaren. Me zanima, kdaj pred volitvami bi rad Janso zacel posiljati na sodisce. V casu strajkov? Mozno, a Kucan vendarle e sprevidi, da je tu VV faktor, Nova24tv, delno Reporter, vsaj kar se Pezdirja tice, Demokracija je cedalje bolj berljiva. In tu so portalu od Pozareporta, preko Voduska, Domovina.je, do Jancica. Prav na teh portalih, FB, ...je celo Teump premagal falango clintonovcev, sorosev, medijev. Tudi mi, Slovenci, moramo ostalo gospodar na svoji zemlji. Cerkveni zvonovi nas bodo se naprej zbujali....
#2
mrki
0
Dec 05, 2017
Kar se Marcona tiče , bo končal isto kot Franci Hollande, ranbi samo še par mesecev da ga raja spregleda. O Serpentinšku pa škoda besed, za oprane glave je idealen kot Zokun.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2017-12-05 06:41:00 (Dec 05, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Slovenski japi iz mednarodnega sklada, prijaznega do naše tranzicijske elite, sredi Ljubljane na veliko investira. Gradi!
Ponavlja se zgodba o pesniku Balantiču in knjižnici v Kamniku. Iz Komna bi izgnali Maksa Fabianija, ker je bil med fašisti?!
To naj bi bil Šarčev človek za Telekom Slovenije: Tomaž Besek
Kleptomanstvo slovenske politike. Vlada sporoča državljanom: Zajebali smo, ampak izplačal vas bo nekdo drug!
Skobe je padel, novi tarči LMŠ sta Jamnik in Petrol. Božič pa ne bo šef uprave SDH, ker so pri Šarcu nanj - jezni.
Šarec ne popušča, po vseh sosedih napadel še Junckerja in Evropo, Damir Črncec pa gre na vse ali nič?!
Zadišalo po odstopu Marjana Šarca! Ključni 2 vprašanji: kdo je dal posnetek na Pop TV in ali je predsednik vlade vedel?!
#Šarecgate: Hrvati hoteli preprečiti imenovanje Petriča in mi smo jim podarili Sekolca. So nam tudi Tolja - podtaknili?!
Čistilec, ki je postal nepreviden
Poroka Pop TV in Marjana Šarca ni od včeraj, ima zgodovino. Ne gre le za govorice, to je danes praktično dejstvo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(218)
desus
(71)
Vlada
(65)
sds
(63)
LDS
(59)
večer
(42)
sdh
(41)
pop tv
(40)
Zares
(39)
levica
(28)
DUTB
(23)
sova
(21)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
furs
(14)
Petrol
(13)
npu
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
2 tir
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
OVS
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
hse
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
Eles
(5)
Erar
(5)
KKR
(5)
IDS
(4)
CME
(4)
AMZS
(4)
Sava
(4)
LMŠ
(4)
šoa
(4)
OKS
(3)
NATO
(3)
FDV
(3)
ACH
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
DRI
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
NKBM
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
arso
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)
Irak
(1)
Iran
(1)