Pod ministrico Milojko in Cerarjem vse isto kot prej. Otroci umirajo na kliniki, izbranci se s posli na UKC mastijo naprej.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2017-07-05 ob 06:58:00
V senci tako imenovane "zdravstvene reforme" in odstopanja razvpitega Rajka Kende, strokovnega direktorja ljubljanske pediatrične klinike, se pod ministrico za zdravje Milojko Kolar Celarc in predsednikom vlade Mirom Cerarjem vse dogaja isto kot prej. Otroci na kliniki umirajo, izbranci pa se z državnimi posli na UKC Ljubljana (in drugih javnih zdravstvenih zavodih) mastijo še naprej.
Poglejmo primer družbe Impakta Medikal, d. o. o., ki jo vodi širši javnosti praktično neznana podjetnica Andreja Strle iz Kranjske Gore. Od leta 2007, ko je bila družba ustanovljena, je Impakta Medikal, ki ima, pozor, samo tri zaposlene (?!), s prodajo medicinskih pripomočkov javnemu zdravstvu, predvsem UKC Ljubljana, zaslužila skoraj 25 milijonov evrov (vir: Erar.si)! Letni prihodki družbe, za katero dela tudi javnosti bolj znana Simona Hudohmet, sicer uvoznica spodnjega perila Palmers za Slovenijo, se gibljejo med tremi in štirimi milijoni evrov, čisti dobiček za leto 2016 pa je znašal dobrih 320 tisoč evrov.

				Tako Meditrina, d. o. o., prej Impakta Medikal, služi s prodajo medicinskih pripomočkov na račun državnega denarja. Vir: Erar.si (za povečavo kliknite na sliko).<br>
			Tako Meditrina, d. o. o., prej Impakta Medikal, služi s prodajo medicinskih pripomočkov na račun državnega denarja. Vir: Erar.si (za povečavo kliknite na sliko).
Pri tem je zanimivo, da se je firma, potem ko so maja lani v medije pricurljali podatki o največjih zaslužkarjih slovenskega javnega zdravstva na račun državnega denarja, med njimi je bila seveda tudi Impakta Medikal, mesec kasneje, 28. junija 2016, preimenovala. Namesto Impakte Medikal, d. o. o., se družba od takrat naprej imenuje Meditrina, d. o. o., družba za trženje medicinskih pripomočkov in opreme. Ravno dovolj priročno, da se malo zabrišejo sledi.
Ko so v javnost prišli podatki o največjih zaslužkarjih znotraj slovenskega zdravstva, se je Impakta Medikal hitro preimenovala v Meditrino, d. o. o.. Ravno prav, da se malo zabrišejo sledi ...<br>
Ko so v javnost prišli podatki o največjih zaslužkarjih znotraj slovenskega zdravstva, se je Impakta Medikal hitro preimenovala v Meditrino, d. o. o.. Ravno prav, da se malo zabrišejo sledi ...

POSLI S KLOKOČOVNIKOM ZRELI ZA KPK?!

Po navedbah naših virov naj bi Andreja Strle "posle sklepala tudi s Tomislavom Klokočovnikom", (odstopljenim) vodjo programa otroške srčne kirurgije v UKC Ljubljana in nekdanjim županom Izole, zadeva pa naj bi bila "zrela za Komisijo za preprečevanje korupcije".
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
zaskrbljen
0
Jul 05, 2017
Ubijejo Tiča, na radiu in tv intervjuji s prijatelji, znanci, sodelavci. Zgodi se arbitražni sporazum, vsa občila polna intervjujev, mnenj raznih strokovnjakov in nestrokovnjakov, Melanija postane prva dama ZDA, vsi se kar na glavo postavljajo s svojimi komentarji, intervjuji in poročanji.

Potem pa na tv predvajajo intervju s Pezdirjem, ki javno dokaže mafijsko poslovanje republike, nato pa kontinuirano še države zaradi istih igralcev, pa se nikjer ne dvigne vihar, nihče ne upa intervjuvati tov. Kučana, ga malo povprašati po zdravju, pa o prijatelju Erženu ali Gorencu ali.. Saj je jasno kako stvari stojijo, samo da se ne najde nihče, ki bi si po 25 letih to upal je pa znak, da na FDV močno perejo možgane. In da so nekateri upokojenci, ki to v resnici niso, le pokojnino prejemajo, še vedno nedotakljivi, pa čeprav so nas polna usta demokracije.
#12
cox
0
Jul 05, 2017
Vedno me presune zgodba o umoru Rada in Ksenije Hribar. Rado je bil Boscarol in Akrapovič tistega časa. Vsi ti, ki so izšli iz tega zlo-čina, po principu negativne selekcije, tudi cmerar, vladajo še danes. Zato so danes glavni ti, ki služijo s palmers gatami in pampers plenicami.Tisti, ki kot ljubljanski župan, hočejo še več, pa z drogo. Le Zdenkin sin bi prakticiral pravo. Mednarodno pravo. Čeprav vada na razbojniški način in z razbojniki.
#11
kiki43
0
Jul 05, 2017
Kot nočne more, se banda nesposobna, lažniva in kradljiva sprehaja po naših živcih!

Kot je rekel GOLIOTOK, je čas, da udarimo po praznih, sprevrženih beticah "rdečih"

komitentov, in njihove nebuloze postrgati iz njihovih zakrnelih, od oblasti prismojenih možganov! Ni jim žal ne ljudi, ne živih, ne mrtvih, pieteta jim je nepoznana, kultura tuja! Znanje = 0 ! Kakšni državljani neki? Kdo je to?
#10
KAMELJI ŠEJK IZI
0
Jul 05, 2017
KAMELJI ŠEJK je poslal Jorasa Na HRVAŠKO POZOVIMO ŠE MI KAMELJEGA ŠEJKA NAJ GRE OD KOD JE PRIŠEL!
#9
mile
0
Jul 05, 2017
Če kdo misli, da je Kolarjeva ministrica zato, da bo kaj naredila pošteno in dobro za zdravstveni sistem je totalno zaveden. Ona je postala ministrica, da vse ostane enako. Posebej, da se pri porabi denarja ne bi kaj bistvenega spremenilo, da se še naprej preplačujejo zdravila in pripomočki, da še naprej te združbe, ki obvladujejo zdravstveno logistiko ostanejo nedotaknjene. Ker če bi se spravila na te lobije, bi na njo že zdavnaj pozabili, da je bila kdaj sploh ministrica,ker bi bila takoj odstavljena. Denar, ki ga tu posvečeni služijo na račun nas vseh je preveč sladek, da bi ga kdorkoli lahko ukinil. Te združbe priborjenega položaja ne bodo spustile brez hudega boja.
#8
pravnik bavcon
0
Jul 05, 2017
Kako to, da ta dva fosila nista že na institutu na raziskavah, saj normalen človek ne more verjeti, da sta lahko tako prfu-kn-jena! Saj ni res, pa je!
#7
Viktorh
0
Jul 05, 2017
In tako bo še do volitev.
#6
cox
0
Jul 05, 2017
Kresalova, Katarina Čas, Neisha, Gašper Tič. Za te vem. Slednjemu ni bilo pomoči. Za preostale, kot redne konzumente droge, bo zanikrna ministrica naprej štrlečih, rumenih zob, vsekakor poskrbela, če se bodo predozirali. Če vmes zaradi mafijskega ustroja zdravstvenega sistema, kjer ima pomembno besedo tudi razbojnik iz sosednjega članka, umre kakšen otrok ali pacient v čakalni vrsti, bo to le kolateralna škoda. Kot je Joško Joras za slovensko diplomacijo. Končno, kaj pa je vse to proti tisočim, ki jih je Zemljarič dal skrivaj umoriti?
#5
goliotok
0
Jul 05, 2017
Slovenija, izpljuni sprvrzenost, klientelizem, laz, bando od udbasev, pedrov in mafije. Kako? Na volitvah voli svoje srce!
#4
drugo
0
Jul 05, 2017
Kaj pa bi od te nesposobne goflje lahko sploh pričakovali ? Edini,ki vidi njeno dobro delo je Cmerar,ki ji kljub temu,da je v času njenega ministrovanja zdravstvo naredilo en velik korak nazaj še vedno 100% zaupa in jo podpira...
#3
Roco
0
Jul 05, 2017
Rdeča mafija ne bo kar tako odstopila od korit za prenažiranje, bo treba vse pred zid postavit.
#2
hribuc
0
Jul 05, 2017
cerar in milojka... sj ne morš pogruntat' kdo je večja šema !!??
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2017-07-05 06:58:00 (Jul 05, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Gotovi so. Leben je sesut, Počivalšek se infantilno spreneveda, Cerar, ponižan na celi črti, pa sploh ne ve, kaj se dogaja!
Violeta Bulc in Janez Potočnik: Miro Cerar, ne, hvala! Prva bi ostala evrokomisarka, drugi, iz naftalina, pa - zaradi Šarca?!
Preiskava suma podkupovanja bančnikov DBS, kjer sta vpletena mariborski župan Saša Arsenovič in Matjaž Štandeker (3. del)
Mali čudež poslanca Matjaža Nemca. Dobil bolonjski magisterij, čeprav vse kaže, da nima niti srednje šole?!
Skrivnost izobrazbe politika Matjaža Nemca. Zakaj je hodil na državno šolo, maturiral pa na zasebni? Je res 7-krat padel?!
Evangelij po Šarcu v katedrali svobode: Vprašanje, na katerega ne pozna odgovora niti Janez Janša!
Evangelij po Šarcu v katedrali svobode: Tipičen Marjan, tako mi bog pomagaj, smrt fašizmu!
Kot napovedano. Ker je Šarec znogiral Cerarja in Bratuškovo, Golobič vrača udarec, prek novinarjev Dnevnika: To je napaka!
Kako-tako slovenska politika forsira, vzdržuje in financira Pop TV in Kanal A, ameriški televiziji iz davčne oaze Curacao
Šarec jih reže kot salamo, toda Kučan hoče rezultat! Na evropskih volitvah: 4 proti 4. Bo tokrat kandidiral tudi Janša?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(205)
desus
(71)
Vlada
(64)
sds
(60)
LDS
(58)
sdh
(41)
večer
(40)
Zares
(38)
pop tv
(36)
levica
(25)
DUTB
(19)
nsi
(17)
DZS
(16)
sova
(16)
2tir
(16)
btc
(13)
kpk
(12)
Petrol
(12)
npu
(12)
nlb
(11)
Odmevi
(11)
furs
(11)
2 tir
(11)
AKOS
(11)
delo
(10)
teš 6
(10)
OVS
(9)
dars
(8)
Hit
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
Eles
(5)
udba
(5)
hse
(5)
Erar
(5)
sls
(5)
IDS
(4)
CME
(4)
AMZS
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
DRI
(3)
bmz
(3)
KKR
(3)
Sava
(3)
LMŠ
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
NATO
(2)
ACH
(2)
NKBM
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
arso
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
Jana
(1)
Lady
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)
Irak
(1)
Iran
(1)
a1
(1)