Putin je vse to, kar bi si nekdanji agenti Udbe želeli biti v Sloveniji ...

Objavil/a Bojan Požar, dne 2016-08-02 ob 07:14:00
... Najbolj problematičen je bil provincialno regresivni zanos, s kakršnim se je z obiskom ukvarjal slovenski medijsko-politični kompleks ...
 ... Nekdanji agent KGB je v Rusiji vse to, kar bi si nekdanji agenti Udbe želeli biti v Sloveniji, pa jim v celoti ne uspe. Naslanjanje na Rusijo streže tistemu antiamerikanizmu, ki seveda ni uperjen proti vojni v Vietnamu (sic!), ampak proti kapitalizmu, ravnotežju moči, vladavini zakona in človekovim pravicam ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
savica
0
Aug 03, 2016
..lepo vas prosim..nikarte se no pobit,zaradi izjave enega g.ž. turka.

kdo pa je pravzaprav on?

že onkraj karavanškega predora nihče ne ve zanj..
#12
goliotok
0
Aug 03, 2016
Prosim vse blogarje, ki nismo okuzeni z lazejo, prevarami, sprenevedanji, bebavostjo, da pustimo tipe a la petrovc, naj se izzivljajo po mili volji. Noben pameten clovek se me ukvarja s hudobnimi in sprevrzenimi osebki z nizko samopodobo (pa se to morajo prilagajati svojim sefom)!
#11
cox
0
Aug 03, 2016
Spodaj naslovljeni tepček bi nas rad podučil kakšna je bila razlika med komunizmom tukaj in komunizmom tam. Povsod so najprej pobijali in izropali, kar se je dalo. Taborišče v SFRJ se je od tistega v SSSR razlikovalo le v toliko, da je zločinec in pedofil Tito v nekem času odprl meje, da so šli ljudje lahko delat v tujino in od tam nosili vsakršne dobrine domov. Tihotapil je seveda tudi tovariš Petrovc. Nek podoben režim imamo tudi danes. Če ljudje ne bi hodili delat v Avstrijo, Italijo in Nemčijo, bi v Sloveniji vladala še večja beda. Morda hodijo s trebuhom za kruhom že na Madžarsko. Tam so za razliko od nas, počistili s komunistično bando. Smrt komunizmu, tov. Petrovc!
#10
Petrovc
0
Aug 02, 2016
Tovarišč Ž. Turk! Ste pa napšisali toliko bedarij, pa tako kolosalnih, da vam težko odgovorim! pa tudi, ne vem, če ima smisel, ker ste preveč zabiti!

1. Rusija je del Europe, Ruska kultura je Europska kultura!

2. Prihajajo časi, ko nas bo, če bomo razumeli, samo Rusija rešila pred pogubo!

3. USA so smrt za Europo!

Tovarišč Turk, vi ne delate, se vam ne da, zganjate politiko, ste pa slinavi! dajte, pojdite prosit kot klošar in se vsaj preživljajte pošteno!
#9
Petrovc
0
Aug 02, 2016
Primerjati Sovjetski sistem z SFRJ, je bodisi zlobno zavajanje, bodisi popolen odraz bebavosti! Kdor je pošten in deloven, dobro ve, kakšne so bile razlike med SFRj in CCCP tam leta 1980! Zadosti je, če si prestopil Madžarsko mejo, tisti čas! Bili pa so, ki se niso ne učili in ne delali, pa so pristali kot obćinski pucfleki in takih je poln negativizem, takih komentatorjev!
#8
Mefisto
0
Aug 02, 2016
KGB je to, kar sta bili pri nas ozna in udba.

Obe sta bili nadvse dobrodelni in filantropski organizaciji.

Marsikomu sta pomagali na oni svet, da se na zemlji ne bi mučil s težkim delom za slabo plačilo.

Pri nas imamo veliko zmedenih levičarjev, torej tudi veliko narodnih in državnih škodljivcev.

#7
cox
0
Aug 02, 2016
Živali napadejo, ko vdreš na njihov teritorij, privilegiranci komunističnega režima pa tudi, ko jim skušaš vzeti ali zmanjšati privilegije in bonitete. Takšni so v soboto ploskali in rjoveli pod Rusko kapelico. Malikovanje Putina, tudi s strani varuhinje človekovih pravic, se zdi groteskno in hkrati tragično ter dokazuje, da je demokracija v deželi na napačni strani Alp fikcija, ki se morda nikoli ne bo udejanila. Med primitivnimi balkanskimi plemeni, kamor spadamo tudi Slovenci ter med okupiranimi narodi s strani ruske republike, drugega kot mafijskega ustroja države, vodene s strani komunističnih zločincev, kriminalcev, diktatorjev in samodržcev, ne bomo doživeli. Demokracija lahko živi le v germanskem in skandinavskem svetu, delno tudi v Ameriki. Pri nas, dokler bo vse nadzoroval mafijski boter, bo vonj po gnilem in bolnem, vonj po krvi, pregnal vse tisto, kar diši po čistem , svežem in lepem.
#6
savica
0
Aug 02, 2016
dobro,no!od kod je pa zdaj vietnam potegnil?

sicer je pa izjava populistična in precej patetična.

*

bivši agent KGB,je vodja ene najmočnejših držav sveta,pa se g.turk lahko na glavo postavi....
#5
radovan
0
Aug 02, 2016
Želje naših starih sbovcev so pač mokre sanje, ker nikoli ne bodo dosegli simpatij naroda, zato bodo še naprej ribarili v senci in porivali naprej poštene obraze, ki jim bo narod nasedel. V naši mali lopovski, mafijski državici bi rabili Putina za kak mesec, da bi naredil red. Tudi Erdogan bi bil dobrodošel oziroma vsak, ki bi imel avtoriteto, karizmo in jajca, da bi spremenil gnili sistem, ki omogoča laž, krajo in klientelizem in s tem bogatenje lopovske elite in njenih satelitov, ki jo podpirajo, od sodnikov do dohtarjev in profesorjev. Sistem je gnil in zraven še podprt z mediji, ki so sprevrženi in neobjektivni. žal nalagam samo kritike, pač ne morem drugače, ker vidim to nepoštenost in krajo v lokalnem okolju in na državnem. V mojem okolju je ena firma v zaćetku poletja odpustila kup delavcev in nastavila študente. Študentsko delo onemogoča brezposelnim da bi prišli do delovnega mesta in je to samo en drobec v sistemski kraji, ker to je kraja in izkoriščanje ter bogatenje lastnikov študentskih agencij. Brglez in Cerar bosta takoj po mandatu izginila iz politike, ker jih pes ne bo več povohal in bo za njima ostal moralni razkroj in praksa v državnih organih, ki je postala prvo laž, nato grožnja in nato sodišče. Mali človek v tem sistemu nima šans in je lahko samo ponižen in pokoren, da pride do kakšnih drobtinic.
#4
Viktorh
0
Aug 02, 2016
Bravo, Žiga!
#3
mrki
0
Aug 02, 2016
Hja, lepo bi bilo . če bi nekdo naredil zleplenko TV poročanj prejšnjega tedna o obisku Putina, potem bi imel kaj videti - tedensko vsakodnevni orgazmi na TV postajah , tako pisunk kot pisunov.
#2
drugo
0
Aug 02, 2016
Kaj jim pa še manjka,če primerjamo BDP Rusije in naše miniaturne kokoške,so nakradli več kot Putin,še vedno obvladujejo vse,kar prinaša dobiček,čeprav so uspeli v času svoje vladavine večino teh kokoši,ki so nesle zlata jajca uničiti in smo nanje že pozabili in sploh ne vem,če so bilo v čem slabši od rusa.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2016-08-02 07:14:00 (Aug 02, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Razburjeni, jezni, poparjeni. Je Lenarčič zgolj dobra finta Marjana Šarca, da se gre na predčasne volitve?!
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Tri dni so bile prazne dvorane, ne pa 9 tisoč obiskovalcev, kot se hvali Janez Sušnik!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
Razkrivamo, kdo vse odhaja iz Generalštaba?! In če bo šlo tako naprej, bo poveljnica Alenka Ermenc ostala čisto sama.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(228)
desus
(75)
Vlada
(67)
sds
(65)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
zdus
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)