Gorenje je tudi molzna krava zakoncev Voljč. Franjo Bobinac pa to podpisuje.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2017-03-05 ob 08:02:00
Ko smo prejšnji ponedeljek objavili odmevno insajdersko zgodbo iz Gorenja, je Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja, na naše pisanje odgovoril z "velikim intervjujem" v Delovi prilogi Svet kapitala. Mediju, v katerem Gorenje na veliko oglašuje, in prilogi, ki jo je izumil novi lastnik Dela Stojan Petrič (Kolektor), namenjena pa je zlasti hvalnicam izbrancev slovenske poslovne elite. Naslov intervjuja, teksta, ki mu strokovnjaki za javnost in lobisti pravijo "damage control", je bil skrajno populističen, poleg tega z Gorenjem nima nobene zveze: "Bobinac: Vrnimo pivo na stadione", saj se je Franjo Bobinac med intervjujem hvalil predvsem s športnimi dosežki tistih, ki jih sponzorira tudi - Gorenje.

ZAKONCA VOLJČ: OKOLI 300 TISOČ EVROV LETNO

Tako se prikriva tudi prava slika Gorenja. Precej zadolženega podjetja, ki pa je tudi poligon za finančno izčrpavanje. Recimo zakoncev Marka Voljča in njegove najnovejše soproge Romane Voljč Kovács. Marko Voljč, nekdanji bankir (med drugim predsednik uprave Nove Ljubljanske banke), vsaj dvakrat kandidat za predsednika vlade in ustanovitelj Act tanka, famoznega kluba za razmišljanje o prihodnosti Slovenije, je predsednik nadzornega sveta Gorenja, njegova, tokrat precej mlajša žena, temnolasa Romana Voljč Kovács, direktorica in solastnica kadrovske agencije Dr. Pendl & Dr. Piswanger, kadrovsko in podjetniško svetovanje, d. o. o., pa ima z Gorenjem sklenjeno pogodbo o "strateških aktivnostih na področju upravljanja s kadri". Prek katere kadrovska agencija žene Marka Voljča z Gorenjem zasluži okoli 300 tisoč evro letno. Tako je bilo vsaj po naših informacijah tudi leta 2016, čeprav finančno poročilo Gorenja za preteklo leto še ni javno objavljeno.
Pogodba z Voljčevo ženo je bila podpisana v Avstriji, za Gorenje pa jo je podpisal Žiga Debeljak, direktor Gorenja Beteiligungs na Dunaju. Po navedbah enega od naših virov je sodelovanje Gorenja z Voljčevo ženo "fat in neapetitlih", Franjo Bobinac pa se izgovarja, da je bila pogodba z Romano Voljč Kovács sklenjena leta 2013, torej nekaj mesecev prej, preden je predsednik nadzornega sveta Gorenja postal Marko Voljč (avgusta 2014).

TO JE MODUS OPERANDI FRANJA BOBINCA

"To so pravljice za male otroke," pravijo naši viri, saj je Franjo Bobinac takrat že točno vedel, da bo Marko Voljč novi predsednik nadzornega sveta Gorenja. Ne nazadnje, Marko Voljč je enkrat že bil predsednik nadzornega sveta Gorenja, do leta 2006. Gre za Bobinčev "modus operandi", pravijo isti viri. Tudi mož Španke Corinne Claudie Graf, druge članice nadzornega sveta Gorenja, naj bi, prav tako pred njenim imenovanjem za nadzornico Gorenja, dobil neko svetovalno pogodbo z Gorenjem. Urošu Slavincu, nekdanjemu direktorju domžalskega Heliosa in namestniku predsednika nadzornega sveta Gorenja, pa naj bi Bobinac delal usluge tako, da je Gorenje sponzoriralo košarkarski klub iz Domžal. Bobinac "odlično obvlada kupovanje nadzornikov", pravijo naši viri. Potem ko sta iz nadzornega sveta odšla Peter Kraljič in Keith C. Miles, nadzorni svet pa je prevzel Voljč, je corporate governance v Gorenju močno upadla, ugotavljajo naši viri. In dodajajo, da je "še Slavinec bolj stiskal Bobinca kot Voljč".
Mimogrede, Uroš Slavinec je po poročanju medijev trenutno tarča kriminalistične preiskave zaradi sporne prodaje Heliosa - Avstrijcem.
Koliko pogodba z Gorenjem pomeni za družinske prihodke zakoncev Voljč, nam povedo tudi javno dostopni podatki prihodkov kadrovske agencije, ki jo vodi Romana Voljč Kovács. Leta 2015 je agencija zabeležila nekaj več kot 556 tisoč evrov prihodkov, kar pomeni, da je 300 tisoč evrov težka pogodba z Gorenjem zakoncema Voljč prinesla več kot polovico denarja iz naslova letnega poslovanja te agencije. Leta 2015 pa nekaj manj kot polovico. No, bilance za leto 2016 še čakamo.
Pri tem je zanimivo to, kar so pred dnevi ugotovili novinarji časnika Finance. Da je Marko Voljč na poslovnem spletnem portalu LinkedIn naveden kot direktor (te) kadrovske agencije, čeprav uradne baze podatkov tega ne navajajo.

DELUJETA IZ MEHIKE, PO SPLETU IN ELEKTRONSKI POŠTI

In kako deluje Romana Voljč Kovács, žena Marka Voljča, za Gorenje? Če bo namesto Petra Groznika, ki od predprejšnjega petka ni več član uprave Gorenja, za novega člana uprave na primer skadrovala Žigo Debeljaka, kar se govori, bo to videti takole: žena predsednik nadzornega sveta Gorenja bo - znotraj zneska 300 tisoč evrov - za novega člana uprave predlagala tistega, ki je z njo na Dunaju podpisal pogodbo o kadrovanju za 300 tisoč evrov. Potem pa ga bo za člana uprave Gorenja imenoval nadzorni svet Gorenja, ki ga vodi njen mož. Saj, zadeva bi lahko bila bizarna in celo komična, če ne bi šlo za podjetje, katerega največji lastnik je še vedno država. Največji posamični lastnik Gorenja je namreč še vedno Kad (Kapitalska družba), ki ima v lasti 16,37 odstotka Gorenja. Predstavnik Kada v nadzornem svetu Gorenja je predsednik uprave Kada Bachtiar Djalil, sicer nekdanji mednarodni tajnik Mladega foruma Socialnih demokratov.
Enormnim dobičkom, ki jih skupaj z avstrijskimi lastniki kadrovske agencije Dr. Pendl & Dr. Piswanger kujeta zakonca Voljč, predvsem na račun Gorenja (agencija zakoncev Voljč je leta 2015 zabeležila 763 tisoč evrov prihodkov in kar 320 tisoč evrov dobička!), pa se ne gre čuditi, če vemo, kako in kje živita ter kako delujeta. Živita namreč v Mehiki, Romana Voljč Kovács pa po navedbah številnih virov po Sloveniji kadruje kar prek spleta in elektronske pošte.
Ko Marko Voljč iz Mehike prileti v Slovenijo, malo v Ljubljano, malo pa v Velenje, na sejo nadzornega sveta Gorenja, pa naj bi stroški njegovih prihodov znašali okoli 10 tisoč evrov, podobno kot stroški posameznih prihodov Japonca Toshibumija Tanimota, še enega člana nadzornega sveta Gorenja, sicer pa upokojenega uslužbenca družbe Panasonic. Sodeč po številkah, ki jih navajajo naši viri iz Gorenja, gospoda Voljč in Tanimoto na seje nadzornih svetov iz Mehike in Japonske letita ne samo v poslovnem razredu, ampak morda celo v first classu ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
goliotok
0
Mar 05, 2017
Blogarji, pometite pred svojim pragom, in to tisti, ki ste volili kucanisticno amoralno instant stranko!
#17
torpedo
0
Mar 05, 2017
@viktorh.Napisal si skoraj vse o tem banana strokovnjaku.Pozabil si,da je omenjeni tudi član grupe Bildenberg,najmočnejše framasonske grupacije na svetu,ki uvaja novi svetovni red. V to skupino je bil infiltriran preko židov hazarjev,njegov boter je george soros.Tu je sprega omenjenih z našimi udbokomunisti.Sicer pa lopov živi v Mehiki,Cancun,kjer med drugim ureja tudi udbomafijske finance,torej denar,ki je bil ukraden nam slovencem.Ta pogodba v Gorenju je samo nagrada za tamkajšnje usluge.Račun v Cancunu ima tudi murglkvargl na ime svoje kuharice čaja.
#16
krulčan
0
Mar 05, 2017
Renata.J. Vem za žensko, ki je takoj po 2. vojni ostala sama z dvema otrokoma. Nikjer jo niso nekaj let hoteli vzeti v službo. Ker je stanovala v pritličju, so ji dobri ljudje na oknu puščali kakšen kos kruha, malo mleka.

Tej zgodbi verjamem. Tvoji pa ne, ker ljudje ne mečejo denarja neznanim ljudem kar z lopato. Dobri ljudje si od ust odtrgajo - ne denar -, marveč hrano.
#15
torpedo
1
Mar 05, 2017
@pravi123 ali udbovček 145cm visok iz Radovljice.Sleparije renate j so kopija tvojih sleparij.Edino stvar,ki si v življenju delal s svojimi rokami je desanka šakić.Babe,ki si jih imel so ti itak ušle tako,da ti drugo ni niti preostalo.
#14
pravi 123
0
Mar 05, 2017
Renata_J 05.03.2017 14:34:22

A te ni sram lagati in delati reklamo za barabije.
#13
MURGL SRBO KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
0
Mar 05, 2017
ili japanci nje,

naći petrići, jankoviči, mišići, šešoki, bobinaci, korelići, sirotići, šolaki i tako dalje do tokija nje,

in kakor sindikalci v teh "srp skim podUZEĆIMA nje", opet sami japanci nje,

semulići, utroše, uroševići, lukići, jerkići, rajići, trifunovići, ščernjavići, miščevići, vukadinovići ...

i tako dalje do tokija,

vse to je ena in edina KO MIN TER NA oz. tu v glavnem njeni $erbusi ($erbus=hlapec), torej

MURGL JU GO KOMU NI STIČNA SR BIJA nje.

.

Slovenija je OKUPIRANA.

.

Okupator je KO MI N TER NA oziroma njen MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNI oddelek.

.

* — SĐ je torej po vseh pravnih in stvarnih normah (de iure in de facto) "pravna oseba" Kømunistična pærtija Jugø$lavije v Sloveniji.

.

Kømunistična þartija Jugo$lavije > ZKJ (Zveza kømuni$tov Jugo$lavije) > ZK$-$DP (Zveza kømunistov Slovenije-$DP) > $DP (Stranka demøkratične prenove) > $DP Slovenije ($o¢ialdemokratska prenova Slovenije) > Združ€na łista > ZŁ$Đ (Združena łista $o¢ialnih demøkratov > $Đ ($o¢ialni demøkrati).

.

LĐ$ je førmalnopravna naslednica $K0J-a ($avez kømunističke omladine Jugo$lavije):

$K0J > $K0J se razcepi na $ K 0 J in USA0J (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $K0J in N0J > nato se S.K.O.J. in N.O.J spet združita, sedaj pod imenom N0J > nakar se NOJ preimenuje v SS0J ($avez $o¢ijali$tičke omladine Jugo$lavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SS0S ($avez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = Z$MS = Zveza $o¢iali$tične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z $ M $ preimenovala v L Đ $ (Łiberalno demøkratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁĐ$ - Łiberalna demøkracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove øbraze" - nekaj zadnjih:

sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$—nova politka, zare$—$øcialno łiberalni, P$—Pøzitivna$rbija, Z@AB, Zł - združeni ids, trs in radnička parŧija viølete tømić, Verjamem v Šølte$a, $MC - stranka m.¢erara mlajšega, $MC - stranka mødernega centra.

Vse to je ena in edina murgl$rbsko køminterni$tična K0MUNISTIČNA parŧija JUG0$LAVIJE.

.

.

Politika je skrb/delo za polis/politejo/državo. Ne več, ne manj.

Kot nogometaši ne igrajo vsi za en klub/državo, tako politiki ne delajo vsi za eno državo, ampak eni za eno, drugi za drugo.

Slovenski politiki (Slovenska demokratska stranka, JanezJanša idr.) delajo za polis/politejo/državo Slovenijo,

medtem pa

murgl serbusni jugo komi politiki S M C - S D - D e S U S - Z L - Z a A B - L D S itd.

delajo za polis/politejo Ko muni stično Ju go sla vijo.

.

»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«
#12
Renata_J
0
Mar 05, 2017
LINK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100015496663979

Lep pozdrav vsem.

Tole je moja življenjska zgodba..Kot mati samohranilka,sem oatala z dvema majhnima otrokoma sama,v velikih težavah..skratka v revščini.Oglasil se mi je ta gospod in mi rekel,da mi lahko pomaga.Bila sem zelo skeptična,saj je na fb zelo veliko tovrstnih prevar.Sposodila sem si denar,kolikor je zahteval in poslala..Prva misel je bila..tako,sedaj me bo blokiral in bom zašla v še večje težave.Takoj mi je sporocil,naj mu pošljem štev.tekočega računa.Njegove naslednje besede so bile...dobili ste..in že naslednji dan sem imela na računu 2800€.Sprva nisem mogla verjeti..jokala sem cel dan..od sreče.

Sedaj je mimo že 5-ta tekma in zasližila sem lepo vsoto,s katero sem poravnala svoje dolgove,sem srečna in z mojima otrokoma lepo živimo.

Res neverjetno,da obstajajo tudi dobri ljudje.Morala sem z vsemi deliti mojo srečo,saj le tako dobremu človeku povrnem njegovo dobroto,ki jo vsekakor ima..in veliko srce za tuje probleme.

Če ste se tudi vi znašli v težavah,bi vam priporočala,da ga kontaktirate in si polepšate prihajajoče praznike.
#11
Viktorh
0
Mar 05, 2017
Na kratko:

• Rodil se je 5. decembra 1949 na Jesenicah.

• 1973 je končal študij na ekonomski fakulteti in se po diplomi zaposlil v Narodni banki Slovenije. Kot pripravnik je delal v analitično raziskovalnem sektorju in hkrati v Beogradu študiral monetarno ekonomijo.

• 1976 je magistriral pri profesorju dr. Ivanu Ribnikarju.

• 1978 je odšel na izpopolnjevanje v Mednarodni denarni sklad.

•1979 se je zaposlil v Svetovni banki v Washingtonu.

• Od 1980 do 1985 je deloval pri projektih Svetovne banke v Latinski Ameriki.

• 1986 je postal višji ekonomist za industrijsko politiko.

• 1987 je kot prvi direktor prevzel vodenje predstavništva Svetovne banke v Mehiki.

• 1990 se je vrnil v Washington, kjer je do konca avgusta 1992 vodil oddelek za Centralno Ameriko in Panamo.

• Februarja 1992 ga je skupina neodvisnih poslancev, ki so vložili konstruktivno nezaupnico vladi Lojzeta Peterleta, predlagala za novega mandatarja, vendar ga Državni zbor na glasovanju ni potrdil.

• Septembra 1992 je postal predsednik uprave Nove Ljubljanske banke.

• 1996 je postal častni konzul Združenih držav Mehike v Sloveniji.

• Januarja 2004 je odstopil s funkcije predsednika Nove Ljubljanske banke.

• Od februarja 2004 do aprila 2006 je opravljal dolžnosti generalnega direktorja skupine KBC za Srednjo Evropo.

• Od maja 2006 do aprila 2010 je bil direktor druge največje banke na Madžarskem, K&H, hčerinske banke belgijske KBC.

• Od maja 2010 je v upravi belgijske KBC pristojen za Srednjo in Vzhodno Evropo in Rusijo.
#10
Viktorh
0
Mar 05, 2017
Nekateri se radii šalijo - abcd .

Takšnih Gospodov kot je on, imamo, žal, v Sloveniji preveč. Gaspari, Križanič...

Ne razumem pa tovariša od kod mu podatki, da je ta Gospod "večino življenja je delal za tuje delodajalce. Ima izkušnje in znanje, kot nihče v Sloveniji."

Da, napravil je ogromno škode v NLB - računalniški sistem...
#9
Murglsrbska kominternovska jugokomunistična posla
0
Mar 05, 2017
Slovenija je OKUPIRANA.

.

Okupator je KO MI N TER NA oziroma njen MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNI oddelek.

.

V prispevku torej NI kake slovenske poslovne elite — wtf,

ampak so samo in le MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNE in KO MI N TER NI STIČNE lutke,

ki jih je nastopil CENT RAL NI KO MI TE MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNE in KO MI N TER NI STIČNE PAR TI JE.

.

Za potrebe zavajanja ljudi se ti zločinci v svojem lutkovnem gledališču

kakor delijo tudi na L€V0—D€SN€,

torej,

kot si sami pravijo na KÜĆAN0V0 "žlahtno L€ViC0"

in seveda še na t. i. KUĆAN0VO "žlahtno D€SNIC0",

kar

je smetilće mile želelo in kakor poturilo ljudem,

ki z MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNIM ropanjem seveda niso imeli česa skupnega.

Mimogrede,

Luka Koper v času tavariša SD Korelića (S0 CI AL NI DE MO KRATI fajonke pohara lukšića dejanćeta ...) ki je seveda tudi F0RUM 21)

na leto ustvarila kakor 2 miijona € dobička,

takoj ko je bil tavariš Korelić $D=F0RUM21 nje

zamenjan,

in je vodenje uprave Luke Koper prevzel Robert Časar,

je dobiček Luke Koper znašal 20 milijonov €, ki so se stekli v blagajno države Slovenije,

ne pa v MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNE in KO MI N TER NI STIČNE oaze,

kot se dogaja v časih korelićev, mišićev, matićev i tako dalje do tokija.

Razumete?

Tavariš K0RELIć je "pridelal" 2 milijona €,

naslednje leto pa Robert Časar 20 milijonov €.

In koga preganja MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNO in KO MI N TER NI STIČNO kakor sodstvo?

Kaj blejajo, lajajo watchdogići miletići?

Razumemo?

Ko zagledate mekanocurico, ki laja o lukama, interevropama, palomama itd.

ki naj bi jih nespretno blablabla neki kao desnićiji nje,

veste, da imate opraviti z MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNO in KO MI N TER NI STIČN0 mekanocurico,

watchdogijem, ki po garažah nastavlja dupe gazdi nje,

in ki garaže seveda ne bo zapustil za živo glavo ne nje.

.

»Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

.

* — SĐ je torej po vseh pravnih in stvarnih normah (de iure in de facto) "pravna oseba" Kømunistična pærtija Jugø$lavije v Sloveniji.

.

Kømunistična þartija Jugo$lavije > ZKJ (Zveza kømuni$tov Jugo$lavije) > ZK$-$DP (Zveza kømunistov Slovenije-$DP) > $DP (Stranka demøkratične prenove) > $DP Slovenije ($o¢ialdemokratska prenova Slovenije) > Združ€na łista > ZŁ$Đ (Združena łista $o¢ialnih demøkratov > $Đ ($o¢ialni demøkrati).

.

LĐ$ je førmalnopravna naslednica $K0J-a ($avez kømunističke omladine Jugo$lavije):

$K0J > $K0J se razcepi na $ K 0 J in USA0J (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $K0J in N0J > nato se S.K.O.J. in N.O.J spet združita, sedaj pod imenom N0J > nakar se NOJ preimenuje v SS0J ($avez $o¢ijali$tičke omladine Jugo$lavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SS0S ($avez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = Z$MS = Zveza $o¢iali$tične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z $ M $ preimenovala v L Đ $ (Łiberalno demøkratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁĐ$ - Łiberalna demøkracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove øbraze" - nekaj zadnjih:

sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$—nova politka, zare$—$øcialno łiberalni, P$—Pøzitivna$rbija, Z@AB, Zł - združeni ids, trs in radnička parŧija viølete tømić, Verjamem v Šølte$a, $MC - stranka m.¢erara mlajšega, $MC - stranka mødernega centra.

Vse to je ena in edina murgl$rbsko køminterni$tična K0MUNISTIČNA parŧija JUG0$LAVIJE.

.

.

Politika je skrb/delo za polis/politejo/državo. Ne več, ne manj.

Kot nogometaši ne igrajo vsi za en klub/državo, tako politiki ne delajo vsi za eno državo, ampak eni za eno, drugi za drugo.

Slovenski politiki (Slovenska demokratska stranka, JanezJanša idr.) delajo za polis/politejo/državo Slovenijo,

medtem pa

murgl serbusni jugo komi politiki S M C - S D - D e S U S - Z L - Z a A B - L D S itd.

delajo za polis/politejo Ko muni stično Ju go sla vijo.

.

»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«
#8
pravnik bavcon
0
Mar 05, 2017
@abcd: imaš prav, komunajzarska go-la-zen že 70let pobija slovenski narod, tu so otroci, matere, ženske, mladi možje! Teharje, kraj zločina, kjer je kučanova današnja stranka, to je morilska gol-azen komunitov, pobrala materam dojenčke, jih slekla in postavila na vroče sonce, da so se dojenčki scvrli na soncu, matere pa so morale gledati, kaj se dogaja z njihovimi otroci! Danes forum 21 pod poveljstvom komunista kučana, sistematično krade slovenski narod! Doklej še moji pošteni-zavedni del Slovencev?
#7
CKZKS
0
Mar 05, 2017
abcd, potem bi pa lahko tovariš kaj naredil voluntersko. Ne pa, da se hrani in grebe ob koritu! Poznamo mi take, oh in sploh, kruhoborce. Komunajzarska kvazi elita je to, in ničesar drugega. Sami strokovnjaki,eden bolj lepljivih prstov, kot drugi. Vsi pa parteisoldati Plavookega člani zločinskega foruma malega, dobrega Milanćeta...
#6
abcd
1
Mar 05, 2017
g.Voljč je za večino slovencev Gospod, z veliko začetnico. Večino življenja je delal za tuje delodajalce. Ima izkušnje in znanje, kot nihče v Sloveniji.

g. Požar, pišite najprej o tistih, o katerih ne upate. Tistih, ki so ostranjevali uspešne in poštene vodje podjetij, ki so za to uporabljali grožnje in zlorabljali represivne institucije države! Tistih, ki nimajo nikakršnjega znanja, pa trpinčijo lasten narod! Ali ste tudi vi z njimi?

#5
cox
0
Mar 05, 2017
Tisto malo firm in podjetij, ki jih komunisti še niso uničili, služi zgolj še za kriminalne rabote in pranje denarja te bande. Sem sodi tudi Gorenje, pa Cimos, ki ga že v izdihljajih, mafija skuša oživiti, zato ga ob pomoči države, prodaja sama sebi... Povsod, kjer imamo opravka z gospodarskim kriminalom je zraven Forum 21, hudodelska združba privilegirancev režima, ki se izkazuje za največje zlo, ki je zadelo slovenski narod in državo. Narod bo mogoče obstal, država nikakor.
#4
pravnik bavcon
0
Mar 05, 2017
Kdaj bo prišel čas, da se pospravi to lopovsko svin-jar-ijo iz forum21 s kučanom na čelu!
#3
mile
0
Mar 05, 2017
Kje najdejo te šakale? Pa ne mislim,da je glavni krivec Bobinac. Ta se je samo oportunistično podredil plenilski hobotnici. Gre za združbo ljudi, močnih že v bivšem režimu ali njihovih potomcev, ki obvladuje državno lastnino za lastno bogatenje. drugače bi že zdavnaj pozabili, da je kdajkoli bil direktor Gorenja. Seveda je desnica, ko je bila na oblasti delala isto, še bolj nespretno kot to delajo rdeči. Unior, Luka, Intereuropa so primeri iste tehnologije ropanja.

Rešitev? Je ni, ker brez sile ne bodo spustili kure, ki jim nese zlata jajca iz rok. Pogledati je potrebno samo, koga so postavili za šefa Protikorupcijske komisije pa je vsakomur, ki ima sto pik v glavi jasno za kaj gre. Ni interesa za pregledno delovanje države.
#2
Viktorh
0
Mar 05, 2017


"Gorenje je tudi molzna krava zakoncev Voljč."

Dodal bi "tudi" zakoncema V.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2017-03-05 08:02:00 (Mar 05, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Petričevo Delo na začetku konca. Izhajali naj bi le še 4x na teden, na podeželju sploh ne, sledijo množična odpuščanja.
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
Slovenija, 5G, Inis in načelo previdnosti na krilih LDS & prijateljev
To je pa preveč! Če Accetto ne odstopi, imamo ustavnega sodnika, ki dokazano laže, je brez integritete in sodi politično.
Pravna klika SMC. Dokumenti in dokazi: podpredsednik ustavnega sodišča lagal kolegom, strankam postopkov in javnosti.
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
Kriminalka! Srhljive razsežnosti afere Lepa N.: Sova poslancem ne da njene kadrovske mape, sta to naročila Črnčec in Šarec?!
Afera Lepa N. Dokaze zlorabe ponujajo kar same od sebe: poglejte, kako amatersko so se zaplezali Kozmelj, Črnčec in Šarec.
Na Sovi vre. Razkrivamo: 40 tisoč evrov proračunskega denarja za agentko NH, časovno povezano tudi z Marjanom Šarcem.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(235)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(37)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
LMŠ
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)