Andrea Massi in Tina Maze za nastop na TV Slovenija hotela 25 tisoč evrov?!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2017-01-12 ob 07:04:00
... Za nastop Mazejeve na odru in s tem v oddaji, ki so jo začeli na TV Slovenija skupaj z organizatorji Zlate lisice in zunanjim producentom SG Media, produkcija in storitve, pripravljati že novembra, naj bi Andrea Massi zahteval honorar v višini 25.000 evrov. A do takšnega dogovora na koncu očitno ni prišlo, saj so na TV Slovenija takšen scenarij zanikali. 'Smo javni zavod in takšni pogovori in dogovori sploh niso mogoči,' se je glasil jasen odgovor direktorice TV Slovenija Ljerke Bizilj, ki pa ni zanikala informacij, da je Massi s takšnim predlogom prišel do TV Slovenija.
Že med omenjeno oddajo v Mariboru je bilo namreč z več strani mogoče slišati, da so bili dogovori in pogovori med Andreo Massijem in vodstvom nacionalne televizije burni; Ljerka Bizilj je to sicer uradno zanikala. Odvetnik ekipe Tine Maze Damijan Terpin pa se na naša vprašanja na to temo ni odzval. Dejstvo je, da se je Tina Maze v uro in 40 minut dolgi oddaji ... pojavila za vsega 35 minut, nato pa hitro odšla na svojo zasebno zabavo v mondeno restavracijo in vinoteko Rožmarin ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
HASO
0
Jan 15, 2017
Ta frdamani makaronar je pa res pravi cigan za denar...ni čudno,da so ga starši od Tine nagnali !!!
#35
Tina
0
Jan 13, 2017
Tina je absolutno NAJBOLJŠA vseh časov v sledečih kategorijah:

- skupno število točk za Kristalni globus = zmaga v skupnem seštevku Svetovnega pokala (2414) — Hermann Maier 2000

- prednost pred drugouvrščeno/im (1313) — Maier (743)

- povprečje točk na tekmo v primeru nastopa v sezoni (69) — Hirscher (77)

- absolutno povprečje točk na tekmo (69) — Maier (50)

- vodilna po številu tekem, beri od prve do zadnje (35) — Miller (36)

- 3 male kristalne globuse v eni sezoni — skupaj z Killyjem, Maierjem, Zurbrignom in Vonovo

- stopničke v eni sezoni (24) — Maier (22)

- uvrstitev med 10 v eni sezoni (32) — Aamodt (28)

- zmagovalka vseh 5 disciplin v eni sezoni — samo še trije taki so na svetu: Kronberger, Kostelić, Girardelli

.

13 dam mir$ada ałišića (12, Figini je na tej lastvici pred Tino le po abecednem redu nje)je zbralo več posamičnih zmag,

pri čemer izstopajo specialistke slalomistke:

Šifrin (24 — slalomskih zmag), Kostelić (20), Hess (21), Schield (35), Schneider (34) ...

Vreni bi gotovo imela kako zmago manj, če ji YU-murgl-SKI zveza F0RUMA21 ne bi pomagala z odstranitvijo tekmice Mateje Svet.

Da bi bila Šifrin zdaj bolša dama nje od Tine, je bulšitizm. Je samo in le boljša slalomistka.

Enako velja za Janico, pa Eriko, pa Hanni, pa Marlies ...

Figini, Seizinger, Goetchel so boljše smukačice, sg-jevke od Tine, ne pa boljše smučarke, saj jih Tina v ostalih

treh disciplinah raztura po dolgem in počez. Podobno velja za Vonovo, ki je v kombinaciji tam tam s Tino,

vendar pa je v VELESLALOMU in slalomu svetlobna leta za Tino.

Edino Moserjevo lahko štejemo za kakor boljšo smučarko, saj sta si glih v slalomu in veleslalomu, ob tem pa je Moserjeva

bistven boljša smukačica.

.

Tina je vrhunska športnica, zmagovalka "Velikega kristalnega globusa" (zmagovalka skupnega seštevka v Svetovnem pokalu, beri "Najboljša smučarka na svetu!"), večkratna zmagovalka malih globusov za posamične discipline ..., svetovna REKORDERKA v številu zbranih točk v svetovnem pokalu, kjer je krepko presegla seštevek "nedosegljivega Herminatorja", SVETOVNA PRVAKINJA v:

- smuku

- veleslalomu

- superveleslalomu

- superkombinaciji,

OLIMPIJSKA PRVAKINJA v:

- smuku

- veleslalomu

in večkratna svetovna ter olimpijska srebrna, bronasta ...

.

Nepismeno mir$adće in ostali murgłgaraž kuž-ki—watchdogići—nje, pa za piškotek lajajo na ljudi, blatijo, podtikajo, natolcujejo, kozlajo, lažejo in kar je še svetovno znanih U''D''B''A-ških prijemov ter veselo mahajo z repkom gazdi, da mu ta odmeri kak priboljšek.

.

Pomni:

ali murgl$rbska komjuni$tična zløčinska Jugo$lavija — diktatura "smrtnih neprijatelja ljudi" = "kultura smrti"

(saj poznate novo-obrazne maske teh kreatur: S_M_C __S_D __D_e_S_U_S __Z_L __Z_a_A_B __L_D_S __P_S ...)

ali

resnicoljubna, poštena, pravična in svobodna Slovenija — "kultura življenja".
#34
Petrovc
0
Jan 12, 2017
Še vedno računam nate.
#33
Kmet
0
Jan 12, 2017
Noriško princeso pa le imate ;.))
#32
Petrovc
0
Jan 12, 2017
Kmet, hvala ti, da si se ponovno javil.

Pogrešal sem tvojo izvirnost, preprostost, še posebej pa tisto, saj veš, ko sva počenjala ob jezeru. Res si mačo.

Oglasi se, prosim.
#31
Kmet
0
Jan 12, 2017
Cele dneve garam, da vzdržujem kmetijo, zdaj me mislite pa žalit nekateri. Pa ta vaša domišljija, da menjam nike. Bojan oz. njegov administrator ve, da nisem tisti. Vidim, da nima smisla. Tina pa je zame prostitutka in še za marsikaterega, to je edino dejstvo tukaj. Ona bi za denar vse ...
#30
krucefiks
0
Jan 12, 2017
Prjatu razumni, s tem, da se podpisuješ kot Kmet žališ vse resnične slovenske delovne in poštene kmete.

Pravi kmet ni primitivec in zemlje, ki jo obdeluje, nima v teglcih.

Ostani v mejah svojega rojstva, saj je pravi123, eden tvojih psevdonimov, popolnoma dovolj za sramoto pri hiši.
#29
Kmet
0
Jan 12, 2017
pravnik bavcon, res sem se razveselil tvojega komentarja, ker z njim poveš vse o sebi. Te bom razočaral. Sem kmečki sin in ta nick si nisem dal kar tako brez veze. Sem bil zadnjič z nekim strastnim Janševikom, ki se je razburjal, da kaj si Tina misli. Da on v 15-ih letih ne zasluži toliko, kot je ona hotela za nekaj minut smučanja. Najbrž bo zelo razočaran, ko bo izvedel, s kom simpatizira ta prostitutka. Katerikoli bi ji nakazal 43.000€, bi paktirala z njim, ali bi bila to Združena Levica, ali pa NSi. Res ste ovce, brez vsake čustvene inteligence.
#28
pravnik bavcon
0
Jan 12, 2017
O slovenskih kmetih vse najboljše in želim jim veliko uspeha ! Kar se pa tiče osebe z nickom "kmet" se pa človek vpraša, kaj se je slovenski narod zameril Bogu, da se tak invalid rodi ravno slovenskim staršem? Pomirja me oz mi nekaj govori, da je ta idiot ali prišlek, čefur iz jugovine, torej se ve , kam paše, k madžarskosrbskemu ciganu kučanu in njegovi svinjariji in , da hvala Bogu ni Slovenec in po njihovem žargonu, naj se goni u pm-kreten!
#27
Kmet
0
Jan 12, 2017
Ko sem prebiral razne forume, se je videlo, da Tine zaradi pohlepa in muhavosti marsikdo ne mara. To, da se druži z obsojenim kriminalcem, je pa tudi za marsikoga, ki jo je prej imel v lepi luči, preveč. Janša pa seveda izkoristi vsako priložnost, da poleti na krilih drugega. Tokrat mislim, da bosta oba s Tino potegnila kratko. Ljudje niso neumni, no ne vsi. Ko je Tina slavila zmago na Pohorju, ko je bil predsednik vlade Jajo, se je videlo, da ji je obljubil tisti davkoplačevalski denar, če bo zmagala in se drla kot sraka zraven, ko ji je igrala himna. Sicer je pa tudi bivši njen Toš povedal, da je cela njena družina upaljena na denar. To jim je glavna vrednota. Se že veselim odgovorov ;-)) Tebi Bojan pa Hvala, ker nisi izbrisal mojega prejšnjega komentarja. Očitno je nekaj demokracije oz. svobode govora tukaj. Na Nova24TV te takoj skeslajo, če ne pihaš v njihov rok.
#26
Ivan Novak Očka
0
Jan 12, 2017
Tina me je razočarala na celi črti. Najprej sta z Massijem hotela 90k€, potem je teatralično odstopila (slaba forma) in nazadnje je sodelovala na debilnem skeču (Hribar&Co). Za superfinale pa je pricurljala še ta novica, da se bo domišljavka včlanila v SDS. Pomislite, nekdanja vrhunska športnica bo vstopila v zahojeno, ultradesničarsko stranko, ki jo idejno vodi ogabni slovenski kler (sovražniki papeža Frančiška).
#25
macek
0
Jan 12, 2017
Za začetek tole, "tudi trava ne raste zastonj". Sicer pa kar nekaj gamadi v blatnem dolu misli, da denar raste na bankomatih, torej da se da živeti od megle. Na žalost se od pohval ne da živeti, živi se od denarja. Pa da se razumemo, od pošteno zasluženega, ne lopovščine.
#24
mičo
0
Jan 12, 2017
Predvsem se Tina v taki oddaji kot je bila na nacionalki ne bi smela pojaviti.Tak poden kot je bilo na trgu v Mariboru spravijo skupaj le popolni amaterji.Res škoda.Če pa zdaj preberemo, da so tako oddajo pripravljali več tednov pa se človeku milo stori. Tina je in bo ostala kraljica
#23
Jana_Zl
0
Jan 12, 2017
LINK: https://www.facebook.com/michele.kozlovic.73

Lep pozdrav vsem.

Tole je moja življenjska zgodba..Kot mati samohranilka,sem oatala z dvema majhnima otrokoma sama,v velikih težavah..skratka v revščini.Oglasil se mi je ta gospod in mi rekel,da mi lahko pomaga.Bila sem zelo skeptična,saj je na fb zelo veliko tovrstnih prevar.Sposodila sem si denar,kolikor je zahteval in poslala..Prva misel je bila..tako,sedaj me bo blokiral in bom zašla v še večje težave.Takoj mi je sporocil,naj mu pošljem štev.tekočega računa.Njegove naslednje besede so bile...dobili ste..in že naslednji dan sem imela na računu 2800€.Sprva nisem mogla verjeti..jokala sem cel dan..od sreče.

Sedaj je mimo že 5-ta tekma in zasližila sem lepo vsoto,s katero sem poravnala svoje dolgove,sem srečna in z mojima otrokoma lepo živimo.

Res neverjetno,da obstajajo tudi dobri ljudje.Morala sem z vsemi deliti mojo srečo,saj le tako dobremu človeku povrnem njegovo dobroto,ki jo vsekakor ima..in veliko srce za tuje probleme.

Če ste se tudi vi znašli v težavah,bi vam priporočala,da ga kontaktirate in si polepšate prihajajoče praznike.
#22
Folov mani nje
0
Jan 12, 2017
"Sledi toku denarja."

Če zamolčimo pomembne podatke, si ljudje lahko ustvarjajo napačne predstave.

ĐN€VNIK in njegova tøf-različica N€Đ€LJ$KI je v lasti, še, v lasŧi, razumemo?

a otroci kømi søšializma razumemo koncept lastništva?

torej v lasti

murgl$rbsko jugø kømi oddelka F0RUM21, sicer pa je "vlasnik" nje hkrati tudi $ K 0 Jevc,

torej Ł'Đ'$-ovc.

#21
Tina
0
Jan 12, 2017
Tina je absolutno NAJBOLJŠA vseh časov v sledečih kategorijah:

- skupno število točk za Kristalni globus = zmaga v skupnem seštevku Svetovnega pokala (2414) — Hermann Maier 2000

- prednost pred drugouvrščeno/im (1313) — Maier (743)

- povprečje točk na tekmo v primeru nastopa v sezoni (69) — Hirscher (77)

- absolutno povprečje točk na tekmo (69) — Maier (50)

- vodilna po številu tekem, beri od prve do zadnje (35) — Miller (36)

- 3 male kristalne globuse v eni sezoni — skupaj z Killyjem, Maierjem, Zurbrignom in Vonovo

- stopničke v eni sezoni (24) — Maier (22)

- uvrstitev med 10 v eni sezoni (32) — Aamodt (28)

- zmagovalka vseh 5 disciplin v eni sezoni — samo še trije taki so na svetu: Kronberger, Kostelić, Girardelli

.

13 dam mir$ada ałišića (12, Figini je na tej lastvici pred Tino le po abecednem redu nje)je zbralo več posamičnih zmag,

pri čemer izstopajo specialistke slalomistke:

Šifrin (24 — slalomskih zmag), Kostelić (20), Hess (21), Schield (35), Schneider (34) ...

Vreni bi gotovo imela kako zmago manj, če ji YU-murgl-SKI zveza F0RUMA21 ne bi pomagala z odstranitvijo tekmice Mateje Svet.

Da bi bila Šifrin zdaj bolša dama nje od Tine, je bulšitizm. Je samo in le boljša slalomistka.

Enako velja za Janico, pa Eriko, pa Hanni, pa Marlies ...

Figini, Seizinger, Goetchel so boljše smukačice, sg-jevke od Tine, ne pa boljše smučarke, saj jih Tina v ostalih

treh disciplinah raztura po dolgem in počez. Podobno velja za Vonovo, ki je v kombinaciji tam tam s Tino,

vendar pa je v VELESLALOMU in slalomu svetlobna leta za Tino.

Edino Moserjevo lahko štejemo za kakor boljšo smučarko, saj sta si glih v slalomu in veleslalomu, ob tem pa je Moserjeva

bistven boljša smukačica.

.

Tina je vrhunska športnica, zmagovalka "Velikega kristalnega globusa" (zmagovalka skupnega seštevka v Svetovnem pokalu, beri "Najboljša smučarka na svetu!"), večkratna zmagovalka malih globusov za posamične discipline ..., svetovna REKORDERKA v številu zbranih točk v svetovnem pokalu, kjer je krepko presegla seštevek "nedosegljivega Herminatorja", SVETOVNA PRVAKINJA v:

- smuku

- veleslalomu

- superveleslalomu

- superkombinaciji,

OLIMPIJSKA PRVAKINJA v:

- smuku

- veleslalomu

in večkratna svetovna ter olimpijska srebrna, bronasta ...

.

Nepismeno mir$adće in ostali murgłgaraž kuž-ki—watchdogići—nje, pa za piškotek lajajo na ljudi, blatijo, podtikajo, natolcujejo, kozlajo, lažejo in kar je še svetovno znanih U''D''B''A-ških prijemov ter veselo mahajo z repkom gazdi, da mu ta odmeri kak priboljšek.

.

Pomni:

ali murgl$rbska komjuni$tična zløčinska Jugo$lavija — diktatura "smrtnih neprijatelja ljudi" = "kultura smrti"

(saj poznate novo-obrazne maske teh kreatur: S_M_C __S_D __D_e_S_U_S __Z_L __Z_a_A_B __L_D_S __P_S ...)

ali

resnicoljubna, poštena, pravična in svobodna Slovenija — "kultura življenja".
#20
trdnjava
0
Jan 12, 2017
Dobro da niso časi, kot so bili v času olimpionika Leona Štuklja, ki so ga komunisti za desetletja zbrisali iz zgodovine. To se Tini ne bo zgodilo. Lahko prostituti in prostitutke in ostali družbenopolitični delavci pišejo in čvekajo pa cajtungih, blogih, po TV in radijih karkoli, TINA BO IN JE OSTALA KRALJICA LJUDSKIH SRC VSEH DOMOLJUBNIH SLOVENCEV.

#19
pravnik bavcon
0
Jan 12, 2017
Tino bo zelo kmalu dobila v pregon Hrastarca , češ, da je neznanega dne na neznan način in na neznan.......... tovorila sol iz tujine! Pa dejansko so nekateri slovenceljni totalno prfu....njeni, tudi ni čudno, če nam vlada komu.na.jza.rs.ka so.dr.ga s kučkotom na čelu oz če.f.u.rs.ka mafija!
#18
krulčan
0
Jan 12, 2017
Kwa je komunistki? Bo treba še enga Stalina. Ta je fental največ komunistov.
#17
Mefisto
0
Jan 12, 2017
Spodnji Kmet smrdi po sprevrženi identiteti pravega123, ki se rad postavlja z več nicki.
#16
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2017-01-12 07:04:00 (Jan 12, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Ni preboja, ni zmage, ni ambicij! Ampak, saj veste, da po mnenju Marjana Šarca ne vemo niti, kaj bo jutri?!
Razburjeni, jezni, poparjeni. Je Lenarčič zgolj dobra finta Marjana Šarca, da se gre na predčasne volitve?!
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Ni vseeno, kdo kaj reče!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(228)
desus
(75)
Vlada
(67)
sds
(65)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
Odmevi
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)