Bavčar je predlagal, naj pridejo tujci, pa so ga skoraj nagnali iz LDS

Objavil/a Bojan Požar, dne 2016-06-02 ob 06:36:00
Ko smo z LDS-om leta 2000 premočno zmagali, smo nekateri hoteli v radikalne reforme. A posluha ni bilo niti znotraj LDS-a niti pri Drnovšku. Bil je prepričan, da smo zgodba o uspehu. V veliki meri smo v LDS-u sami generirali in spodbujali prepričanje, da ne potrebujemo resnejših reform. Spominjam se ... da sem v kampanji predlagal, da bi zagovarjali predajo upravljanja KAD-a in SOD-a tujim družbam. Saj so me skoraj odslovili!
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
umor znanega ptujčana
0
Jun 03, 2016
policija molči, slika trupla na portalu Štajerski tednik Ptuj, postavlja na laž policijo, da gre za samomor
#22
polo06
0
Jun 02, 2016
Namesto da bi lopov igral šah na Dobu, v Bohinju lovi ribe. Svoboden kot ptiček na veji.
#21
cox
0
Jun 02, 2016
Vse več je indicev o razpadu EU-ja. Takrat bo konec tudi s Slovenijo. Ljudje že zdaj, brez kreditov s strani EU-ja, ne bi več dobivali pokojnin, plač in nasploh socialnih transferjev. Komunistična banda je izropala in pokradla čisto vse. Norčki pa se tem zlikovcem še vedno klanjajo, imeli bi celo demokratični socializem. A mesečnikom ni jasno, da takrat ne bo pametnih telefonov in kaviarja. Takrat ne bo kruha.
#20
krulčan
0
Jun 02, 2016
@pravi123!

"ZGODOVINO VEDNO PIŠEJO ZMAGOVALCI!!!Da! In zato je nujno pristranska. Če hoče biti zgodovina znanstvena stroka in zgodovinarji znanstveniki, potem morajo na podlagi dokumentov v arhivih, ki so bili določena desetletja zaprti, napisati tako zgodovino, kakršna je bila v resnici. In potem se slika spremeni iz apologetsva zmagovalcev v objektivnost zmagovalcev. Na dan pridejo neprijetna dejstva, ki jih je pač treba upoštevati. Zgodovina ni za vedno zacementirana tako, kakor so določili zmagovalci. V demokratičnih državah to razumejo, v državah, kjer je vladal komunistični dril pa ne zgodovinarji ne ljudje tega NOČEJO priznavati. In med take sodiš tudi ti.
#19
krulčan
0
Jun 02, 2016
@pravi123! Drugače misleči so tudi simpatizerji nacistov. Lahko jih kdo žali, toda nihče se ne bo obregal ob te žalitve in jih okvalificiral kot sovražni govor. Komunisti nikdar ne bi smeli obstajati! Tako kot nacisti ne! Komunisti so storili mnogo več gorja kot nacisti, za povrhu pa so nam komunisti še za skoraj 50 let vsilili svoj zločinski sistem. Pisati grdo čez komuniste NI SOVRAŽNI GOVOR. Kakor tudi zmerjati naciste NI sovražni govor. Podpirati komuniste je zavrženo dejanje in vso pravico imamo, da take ljudi ustrezno okvalificiramo. Tako, kakor so Nemci naredili oster rez z nacizmom, moramo tudi mi s komunizmom. To nima nobene zveze s sovražnostjo, ampak samo z moralo in evropsko kulturo. Nacizem je Nemce takrat izvrgel iz evropske kulture. Iz te kulture je tudi komunizem izvrgel vse tiste narode in države, ki jih je zasužnjil.
#18
fog-megla
0
Jun 02, 2016
odlična usluga humanitarke
#17
Hanza
0
Jun 02, 2016
Ja pravi123, tebi se je pa zdaj čisto zmešalo. Jaz ostalih na tem portalu ne poznam in imam dovolj en psevdonim. Spet govoriš vaše komunistične finte, ko so eni plačani, da imajo sto nikov, in so abonirali 16 ur za delanje zgage na "desnih" portalih, saj na levih ne smete povedati resnice, ker vam prej papne zaprejo.

Pa ti res misliš da je v Sloveniji samo en desničar in to Janez Janša, vseh ostalih 2 milijona slovencev pa je komunistov. Partija je imela v najboljših časih 10 % članov in je vladala "z demokratično večino". Pa daj prosim nehaj neumnosti kvasit, ker potem bomo še morali marsikatero neumnost objavit,ki ste jo storili v 50 + 25 letih.

A vas nič ni sram, da ste komunisti uničili sen slovencev - lastno državo. Pod tujci slovencem ni šlo tako slabo, kot jim gre sedaj. Ja vi tam,ki ste pri koritu pa vam je že od 45 leta šlo boljše, kot buržujem. Kardelj se je kar vselil v vilo, ki so jo odvzeli. Sedaj pa stari lastnik te hiše sploh noče nazaj, ker pravijo, da v njej Kardelj še kar naprej straši.
#16
pravi123
0
Jun 02, 2016
Hanza

02.06.2016 09:50:18

Torej si ti "cox", "krulčan", "Ajdemi..."...?! Bi mi lahko bilo že prej jasno, ker retorika in sovražni govor z obilico žaljivk do drugače mislečih je vsem identična. In potem ti meni očitaš stotero "nickov". Kar se pa tiče tvoje "najboljše slovenske generacije" pa samo tole. ZGODOVINO VEDNO PIŠEJO ZMAGOVALCI!!!
#15
Hanza
0
Jun 02, 2016
Pravi123 najprej si ponovno preberi moje stare maile na tem portalu, če te daje demenca. Vsak dan pa se res ne bomo učili abecede od A naprej, ker imate eni težave z IQ. Preberi si tudi na PORTALPLUS dne 27.05.2016 kaj je napisal Vojko- je predolgo, da bi ponavljal- in potem se zamisli kdo krade že 25 let v Sloveniji.

#14
Hanza
0
Jun 02, 2016
No saj človek res ne more verjet. (mag.) Borut Ambrožič se je prijavil za generalnega direktorja UKC-bolnice v Mariboru. razlika med Italijo in slovenijo je v tem, da v Italiji imajo mafijo, v sloveniji pa vlada mafija in je ni čisto nič sram.
#13
krulčan
0
Jun 02, 2016
@pravi 123! Ker si nerazgledan in globinsko indoktriniran, ti moram povedati, da o kakšni "hordi potepuhov" ni govora. To je del najboljše slovenske generacije, ki je preživela, ostale so pobili. Za ta zločin ni nihče odgovarjal. In ravno ti zločinci so najhujša horda, ki je kdajkoli živela na slovenskih tleh. Storiti zločin in zanj ne biti kaznovan, temveč za tak zločin biti imenovan celo za heroja, je nepredstavljiv greh. Oni in njihovi pomagači so uničili dve Jugoslaviji, Slovenijo poplenili in oropali. Kaj podobnega v Evropi ni storil niti Džingis kan. Za evropsko civilizacijo je to nepredstavljivo.

Če ostanemo taki, ne da bi se spremenili, bomo kot narod izumrli in postali plen tujcev. Ta barbarska dejanja so pot v pekel.

Ti - zaradi indoktrinacije v najhujše globine - tega nisi sposoben uvideti. Niti zavedaš se ne, kako si moralno pohabljen.
#12
krulčan
0
Jun 02, 2016
Seveda smo zgodba o uspehu. Kot bivša Jugoslavija. Smo najboljši na svetu. Kar poglejte Tv dnevnike, kako se hvalimo.
#11
macek
0
Jun 02, 2016
Temu ciganu pa privoščim res pijanega lovca, ali pa pijani strelski vod. Tako da bi stvar malo trajala. Gamad.
#10
HUDODELEC
0
Jun 02, 2016
Ko en lopovski hudodelec na Požarjevem portalu laže.Ostala Hudodelska združba ,ki je izropala ta sedaj ubobožan narod ,stnuje svoje vrste brez vsakega sramu,kaj šele,da bi za svoje zločine odgovarjali.

http://siol.net/novice/gospodarstvo/slaba-banka-postaja-pribezalisce-menedzerjev-factor-banke-in-probanke-418744

Seveda bi bila vsa ta zlodela nemogoča brez skorumiranih javnih uslužbencev v tožilstvu,policiji ,sodstvu...

Za skorumpirane javne uslužbence je bilo najbolj pomembno ,da so z državnim udarom vrgli z oblasti legalno in legitimno izbranega predsednika vlade Janeza Janšo in nato postavili marionetno vlado iz svojih vrst (profesorsko),ki bo izključno zagovarjala in branila njihove nezaslužene in do ostalih državljanov skrajno krivične previlegije.

Zato oni sedaj živiju v bogatsvu komunizma ostale državljane pa so pahnili na rob bede zgodnjega nečloveškega kapitalizma.

#9
hdtp
0
Jun 02, 2016
gabi se mi, ko vidim njegovo sliko in, ko odpre gooo.....c, ni pa edini...., pokvarjenec
#8
Oficirski sin miličnik
0
Jun 02, 2016
Od Bavčarja ne moreš pričakovati kaj posebnega. Priletel je iz istega gnezda kot F21, samo da ni igral čisto po pravilih pa mu niso podaljšali kreditov. Firme, ki so jih zaplenili Israbenzu so še danes vrhunske. Zato, ker Bavčarju niso dali časa da bi jih izčrpaval. To velja tudi za večino firm, ki so jih zaplenili mariborskim farjem. Petani in podbna LDS-KPS-F21 govna pa še vedno rijejo po našem gospodarstvu in ga uničujejo.

Dokler ne bodo naši vrli "funkcionarji-gospodarstveniki" rdeče provinjence to, kar so bili njihovi starši (vaški hlapčki in dekle ter lumpenproletariat) bo tako.
#7
sajnires
0
Jun 02, 2016
Namesto da bi se skril v mišjo luknjo se mu vedno bolj dviga greben in nazadnje bi si želel zopet zavzeti staro pozicijo kot da se med tem ni nič zgodilo.Kot da si ni nagrabil miljonov,kot da ni spravil v bedo tisoče delavcev,ki so pred njim imeli varne službe in kruh.Res narobe svet.Podobno kot ljubljanski šerif,ki si po vseh lopovščinah upa za prvi maj stopiti na govorniški oder na Rožniku in vsem obubožanim delavcem soliti pamet.S to državo je res nekaj močno narobe in kakor sem že to državo ljubil bil ponosen da sem njen državljan me postaja vedno bolj sram pa ne nazadnje tudi strah.
#6
pravi123
0
Jun 02, 2016
Bravo "cox", te popolnoma podpiram v tvojem videnju preteklosti, vendar, kot tolikokrat doslej, ti moram osvežit spomin, da venomer pozabljaš ob te plenilce in tatove dodat hordo potepuhov, ki so se pritepli v državo po dolgoletnem izgnanstvu zaradi sodelovanja z okupatorjem v WW 2 in v letih 2004-2008 zapufali državo tako, da se ne bo nikoli več pobrala. Zdaj pa lahko začneš z užaljenostjo in žaljivkami, vendar te gola in neizpodbitna dejstva vedno postavijo na laž. To mi pride naprej tako kot nasprotujoče si izjave "vegete" leta 1993 in 2016, in to za isti primer. Pa mi to razloži, če lahko?
#5
Hanza
0
Jun 02, 2016
Drnovšek bi moral za svojega naslednika imenovati Bavčarja in ne Ropa. No mogoče bomo izvedeli zakaj ga ni. Ta izjava je prvi korak v tisto smer, ker potem bi Bavčar ostal v politiki in bi on izpeljal že prej tiste reforme, ki jih je potem 4. leta pozneje želel Janša. Je pa Bavčar nasedel stricom iz ozadja da je šel v gospodarstvo, kjer so mu nastavili pasti, ki pa jih očitno ni videl.
#4
cox
0
Jun 02, 2016
Zločesti mož? Zločinec. Se razume.
#3
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2016-06-02 06:36:00 (Jun 02, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
Slovenija, 5G, Inis in načelo previdnosti na krilih LDS & prijateljev
To je pa preveč! Če Accetto ne odstopi, imamo ustavnega sodnika, ki dokazano laže, je brez integritete in sodi politično.
Pravna klika SMC. Dokumenti in dokazi: podpredsednik ustavnega sodišča lagal kolegom, strankam postopkov in javnosti.
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
Kriminalka! Srhljive razsežnosti afere Lepa N.: Sova poslancem ne da njene kadrovske mape, sta to naročila Črnčec in Šarec?!
Afera Lepa N. Dokaze zlorabe ponujajo kar same od sebe: poglejte, kako amatersko so se zaplezali Kozmelj, Črnčec in Šarec.
Na Sovi vre. Razkrivamo: 40 tisoč evrov proračunskega denarja za agentko NH, časovno povezano tudi z Marjanom Šarcem.
Dokazi: kako je oddaja Preverjeno izdala novinarski vir. Bivši novinar Branković pa je hotel vir s prevaro še javno razkriti!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(235)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(37)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)