Bora Đorđević ali Thompson: Raje tistega, za katerega nisem bečki konjušar!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2017-12-01 ob 06:50:00
Če že moram izbirati med Thompsonom in Boro Dorđevićem, raje izberem tistega, za katerega nisem bečki konjušar ... (vir: VVFaktor na TV3)
Tako Bojan Požar med včerajšnjo oddajo VVFaktor na temo Bore Đorđevića, pevca Riblje čorbe in srbskega četniškega vodje, ki je v nasprotju z Markom Perkovićem Thompsonom, hrvaškim glasbenikom in domoljubom, ki mu nekateri očitajo ustaštvo, za državno RTV Slovenija očitno zaželen, Thompson pa ne ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
pravnik bavcon
0
Dec 01, 2017
Čefurji, musminani raus aus Sowenia! Mi imamo svojojo državo , jutri si bomo izborili še bolj dominantno, to se pravi, kućana in njegovo mafijo bomo pregnali oz odstranili, ter postavili vlado po meri slovenskemu narodu!
#9
Fester
0
Dec 01, 2017
Balkan je predvsem ena velika žalost. Srbija razen Beograda in Novega sada je sasvim propala država. Scena s filma sponenik Majklu Đeksonu.. Oba omenjena gospoda naj se čimbolj izogibata moje države! Ne pa da pri nas polnijo dvorane samo teli Jugo-Sheisse izvođaći!

#8
gorenc
0
Dec 01, 2017
Med njima pa res ni nobene razlike, oba primitivna balkanca, isti balkanski jezik, ista balkanska mentaliteta, ista balkanska (ne)kultura...ista ciganarija....itn. Za Slovenca so juzno od Kolpe vsi isti in jih ni mogoce lociti niti po faci, niti po (ne)kulturi, niti po jeziku...Lahko das enemu ime cefurifuri, drugemu pa cefurimuri, je pa se vedno eno in isto
#7
Vesna
0
Dec 01, 2017
Bora Đorđević, četniški vojvoda, je tretjič poročen s precej mlajšo Slovenko in kakor je videti, živi v Ljubljani. Morda bo celo dobil slovensko državljanstvo, mu bo Đuro povedal, kako to gre. In nato bo čez leto ali dve tudi on lahko marširal na Magistrat podpret svojega rojaka iz Saraorcev, ko bo znova kandidiral za ne vem katero že politično funkcijo. In RTV o tem izmečku celo dela pozitivne prispevke, zaradi Hrvata Thomsona, ki ni nikoli tako podcenjeval Slovencev, pa odstavlja televizijske urednike. Zakaj že moram jaz vsak mesec odšteti skoraj 13 evrov za nacionalko ? A zato da zgrožena poslušam in gledam nasilje, ki ga nad mano zganjajo novinarke, na primer Aščička, ki dela prispevke o sovražnem govoru desničarjev in popolnoma pozabi vse grožnje, ki jih vsak dan izrekajo na levici ?? Za časa Cerarjeve etične in moralne vlade, sem pričakovala, da se bodo ob izvolitvi novega programskega sveta držali zakona in eno mesto dodelili desnici ! Jok brate, raje bodo privlekli samega peklenščka. In zato sprašujem vladajoče, vodstvo RTV, novinarke, ki tako histerično pljujejo po vsem kar ni Kučanovo ali levo, zakaj moram jaz dan na dan poslušati in gledati polinformacije, dezinformacije, zakaj je vedno vse kar je desno slabo in vse kar je levo bleščeče ? Res je, današnja tehnologija mi omogoča, da vse kar je slovensko preprosto izbrišem iz spomina in gledam tisto, kar me ne jezi in me ne spravlja v obup. A zakaj mi vseeno vsak mesec izstavijo račun ? Sicer pa, živel VV faktor, ki bo dodobra pretresel slovensko medijsko sceno in morda prispeval, da bomo Slovenci na določene ljudi, dogodke in politične stranke, namesto slepomišenja in prikrivanja, gledali bolj objektivno. Tega si želim in to od te oddaje pričakujem.
#6
cox
0
Dec 01, 2017
Hrvati imajo, za razliko od nas, Slovencev, svojo domovino, ponos in narodno zavest. Lahko smo jim hvaležni, ker predstavljajo branik, ki onemogoča teritoralni stik s srbskimi cigani, ki pa vseeno vladajo v deželi na nesrečni strani Alp...Nekoč so komunisti pobili slovensko elito in naselili cigane z juga. Danes mladi odhajajo in bežijo čez mejo, k nam prihaja go-lazen z Balkana in vzhoda. Džordževič in tisti sirski brivec sta eklatantna primera uničevanja in razkroja družbe, razslovenizacije države...Bečki konjušari? To nam mečejo pod nos turški pankrti, tisti, ki so jih Turki gazili in guzili 500 let. V Slovenijo prihajajo vseskozi tisti najbolj pohabljeni in ničvredni. Džordževič? Tudi on je zdaj star in bolan. V tisti vukojebini Srbiji očitno lahko prežvekuje le še travo in kamenje. Tu mu bo mafijski boter morda celo zagotovil pokojnino. Še dva koncerta u Stožicama pa bo četnik deležen posebnih zaslug za ravoj slovenačke kulture. Tako se to dela v mafijskem raju. NLB je porok.
#5
pravapot
0
Dec 01, 2017
Čedo Đorđević ima na pukli vojne zločine, dočim ustašu Perkoviću teh ne moremo očitati, ker je branil svojo domovino.
#4
Starakura
0
Dec 01, 2017
Tik pred Prljakovim zaužitjem strupa smo lepo slišali predsednika haškega tribunala, kam sodita Tuđman in Milošević. Vsi njuni sledilci oz. zagovorniki bi morali biti za normalnega Slovenca nesprejemljivi.
#3
Govno 1 in 2
0
Dec 01, 2017
Oba sta balkanska odpadka, ki nimata kaj iskati v SLO.
#2
torpedo
0
Dec 01, 2017
Tompson je car in domoljub.Takega Slovenci nimamo. Najboljša je njegova pesem Čavoglave in refren''načičemo vas i u beogradu''.Živ dokaz,da v Sloveniji vse ovbladuje srbijanska

mafija je tudi to,da bečki konjušar bora čorba brez problema koncertira u stožicama,medtem,ko je bil koncert Tompsona v Mariboru prepovedan.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2017-12-01 06:50:00 (Dec 01, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Bratuškova naj bi se odločila: ne Petričeva varovanka ne Golobičeva sestrična, novi Topolko bo Monika Pintar Mesarič?!
Če bo Alenka Bratušek namesto Topolka postavila Petričevo varovanko ali Golobičevo sestrično, je to prvovrstni škandal!
Je res dovolj, da je zadovoljen kralj aneksov Stojan Petrič, ker je njegov Kolektor dosegel, kar je hotel?
Ni preboja, ni zmage, ni ambicij! Ampak, saj veste, da po mnenju Marjana Šarca ne vemo niti, kaj bo jutri?!
Razburjeni, jezni, poparjeni. Je Lenarčič zgolj dobra finta Marjana Šarca, da se gre na predčasne volitve?!
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Ni vseeno, kdo kaj reče!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(228)
desus
(75)
Vlada
(67)
sds
(65)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
Odmevi
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(9)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)