Postregli so s pravljico, da smo Slovenci izza Karpatov, in kupili smo jo

Objavil/a Bojan Požar, dne 2016-08-07 ob 06:56:00
... Postregli so nam s pravljico (da smo Slovenci prišli izza Karpatov), kupili smo jo. Nihče ni vprašal, kaj je bilo pa prej, če smo prišli izza Karpatov, od kje pa?
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
JohanT
0
Aug 08, 2016
Mislim, da bo novo pisanje zgodovine prineslo ugotovitev da Slovenci prihajamo iz Noriškega kraljestva. Podobno kot se želi napisati zgodovina za zadnjih 25 let v kateri bodo nastopale samo tri zgodovinske osebnosti - osamosvojitelji (Janez, Igor in Tone).
#14
re_Jose
0
Aug 08, 2016
Skoda , da ne poznas zgodovine. To kar si rekel je sramotno, ce si sploh Slovenec.

R. Maister je velikan, ki je hotel zdruziti vse Slovence, odtrgati Korosko in Stajersko izpod nemskih rok. To mu je v vecji meri uspelo na Stajerskem, kljub nasprotovanju levakov na vladi(pravih strahoptnih lolekov, ki jim Slovenci ze takrat po prvi sv. vojni niso bili intimna opcija) V ljubljani ni dobil, kljub prosnji pomoci.

Tako je bilo za zasedbo Koroske zaradi nasprotovanja in hlapcevanja levakov v Ljubljani prepozno. Ostali smo brez. Nas narod so nato specali z balkanom levaki ( ne pokoncni Slovenec Maister) in ti so zlocinci nasega naroda!!!

Danes rabimo takega Maista za juzno mejo....in kako ironicno spet zaradi levakov na vladi izgubljamo Istro, Reko, Cres, Krk...
#13
gorenc
0
Aug 08, 2016
Zgodovina je ze jasno pokazala, da vse kar je prislo in pride iz levih komunajzarskih rok (ali pa od tujcev, ki so nas okupirali ali pa nas se(cela Istra,...)) je potvorjeno, prirejeno ali pa zlagano. Lahko samo zamahnes z roko in zacnes iskati resnico drugje.

Vsakemu, ki malo razmisla, je lahko jasno da je Karpatska teorija totalni blef v prazno, ki nima niti najosnovnejse logike in podlage .Tisti, ki znajo malo razmislati , tega ne kupijo! Zal pa je tako, da creda sledi crednemu nagonu, tam pa tudi osnovna logika ni vec pomebna ....

Slovenci smo eden najstarejsih staroselcev v Evropi, kar na sreco danes lepo dokazujejo tudi genske raziskave in kazejo, da selitev izza Krpatov sem nikoli ni bilo.

Tako kot z Rusi nimamo nic, tako tudi z balkanskimi plemeni (srbohrvati...)nimamo nic, razen tega , da po drugi sv. vojni mnozicno drvijo v Slovenijo, nam kvarijo kulturo in vnasajo kriminal.

Zanimivo je tudi, da je lazje najti darovalca kostnega mozga med Bavarci in ne med balkanskimi plemeni.

Jasno je da bo prej ali slej potrebno popraviti zgodovino in napisati res tisto pravo resnicno, nepristransko zgodovino .

#12
KAPIBARA
0
Aug 08, 2016
@trdnjava .. in to 2 X , kajti v prvi rundi režiserju ni bil všeč slog padanja..

RES pa je, da je za potrebe filma,bil zgrajen most Zraven..
#11
drugo
0
Aug 08, 2016
saj navsezadnje ni važno,od kod ali kje so naši davni predniki naselili ta lep košček zemlje,ki jo imenujemo Slovenija,pomembno je,da nas je tistih pravih avtohtonih potomcev teh od ne vem kje in kod naseljenih prednikov le še nekaj odstotkov,naš jezik se izgublja v mešanici,jugoamerikanščine in albanščine,kakor izgleda,se bomo sedaj po šnelkursu naučili še osnov arbščine,čeprav kar veliko teh tako imenovanih "pregnanih" duš,večina iz držav,kjer sploh ni vojne prinaša in nam odžira spet en del že tako osiromašene in nespoštovane domače kulture-skratka,naš narod kratkomalo izumira in je le še manjšina v multikulti "pristapljavčkih",kateri znajo uveljavljati svoje ne-pravice,mi pa samo prikimavamo našim vrlim vodjem,ki slepo in brezpogojno izpolnjujejo ukaze tistih,ki nas niso mogli podrediti v eni oziroma v dveh vojnah v preteklosti,pa to zdaj počnejo na prefinjen način.
#10
Krucefiks
0
Aug 08, 2016
Drži, zgodovino je treba napisati na novo, tako kot se je v resnici dogajala.

Treba bo tudi zgodovinsko objektivno ugotoviti, odkod so v resnici prišli naši vedno bolj številni neandertalci.
#9
Mefisto
0
Aug 08, 2016
Slovenci smo se na današnjo Slovenijo naselili šele po veliki oktoberski revoluciji v Rusiji, ki je prinesla odrešitev za vse narode tega sveta.

Naša prvotna domovina so ruske stepe, ne pa Karpati.

Zakaj pa mislite, da je v tako majhnem narodu toliko levičarjev, ki verujejo le v zistega boga, ki v NLB svoj oltar ima.
#8
Jose
0
Aug 07, 2016
@cox Jaz imam tistega Meistra, ki ga imenujejo general za zločinca (v MB je dal pobiti ogromno tam živečih Nemcev) in enega največjih narodnih izdajalcev, ki je tlačilo slovenska tla. Naš narod je ta kreten spečal z Balkanom in ga, danes transparentno to vidimo, UNIČIL!
#7
trdnjava
0
Aug 07, 2016
Na vso silo nas bratijo z Rusi, čeprav smo od njih najbolj oddaljeni in nimamo nič skupnega. Žalostno je kako so nam lagali. Nedavno sem zvedel da most na Neretvi sploh ni bil porušen oziroma je bil porušen samo za potrebe filma Neretva. Tako se je delal lažni mit o "velikem heroju " diktatorju. Da o slovenskih lažnivcih komunistih ne govorimo. Zgodovino je nujno treba spisati na novo.
#6
cox
0
Aug 07, 2016
Slovenci se moramo v naše dobro čim bolj ograjevati od slovanskih narodov in balkanskih plemen. Potem pa tudi, če nas jutri uvrstijo med germanske narode. Edino prava skupnost, v kateri smo živeli z drugimi je bila Avstroogrska monarhija. Potrebujemo borca za južno mejo, ne pa, da častimo tistega za severno .
#5
Heriot
0
Aug 07, 2016
Janša je najboljše, kar premore slovenski narod. Edini ki si upa povedat, Slovenci nismo SLOVANI!Bog te živi narodnjak, ob boku Prešerna, Cankarja:)
#4
krulčan
0
Aug 07, 2016
Ne, ne, @goli otok. Zgodovina je že napisana, pravjo hrabri partizani in njihovi mladiči.
#3
Kučan ima odgovor
0
Aug 07, 2016
zaupal ga je Cmerarju
#2
goliotok
0
Aug 07, 2016
JA, in Jansa zakljucuje s pravimi besedami: cas je, da se na novo spise zgodovina! Nismo vsi bebci, neuki in nesolani, za kakrsne nas imajo kucanisti in vsi cistokrvni mesanci. izniciti moramo napoved Pricevalke, ki je rekla, da dokler bo palcek ziv, ne bomo zvedeli resnice. Naj bo palcek se kar ziv, resnica se mora zvedeti, nam, starejsmim zaradi spomina, mlajsim pa v opomin! Zato, zgodovinarji, hrabro pisite zgodovino, resnico, dejstva!
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2016-08-07 06:56:00 (Aug 07, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Tri dni so bile prazne dvorane, ne pa 9 tisoč obiskovalcev, kot se hvali Janez Sušnik!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
Razkrivamo, kdo vse odhaja iz Generalštaba?! In če bo šlo tako naprej, bo poveljnica Alenka Ermenc ostala čisto sama.
Uganke, skrivalnice, zlorabe in preobrati okoli skoraj umorjene sodnice. Razkrivamo, koga naj bi najprej obiskali policisti?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(227)
desus
(74)
Vlada
(67)
sds
(64)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
zdus
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
Jož
(1)